Najnovije istraživanje popularnosti stranaka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najnovije istraživanje popularnosti stranaka
Ici ce se na nove izbore - mislim da ce odaziv biti katastrofalno nizak, osim biraca Hrvatska raste.
Milanovic ce dobiti drugi mandat, a Karamarko moze poceti pakirati stvari i na Trgu zrtava fasizma, poucen primjerom svojih prethodnika.
A kolerik nece na glasanje...neka drugi glasaju za mene, j*be mi se, ionako drugi odlucuju za mene, sto ne bi i glasali za mene. Da ja idem ponistavati listic - evo vam moj listic, radite sa njim sto hocete, ja imam pametnijeg posla za taj dan.
Milanovic ce dobiti drugi mandat, a Karamarko moze poceti pakirati stvari i na Trgu zrtava fasizma, poucen primjerom svojih prethodnika.
A kolerik nece na glasanje...neka drugi glasaju za mene, j*be mi se, ionako drugi odlucuju za mene, sto ne bi i glasali za mene. Da ja idem ponistavati listic - evo vam moj listic, radite sa njim sto hocete, ja imam pametnijeg posla za taj dan.
Guest- Guest
Pa treba...gledaj samo ljude na forumu, neka ih nelagoda trese...nemamo vladu tjednima, ajme nama, navlače nas, zajebavaju...jel to se inače ne događa kad se Vlada sastavi :DEmberSpirit wrote:opet ću glasovati za MOST.
inače ovo je dokaz.. kome treba jebena vlada?
n_razbojnik-
2014-04-15
svi ćemo glasat za most i oni će u ponovljenim izborima osvojiti 24 madata, DK 60 a HR 53, crnokošuljaši napuštaju ljubitelja vina s brčićima, nestat će mile radnik i drumski gazitelj, jezuš sa barikada možda osvoji 3 i plus spd hns manjinci 8...i doktor iz dnevnog boravka 3..bljedoliki sup će prespavat revanš.... a riješenje je da javni bilježnici zabrane boži petrovu da ih obiđe prije izbora.... da čovjek ne jebe sam sebe u mozak...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:svi ćemo glasat za most i oni će u ponovljenim izborima osvojiti 24 madata, DK 60 a HR 53,
To ako Kalmeta bude brojao na Baukovom apis-u...
Guest- Guest
tebe ne briga ti si ionak odlučio ostat doma i gledat povratak u budućnost....
2015-08-08
1,996.. taman da zajebu radnike ali milanović je drugi najpopularniji političar u RH iako radnicimna krade iz očiju ali oni ga vole i on je faca i popularam skoro ko drug tito.....michaellcmacha wrote:najbolje anketne rezultate bi dao zavod za statistiku.... oni pogađaju u 4 decimale...., taman kolko je dovoljno da bude ispod 2%
Guest- Guest
jasno ko dan za one koji imaju slobodu u razmišljanju, za one druge pak to je tabu da veći ne može biti.michaellcmacha wrote:pa jebiga najbolji su mi oni koji cijelo vrijeme inzistiraju na nekakvom fantomskom jedinstvu a tog nikada nije bilo niti će biti... pa ni jezik neće nego pravo... MI ili ONI.... i onak iskreno mi idu na ... oni koji kontriraju sa spikom o zajedništvu... svakom je jasno pa i tu na ovom ili onomad na onom forumu da se radi o neprijateljstvu koje sve vrijeme egzistira...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:svi ćemo glasat za most i oni će u ponovljenim izborima osvojiti 24 madata, DK 60 a HR 53, crnokošuljaši napuštaju ljubitelja vina s brčićima, nestat će mile radnik i drumski gazitelj, jezuš sa barikada možda osvoji 3 i plus spd hns manjinci 8...i doktor iz dnevnog boravka 3..bljedoliki sup će prespavat revanš.... a riješenje je da javni bilježnici zabrane boži petrovu da ih obiđe prije izbora.... da čovjek ne jebe sam sebe u mozak...
kaj god.
most u ovom obliku više neće postojati. biti će nezavisne liste bez prgometa i petrine... pušiona s ne više od 10 mandata heterogenih svjetonazora.
domovinska koalicija će dobiti do 55 mandata (bez raškovića koji će pušit karu starome mornaru pupovcu)
hrvatska raste će dobiti 62 mandata bez ids-a
manjinci 8 mandata
ids 3 mandata
hrid 3
hdssb 3-4 mandata
bandić 2 mandata
čačić
sinčić ?
petrina ?
eventualno, ako smijene karamarka i izađu s listom bez sanaderova kadra hdz može polučiti bolji rezultat na uštrb mosta...
Last edited by sitting_bull on 5/12/2015, 11:41; edited 1 time in total (Reason for editing : miss)
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:svi ćemo glasat za most i oni će u ponovljenim izborima osvojiti 24 madata, DK 60 a HR 53, crnokošuljaši napuštaju ljubitelja vina s brčićima, nestat će mile radnik i drumski gazitelj, jezuš sa barikada možda osvoji 3 i plus spd hns manjinci 8...i doktor iz dnevnog boravka 3..bljedoliki sup će prespavat revanš.... a riješenje je da javni bilježnici zabrane boži petrovu da ih obiđe prije izbora.... da čovjek ne jebe sam sebe u mozak...
eventualno, na uštrb
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najnovije „istraživanje“ jablaničke jagnjetine: I dalje je izvrsna!
» Mrak Taritaš po popularnosti stiže Kolindu
» Predsjednica za HRT: o kandidaturi i popularnosti nakon Rusije
» Vilibor Sinčić sve bliži predsjednici, drugi po popularnosti
» Najnovije Putinovo oruzje
» Mrak Taritaš po popularnosti stiže Kolindu
» Predsjednica za HRT: o kandidaturi i popularnosti nakon Rusije
» Vilibor Sinčić sve bliži predsjednici, drugi po popularnosti
» Najnovije Putinovo oruzje
Page 3 of 3