Upucan policajac na Markovom trgu
Page 11 of 27
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
pa ak su mu unistili ono za sto mu jos nisu platili ima pravo..ajd da tebi poruse vinograd ili nesto drugo a jos nisi isplacen i sjebu ti urod..irud te jebo poznavajuci bosance zolje bi radile...ali jebe se tebi tebi nisuHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:I ovaj je budala
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pucajte-ne-bojim-se-metka-drama-na-gradilistu-ceste-za-peljeski-most-bageri-mu-ruse-vinograd-15024671
Zbog njegovog maslinika, za koji je i dobio lovu, treba blokirati spajanje države?
ajde...
ljudi sebi svašta umisle
E to je ono usko, sitno razmišljanje koje nas uništava
dakle največi geostrateški poduhvat ove generacije, al on bi to da blokira jer mu ne odgovara u nekoj njegovoj fiks ideji...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
dakle največi geostrateški poduhvat ove generacije, al on bi to da blokira jer mu ne odgovara u nekoj njegovoj fiks ideji...
tako moj susjed veli da neće dati svoje zemlje da prođe širi put, ili će tražiti neke milikune :D
velim ja njemu stipe ali država ti dođe i uzme
kaže on samo preko mene mrtva
i aj ti pričaj s likom :D
i sad će mu plenky biti kriv za sve :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
da bit cemu kriv jer nije isplacen do kraja..ljude ne jebe vise sistem 'bices isplacen kad budemo imali..'..i to 'kad budemi imali' pretvori se u nikad...nije prvi put...sam vodim dugogodisnju parnicu zbog toga...i znam kako je to..zivci,zivci i samo zivci...a ti radis ko konjHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
tako moj susjed veli da neće dati svoje zemlje da prođe širi put, ili će tražiti neke milikune :D
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Pogodi za koga je glasao:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:tako moj susjed veli da neće dati svoje zemlje da prođe širi put, ili će tražiti neke milikune :D
XD
2018-04-10
....a pogotovo ne jebe mlađe generacije..kod njih je sistem sad...'ne'š je'l?..E SAD CES VIDJETI KAKO NECES'
2015-09-08
problem je sto su stare guzonje podcjenili mlade generacije..ali nakon ovog nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu i da njima ne mogu prodavati muda pod bubrege..jer u suprotnom bejzbolka ili ratata...srecom pametniji do nas starijih..ne daju na sebe
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:tako moj susjed veli da neće dati svoje zemlje da prođe širi put, ili će tražiti neke milikune :D
XD
i naravno nema šanse da se cijepi a virus je namjerno pušten da se smanji broj ljudi na planetu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:problem je sto su stare guzonje podcjenili mlade generacije..ali nakon ovog nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu i da njima ne mogu prodavati muda pod bubrege..jer u suprotnom bejzbolka ili ratata...srecom pametniji do nas starijih..ne daju na sebe
Kažem ti bi od nas da praviš Srbiju gdje se vlasti smjenuju defenestracijom i atentatima...
Demokracija ti očito nije jasna
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:tako moj susjed veli da neće dati svoje zemlje da prođe širi put, ili će tražiti neke milikune :D
XD
i naravno nema šanse da se cijepi a virus je namjerno pušten da se smanji broj ljudi na planetu
Neće njega nitko čipirat :D
2018-04-10
ti si starkelja kao i ja..samo ti ces izgleda nauciti na tezi nacin...zao mi te..ne slusas bilo...nego slusas one koji su se otuđili do naroda..samo naprijedHektorović wrote:vuksadinare wrote:problem je sto su stare guzonje podcjenili mlade generacije..ali nakon ovog nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu i da njima ne mogu prodavati muda pod bubrege..jer u suprotnom bejzbolka ili ratata...srecom pametniji do nas starijih..ne daju na sebe
Kažem ti bi od nas da praviš Srbiju gdje se vlasti smjenuju defenestracijom i atentatima...
2015-09-08
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:problem je sto su stare guzonje podcjenili mlade generacije..ali nakon ovog nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu i da njima ne mogu prodavati muda pod bubrege..jer u suprotnom bejzbolka ili ratata...srecom pametniji do nas starijih..ne daju na sebe
demorkacija je jedan od najgorih sustava, gotov svi antički pisci su s gađenjem gledali na demokraciju
ovaj nasilni incident nije izolirani slučaj mentalnog bolesnika, ovo očito ima političke korijene i treba se gledati u konteksto ovog vremena: općeg osiromašivanja, državne svevolje, iseljavanja-
ti mažeš oči ljudima ovdje iskrivljavanjem i spinanjem, odron znači
njega zanima demokracija tu u kifli..ali ga ne zanima u bh-a tj herceg bosni..i to ti sve govori...kome zelis zlo ne pozeli sebikic wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:problem je sto su stare guzonje podcjenili mlade generacije..ali nakon ovog nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu i da njima ne mogu prodavati muda pod bubrege..jer u suprotnom bejzbolka ili ratata...srecom pametniji do nas starijih..ne daju na sebe
demorkacija je jedan od najgorih sustava, gotov svi antički pisci su s gađenjem gledali na demokraciju
ovaj nasilni incident nije izolirani slučaj mentalnog bolesnika, ovo očito ima političke korijene i treba se gledati u konteksto ovog vremena: općeg osiromašivanja, državne svevolje, iseljavanja-
2015-09-08
kic wrote:
Demokracija je, kao što Francuzi imaju izreku, ipak najmanje zlo od ostalih. Svako društvo ima probleme, pa Amerika koja je objektivno najbogatija i najsnažnija država na svijetu, ima masu ovakvih incidenata.
Lik je očito bio labilan i podložan, nitko priseban ne uzima kalašnjikov i kreće pucat po Markovom trgu... a za vrijeme ovih izbora po društvenim mrežama širila se je žestoka retorika ne samo kontra Plenkija, nego u biti čitavog državnog sustava. Kažem, zakazao je i sustav mentalnog zdravlja a dodatni krivac je i politička komunikacija iz određenih krugova koja je dovela do ovakve radikalizacije pojedinca.
2018-04-10
vuksadinare wrote:njega zanima demokracija tu u kifli..ali ga ne zanima u bh-a tj herceg bosni..i to ti sve govori...kome zelis zlo ne pozeli sebi
Stabilna HR ne može postojati bez stabilne BiH... Isto kao što se Hrvatsko pitanje u BiH ne može riješiti bez stabilne HR.
2018-04-10
....pajdo meni je to sve jasno..ali ti mora biti jasno da ima stvari koje mozes i koje ne mozes...ima nekih stvari gdje se zakasnilo iz raznoraznih razloga a ima stvari gdje se mogu jos popraviti ali slabo to ide ili nikako....uglavnom hrvatskoj danas ako ikad vise je potreban vođa..u pravom smislu vođa koji nece se solanjati da mu drugi rjese stvari jer eto on ne moze utjecati na nesto ili neke procese...zoki je izgleda donekle shvatio stvari da se vise u rukavicama ne moze igrati...da ako ti ne das šamar primit ces dva šamara i da vise nema srednjih rjesenja..ili ih imas ili ih nemas...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:njega zanima demokracija tu u kifli..ali ga ne zanima u bh-a tj herceg bosni..i to ti sve govori...kome zelis zlo ne pozeli sebi
Stabilna HR ne može postojati bez stabilne BiH... Isto kao što se Hrvatsko pitanje u BiH ne može riješiti bez stabilne HR.
2015-09-08
..evo i dans je poklopio neodlucne plenkovica i bozinovica rekavsi da markov trg ne moze samo biti turisticka atrakcija...isto su ponovili i neki drugi...ali jbg plenki i bozinovic bi opet neko 'srednje rjesenje'..jebalo vas vise srednje rjesenje ili u pravom smislu ziherasko rjesenje po sistemu 'ne bi se stel do kraja zameriti'
2015-09-08
vuksadinare wrote:....pajdo meni je to sve jasno..ali ti mora biti jasno da ima stvari koje mozes i koje ne mozes...ima nekih stvari gdje se zakasnilo iz raznoraznih razloga a ima stvari gdje se mogu jos popraviti ali slabo to ide ili nikako....uglavnom hrvatskoj danas ako ikad vise je potreban vođa..u pravom smislu vođa koji nece se solanjati da mu drugi rjese stvari jer eto on ne moze utjecati na nesto ili neke procese...zoki je izgleda donekle shvatio stvari da se vise u rukavicama ne moze igrati...da ako ti ne das šamar primit ces dva šamara i da vise nema srednjih rjesenja..ili ih imas ili ih nemas...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:njega zanima demokracija tu u kifli..ali ga ne zanima u bh-a tj herceg bosni..i to ti sve govori...kome zelis zlo ne pozeli sebi
Je, Škoro :D
U biti Plenky je do sad najkvalitetniji premijer kojeg smo imali.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:brend bi to sve zapalio, državu, narod, sve je u kurcu :)
A fakat ponekad nismo dostojni onoga što nam je Franjo ostavio
Upravo to je ostavio
Kad su temelji truli ništa ne pomaže
ti si zaljubljen u škoru kad ga toliko spominjes...ne sporim plenkijeve kvalitete nije da ih nema..ali nema ljude koji ga mogu pratiti i tu se onda gubi njegova ta neka kvaliteta...nije ni on svemoguc...cak mi je jasna i njegova nervoza..jedan korak naprijed dva nazad...i zato kazem pitanje je samo dokle ce mu zivci durati...a tesko on sada moze nesto drasticno promjeniti u hdz-u..ima ljudstvo kakvo ima...za ciscenje mu trebaju godine..koliko s eto ukorjenilo...znam lika koji ga poznaje jer zivi u vinogradskoj gdje i on..vise mu poznaje zenu...kaze da mu nije lako...i da mu dosta planova kvare uprav njegovi iz strankeHektorović wrote:vuksadinare wrote:....pajdo meni je to sve jasno..ali ti mora biti jasno da ima stvari koje mozes i koje ne mozes...ima nekih stvari gdje se zakasnilo iz raznoraznih razloga a ima stvari gdje se mogu jos popraviti ali slabo to ide ili nikako....uglavnom hrvatskoj danas ako ikad vise je potreban vođa..u pravom smislu vođa koji nece se solanjati da mu drugi rjese stvari jer eto on ne moze utjecati na nesto ili neke procese...zoki je izgleda donekle shvatio stvari da se vise u rukavicama ne moze igrati...da ako ti ne das šamar primit ces dva šamara i da vise nema srednjih rjesenja..ili ih imas ili ih nemas...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:njega zanima demokracija tu u kifli..ali ga ne zanima u bh-a tj herceg bosni..i to ti sve govori...kome zelis zlo ne pozeli sebi
Je, Škoro :D
U biti Plenky je do sad najkvalitetniji premijer kojeg smo imali.
2015-09-08
Socijalizam 1on1epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:I ovaj je budala
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pucajte-ne-bojim-se-metka-drama-na-gradilistu-ceste-za-peljeski-most-bageri-mu-ruse-vinograd-15024671
Zbog njegovog maslinika, za koji je i dobio lovu, treba blokirati spajanje države?
ajde...
ljudi sebi svašta umisle
2014-04-15
darth_vader likes this post
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 11 of 27