Upucan policajac na Markovom trgu
Page 17 of 27
Page 17 of 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
Mali je debil prve klase.
Pucanj u policajca ,pucanj je u temelje naše zemlje.
Zašto nije rioknuo nekog moćnika;Mamića,Horvatinčića, Todorića...nego na sirotinju koja da prehrani obitelj smrzava se ili prži na Markovu trgu...
A sad čitam da se i po onome što je objavljivao na Fejsu,nazire da se radilo o budali.
Zašto nije rioknuo nekog moćnika;Mamića,Horvatinčića, Todorića...nego na sirotinju koja da prehrani obitelj smrzava se ili prži na Markovu trgu...
A sad čitam da se i po onome što je objavljivao na Fejsu,nazire da se radilo o budali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno da je zalosnokic wrote:
meni je ovo žalosno
žao mi je momka baš
dijagram-
2015-08-09
Uopće nije žalosno. Ovo je super. Konačno neka reakcija na ponašanje ove vlasti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Naravno. Okinit u policajca što se smrzava tamo za 4000 kuna. Malo govno vjerojatno nema dana radnog staža. Drkao je otprilike po internetu danju i noću i sad on ide pucat po zgradi da mu se dive ovakvi...jastreb wrote:Mali je debil prve klase.
Onda je skužio da je tresnuo policajca, ili ga je i gađao i crko od straha. U strahu se i ubio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hektorović likes this post
A šta on zna o vlasti sa 22 godine?RayMabus wrote:Uopće nije žalosno. Ovo je super. Konačno neka reakcija na ponašanje ove vlasti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor and Hektorović like this post
Pitaj ga. Otkud ja znam šta on zna.kaya wrote:A šta on zna o vlasti sa 22 godine?RayMabus wrote:Uopće nije žalosno. Ovo je super. Konačno neka reakcija na ponašanje ove vlasti.
Nakon onog Sauše u Saboru i izlike da se referendum Narod odlučuje neće održati jer fali pet glasova sve njih je odavno trebalo negdje metkom dočekat.
Mali je heroj.
2014-04-11
n_razbojnik wrote:u kom si sad filmu, s ovim se slazemסמאל wrote:Kome to,,vama'' ?n_razbojnik wrote:Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustaso
Ja sam zadnji koji bih bio protiv slobode govora,čak sam za slobodu govora i u slučaju govora mržnje.Ako smo u demokraciji,onda govor mržnje ima pravo na govor,jednako kao i govor,,ljubavi''.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hektorović likes this post
Svasta..usporedjujes osobu zrelo odraslu i sa jasnim nazzi politickim stavom,u 33 godini,koji je napravio pokolj,sa mladcem od 22 godine,koji ima najvise prilike slusati i citati kretene na forumima,chatovima ili uzivo,"koji bi ovo ili ono ucinili.."..osim sto nitko od takvih nikad neish ne ucini,neg se mlada bena zaleti,potaknut cugom u patriotkim mislima i napravi sranje,koje je sve samo ne promisljene prirode..Breivik se jako dugo pripremao,profi svoje odradio...razlike svakako ima,samo treba razmisljatikaya wrote:Aj ne seri. U norveškoj brejvik uzme automat pa ih pobije 50...a nije baš besperspektivna.Legendovich wrote:nit psihopat niti htio biti poznat..opet se "strucno" postavljaju dijagnoze...
Niti je jedan jedini,jerbo takve besperspektivne mladezi u bezperspektivnoj drzavi ima na desetke tisca,stotine tisca..
I ..
Dečko debil, socijalnu nepravdu nije s obzirom na dob stigao osjetiti, nabaviti automat, staviti ga u kolica izgleda kao plan da bude poznat, kad je shvatio što je napravio usro se i ubio...
Guest- Guest
Heroj a ne zločinac
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poruke-koje-su-ostavljene-na-profilu-napadaca-sokiraju-ljudi-velicaju-teroristicki-akt-15024745
S ovakvom vladom se jedino nasiljem i možeš borit.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poruke-koje-su-ostavljene-na-profilu-napadaca-sokiraju-ljudi-velicaju-teroristicki-akt-15024745
2014-04-11
Samo krvavi obračun s ovakvom vladom ovdje će stsviti stvari na svoje mjesto
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Sve drugo ne vodi nigdje jer oni samo jezik nasilja razumiju.
https://vijesti.hrt.hr/442140/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno
Sve drugo ne vodi nigdje jer oni samo jezik nasilja razumiju.
2014-04-11
Sad kad stakori povuku muriju s granice i ostave migrante na miru.
Kako yoda kaze, oko sabora i vlade.kanal, voda, krokodili, strojnicka gnijezda.
U strahu su velike oči.
U strahu su velike oči.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
RayMabus wrote:Heroj a ne zločinac
Ovu vladu smo birali mi, većina, i ima našu podršku.
Manjina koja je izgubila, morat ćete čekati izbore i dobiti dovoljan broj glasova za nešto drugo.
Na prijetnje silom, razbojništava, siledžijstvo te bezobrazni pokušaji unošenja nesigurnosti i preuzimanje neke vlasti batinom....vlast ima sredstva represije i pravosuđe.I puno pravo da ih upotrijebi u rasponu koji predviđa zakon.
Točka, glasna manjina može kmečati i to je sve.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
IL Risorto and Hektorović like this post
Pa i treba vojska oko Markovog trga. Nenarodna vlast se mora štiti od naroda svim sredstvima od propagande do represije.dijagram wrote:Sad kad stakori povuku muriju s granice i ostave migrante na miru.
U strahu su velike oči.
2014-04-11
jel ti to o komšiću il pupovcu pišešepikur37 wrote:RayMabus wrote:Heroj a ne zločinac
Manjina koja je izgubila, morat ćete čekati izbore i dobiti dovoljan broj glasova za nešto drugo.
Na prijetnje silom, razbojništava, siledžijstvo te bezobrazni pokušaji unošenja nesigurnosti i preuzimanje neke vlasti batinom....vlast ima sredstva represije i pravosuđe.I puno pravo da ih upotrijebi u rasponu koji predviđa zakon.
Guest- Guest
Današnji događaj je epic fail 2020., a godina je sve samo ne obična te ima još fore do konca iste...
Pod jedan je zajebo sebe, jer je mrtav...
Pod dva je zajebo policajca, ni kriva ni dužna...
Pod tri je zajebo roditelje, braću i koga je već imao...
Pod četri je zajebo sve ostale osim vladajućih, koje je predmnjevano htio zajebat...
Ovo će im dobro doći da pojačaju represiju, kontrolu i sve što uz to ide...
A sve to na trošak i štetu običnog puka...
Jbg. godine nisu uvijek alibi, a nije ni da su 22 godine malo...
Puno mlađi od njega su pušku koristili na pravi način, u pravo vrijeme, na pravom mjestu, kontra pravih neprijatelja...
Pod jedan je zajebo sebe, jer je mrtav...
Pod dva je zajebo policajca, ni kriva ni dužna...
Pod tri je zajebo roditelje, braću i koga je već imao...
Pod četri je zajebo sve ostale osim vladajućih, koje je predmnjevano htio zajebat...
Ovo će im dobro doći da pojačaju represiju, kontrolu i sve što uz to ide...
A sve to na trošak i štetu običnog puka...
Jbg. godine nisu uvijek alibi, a nije ni da su 22 godine malo...
Puno mlađi od njega su pušku koristili na pravi način, u pravo vrijeme, na pravom mjestu, kontra pravih neprijatelja...
n_razbojnik, marcellus, darth_vader, IL Risorto, michaellcmacha and Noor like this post
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Heroj a ne zločinac
Zna se što je terorizam i kako se s njime postupa.
Jedini legitimni način izražavanja volje građana i tvorbe vlasti su izbori.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gledaj ja nemam pet godina nego isto koliko i tiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Heroj a ne zločinac
Šta mi više budeš pričao priče i podržavao to da manjine su faktor koji odlučuju o sastavu vlade a to nigdje u EU nije slučaj to si u mojim očima osoba koja ne želi narodnu vlast.
2014-04-11
I prestani mi se obraćati kao kretenu.RayMabus wrote:Gledaj ja nemam pet godina nego isto koliko i tiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Heroj a ne zločinac
Šta mi više budeš pričao priče i podržavao to da manjine su faktor koji odlučuju o sastavu vlade a to nigdje u EU nije slučaj to si u mojim očima osoba koja ne želi narodnu vlast.
2014-04-11
I sad ide daljnja destabilizacija eu eu ekonomije , povećanje javnog duga , porast ekstremne desnice , u euroskepticisam , navala imigranata na Hrvatsku , islamistilki napadi , ratovi a sve u cilju spriječavanja plana da Hrvatska uvede euro u ovom mandatu Plenkovica kojemu je to jedini cilj.
Pozdrav od Galaktilke federacije.
Idioti.
Idioti.
2014-04-11
RayMabus wrote:I sad ide daljnja destabilizacija eu eu ekonomije , povećanje javnog duga , porast ekstremne desnice , u euroskepticisam , navala imigranata na Hrvatsku , islamistilki napadi , ratovi a sve u cilju spriječavanja plana da Hrvatska uvede euro u ovom mandatu Plenkovica kojemu je to jedini cilj.
Idioti.
uvođenje eura nam je u interesu radi stabilizacije kredita...
kuna već pomalo slabi, zbog izostanka priljeva deviza u sezoni
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma to se majmun u stvari meni obraća, ali ga jebe što sam ja odmah na prvu rekao, što i mislim, da to nikako ne smije biti obrazac za pokušaj riješavanja društvenih problema... samo 20 minuta ranije tuda su prolazila djeca, a on je ispaljivao rafale... mogao je izazvati ogromnu tragediju, pukom srećom ipak nije... robija parizera neću posebno komentirat, lik je ništarija...vuksadinare wrote:gle ovog snajpera...Legendovich wrote:Fuk,ti si zlonamjeran..sad ti budem pojasnio zasto...Ovog mladca ne bih uopce krivio neko likove kao ti koji na forumima i chat grupama tentaju i pumpaju neku atmosferu "drzavnih neprijatelja",agenata,nedrzavotvornih elemenata,filaju nezrelim glavama ideje da treba neke akcije konacno napraviti,a pricao si kao isto treba nesto da se "konacno dogodi"
Glup si ibezobziran,jer ne pazis sto za posljedicu mogu imati tvoje,ili necije dtudje rijeci na forumima..
U kultiviranoj drzavi,bi takvima kao ti davno pokucali kriminalni na vrata i optuzili da izazivas atmosferu nesigurnosti,potices na destrukciju..
Puna ti usta agenata i agenturi,kaobajagi cuvas drzavu,a u biti potices tupave i povodljive majmune,da naprave ovako nesto..
nadji mooda kod sebe ako imas i sam nesh promjeni,ne laj kao pička iza anonime foruma..
2015-08-08
Page 17 of 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 17 of 27