Upucan policajac na Markovom trgu
Page 16 of 27
Page 16 of 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
epikur37 wrote:još jedna žrtva Bujice
treba propitati tu emisiju i sa zakonske strane
zajeban si ti, socijalista do koske
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
SOCIJALISTIČKI RASISTA je ton_razbojnik wrote:epikur37 wrote:još jedna žrtva Bujice
u pitanju su stekovine socijalizma
drug je spreman i u rovu to braniti
Guest- Guest
kic wrote:
meni je ovo žalosno
žao mi je momka baš
Momak je imao problem, nije imao nikakav plan za ono sto je smjerao...zato je zalosno, sjebao je sebe ali i nas ostale...koliko ce nas ovo ne samo u vidu materijalnog kostati tek cemo vidjet
2014-04-15
nit psihopat niti htio biti poznat..opet se "strucno" postavljaju dijagnoze...
Niti je jedan jedini,jerbo takve besperspektivne mladezi u bezperspektivnoj drzavi ima na desetke tisca,stotine tisca..
I onda se pojave likovi popu Fuka,i dan i noc od jutra do sutra melju o agenturama,Agentima,drzavnim neprijateljima,unutarnjim i vanjskim neprijateljima,naravno da mladi i razocarani um,josh uvijek na zestokim hormonima,popizdi,a mozda i nesh cuge svoje odradi,kad cita takve "genijalce" koji "znaju" tk oje sto i na forumima anonimno prozivaju,pale bijes i usmjeravaju ga prema nekim subjektima..ovdje nije bitno jel netko u pravu ili ne,nego fakat da svojim rjecima pali mladost,povodljivu i ne bash sklonu samokontroli,i na kraj use dogadja upravo ovo..
Niti je jedan jedini,jerbo takve besperspektivne mladezi u bezperspektivnoj drzavi ima na desetke tisca,stotine tisca..
I onda se pojave likovi popu Fuka,i dan i noc od jutra do sutra melju o agenturama,Agentima,drzavnim neprijateljima,unutarnjim i vanjskim neprijateljima,naravno da mladi i razocarani um,josh uvijek na zestokim hormonima,popizdi,a mozda i nesh cuge svoje odradi,kad cita takve "genijalce" koji "znaju" tk oje sto i na forumima anonimno prozivaju,pale bijes i usmjeravaju ga prema nekim subjektima..ovdje nije bitno jel netko u pravu ili ne,nego fakat da svojim rjecima pali mladost,povodljivu i ne bash sklonu samokontroli,i na kraj use dogadja upravo ovo..
Guest- Guest
Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustasoסמאל wrote:Nisam ni rekao da ga je netko nagovorio,ali,takvi kao ti,ili onaj Velimir Buljanac,indirektno ste odgovorni za proiciranje takvog defetističkog i paranoidnog raspoloženja u društvu,i evo što se dogodi kad takve sulude teorije padnu na plodno tlo.vuksadinare wrote:ti si glup..nitko ga nije nagovorio..no vlast cini ogorcene ljude ako ne rade svoj posao ...i jos povrh svega muljare...da rade kako treba ne bi ni dolazilo do ovog a oni punili gaceסמאל wrote:Ne.Jedina sramota trebala bi biti vas koji širite defetizam,beznađe i potičete depresiju.Krv ovog mladića na vašim je rukama.vuksadinare wrote:trebalo bi biti stid lijecnika ministra koji je prvi pobjegao a pokraj ranjenog policajca projurio po sistemu 'mi se ne poznajemo'..i onda se pitas zasto se puca...סמאל wrote:Mislim,zar te nije niti malo stid ?vuksadinare wrote:stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrljסמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
Nemaš muda ti sam uzet kalaš,nego takve starkelje kao ti,ispirete mozak mladima i zog takvih kao ti,ovaj dečko je sebi sjebao i oduzeo život.
Takvi kao vi kreiraju ozračje koje utječe na labilne osobe,a to je isto što radi i Trump.Onda kad se takvi labilni i povodljivi upecaju na vaše trolanje,pukne im neki osigurač u mozgu i naprave pizdariju a to je isto kao da ste im vi osobno stavili pušku u ruke.
2014-04-15
kaya wrote:O pa njega sa 22 godine nije baš mogla ubiti društvena nepravda. Sigurno nije završio škole i čekao posao 10 godina, sigurno nije plaćao račune, sigurno nije ovršen i tako dalje i bliže.
Čisto psihopat ili je htio biti poznat. Ubio se sam ali da nije pozdravila bih i da ga je i policija izrešetala.
nije njega ubila društvena nepravda, ali su mu tri buraza u njemačkoj...
n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:još jedna žrtva Bujice
glavno njemu da HDZ nije niš kriv... škoro je kriv
Aj ne seri. U norveškoj brejvik uzme automat pa ih pobije 50...a nije baš besperspektivna.Legendovich wrote:nit psihopat niti htio biti poznat..opet se "strucno" postavljaju dijagnoze...
I ..
Dečko debil, socijalnu nepravdu nije s obzirom na dob stigao osjetiti, nabaviti automat, staviti ga u kolica izgleda kao plan da bude poznat, kad je shvatio što je napravio usro se i ubio...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader likes this post
Kome to,,vama'' ?n_razbojnik wrote:Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustaso
Ja sam zadnji koji bih bio protiv slobode govora,čak sam za slobodu govora i u slučaju govora mržnje.Ako smo u demokraciji,onda govor mržnje ima pravo na govor,jednako kao i govor,,ljubavi''.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije više.dijagram wrote:Očito silno nesretan decko.
Ja podržavam svakog kretena koji će bombom i/ili kalašnjikovom krenit na Markov trg i ostale centre kriminalne vlade ove države.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dečko je debil, a šta su ovi na Markovom trgu? Upizdumaterinu, nikakva šteta da ih je sve pobio.
Pa dobro šta, i njemci idu u australiju i švedsku, to nije baš razlog za voziti automat u kolicimamarcellus wrote:kaya wrote:O pa njega sa 22 godine nije baš mogla ubiti društvena nepravda. Sigurno nije završio škole i čekao posao 10 godina, sigurno nije plaćao račune, sigurno nije ovršen i tako dalje i bliže.
Čisto psihopat ili je htio biti poznat. Ubio se sam ali da nije pozdravila bih i da ga je i policija izrešetala.
nije njega ubila društvena nepravda, ali su mu tri buraza u njemačkoj...
Last edited by kaya on Mon 12 Oct - 17:29; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
ti si uistinu glupi idiotmarcellus wrote:
nije njega ubila društvena nepravda,
Guest- Guest
Mda. Ova murjak na straži nije baš centar moći.RayMabus wrote:Nije više.dijagram wrote:Očito silno nesretan decko.
Ja podržavam svakog kretena koji će bombom i/ili kalašnjikovom krenit na Markov trg i ostale centre kriminalne vlade ove države.
Nego evo, ovo mu je bio motiv. Znao je da će se ovako pisati. U toj nezreloj glavi je sam čin ipak bio previše, i mislio je da je ubio policajca i onda se ubio, od šoka i stresa.
2015-08-15
u kom si sad filmu, s ovim se slazemסמאל wrote:Kome to,,vama'' ?n_razbojnik wrote:Sloboda govora je vama uvijek bila mrska, cak i ovakva uvjetna, a kamoli trumpovska, hordace ustaso
Ja sam zadnji koji bih bio protiv slobode govora,čak sam za slobodu govora i u slučaju govora mržnje.Ako smo u demokraciji,onda govor mržnje ima pravo na govor,jednako kao i govor,,ljubavi''.
2014-04-15
S kim si takav si.kaya wrote:Mda. Ova murjak na straži nije baš centar moći.RayMabus wrote:Nije više.dijagram wrote:Očito silno nesretan decko.
2014-04-11
I napokon instaliramo Peđu ustašu na vlastmarcellus wrote:dečko je debil, a šta su ovi na Markovom trgu? Upizdumaterinu, nikakva šteta da ih je sve pobio.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:I napokon instaliramo Peđu ustašu na vlastmarcellus wrote:dečko je debil, a šta su ovi na Markovom trgu? Upizdumaterinu, nikakva šteta da ih je sve pobio.
lijevi krivi kurac, desni krivi kurac... krivi kurac.
Čekamo islamistički napad u Europi i navalu imigranata da još više destabiliziraju ovu masoneriju koja nam do kraja Plenkovicevog mandata želi podvaliti euro valutu.
Samo rokaj.
Samo rokaj.
2014-04-11
Mali je debil prve klase.
Pucanj u policajca ,pucanj je u temelje naše zemlje.
Zašto nije rioknuo nekog moćnika;Mamića,Horvatinčića, Todorića...nego na sirotinju koja da prehrani obitelj smrzava se ili prži na Markovu trgu...
A sad čitam da se i po onome što je objavljivao na Fejsu,nazire da se radilo o budali.
Pucanj u policajca ,pucanj je u temelje naše zemlje.
Zašto nije rioknuo nekog moćnika;Mamića,Horvatinčića, Todorića...nego na sirotinju koja da prehrani obitelj smrzava se ili prži na Markovu trgu...
A sad čitam da se i po onome što je objavljivao na Fejsu,nazire da se radilo o budali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 16 of 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 16 of 27