Pravda za štediše
Page 1 of 1
Pravda za štediše
Pravda za štediše Ljubljanske banke: Kako do svog novca?
http://www.24sata.hr/biznis/pravda-za-stedise-ljubljanske-banke-kako-do-svog-novca-449793
Nakon 25 godina napokon je stigla pravda za 136 tisuća hrvatskih štediša Ljubljanske banke. Donosimo detaljan vodič što trebaju učiniti da dobiju svoj novac
http://www.24sata.hr/biznis/pravda-za-stedise-ljubljanske-banke-kako-do-svog-novca-449793
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Pravda za štediše
Josip Ćulum u ponedjeljak je drhtavom rukom držao knjižicu Ljubljanske banke. U njoj je još bio promotivni letak iz vremena kad je počeo štedjeti. Kamata na oročenje dvije godine 10 posto. Na godinu dana čak devet posto. Te kamate su i pet puta veće nego što ih imaju danas štediše u Hrvatskoj. Ali taj svoj novac nije vidio već više od 30 godina.
- Počeo sam štedjeti još 70-ih godina. Trebao mi je taj novac puno puta. Radio sam u Frankfurtu - kaže Ćulum (65), koji je došao iz Virovitice u Zagreb. Uplašio se da mu istječe rok i preplašio se redova. Ćulum se obradovao kad je saznao da će imati rok još dvije godine za podnošenje zahtjeva. Ali ga je neugodno iznenadila kamata od tek 1,79 posto.
- Kako? Nepošteni su, evo vidite što sam ja potpisao - ne vjeruje Josip.
- Počeo sam štedjeti još 70-ih godina. Trebao mi je taj novac puno puta. Radio sam u Frankfurtu - kaže Ćulum (65), koji je došao iz Virovitice u Zagreb. Uplašio se da mu istječe rok i preplašio se redova. Ćulum se obradovao kad je saznao da će imati rok još dvije godine za podnošenje zahtjeva. Ali ga je neugodno iznenadila kamata od tek 1,79 posto.
- Kako? Nepošteni su, evo vidite što sam ja potpisao - ne vjeruje Josip.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» EU sprema veliku ofenzivu na štediše
» Pravda za Dzerija!
» Pravda za Juventus
» Bosanske kadije i pravda
» Pravda za Rona Jeremyja!
» Pravda za Dzerija!
» Pravda za Juventus
» Bosanske kadije i pravda
» Pravda za Rona Jeremyja!