HRVATSKI MENTALNI DEGENIZAM
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HRVATSKI MENTALNI DEGENIZAM
a, ti si novi na forumu?obala razuma wrote:ovo san napisa jer san puka čitajući tebe i prozvane horde soci-rasista u lamentiranju o osnovama koje nemogu biti utemeljene nikakvim obrazovanjem i nikakvom prosviešćenošću osim ljudske ,,tema je sekularnostaben wrote:kad rečin da me ne zanimo, mislin na dnevnu, tekuću, socijalističku politiku.obala razuma wrote:koljegaaben wrote:ako pratin upute srbina iz vlade, unda sun socijalistički rasistobala razuma wrote:
to šta si opisao o svojoj izoliranosti od politike je po sebi asocijalno , a asocijalno u civiziranim sredinama je najveća mjera za one od koji se triba ogradit
dalekoti kuća ,,,ti si sunovrat evolucije
ne pratin upute srbina iz vlade, unda sun sunovrat evolucije ?
no win- no win situacija, an?
kačiš se na politku , muzeš informacije , pojašnjeno akceptiraš i kažeš da te ne zanima politika ,,, lažeš
u pitanju je hrabrost koja je neophodna da bi razum imao prilaz savjesti
pljuckanje na probleme u svojoj neposrednosti je neću reći što jer ćeš cmizdtit
pogledaj kako su socijalisti ponosni i naprsiti ,,,kako ti misliš tu gamad potamanit
hrabrosti i savjesti
politika u smislu potrage ta pravednijim društvenim sustavom me zanimo.
sa pogljedoj teme na politiki na ke se kačin, pa vidi jel to tako.
NITKO OD VAS NIJE DAO KONSTATACIJU DA JE ELEMENTARNOST DANAŠNJICE SOCIJALIZAM STAVITI U SEKULARNU POZICIJU represijom ,,,,,,,,, jer stoka socijalistička to svojon savješću neće niti znati niti moći ,,,,,a vi to niste u stanju ni izvesti kao logičan zaključak a kamoli izvesti
al to,,,,,, ta ljudskost vama nedostaje
nemože stati u stroj protiv rasizma onaj tko je kupljen od tog rasizma ,,,može al nema hrabrosti , al ste vi u defaultu svi uškopljeni , imate strah
vas je strah stati protiv elementa koji je konkretan vidan saglediv ljigavo bijedan po svim karakterima snage osim represije koja je prisutna samo onoliko dugo koliko je vaše maloumlje pod kontrolom vaše subraće u naplati domoljublja i usluga socijalizmu kroz šutnji o zločinu istog
vi ste svi , koji ste na budžetu ,,svi odreda vojovnici socijalističke apokalipse i branite svoj kruv
jebo vas vaš kruv ,,,u realnosti ćete imat život ako budete služili razumu onoliko koliko sad služite SOCIJALISTIČKOM RASIZMU
pa jo od njegova nastanka zazivun sekularnost, odvajanje države od obrazovanja, zdravstva, mirovina, prometa.
i, mene ničesa ni stroh. jo se borin protiv ove države svaki dun:
zaposlen sun ali ne obavljan svoj poso dobro- nešto ko ron swanson.
imun svoj obrt u kin imun neprijavljenu radnicu, i skoro uopće ne prijavljujen promet.
imun kuću ka je spojena na infrastrukturu ali ni zavedena da postoji pa ne ploćun komunalno, smeće i sl.
kupujen bez računa sve ča se bez računa more kupiti, primjerice moj konobar zno da se jo naljutin ako mi donese račun.
imun jedno neregistrirono vozilo, a za drugo nemun kategoriju.
širin poruke pravednosti na forumu svaki dun.
eto, ni puno, ali ni ni malo za jenoga čovika. ča ti činiš u borbi protiv rasistov?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
ja pišen o državi i naciji ,,,,,,,,a on o radnici , koju nemore jebat ni platit a nije ni prijavljena ,aben wrote:a, ti si novi na forumu?obala razuma wrote:ovo san napisa jer san puka čitajući tebe i prozvane horde soci-rasista u lamentiranju o osnovama koje nemogu biti utemeljene nikakvim obrazovanjem i nikakvom prosviešćenošću osim ljudske ,,tema je sekularnostaben wrote:kad rečin da me ne zanimo, mislin na dnevnu, tekuću, socijalističku politiku.obala razuma wrote:koljegaaben wrote:ako pratin upute srbina iz vlade, unda sun socijalistički rasistobala razuma wrote:
to šta si opisao o svojoj izoliranosti od politike je po sebi asocijalno , a asocijalno u civiziranim sredinama je najveća mjera za one od koji se triba ogradit
kačiš se na politku , muzeš informacije , pojašnjeno akceptiraš i kažeš da te ne zanima politika ,,, lažeš
pogledaj kako su socijalisti ponosni i naprsiti ,,,kako ti misliš tu gamad potamanit
hrabrosti i savjesti
NITKO OD VAS NIJE DAO KONSTATACIJU DA JE ELEMENTARNOST DANAŠNJICE SOCIJALIZAM STAVITI U SEKULARNU POZICIJU represijom ,,,,,,,,, jer stoka socijalistička to svojon savješću neće niti znati niti moći ,,,,,a vi to niste u stanju ni izvesti kao logičan zaključak a kamoli izvesti
nemože stati u stroj protiv rasizma onaj tko je kupljen od tog rasizma ,,,može al nema hrabrosti , al ste vi u defaultu svi uškopljeni , imate strah
vas je strah stati protiv elementa koji je konkretan vidan saglediv ljigavo bijedan po svim karakterima snage osim represije koja je prisutna samo onoliko dugo koliko je vaše maloumlje pod kontrolom vaše subraće u naplati domoljublja i usluga socijalizmu kroz šutnji o zločinu istog
vi ste svi , koji ste na budžetu ,,svi odreda vojovnici socijalističke apokalipse i branite svoj kruv
jebo vas vaš kruv ,,,u realnosti ćete imat život ako budete služili razumu onoliko koliko sad služite SOCIJALISTIČKOM RASIZMU
pa jo od njegova nastanka zazivun sekularnost, odvajanje države od obrazovanja, zdravstva, mirovina, prometa.
imun svoj obrt u kin imun neprijavljenu radnicu, i skoro uopće ne prijavljujen promet.
imun kuću ka je spojena na infrastrukturu ali ni zavedena da postoji pa ne ploćun komunalno, smeće i sl.
kupujen bez računa sve ča se bez računa more kupiti, primjerice moj konobar zno da se jo naljutin ako mi donese račun.
eto, ni puno, ali ni ni malo za jenoga čovika. ča ti činiš u borbi protiv rasistov?
anarhija koju ti zazivaš je nemoguća misija , u tom vlaku side samo oni koje je socijalizam ostavija kao škart nepodobni
odskačeš od civilizaciski normi i postaješe oruđe onih koji imaju ideologiju u cilju, neku novi pa morbit i opakiju od socijalističkog rasizma
u pravusi da je bezvlašće bolje od rasizma socijalizma , al hrvat vridi više
Guest- Guest
čekoj, piši ti o čemu god oćeš, ali ako ne želiš puno zujati a malo meda dovati, reci mi ča ti činiš u borbi protiv socijalizma.obala razuma wrote:ja pišen o državi i naciji ,,,,,,,,a on o radnici , koju nemore jebat ni platit a nije ni prijavljena ,aben wrote:a, ti si novi na forumu?obala razuma wrote:ovo san napisa jer san puka čitajući tebe i prozvane horde soci-rasista u lamentiranju o osnovama koje nemogu biti utemeljene nikakvim obrazovanjem i nikakvom prosviešćenošću osim ljudske ,,tema je sekularnostaben wrote:kad rečin da me ne zanimo, mislin na dnevnu, tekuću, socijalističku politiku.obala razuma wrote:koljegaaben wrote:ako pratin upute srbina iz vlade, unda sun socijalistički rasistobala razuma wrote:
hrabrosti i savjesti
anarhija koju ti zazivaš je nemoguća misija , u tom vlaku side samo oni koje je socijalizam ostavija kao škart nepodobni
odskačeš od civilizaciski normi i postaješe oruđe onih koji imaju ideologiju u cilju, neku novi pa morbit i opakiju od socijalističkog rasizma
u pravusi da je bezvlašće bolje od rasizma socijalizma , al hrvat vridi više
jo ne dojen ni zrno žita socijalističkoj rtepublici, opstruiran je kako god morin ( nojviše ron swanson style); reci jasno u proznom a ne pjesničkon izričaju:
ča ti činiš?
2014-04-16
ja iman stav spram onim šta je tebi kruv
nitko , pa niti ja netriba ništa činit ,,osim imati savjest
to nam je eu-stekovina , jerbo da smo malo južnije imalibi državu ko kurdi
odnosno sve šta imamo je kako zoki reče ,,da ne ponavljam
naša je zadaća imati razum
na to vas pozivan
prozivan krivce
ljubić na osiječkoj tv
tomson
svi hrvatski desni portali,,,ovde san doša malo srat jer san vidija da van ovde soli pamet nacionalistički socijalista marčeljus
bitno je istinu koja je zbilja sa činjenicama ponavljati i prikazivati ovisnicima o državnoj sisi da nisu invalidi u život da im netriba socijalistička gamad da bi imali kruv i domovinu , jer oni to daju samo ako si u njihovom socijalizmu
sve su to dragi i vridni hrvati,,,samo su sad u rukan gamadi ,,, zamisli kako bi epikur dobro kopa kanale ,,,kako bi to lipa slika bila , a ne ka sad na nam dicu truje jovićizmom
nitko , pa niti ja netriba ništa činit ,,osim imati savjest
to nam je eu-stekovina , jerbo da smo malo južnije imalibi državu ko kurdi
odnosno sve šta imamo je kako zoki reče ,,da ne ponavljam
naša je zadaća imati razum
na to vas pozivan
prozivan krivce
ljubić na osiječkoj tv
tomson
svi hrvatski desni portali,,,ovde san doša malo srat jer san vidija da van ovde soli pamet nacionalistički socijalista marčeljus
bitno je istinu koja je zbilja sa činjenicama ponavljati i prikazivati ovisnicima o državnoj sisi da nisu invalidi u život da im netriba socijalistička gamad da bi imali kruv i domovinu , jer oni to daju samo ako si u njihovom socijalizmu
sve su to dragi i vridni hrvati,,,samo su sad u rukan gamadi ,,, zamisli kako bi epikur dobro kopa kanale ,,,kako bi to lipa slika bila , a ne ka sad na nam dicu truje jovićizmom
Guest- Guest
Degenizam je imao biti pokret koji je kao stranku osnovao poznati odvjetnik Silvije Degen.
no kako je sama stranka propala,nije ni mogla prerasti u pokret,tj.degenizam,smatram da si u naslovu postavio potpuno pogrešan termin.
no kako je sama stranka propala,nije ni mogla prerasti u pokret,tj.degenizam,smatram da si u naslovu postavio potpuno pogrešan termin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mentalni u Zagrebu:'Ovo je za ustašiju. Živjela Srbija! "
» Svaki peti 12-godišnjak ima mentalni problem
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Hrvatski sud
» Svaki peti 12-godišnjak ima mentalni problem
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'