Upucan policajac na Markovom trgu
Page 18 of 27
Page 18 of 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
ma to se majmun u stvari meni obraća, ali ga jebe što sam ja odmah na prvu rekao, što i mislim, da to nikako ne smije biti obrazac za pokušaj riješavanja društvenih problema... samo 20 minuta ranije tuda su prolazila djeca, a on je ispaljivao rafale... mogao je izazvati ogromnu tragediju, pukom srećom ipak nije... robija parizera neću posebno komentirat, lik je ništarija...vuksadinare wrote:gle ovog snajpera...Legendovich wrote:Fuk,ti si zlonamjeran..sad ti budem pojasnio zasto...Ovog mladca ne bih uopce krivio neko likove kao ti koji na forumima i chat grupama tentaju i pumpaju neku atmosferu "drzavnih neprijatelja",agenata,nedrzavotvornih elemenata,filaju nezrelim glavama ideje da treba neke akcije konacno napraviti,a pricao si kao isto treba nesto da se "konacno dogodi"
Glup si ibezobziran,jer ne pazis sto za posljedicu mogu imati tvoje,ili necije dtudje rijeci na forumima..
U kultiviranoj drzavi,bi takvima kao ti davno pokucali kriminalni na vrata i optuzili da izazivas atmosferu nesigurnosti,potices na destrukciju..
Puna ti usta agenata i agenturi,kaobajagi cuvas drzavu,a u biti potices tupave i povodljive majmune,da naprave ovako nesto..
nadji mooda kod sebe ako imas i sam nesh promjeni,ne laj kao pička iza anonime foruma..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ti baš oćeš da pošaljem i skakavce na Hrvatsku jel ?epikur37 wrote:RayMabus wrote:I sad ide daljnja destabilizacija eu eu ekonomije , povećanje javnog duga , porast ekstremne desnice , u euroskepticisam , navala imigranata na Hrvatsku , islamistilki napadi , ratovi a sve u cilju spriječavanja plana da Hrvatska uvede euro u ovom mandatu Plenkovica kojemu je to jedini cilj.
Pozdrav od Galaktilke federacije.
Idioti.
uvođenje eura nam je u interesu radi stabilizacije kredita...
kuna već pomalo slabi, zbog izostanka priljeva deviza u sezoni
Nema uvođenja eura za vrijeme ovog mandata a da to spriječimo sve čemo sastavit do te mjere da ćete jist govna sve ove četiri iduće godine.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Hrvatska nije prčija eu birokrata kojima je plan iselit Hrvate a ovdje naselit neke druge i razbiti nacionalizam kako bi oni lakše upravljali s ovim teritorijem i ovom populacijom.
Možeš nasilu uvesti euro u Hrvatsku al moj odgovor će onda biti :
Raspad EU.
Možeš nasilu uvesti euro u Hrvatsku al moj odgovor će onda biti :
Raspad EU.
2014-04-11
To bi bilo odlično,ali ne vjerujem da će to ići tako brzo,barem najmanje još 3 god.epikur37 wrote:RayMabus wrote:I sad ide daljnja destabilizacija eu eu ekonomije , povećanje javnog duga , porast ekstremne desnice , u euroskepticisam , navala imigranata na Hrvatsku , islamistilki napadi , ratovi a sve u cilju spriječavanja plana da Hrvatska uvede euro u ovom mandatu Plenkovica kojemu je to jedini cilj.
Pozdrav od Galaktilke federacije.
Idioti.
uvođenje eura nam je u interesu radi stabilizacije kredita...
kuna već pomalo slabi, zbog izostanka priljeva deviza u sezoni
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ili ćeš napraviti referendum o ulasku u eurozonu pa će narod to potvrdit ili odbiti
Ili
Ćeš to napraviti bez pitanja naroda
Ako napraviš ovo drugo EU više neće postojati.
Ili
2014-04-11
Još euro i šengen
To je puna europska integracija
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
IL Risorto likes this post
Hektorović wrote:Još euro i šengen
to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Što brže,to bolje.Mislim kako tu nema nikakve alternative.Hektorović wrote:Još euro i šengen
2015-07-23
Nije stvar oćete vi uvest euro nego oće li biti referendum za to.Hektorović wrote:Još euro i šengen
Ne bude li ide vam raspad eurozone jer ću ja napast EU.
Napad je najbolja obrana.
2014-04-11
U tijeku je pretres kuce ovog samoubijenog klinca.
Hoce li osvanuti novih par milijuna u kakvoj torbi, pitanje je sad.
U zadnje vrijeme to se redovito pronalazi.
Hoce li osvanuti novih par milijuna u kakvoj torbi, pitanje je sad.
U zadnje vrijeme to se redovito pronalazi.
dijagram-
2015-08-09
Kakakav referendum,eto taman posla da će netko pitat neku babu iz ličke pripizdine i ostatak polupismene Hrvatske,da oni odlučuju o društvenom progresu.RayMabus wrote:Ili ćeš napraviti referendum o ulasku u eurozonu pa će narod to potvrdit ili odbiti
Ili
Europske procese ne samo da treba ubrzat,već istodobno prebacivat ovlasti nacionalnih država na europsku razinu.
Europske sjedinjene države,s jednim predsjednikom,jednom valutom i jednim ministrom vanjskih poslova.
Nama ne trebaju predsjednik i premijer,već samo guverner Hrvatske.
2015-07-23
Nije me briga. Stvar je u poštovanju.סמאל wrote:Kakakav referendum,eto taman posla da će netko pitat neku babu iz ličke pripizdine i ostatak polupismene Hrvatske,da oni odlučuju o društvenom progresu.RayMabus wrote:Ili ćeš napraviti referendum o ulasku u eurozonu pa će narod to potvrdit ili odbiti
Ili
Europske procese ne samo da treba ubrzat,već istodobno prebacivat ovlasti nacionalnih država na europsku razinu.
Eurospke sjedinjene države,s jednim predsjednikom,jednom valutom i jednim ministrom vanjskih poslova.
Nama ne trebaju predsjednik i premijer,već samo guverner Hrvatske.
Tako je meni mater išla nešto a bez da mene pita i oduzela mi pravo glasa pa san je se odreka i izbacija iz kuće.
Nije stvar oće li na onom papiru pisat kuna il euro. Stvar je u tome da me pitaš.
2014-04-11
Čuvajte me se ako to uvedete a bez referenduma.
Nemate uopće ideju koliko sam opasan.
Nemate uopće ideju koliko sam opasan.
2014-04-11
To je znak nepoštivanja. Dođeš u tuđu kuću , podržiš vladu s osam manjinaca jer je tvoj pijun na vlasti i onda bez pitanja uvaljuješ euro.
Znači ne poštuješ me.
Odlično.
Atomski zdesna.
Znači ne poštuješ me.
Odlično.
Atomski zdesna.
2014-04-11
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Još euro i šengen
to je to
Naravno škoristi i slični luzeri sa ljevice mogu samo kmečati
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Još euro i šengen
to je to
je, raj na zemlji... je da rumunji imaju veće plaće od nas, a nekad smo ih gledali ko zadnju komunjarsku sirotinju, al jebiga... poljska zapad
Ja nisam ni jedno ni drugo nego Most i uopće nisam protiv eura nego načina na koji se uvodi i kada.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:Još euro i šengen
to je to
Naravno škoristi i slični luzeri sa ljevice mogu samo kmečati
Možete uvest euro nasilu bez mog pitanja i onda nema nazad nakon toga.
Slijedi raspad eurozone. Normalno da nema smisla da napadam Hrvatsku kad je to već uvela. Napast ću one koji su to izrežirali a napad če se svodit na to da će jedna članica EU i eurozone izać iz iste.
2014-04-11
ajmo bit realni, HDZ je zajebao sve što je mogao zajebati i doveo nas od druge najbogatije do druge najsiromašnije države ex - istočnog bloka (srbiju i bosnu ne smatram državama).
Eto,tebe ćemo pitat.RayMabus wrote:
2015-07-23
Pa ne moraš. Uvijek postoji Ahilova peta.סמאל wrote:Eto,tebe ćemo pitat.RayMabus wrote:
Novac je povjerenje. Nakon šta vi to uvedete bez referenduma tražit ću slabu točku tj državu u kojoj ću dovest euroskeptike na vlast a koja je i u eurozoni i izvadit ću je iiz iste.
To će srušiti euro na svjetskoj burzi.
2014-04-11
Page 18 of 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 18 of 27