ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upucan policajac na Markovom trgu

Page 16 of 27 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Next

Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 16 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by n_razbojnik Mon 12 Oct - 17:16

epikur37 wrote:još jedna žrtva Bujice

treba propitati tu emisiju i sa zakonske strane

zajeban si ti, socijalista do koske

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 16 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by Guest Mon 12 Oct - 17:17

n_razbojnik wrote:

SOCIJALISTIČKI RASISTA je to 

u pitanju su stekovine socijalizma 

drug je spreman i u rovu to braniti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 12 Oct - 17:19

kic wrote:
meni je ovo žalosno

žao mi je momka baš

Momak je imao problem, nije imao nikakav plan za ono sto je smjerao...zato je zalosno, sjebao je sebe ali i nas ostale...koliko ce nas ovo ne samo u vidu materijalnog kostati tek cemo vidjet

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 12 Oct - 17:19

nit psihopat niti htio biti poznat..opet se "strucno" postavljaju dijagnoze...
Niti je jedan jedini,jerbo takve besperspektivne mladezi u bezperspektivnoj drzavi ima na desetke tisca,stotine tisca..

I onda se pojave likovi popu Fuka,i dan i noc od jutra do sutra melju o agenturama,Agentima,drzavnim neprijateljima,unutarnjim i vanjskim neprijateljima,naravno da mladi i razocarani um,josh uvijek na zestokim hormonima,popizdi,a mozda i nesh cuge svoje odradi,kad cita takve "genijalce" koji "znaju" tk oje sto i na forumima anonimno prozivaju,pale bijes i usmjeravaju ga prema nekim subjektima..ovdje nije bitno jel netko u pravu ili ne,nego fakat da svojim rjecima pali mladost,povodljivu i ne bash sklonu samokontroli,i na kraj use dogadja upravo ovo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 12 Oct - 17:21

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
סמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrlj
Mislim,zar te nije niti malo stid ?
Nemaš muda ti sam uzet kalaš,nego takve starkelje kao ti,ispirete mozak mladima i zog takvih kao ti,ovaj dečko je sebi sjebao i oduzeo život.
trebalo bi biti stid lijecnika ministra koji je prvi pobjegao a pokraj ranjenog policajca projurio po sistemu 'mi se ne poznajemo'..i onda se pitas zasto se puca...
Ne.Jedina sramota trebala bi biti vas koji širite defetizam,beznađe i potičete depresiju.Krv ovog mladića na vašim je rukama.
ti si glup..nitko ga nije nagovorio..no vlast cini ogorcene ljude ako ne rade svoj posao ...i jos povrh svega muljare...da rade kako treba ne bi ni dolazilo do ovog a oni punili gace
Nisam ni rekao da ga je netko nagovorio,ali,takvi kao ti,ili onaj Velimir Buljanac,indirektno ste odgovorni za proiciranje takvog defetističkog i paranoidnog raspoloženja u društvu,i evo što se dogodi kad takve sulude teorije padnu na plodno tlo.
Takvi kao vi kreiraju ozračje koje utječe na labilne osobe,a to je isto što radi i Trump.Onda kad se takvi labilni i povodljivi upecaju na vaše trolanje,pukne im neki osigurač u mozgu i naprave pizdariju a to je isto kao da ste im vi osobno stavili pušku u ruke.
Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustaso

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 12 Oct - 17:25

kaya wrote:O pa njega sa 22 godine nije baš mogla ubiti društvena nepravda. Sigurno nije završio škole i čekao posao 10 godina, sigurno nije plaćao račune, sigurno nije ovršen i tako dalje i bliže.
Čisto psihopat ili je htio biti poznat. Ubio se sam ali da nije pozdravila bih i  da ga je i policija izrešetala.

nije njega ubila društvena nepravda, ali su mu tri buraza u njemačkoj...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 12 Oct - 17:25

Očito silno nesretan decko.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 12 Oct - 17:26

n_razbojnik wrote:

glavno njemu da HDZ nije niš kriv... škoro je kriv

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Mon 12 Oct - 17:27

Legendovich wrote:nit psihopat niti htio biti poznat..opet se "strucno" postavljaju dijagnoze...
Niti je jedan jedini,jerbo takve besperspektivne mladezi u bezperspektivnoj drzavi ima na desetke tisca,stotine tisca..

I ..
Aj ne seri. U norveškoj brejvik uzme automat pa ih pobije 50...a nije baš besperspektivna.
Dečko debil, socijalnu nepravdu nije s obzirom na dob stigao osjetiti, nabaviti automat, staviti ga u kolica izgleda kao plan da bude poznat, kad je shvatio što je napravio usro se i ubio...
kaya
kaya

2015-08-15

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by IL Risorto Mon 12 Oct - 17:28

n_razbojnik wrote:Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustaso
Kome to,,vama'' ?
Ja sam zadnji koji bih bio protiv slobode govora,čak sam za slobodu govora i u slučaju govora mržnje.Ako smo u demokraciji,onda govor mržnje ima pravo na govor,jednako kao i govor,,ljubavi''.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 12 Oct - 17:28

dijagram wrote:Očito silno nesretan decko.
Nije više. lol!

Ja podržavam svakog kretena koji će bombom i/ili kalašnjikovom krenit na Markov trg i ostale centre kriminalne vlade ove države.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 12 Oct - 17:28

dečko je debil, a šta su ovi na Markovom trgu? Upizdumaterinu, nikakva šteta da ih je sve pobio.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Mon 12 Oct - 17:28

marcellus wrote:
kaya wrote:O pa njega sa 22 godine nije baš mogla ubiti društvena nepravda. Sigurno nije završio škole i čekao posao 10 godina, sigurno nije plaćao račune, sigurno nije ovršen i tako dalje i bliže.
Čisto psihopat ili je htio biti poznat. Ubio se sam ali da nije pozdravila bih i  da ga je i policija izrešetala.

nije njega ubila društvena nepravda, ali su mu tri buraza u njemačkoj...
Pa dobro šta, i njemci idu u australiju i švedsku, to nije baš razlog za voziti automat u kolicima

Last edited by kaya on Mon 12 Oct - 17:29; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 12 Oct - 17:29

marcellus wrote:

nije njega ubila društvena nepravda,
ti si uistinu glupi idiot
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Mon 12 Oct - 17:31

RayMabus wrote:
Nije više. lol!

Ja podržavam svakog kretena koji će bombom i/ili kalašnjikovom krenit na Markov trg i ostale centre kriminalne vlade ove države.
Mda. Ova murjak na straži nije baš centar moći.
Nego evo, ovo mu je bio motiv. Znao je da će se ovako pisati. U toj nezreloj glavi je sam čin ipak bio previše, i mislio je da je ubio policajca i onda se ubio, od šoka i stresa.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 12 Oct - 17:31

סמאל wrote:
n_razbojnik wrote:Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustaso
Kome to,,vama'' ?
Ja sam zadnji koji bih bio protiv slobode govora,čak sam za slobodu govora i u slučaju govora mržnje.Ako smo u demokraciji,onda govor mržnje ima pravo na govor,jednako kao i govor,,ljubavi''.
u kom si sad filmu, s ovim se slazem

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 12 Oct - 17:32

kaya wrote:
RayMabus wrote:
Nije više. lol!

Mda. Ova murjak na straži nije baš centar moći.
S kim si takav si.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 12 Oct - 17:33

marcellus wrote:dečko je debil, a šta su ovi na Markovom trgu? Upizdumaterinu, nikakva šteta da ih je sve pobio.
I napokon instaliramo Peđu ustašu na vlast

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 12 Oct - 17:35

n_razbojnik wrote:
marcellus wrote:dečko je debil, a šta su ovi na Markovom trgu? Upizdumaterinu, nikakva šteta da ih je sve pobio.
I napokon instaliramo Peđu ustašu na vlast

lijevi krivi kurac, desni krivi kurac... krivi kurac.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 12 Oct - 17:37

Čekamo islamistički napad u Europi i navalu imigranata da još više destabiliziraju ovu masoneriju koja nam do kraja Plenkovicevog mandata želi podvaliti euro valutu.

Samo rokaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 12 Oct - 17:41

Mali je debil prve klase.

Pucanj u policajca ,pucanj je u temelje naše zemlje.

Zašto nije rioknuo nekog moćnika;Mamića,Horvatinčića, Todorića...nego na sirotinju koja da prehrani obitelj smrzava se ili prži na Markovu trgu...

A sad čitam da se i po onome što je objavljivao na Fejsu,nazire da se radilo o budali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 27 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics