ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najnovije istraživanje popularnosti stranaka

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Najnovije istraživanje popularnosti stranaka - Page 2 Empty Re: Najnovije istraživanje popularnosti stranaka

Post by gargamel0101 4/12/2015, 18:35

Izgleda da nam novi izbori ne ginu čim je stigla nova anketa o popularnosti stranaka.

gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Najnovije istraživanje popularnosti stranaka - Page 2 Empty Re: Najnovije istraživanje popularnosti stranaka

Post by vili40 4/12/2015, 18:35

Fénix wrote:
vili40 wrote:ja sam recimo dao glas mostu a dokaz je tu jer sam na dan izbora i upisao to.Što se tiče Premijera,to u ovom času ovisi o mostu,nema tu lamentiranja.Što se tiče države i krivog smjera,nisu tu u pitanju samo zadnje 4 godine,za to što smo tu gdje jesmo podjednako su krivi i SDP i HDZ.I na kraju,da,novi izbori ako nema dogovora i točka.
Hajde navedi barem jednu ozbiljnu državu koja reformira 15 godina javnu upravu.

Mi se kao smatramo ozbiljnom državom, a i nekim faktorom(ako slušamo krčmarska goveda na sjednicama), pa onda eto da nađemo još jednu ozbiljnu državu koja 15 godina "reformira javnu upravu, povećava efikasnost državnih i javnih sektora".

Te dvije stranke 15 godina je kao reformiraju.
zato to i kažem,i jedni i drugi nisu svo to vrijeme napravili ništa pametno i korisno,osim sebi samima.I dobro je sad napokon došla takva situacija da ih netko prodrma i ismije ma kako god to na kraju završilo.Ako most popusti da bude premijer bilo Milanović bilo Karamarko,most će biti samo bivši most,paapaa...
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/12/2015, 18:39

Pa jasno je kako stvari stoje...glasa se za one ovisno sto tko oplakuje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/12/2015, 18:40

postoje samo dva načina da se uspostavi društveni dogovor i zasnuje društveni ugovor... jedan je institucionalni, a drugi izvan institucionalni i jedan i drugi ovise o kritičnoj masi koja kanalizira procese u ovom ili onom smjeru.... činjenica je da izborni rezultat u okviru institucionalnog procesa potvrđuje da je većina zadovoljna ovakvim stanjem i društva i sustava i nacije.

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/12/2015, 18:48

Tu ne preostaje nista nego revolucija..pa nek se zbraja.steta.ali to je neminovnost...mislim laprdat o nekom zajednistvu je glupost..realno nije ga bilo ni sto posto '91...ako cemo iskreno...da se covjek vrati u ono vrijeme i cita neke novinare i njihove komentare koji pisu i danas i nista nisu promjenili...primjer jelena lovric i ekipa iz bivseg ferala..butkovic....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/12/2015, 18:52

pa jebiga najbolji su mi oni koji cijelo vrijeme inzistiraju na nekakvom fantomskom jedinstvu a tog nikada nije bilo niti će biti... pa ni jezik neće nego pravo... MI ili ONI.... i onak iskreno mi idu na ... oni koji kontriraju sa spikom o zajedništvu... svakom je jasno pa i tu na ovom ili onomad na onom forumu da se radi o neprijateljstvu koje sve vrijeme egzistira...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by v_vlado 4/12/2015, 18:54

A jesu ružni na ovim slikama,kriminal face.....loš im profil,
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by vili40 4/12/2015, 18:59

v_vlado wrote:A jesu ružni na ovim slikama,kriminal face.....loš im profil,
nisu slike ništa krive :^0
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/12/2015, 19:02

Za sve je kriv franjo tudjman...da skratim
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by v_vlado 4/12/2015, 19:04

vuksadinare wrote:Za sve je kriv franjo tudjman...da skratim
Tito je kriv za sve prerano je umro....a franxeka ne diraj....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by debotoijusto 4/12/2015, 19:07

...i HDZ , da prosirim
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2015, 19:27

vili40 wrote:
Fénix wrote:
vili40 wrote:ja sam recimo dao glas mostu a dokaz je tu jer sam na dan izbora i upisao to.Što se tiče Premijera,to u ovom času ovisi o mostu,nema tu lamentiranja.Što se tiče države i krivog smjera,nisu tu u pitanju samo zadnje 4 godine,za to što smo tu gdje jesmo podjednako su krivi i SDP i HDZ.I na kraju,da,novi izbori ako nema dogovora i točka.
Hajde navedi barem jednu ozbiljnu državu koja reformira 15 godina javnu upravu.

Mi se kao smatramo ozbiljnom državom, a i nekim faktorom(ako slušamo krčmarska goveda na sjednicama), pa onda eto da nađemo još jednu ozbiljnu državu koja 15 godina "reformira javnu upravu, povećava efikasnost državnih i javnih sektora".

Te dvije stranke 15 godina je kao reformiraju.
zato to i kažem,i jedni i drugi nisu svo to vrijeme napravili ništa pametno i korisno,osim sebi samima.I dobro je sad napokon došla takva situacija da ih netko prodrma i ismije ma kako god to na kraju završilo.Ako most popusti da bude premijer bilo Milanović bilo Karamarko,most će biti samo bivši most,paapaa...
Igraju se vodenim pištoljima dok isisavaju resurse i dušu narodu. Jednu daleko gore nego svinje i krmače u kuhinji za 3 jebene i sramotne kune dok ljudi gladuju zadnjih 6-7 godina otkako su mnogi ostali bez posla. Neki umirovljenici se ne mogu preko 10 godina češće okupati jer moraju dodatno paziti na potrošnju vode a i ovako nemaju za sve namiriti. Ma užas... U općinama, gradovima i županijama se odavno trebalo silom  istjerati pravdu, pa taman i po cijenu mrtvih jer očito je kako samo može još gore dok ovako sve funkcionira.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 4/12/2015, 19:33

evo sad na dnevniku vele da je Đuro Glogoški malo prije odlučio,ide se doma.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2015, 19:35

opet ću glasovati za MOST.

inače ovo je dokaz.. kome treba jebena vlada? jeli išta fali RH ekonomiji i RH stanovništvu gdje nema jebenih parazita da nas "reguliraju"? NE. 

nikome ne fali nikakva vlada, osim uhljebima. 
Što se mene tiče nova vlada se netreba nikada i izabrati. 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/evo-kako-drzava-moze-funkcionirati-i-bez-vlade/854773.aspx

Inače postoje istraživanja da je za standard građana i ekonomiju čak i bolje da nema neke "vlade koja regulira naše živote" jer u velikoj većini odluke vlada su uglavnom represivnog karaktera(od ekonomije do osobnih sloboda). uglavnom u većini slučajeva vlade donose ekonomski represivne odluke(uvode nove poreze i regulacije) što usporava nevidljivu ruku a to usporava rast.

Evo recimo odluka Bandićeve vlade -zabraniti će UBER, iako je UBER mogao donjeti par stotina radnih mjesta u Zagrebu, i jeftiniji prijevoz ljudima(dakle svi na koristi, građani jer imaju jeftiniji taksi, i država jer ima više radnih mjesta) ali tu je famozna socijalistička vlast koja je zabranila UBER.. o tome bude nova tema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 4/12/2015, 19:40

EmberSpirit wrote:

inače ovo je dokaz.. kome treba jebena vlada?
nikom, zaista su suvišni.a puno koštaju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2015, 19:51

Rekoh ja da najmite japance ili bar Koreance da vam vode Vladu  i drzavu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 4/12/2015, 19:53

EmberSpirit wrote:opet ću glasovati za MOST.

inače ovo je dokaz.. kome treba jebena vlada? jeli išta fali RH ekonomiji i RH stanovništvu gdje nema jebenih parazita da nas "reguliraju"? NE. 

nikome ne fali nikakva vlada, osim uhljebima. 
Što se mene tiče nova vlada se netreba nikada i izabrati. 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/evo-kako-drzava-moze-funkcionirati-i-bez-vlade/854773.aspx

Inače postoje istraživanja da je za standard građana i ekonomiju čak i bolje da nema neke "vlade koja regulira naše živote" jer u velikoj većini odluke vlada su uglavnom represivnog karaktera(od ekonomije do osobnih sloboda). uglavnom u većini slučajeva vlade donose ekonomski represivne odluke(uvode nove poreze i regulacije) što usporava nevidljivu ruku a to usporava rast.

Evo recimo odluka Bandićeve vlade -zabraniti će UBER, iako je UBER mogao donjeti par stotina radnih mjesta u Zagrebu, i jeftiniji prijevoz ljudima(dakle svi na koristi, građani jer imaju jeftiniji taksi, i država jer ima više radnih mjesta) ali tu je famozna socijalistička vlast koja je zabranila UBER.. o tome bude nova tema.
Luka Popov standardno dobar. Prska po ljevičarima i salonskim socijalistima.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/12/2015, 19:53

debotoijusto wrote:
...i HDZ , da prosirim
Jebo ja tebi slobu,kadijevica,bakarica,adzica,martica,jovanovica,stazica,pupovca po spisku sve redom..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/12/2015, 20:47

vuče da tebi plaća nije pala s 5000 na 2800...;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by v_vlado 4/12/2015, 20:52

vuksadinare wrote:
debotoijusto wrote:
...i HDZ , da prosirim
Jebo ja tebi slobu,kadijevica,bakarica,adzica,martica,jovanovica,stazica,pupovca po spisku sve redom..
Nisi sve nabrojao ....ima ih još zaslužnih...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest 4/12/2015, 21:17

Ici ce se na nove izbore - mislim da ce odaziv biti katastrofalno nizak, osim biraca Hrvatska raste.

Milanovic ce dobiti drugi mandat, a Karamarko moze poceti pakirati stvari i na Trgu zrtava fasizma, poucen primjerom svojih prethodnika.

A kolerik nece na glasanje...neka drugi glasaju za mene, j*be mi se, ionako drugi odlucuju za mene, sto ne bi i glasali za mene. Da ja idem ponistavati listic - evo vam moj listic, radite sa njim sto hocete, ja imam pametnijeg posla za taj dan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics