Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Kaj to vrijedi i za hr portale? I nije neka dnevnica.
2014-12-30
Princip je isti, sve su ostalo nijanse... :)Eva wrote:Kolinda: U NATO-u sam bila jedina koja zna pomusti kravu"Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima, ali isto tako vjerojatno i jedina žena koja zna i može pomusti kravu"
Sam kaj u Natu ni baš bilo nekaj krava, više su bikovi tam zastupljeni! No, tehnika mužnje valjda je ista
RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/clanstvo-srbije-u-europskoj-uniji-podrzava-56-posto-gradjana/859928.aspxmarcellus wrote:RayMabus wrote:Srbija na aparatima. Pola Srbije bi u EU a pola ne bi.
Kojih pola bi u EU?
dobro to su ankete otkurca ko naš glupsos plus i cro bagometar
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
za razliku od nekih skoro 90% pre nekih 10 godina, ovaj procenat je poražavajući...
Guest- Guest
Hahahahaah...Kojih 50+ %!? Ako ima 30% za EU da se udaraju nogama u dupe...
Eva wrote:Kolinda: U NATO-u sam bila jedina koja zna pomusti kravu"Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima, ali isto tako vjerojatno i jedina žena koja zna i može pomusti kravu"
Sam kaj u Natu ni baš bilo nekaj krava, više su bikovi tam zastupljeni! No, tehnika mužnje valjda je ista
dobro ti nit znaš must kravu a nit imaš kvalifikacije za vodit diplomaciju nato pakta, a nemaš ni sise, tak da...
2014-04-16
Ova evva ne moze smislit nijednu politicarku s desne scene narovito iz hdza..pa da ima deset doktorata,zavrsila najprestiznija sveucilista...ova kokos evva ce ih najpogrdnije vrijedjat..koja bolesna mrznja ali stvarno mrznja...klala bi da ih moze
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ne bih mogla musti u NATO-umarcellus wrote:Eva wrote:Kolinda: U NATO-u sam bila jedina koja zna pomusti kravu"Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima, ali isto tako vjerojatno i jedina žena koja zna i može pomusti kravu"
dobro ti nit znaš must kravu a nit imaš kvalifikacije za vodit diplomaciju nato pakta, a nemaš ni sise, tak da...
Bome se ona sirota namuzla tih bikova kad je bila jedina žena koja ih zna pomust.
Guest- Guest
Tko vrijeđa? Sama kaže da je u NATO bila jedina koja zna musti. No, tamo nema krava pa je muzla bikove. Veli Stanojko, a on je čovjek seljak, iskusan, da je to isto samo su nijanse u pitanju. Kolinda se time hvali, pa što ne bih i ja to spomenula. Ti si Vučino, malo našpanan. Ni ti to zdravo, opusti se i uživaj.vuksadinare wrote:Ova evva ne moze smislit nijednu politicarku s desne scene narovito iz hdza..pa da ima deset doktorata,zavrsila najprestiznija sveucilista...ova kokos evva ce ih najpogrdnije vrijedjat..koja bolesna mrznja ali stvarno mrznja...klala bi da ih moze
Guest- Guest
Pa krusnumrvicu ti...pa nije nato kakva mjesna zajednica da se isprdavas.njenom pozicijom tamo...pa sta ako je muzla krave..zena je porijeklom sa sela.ne iz centra grada..sto je mogla kao.cura na selu radit..prosezavat.se na spici ili must,orat...i jos se odslolovala za razliku od mnogih gradskih propalica i sminkeraEva wrote:Tko vrijeđa? Sama kaže da je u NATO bila jedina koja zna musti. No, tamo nema krava pa je muzla bikove. Veli Stanojko, a on je čovjek seljak, iskusan, da je to isto samo su nijanse u pitanju. Kolinda se time hvali, pa što ne bih i ja to spomenula. Ti si Vučino, malo našpanan. Ni ti to zdravo, opusti se i uživaj.vuksadinare wrote:Ova evva ne moze smislit nijednu politicarku s desne scene narovito iz hdza..pa da ima deset doktorata,zavrsila najprestiznija sveucilista...ova kokos evva ce ih najpogrdnije vrijedjat..koja bolesna mrznja ali stvarno mrznja...klala bi da ih moze
2015-09-08
Pa nisam ja to izmislila, nego se ona sama pohvalila istim, jedina je žena koja zna musti u NATU. Očito su joj šefovi tom vještinm bili sretni i zadovoljni.vuksadinare wrote:Pa krusnumrvicu ti...pa nije nato kakva mjesna zajednica da se isprdavas.njenom pozicijom tamo...pa sta ako je muzla krave..zena je porijeklom sa sela.ne iz centra grada..sto je mogla kao.cura na selu radit..prosezavat.se na spici ili must,orat...i jos se odslolovala za razliku od mnogih gradskih propalica i sminkeraEva wrote:Tko vrijeđa? Sama kaže da je u NATO bila jedina koja zna musti. No, tamo nema krava pa je muzla bikove. Veli Stanojko, a on je čovjek seljak, iskusan, da je to isto samo su nijanse u pitanju. Kolinda se time hvali, pa što ne bih i ja to spomenula. Ti si Vučino, malo našpanan. Ni ti to zdravo, opusti se i uživaj.vuksadinare wrote:Ova evva ne moze smislit nijednu politicarku s desne scene narovito iz hdza..pa da ima deset doktorata,zavrsila najprestiznija sveucilista...ova kokos evva ce ih najpogrdnije vrijedjat..koja bolesna mrznja ali stvarno mrznja...klala bi da ih moze
Guest- Guest
veber wrote:Kaj to vrijedi i za hr portale? I nije neka dnevnica.
pitaj šiting bula, on je ogledni primjer "trolam forum za sendviče" bota
2014-04-16
eva fakat ti plavuša nabija gadne komplekse a? Čak i stanojko bi radije jebao nju nego tebe dvaput.
Kako god .....poanta je da ljudi na Balkanu ipak drukčije precepiraju NATO i EU dok Rusima smeta i jedno i drugo i ruši im planove da od Srbije naprave svoju sjevernu Koreju unutar EU.Stanojko wrote:Hahahahaah...Kojih 50+ %!? Ako ima 30% za EU da se udaraju nogama u dupe...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Gresis...Obe bi vise puta... :)marcellus wrote:eva fakat ti plavuša nabija gadne komplekse a? Čak i stanojko bi radije jebao nju nego tebe dvaput.
2014-04-16
Stanojku se dopalo ovo s mužnjom, ipak je čovjek seljak pa cijeni iskustvo na tom polju.marcellus wrote:eva fakat ti plavuša nabija gadne komplekse a? Čak i stanojko bi radije jebao nju nego tebe dvaput.
PS Inače, kak se ti izliječil od Milanović - Cipras kompleksa? Šapni, možda i meni pomogne
Guest- Guest
Pa.da...ako zna must,orat ima radne navike...naravno da ce bit zadovoljni pa sta bi trebali uzeti manekenku koja ne zna sastaviti dvije.jednostavne recenice ili milanku opacic...ili piplmasttrastEva wrote:Pa nisam ja to izmislila, nego se ona sama pohvalila istim, jedina je žena koja zna musti u NATU. Očito su joj šefovi tom vještinm bili sretni i zadovoljni.vuksadinare wrote:Pa krusnumrvicu ti...pa nije nato kakva mjesna zajednica da se isprdavas.njenom pozicijom tamo...pa sta ako je muzla krave..zena je porijeklom sa sela.ne iz centra grada..sto je mogla kao.cura na selu radit..prosezavat.se na spici ili must,orat...i jos se odslolovala za razliku od mnogih gradskih propalica i sminkeraEva wrote:Tko vrijeđa? Sama kaže da je u NATO bila jedina koja zna musti. No, tamo nema krava pa je muzla bikove. Veli Stanojko, a on je čovjek seljak, iskusan, da je to isto samo su nijanse u pitanju. Kolinda se time hvali, pa što ne bih i ja to spomenula. Ti si Vučino, malo našpanan. Ni ti to zdravo, opusti se i uživaj.vuksadinare wrote:Ova evva ne moze smislit nijednu politicarku s desne scene narovito iz hdza..pa da ima deset doktorata,zavrsila najprestiznija sveucilista...ova kokos evva ce ih najpogrdnije vrijedjat..koja bolesna mrznja ali stvarno mrznja...klala bi da ih moze
2015-09-08
Ne ruši mu snove, baš ga krenula kartaStanojko wrote:Gresis...Obe bi vise puta... :)marcellus wrote:eva fakat ti plavuša nabija gadne komplekse a? Čak i stanojko bi radije jebao nju nego tebe dvaput.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Gresis...Obe bi vise puta... :)marcellus wrote:eva fakat ti plavuša nabija gadne komplekse a? Čak i stanojko bi radije jebao nju nego tebe dvaput.
klasična muška svinja, ne pretjerano izbirljiva... (dobro, jebiga, to nam je u genima)
Similar topics
» Vučić: Izetbegović traži izgovor za novu spiralu nasilja
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
Page 5 of 10