Upucan policajac na Markovom trgu
Page 7 of 27
Page 7 of 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
gotovo je..bozinovic na zgleda kao da se ko grlica zasro..a plenki kao d amu je vec dosta svega..hoce mami merkel u kriloRayMabus wrote:Iskreno bojim se da ništa nisu shvatili jer predugo vladaju na način kako vladaju.vuksadinare wrote:shvatili su da ih metak u svakom trenutku moze dohvatiti i bilo gdje...RayMabus wrote:Poruka je poslana a led probijen. Žkvot ide dalje. Pratimo.
Ovi na vlasti su toliko bezobrazni da čisto sumnjam da su shvatili ovu poruku.
Još im jje najgore šta će ovo doč Merkelici , Americi i drugima na rasport jer je riječ o napadu na parlament.
Ovo je ko da netko puca na Bundestag.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Plenkovic je obraz bez srama. Al nije mu svejedno jer će ga sad u Briselu i Njemačkoj pitat šta se ovdje dešava i pada mu rejting na zapadu.vuksadinare wrote:po slici vidi se da se božo ukenjao ko grlica a plenkiju svejedno...po sistemu..'a sta ja ovdje vise radim gospe ti'
Ovo je napad na parlament od strane vlastitog građanina.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Vuk je fulao kao i obično. :rasta:Izgleda kako ipak nije leftard,već zlatna mladež glupe katolčadi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
.....ma ko ce ga pitat...nekako slutim da ne bu dugo psihicki izdrzao..puknut ce ko kokica...ovo je mozda zadnji,predzadnji cavao u njegove zivce..vidis kako je odgovoriobozinovicu..'ma odgovaraj sta o's meni je vec dosta svega'RayMabus wrote:Plenkovic je obraz bez srama. Al nije mu svejedno jer će ga sad u Briselu i Njemačkoj pitat šta se ovdje dešava i pada mu rejting na zapadu.vuksadinare wrote:po slici vidi se da se božo ukenjao ko grlica a plenkiju svejedno...po sistemu..'a sta ja ovdje vise radim gospe ti'
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....ma ko ce ga pitat...nekako slutim da ne bu dugo psihicki izdrzao..puknut ce ko kokica...ovo je mozda zadnji,predzadnji cavao u njegove zivce..vidis kako je odgovoriobozinovicu..'ma odgovaraj sta o's meni je vec dosta svega'RayMabus wrote:Plenkovic je obraz bez srama. Al nije mu svejedno jer će ga sad u Briselu i Njemačkoj pitat šta se ovdje dešava i pada mu rejting na zapadu.vuksadinare wrote:po slici vidi se da se božo ukenjao ko grlica a plenkiju svejedno...po sistemu..'a sta ja ovdje vise radim gospe ti'
Sanjaj
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Plenkovica boli kurac. Taj lupa po svome. Ima svoj pravac i piči.
https://avaz.ba/globus/region/601415/plenkovic-motiv-napada-na-policajca-je-individualne-prirode
https://avaz.ba/globus/region/601415/plenkovic-motiv-napada-na-policajca-je-individualne-prirode
2014-04-11
Ja sam zadovoljan cijelim događajem no ovo je slabo.
Triba nam nešto jače od ovoga.
Triba nam nešto jače od ovoga.
2014-04-11
..ima lik malu djecu,obitelj...moze imat mirni posao bez puno stresa u briselu kad pozeli....ovdje mu ispadaju afere ko iz ormara a sad i pucali...mu pred radnim mjestom...shvatio je da je ovo sve kaseta puna brokava i da jedna brokva moze i njega pogoditi...koji njemu kurac trebaju raznorazni bozinovici koji ne znaju ni osmisliti plan sigurnosti cak i drzavnih institucija,corici,kovacevici,milanovici,šeksovi,medvedi...kad moze bez stresa i problema biti u drustvu ursula,merkelica,lindena,markusa i slicnih...za jos bolju lovu
2015-09-08
promatrajmoHektorović wrote:vuksadinare wrote:.....ma ko ce ga pitat...nekako slutim da ne bu dugo psihicki izdrzao..puknut ce ko kokica...ovo je mozda zadnji,predzadnji cavao u njegove zivce..vidis kako je odgovoriobozinovicu..'ma odgovaraj sta o's meni je vec dosta svega'RayMabus wrote:Plenkovic je obraz bez srama. Al nije mu svejedno jer će ga sad u Briselu i Njemačkoj pitat šta se ovdje dešava i pada mu rejting na zapadu.vuksadinare wrote:po slici vidi se da se božo ukenjao ko grlica a plenkiju svejedno...po sistemu..'a sta ja ovdje vise radim gospe ti'
Sanjaj
2015-09-08
Sve je ovo slabo. Sad vidim da policija šalje neku poruku da je napad iz ljubomore. Iz ljubomore je došao na Markov trg i pucao u zgradu Sabora i poslao onu poruku.
Kako Plenkovic pokušava umanjit političku štetu.
Cigan.
Cigan.
2014-04-11
vuksadinare wrote:promatrajmoHektorović wrote:vuksadinare wrote:.....ma ko ce ga pitat...nekako slutim da ne bu dugo psihicki izdrzao..puknut ce ko kokica...ovo je mozda zadnji,predzadnji cavao u njegove zivce..vidis kako je odgovoriobozinovicu..'ma odgovaraj sta o's meni je vec dosta svega'RayMabus wrote:Plenkovic je obraz bez srama. Al nije mu svejedno jer će ga sad u Briselu i Njemačkoj pitat šta se ovdje dešava i pada mu rejting na zapadu.vuksadinare wrote:po slici vidi se da se božo ukenjao ko grlica a plenkiju svejedno...po sistemu..'a sta ja ovdje vise radim gospe ti'
Sanjaj
Škoro predcjednik XD
2018-04-10
RayMabus wrote:Sve je ovo slabo. Sad vidim da policija šalje neku poruku da je napad iz ljubomore. Iz ljubomore je došao na Markov trg i pucao u zgradu Sabora i poslao onu poruku.
Cigan.
Ma lik je bio psihološki labilan kojeg su očito totalno sludile teorije urota po društvenim mrežama.
2018-04-10
moraju nesto smislit..a smislili najgluplji izgovor uz onaj medin da je 'hrvatska sigurna zemlja' a ovaj s eprosetava po markovom trgu i na sve strane puca...bozinovic moljaka uznevjerenog i izgubljenog plenkija da nesto odgovori a sam nista nije rekao jer je i sam u strahu.....ekipi se nece lako biti vratiti jer sad razmislajju a sto ako opet dođe jos budala vidjevsi ovoga...puknut ce ko kokice ako se nevolje nastave a nizu se jedna za drugomRayMabus wrote:Sve je ovo slabo. Sad vidim da policija šalje neku poruku da je napad iz ljubomore. Iz ljubomore je došao na Markov trg i pucao u zgradu Sabora i poslao onu poruku.
Cigan.
2015-09-08
Bogu hvala...michaellcmacha wrote:raniomutava baštarda wrote:I na kraju kad se sve zbroji... Ubio je čovika koji je u govnima kao i on sam. 4000 kn plaće i ubije te idiot.jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Kalaš i sintetika ne idu zajednojasambrend wrote:RayMabus wrote:To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
Očigledno balavac neki prošvikali. Moguće ga neka sintetika uzela, da je netko imao sistematične namjere, barem je Markov trg pun kapitalaca, veze s vezom ovo nema... a i ja se pitam kome treba riskranje glave i to još bez pancirke za cca 4000 kn....
Moguće, srećom nisam baš upoznat s detaljima...22 godine, nisi ni živit počeja, a već toliko ogorčen na sustav, a onda ideš u juriš na vršnjaka prašinara koji isto nije ima baš sriće u životu...niđe veze...
Sustav bilježi dva porezna obveznika manje...
bosanac ne vrti se zivot i politika oko treceg,,,daj se spusti na zemlju..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:promatrajmoHektorović wrote:vuksadinare wrote:.....ma ko ce ga pitat...nekako slutim da ne bu dugo psihicki izdrzao..puknut ce ko kokica...ovo je mozda zadnji,predzadnji cavao u njegove zivce..vidis kako je odgovoriobozinovicu..'ma odgovaraj sta o's meni je vec dosta svega'RayMabus wrote:Plenkovic je obraz bez srama. Al nije mu svejedno jer će ga sad u Briselu i Njemačkoj pitat šta se ovdje dešava i pada mu rejting na zapadu.vuksadinare wrote:po slici vidi se da se božo ukenjao ko grlica a plenkiju svejedno...po sistemu..'a sta ja ovdje vise radim gospe ti'
Sanjaj
Škoro predcjednik XD
2015-09-08
plenkiju ce sad biti potreban jedan jebacki dobar potez ili potezi da primiri situaciju i povoljne okolnosti okrene sebi u korist...nema vise mjesta za polovicna rjesenja...po sistemu 'ne bi se stel nikom zameriti'...nakon ovog ili na štitu ili ispod štita
2015-09-08
Idemo dalje. Ništa se nije desilo. Lik je iz ljubomore došao na Markov trg , upucao policajca na kog je bio ljubomoran , ispalio rafal u zgradu Sabora i prije nego šta se ubio poslao poruku da mu je dosta nepravde i korupcije.
2014-04-11
nije nemoguće i da je baš ranjeni policajac bio glavna meta...
pričekajmo malo da vidimo što će se utvrditi...
vuksadinare wrote:plenkiju ce sad biti potreban jedan jebacki dobar potez ili potezi da primiri situaciju i povoljne okolnosti okrene sebi u korist...nema vise mjesta za polovicna rjesenja...po sistemu 'ne bi se stel nikom zameriti'...nakon ovog ili na štitu ili ispod štita
Ma o čemu ti... kakva kriza, kakvo smirivanje... budaletina došla pa propucala samu sebe
To se po USA događa nonstop...
Jedino što je problem lokalnog sustava mentalnog zdravlja koje nije uočilo žestok poremečaj kod lika, i što na krovu Sabora/Banskih dvora nemamo 24/7 tim snajpera...
kakve uopće veze ovo ima sa Plenkijem.
2018-04-10
..ne vjerujem...sad je faza trazenja raznoraznih izgovora...da je neka ljubomora lik bi ostavio drugaciju poruku..a on upravo spomenuo sto najvise tisti drustvo...T. wrote:nije nemoguće i da je baš ranjeni policajac bio glavna meta...
2015-09-08
Page 7 of 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 7 of 27