Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Brlale, to je ozbiljno organizovana okupaciona vlast. Ameri nista ne prepustaju slucaju... Treba skupiti imena svih botova i postarati se da nikad niko od njih ne dobije nikada, nikakav posao u drzavnoj sluzbi... Neka ih sa njihovim Megatres, Singidunum kurac-palac, cash&carry fakultetima primaju privatnici koji su ludi...VUČIĆU PEDERU wrote:dakle, oni imaju NAREĐENJA!
Isti obrazac kao i u HR. Vidi se ta, kak bi Ištvan kazal, nevidljiva ruka
Guest- Guest
Stanojko wrote:Brlale, to je ozbiljno organizovana okupaciona vlast. Ameri nista ne prepustaju slucaju... Treba skupiti imena svih botova i postarati se da nikad niko od njih ne dobije nikada, nikakav posao u drzavnoj sluzbi... Neka ih sa njihovim Megatres, Singidunum kurac-palac, cash&carry fakultetima primaju privatnici koji su ludi...VUČIĆU PEDERU wrote:dakle, oni imaju NAREĐENJA!
ljubi te brat, nije sve crno belo-moj dobar drugar je 3 godine tražio posao (inače dipl. ekonomista i master ekonimije sa položena sva 3 levela CFA ispita) i svugde je bio odbijan kao ,,prekvalifikovan''-na kraju je morao da učlani 50 ljudi u sns da bi mu dali da menja neku trudnicu u jednom javnom preduzeću u računovodstvu. a sa takvim znanjem i referencama raditi na takvom mestu bi bilo kao kada bi messi došao da igra za partizan...
Guest- Guest
Prijatelju, ne treba biti demagog, tesko je vreme, ljudi imaju porodice i niko od nas nije bezgresan... Lako je palamuditi preko tastature, treba znati kako ljudi u Srbiji zive i sta sve moraju da rade da bi preziveli...
Ipak, ovde se radi o mladim ljudima, mahom studentima, koji bi valjda trebali da misle o svojoj buducnosti, i koji umesto da se za istu bore na ulici, sede za kompom nadajuci se da ce gazda da im da malo cance... Odvratno, bljutavo...
Ipak, ovde se radi o mladim ljudima, mahom studentima, koji bi valjda trebali da misle o svojoj buducnosti, i koji umesto da se za istu bore na ulici, sede za kompom nadajuci se da ce gazda da im da malo cance... Odvratno, bljutavo...
Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
doso si ovde na hr fromu da mi prodaješ mooda, yebi se.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Mi nemamo botove u Hr. Ovdje svak svakome hebe malter.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Imamo mi svog Mesija.VUČIĆU PEDERU wrote:Stanojko wrote:Brlale, to je ozbiljno organizovana okupaciona vlast. Ameri nista ne prepustaju slucaju... Treba skupiti imena svih botova i postarati se da nikad niko od njih ne dobije nikada, nikakav posao u drzavnoj sluzbi... Neka ih sa njihovim Megatres, Singidunum kurac-palac, cash&carry fakultetima primaju privatnici koji su ludi...VUČIĆU PEDERU wrote:dakle, oni imaju NAREĐENJA!
ljubi te brat, nije sve crno belo-moj dobar drugar je 3 godine tražio posao (inače dipl. ekonomista i master ekonimije sa položena sva 3 levela CFA ispita) i svugde je bio odbijan kao ,,prekvalifikovan''-na kraju je morao da učlani 50 ljudi u sns da bi mu dali da menja neku trudnicu u jednom javnom preduzeću u računovodstvu. a sa takvim znanjem i referencama raditi na takvom mestu bi bilo kao kada bi messi došao da igra za partizan...
Ili da se organizujemo u trojke.Stanojko wrote:Brlale, to je ozbiljno organizovana okupaciona vlast. Ameri nista ne prepustaju slucaju... Treba skupiti imena svih botova i postarati se da nikad niko od njih ne dobije nikada, nikakav posao u drzavnoj sluzbi... Neka ih sa njihovim Megatres, Singidunum kurac-palac, cash&carry fakultetima primaju privatnici koji su ludi...VUČIĆU PEDERU wrote:dakle, oni imaju NAREĐENJA!
dzango wrote:Ili da se organizujemo u trojke.Stanojko wrote:Brlale, to je ozbiljno organizovana okupaciona vlast. Ameri nista ne prepustaju slucaju... Treba skupiti imena svih botova i postarati se da nikad niko od njih ne dobije nikada, nikakav posao u drzavnoj sluzbi... Neka ih sa njihovim Megatres, Singidunum kurac-palac, cash&carry fakultetima primaju privatnici koji su ludi...VUČIĆU PEDERU wrote:dakle, oni imaju NAREĐENJA!
Barem jedan od trojice mora da ima laku ruku... Zbog humanosti... :)
marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
pižon nije srbin, on je samo gluperda. gluperde nemaju nacionalnost...
Guest- Guest
On je Europejac.VUČIĆU PEDERU wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
pižon nije srbin, on je samo gluperda. gluperde nemaju nacionalnost...
2015-10-07
Gay kratke kite?VUČIĆU PEDERU wrote:on je gkk
2015-10-07
marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
pa stanojko odavno tvrdi da taj jedan nije, al ja nekako mislim da on nije bot, nego pravi vjernik, uvjereni euroatlantski srbin - idealist.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa da, to... sto kaze tomas - GKKmarcellus wrote:marcus-t wrote:Ako se bratski ne pokoljete niste Srbi - barem jedan od vas nije.pizzon wrote:seljoberu yebi se više, pun mi je qurac tvog laznog patriotizma
pa stanojko odavno tvrdi da taj jedan nije, al ja nekako mislim da on nije bot, nego pravi vjernik, uvjereni euroatlantski srbin - idealist.
Čuj humanost. Ja imam tešku, ko im jebe mater.Stanojko wrote:dzango wrote:Ili da se organizujemo u trojke.Stanojko wrote:Brlale, to je ozbiljno organizovana okupaciona vlast. Ameri nista ne prepustaju slucaju... Treba skupiti imena svih botova i postarati se da nikad niko od njih ne dobije nikada, nikakav posao u drzavnoj sluzbi... Neka ih sa njihovim Megatres, Singidunum kurac-palac, cash&carry fakultetima primaju privatnici koji su ludi...VUČIĆU PEDERU wrote:dakle, oni imaju NAREĐENJA!
Barem jedan od trojice mora da ima laku ruku... Zbog humanosti... :)
ova selena, stefany... jaki su. Vjerojatno svetozar i idrizi...
Similar topics
» Vučić: Izetbegović traži izgovor za novu spiralu nasilja
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
Page 3 of 10