Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Keri: Vučić stvara novu Srbiju
ova selena, stefany... jaki su. Vjerojatno svetozar i idrizi...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
doso si ovde na hr fromu da mi prodaješ mooda, yebi se.
pa stanojko odavno tvrdi da taj jedan nije, al ja nekako mislim da on nije bot, nego pravi vjernik, uvjereni euroatlantski srbin - idealist.
za što je to kratica, da ne idem na vukajliju?
2014-04-16
marcellus wrote:ova selena, stefany... jaki su. Vjerojatno svetozar i idrizi...
najjači su kada se međusobno pičakaraju u toj tajnoj grupi... :D
Guest- Guest
postoje dve skole... Jedna je Grabar Kitarovic Kolinda a druga je GLUP KO KURAC!!!!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
pa stanojko odavno tvrdi da taj jedan nije, al ja nekako mislim da on nije bot, nego pravi vjernik, uvjereni euroatlantski srbin - idealist.
marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
nemaš toga na vukajliji-glup ko kurac...
Guest- Guest
Stanojko wrote:postoje dve skole... Jedna je Grabar Kitarovic Kolinda a druga je GLUP KO KURAC!!!!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
ja bi radije kolindu
2014-04-16
VUČIĆU PEDERU wrote:marcellus wrote:ova selena, stefany... jaki su. Vjerojatno svetozar i idrizi...
najjači su kada se međusobno pičakaraju u toj tajnoj grupi... :D
DA, malo im para... Majke im ga nabijem kvislinske...
Ona je prodana Srbima za čvarke.marcellus wrote:Stanojko wrote:postoje dve skole... Jedna je Grabar Kitarovic Kolinda a druga je GLUP KO KURAC!!!!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
ja bi radije kolindu
Guest- Guest
Da li mislis da pravimo od nje cvarke, ili smo je platili cvarcima? Zbunjujes me...Eva wrote:Ona je prodana Srbima za čvarke.marcellus wrote:Stanojko wrote:postoje dve skole... Jedna je Grabar Kitarovic Kolinda a druga je GLUP KO KURAC!!!!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
ja bi radije kolindu
Ja nešto mislim da ćemo ipak da je jebemo. Toma seljak se već naoštrio.Stanojko wrote:Da li mislis da pravimo od nje cvarke, ili smo je platili cvarcima? Zbunjujes me...Eva wrote:Ona je prodana Srbima za čvarke.marcellus wrote:Stanojko wrote:postoje dve skole... Jedna je Grabar Kitarovic Kolinda a druga je GLUP KO KURAC!!!!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
ja bi radije kolindu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko wrote:
Da li mislis da pravimo od nje cvarke, ili smo je platili cvarcima? Zbunjujes me...
Ženska ljubomora, Kolinda je plava i ima veće sise
2014-04-16
Srbija na aparatima. Pola Srbije bi u EU a pola ne bi. Rus oće gurat Srbiju u svom smjeru a zapad uzima CG i hermetički zatwara BiH , Srbiju , Kosowo i Makedoniju unutar EU.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Mljekarica sa selamarcellus wrote:Stanojko wrote:
Da li mislis da pravimo od nje cvarke, ili smo je platili cvarcima? Zbunjujes me...
Ženska ljubomora, Kolinda je plava i ima veće sise
Guest- Guest
RayMabus wrote:Srbija na aparatima. Pola Srbije bi u EU a pola ne bi.
Kojih pola bi u EU?
Bujrum, samo ne vraćajte.dzango wrote:Ja nešto mislim da ćemo ipak da je jebemo. Toma seljak se već naoštrio.Stanojko wrote:Da li mislis da pravimo od nje cvarke, ili smo je platili cvarcima? Zbunjujes me...Eva wrote:Ona je prodana Srbima za čvarke.marcellus wrote:Stanojko wrote:postoje dve skole... Jedna je Grabar Kitarovic Kolinda a druga je GLUP KO KURAC!!!!marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
ja bi radije kolindu
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/clanstvo-srbije-u-europskoj-uniji-podrzava-56-posto-gradjana/859928.aspxmarcellus wrote:RayMabus wrote:Srbija na aparatima. Pola Srbije bi u EU a pola ne bi.
Kojih pola bi u EU?
2014-04-11
EU nije NATO tako da u osnovi u jednoj BiH imaš preko 80% ljudi je za ulazak u EU , dakle očito i jako dobar broj bosanskih Srba. Slićno je i drugdje pa tako i u Srbiji pa onda za NATO tamo neće njih puno al kad je ulazak u EU u pitanju ono pola ih je za to.
2014-04-11
U konačnici tako visok postotak ljudi koji je za EU ( veći od 50% ili tu negdje ) koci ruska nastojanja da od Srbije napravi svoju utvrdu na Balkanu tj nekakvu sjevernu Koreju koja će rovarit protiv EU i NATOa.
Rusi imaju samo jedan interes kad je Balkan u pitanju : da ovi koće EU i NATO.
Rusi imaju samo jedan interes kad je Balkan u pitanju : da ovi koće EU i NATO.
Last edited by RayMabus on 3/12/2015, 11:26; edited 1 time in total
2014-04-11
Kolinda: U NATO-u sam bila jedina koja zna pomusti kravu
Sam kaj u Natu ni baš bilo nekaj krava, više su bikovi tam zastupljeni! No, tehnika mužnje valjda je ista
"Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima, ali isto tako vjerojatno i jedina žena koja zna i može pomusti kravu"
Sam kaj u Natu ni baš bilo nekaj krava, više su bikovi tam zastupljeni! No, tehnika mužnje valjda je ista
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vučić: Izetbegović traži izgovor za novu spiralu nasilja
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju