Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Postat će američki vazal kao i HR. Sve te državice su kurac od ovce i američki otirač za noge.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
Guest- Guest
Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
S time da se tu netko snašao bolje a netko lošije.dzango wrote:Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dolazi 8. smetalo iz SAD i pol Zagreba mora stati. Ljudi ne smiju otvarat prozore, ići nekom stranom cestu jer stari prdonja je došel. Fuj, koje sluganstvo i koja neovisnost. Najgore poniženje i puzanje.
Guest- Guest
Kurton je kurton.RayMabus wrote:S time da se tu netko snašao bolje a netko lošije.dzango wrote:Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne znam šta da ti kažem. Ja osobno imam nekoliko stanova , vikendicu na Bracu i da sad ne nabrajam. Meni smeta emanicpacija i ne mogu je smislit a ovo vezano uz ekonomiju : DRUŽE SNAĐI SE.dzango wrote:Kurton je kurton.RayMabus wrote:S time da se tu netko snašao bolje a netko lošije.dzango wrote:Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
2014-04-11
Ja imam jednu kuću i dvoje dece. Ali ne govorimo o ličnom bogatsvu već o političkoj snazi države. Ove današnje su obični vazali u najklasičnijem smislu.RayMabus wrote:Ne znam šta da ti kažem. Ja osobno imam nekoliko stanova , vikendicu na Bracu i da sad ne nabrajam. Meni smeta emanicpacija i ne mogu je smislit a ovo vezano uz ekonomiju : DRUŽE SNAĐI SE.dzango wrote:Kurton je kurton.RayMabus wrote:S time da se tu netko snašao bolje a netko lošije.dzango wrote:Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
2014-04-19
Ja imam troje djece i tri domovine, ha ipak sam jačadzango wrote:Ja imam jednu kuću i dvoje dece. Ali ne govorimo o ličnom bogatsvu već o političkoj snazi države. Ove današnje su obični vazali u najklasičnijem smislu.RayMabus wrote:Ne znam šta da ti kažem. Ja osobno imam nekoliko stanova , vikendicu na Bracu i da sad ne nabrajam. Meni smeta emanicpacija i ne mogu je smislit a ovo vezano uz ekonomiju : DRUŽE SNAĐI SE.dzango wrote:Kurton je kurton.RayMabus wrote:S time da se tu netko snašao bolje a netko lošije.dzango wrote:Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
Guest- Guest
Cijela ta prica oko država svodi se na ratnu situaciju na Balkanu u buducnosti .....barem kako ja to vidim.
Imaš ameriku struju u kojoj je Turska , Saudijska Arabija i slicni i imaš Evropsku struju.
Evropska struja vidi Srbiju u EU.
Da nije tako ne bi unatoć svemu vodili politiku otvorenih vrata prema Srbiji i tu i tamo davali ustupke u okvirima svojim mogucnosti ( u odnosu na ovu americku struju ).
............
"Nadam se da mogu i smem da kažem, a da se to neće drugačije shvatiti u Prištini, a drugačije u Beogradu. Ono što je dogovoreno treba sprovesti i nisu mi poznate izjave koje to dovode u sumnju", rekao je Štajnmajer.
"Treba raditi i dalje na uspostavljanju Zajednice srpskih opština", poručio je on.
Štajnmajer je podsetio da je napredak u normalizaciji odnosa Beogarda i Prištine upravo bio odlučujući za EK i EU da se da pozitivan signal za otvaranje poglavlja.
Što se statusa Zajednice srpskih opština na KiM tiče, Štajnmajer je rekao da na tome još treba raditi, ali da je implementacija sporazuma o normalizacji odnosa Beograda i Prištine postignuta, te da je upravo na osnovu toga Evropska unija ocenila da je vreme za otvaranje poglavlja.
Vučić je rekao da će Srbija nastaviti razgovore sa Prištinom, ali i da je Zajednica srpskih opština srž sporazuma u Briselu. Reč je o sporazumu do kojeg smo teško došli, rekao je premijer i dodao:
"Ne želeći da kažem bilo šta loše, nadam se da će u Prištini uspeti da uspostave stabilnost i da će doneti odluku o formiranju ZSO".
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:579720-Vucic-Nemacka-kljucna-u-donosenju-odluke-za-srpske-EU-integracije
Imaš ameriku struju u kojoj je Turska , Saudijska Arabija i slicni i imaš Evropsku struju.
Evropska struja vidi Srbiju u EU.
Da nije tako ne bi unatoć svemu vodili politiku otvorenih vrata prema Srbiji i tu i tamo davali ustupke u okvirima svojim mogucnosti ( u odnosu na ovu americku struju ).
............
10:52 - ŠTAJNMAJER: TREBA RADITI NA FORMIRANjU ZSO
Ministar inostranih poslova Nemačke izjavio je danas da ono sto je dogovoreno Briselskim sporazumom treba i sprovesti, te da treba raditi na formiranju Zajednice srpskih opstina. Štajnmajer je, u vezi briselskog sporazuma, rekao da ne vidi da postoji stav koji ne ide u prilog tome da dogovori treba da budu ispunjeni."Nadam se da mogu i smem da kažem, a da se to neće drugačije shvatiti u Prištini, a drugačije u Beogradu. Ono što je dogovoreno treba sprovesti i nisu mi poznate izjave koje to dovode u sumnju", rekao je Štajnmajer.
"Treba raditi i dalje na uspostavljanju Zajednice srpskih opština", poručio je on.
Štajnmajer je podsetio da je napredak u normalizaciji odnosa Beogarda i Prištine upravo bio odlučujući za EK i EU da se da pozitivan signal za otvaranje poglavlja.
Što se statusa Zajednice srpskih opština na KiM tiče, Štajnmajer je rekao da na tome još treba raditi, ali da je implementacija sporazuma o normalizacji odnosa Beograda i Prištine postignuta, te da je upravo na osnovu toga Evropska unija ocenila da je vreme za otvaranje poglavlja.
Vučić je rekao da će Srbija nastaviti razgovore sa Prištinom, ali i da je Zajednica srpskih opština srž sporazuma u Briselu. Reč je o sporazumu do kojeg smo teško došli, rekao je premijer i dodao:
"Ne želeći da kažem bilo šta loše, nadam se da će u Prištini uspeti da uspostave stabilnost i da će doneti odluku o formiranju ZSO".
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:579720-Vucic-Nemacka-kljucna-u-donosenju-odluke-za-srpske-EU-integracije
2014-04-11
Ono šta je Srbiji bitno je da shvati da su tri struje ovdje prisutne i da od svih tih struja jedino evropska ima najbolje riješenje za Srbiju a da svaki put kad Srbija napravi korak koji smeta americkoj ili ruskoj struju ili bilo koju od ove dvije nategne nekako da im smeta Srbija sama sebe dovodi u nezgodan položaj.
Jedan od primjera loših poteza Srbije je ovo :
Nakon pauze duže od 25 godina (od poslednjih vatrenih dejstava JNA RV i PVO u Sovjetskom Savezu) piloti lovačkih aviona MiG-29 i helikoptera Mi-8 i Mi-17 Vojske Srbije imali su priliku da od 2. do 9. oktobra ove godine učestvuju na zajedničkoj vežbi sa Vazdušno-kosmičkim snagama Rusije.
Posebno zanimljivo našim pilotima bilo je učenje ruskog jezika čiji je kurs organizovan na Batajnici a zbog potrebe komunikacije sa ruskim kolegama.
http://tangosix.rs/2015/13/11/carobnjaci-iz-astrahana/
Jedan od primjera loših poteza Srbije je ovo :
Nakon pauze duže od 25 godina (od poslednjih vatrenih dejstava JNA RV i PVO u Sovjetskom Savezu) piloti lovačkih aviona MiG-29 i helikoptera Mi-8 i Mi-17 Vojske Srbije imali su priliku da od 2. do 9. oktobra ove godine učestvuju na zajedničkoj vežbi sa Vazdušno-kosmičkim snagama Rusije.
Posebno zanimljivo našim pilotima bilo je učenje ruskog jezika čiji je kurs organizovan na Batajnici a zbog potrebe komunikacije sa ruskim kolegama.
http://tangosix.rs/2015/13/11/carobnjaci-iz-astrahana/
2014-04-11
Nesvakidašnje upozorenje - Njemačka obavještajna služba BND ističe kako Saudijska Arabija destabilizira regiju sve agresivnijom vanjskom politikom
Njemačka obavještajna služba, BND, upozorila je kako Saudijska Arabija pokušava igrati destabilizirajuću ulogu na Bliskom istoku prakticirajući "sve agresivniju vanjsku politiku". Nadalje, kako prenosi njemački list Der Spiegel, BND su objavili izvještaj u kojem se navode konkretni rizici saudijskih ambicija da postanu dominantna sila u regiji.
Navodi se kako je sve agresivnija vanjska politika Saudijske Arabije stupila na snagu otkako je na vlast došao početkom ove godine novi kralj, Salman bin Abdulaziz. Također se navodi kako unutar moćne kraljevske obitelji postoje unutarnji sukobi kao i ambicija da se jednostrano vlada cijelom regijom, što može postati "česti izvor nestabilnosti u arapskom svijetu".
Nadalje, navodi se kako kraljev sin, ministar obrane Mohammad bin Salman Al Saud, najžešće zagovara agresivnu vanjsku politiku i intervencionizam.
http://www.advance.hr/vijesti/nesvakidasnje-upozorenje-njemacka-obavjestajna-sluzba-bnd-istice-kako-saudijska-arabija-destabilizira-regiju-sve-agresivnijom-vanjskom-politikom/
Njemačka obavještajna služba, BND, upozorila je kako Saudijska Arabija pokušava igrati destabilizirajuću ulogu na Bliskom istoku prakticirajući "sve agresivniju vanjsku politiku". Nadalje, kako prenosi njemački list Der Spiegel, BND su objavili izvještaj u kojem se navode konkretni rizici saudijskih ambicija da postanu dominantna sila u regiji.
Navodi se kako je sve agresivnija vanjska politika Saudijske Arabije stupila na snagu otkako je na vlast došao početkom ove godine novi kralj, Salman bin Abdulaziz. Također se navodi kako unutar moćne kraljevske obitelji postoje unutarnji sukobi kao i ambicija da se jednostrano vlada cijelom regijom, što može postati "česti izvor nestabilnosti u arapskom svijetu".
Nadalje, navodi se kako kraljev sin, ministar obrane Mohammad bin Salman Al Saud, najžešće zagovara agresivnu vanjsku politiku i intervencionizam.
http://www.advance.hr/vijesti/nesvakidasnje-upozorenje-njemacka-obavjestajna-sluzba-bnd-istice-kako-saudijska-arabija-destabilizira-regiju-sve-agresivnijom-vanjskom-politikom/
2014-04-11
jastreb wrote:
Stara Srbija,je,znamo Makedonija,Raška,Prilep,i to pripada prošlosti,a nova?
od mostara sve srbija stara...
Guest- Guest
Do Rovinja bre.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:
Stara Srbija,je,znamo Makedonija,Raška,Prilep,i to pripada prošlosti,a nova?
od mostara sve srbija stara...
2014-04-19
Ja ću da napravim sa strane još dvoje i ima da te sjebem.Eva wrote:Ja imam troje djece i tri domovine, ha ipak sam jačadzango wrote:Ja imam jednu kuću i dvoje dece. Ali ne govorimo o ličnom bogatsvu već o političkoj snazi države. Ove današnje su obični vazali u najklasičnijem smislu.RayMabus wrote:Ne znam šta da ti kažem. Ja osobno imam nekoliko stanova , vikendicu na Bracu i da sad ne nabrajam. Meni smeta emanicpacija i ne mogu je smislit a ovo vezano uz ekonomiju : DRUŽE SNAĐI SE.dzango wrote:Kurton je kurton.RayMabus wrote:S time da se tu netko snašao bolje a netko lošije.dzango wrote:Sve bivše YU države su trabant države. Banana republike.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
2014-04-19
Pa ak su deca velika, starija od 12-13, samo daj. Moš ti još bar jednu familiju postavit na noge. Ovu si odradio uspješno
Guest- Guest
Hehe,ovaj smo izraz ovdje lansirali i uvriježili moj učenik i ja.Eva wrote:Postat će američki vazal kao i HR. Sve te državice su kurac od ovce i američki otirač za noge.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma jest vraga. Više je Crnogoraca u Beogradu nego li u svu Crnu Goru.RayMabus wrote:Ne znam jel to dvoje usporedivo jer CG je na moru , vecina aktivnosti kao i najveci dio stanovništva nalazi se u toj primorskoj regiji.jastreb wrote:Po mom mišljenju Srbija će postati trabant država,nešto poput Crne Gore.
More i nema neku veću ulogu tu. I Albanija ima more pa je najzaostalija europska država. Daleko od Mađarske,ili Švicarske koje ni da primirišu more.
2014-04-22
Jastrebe ne prdi.
More je izvor života.
More je izvor života.
2014-04-11
Jeli tako Moke?RayMabus wrote:Jastrebe ne prdi.
More je izvor života.
2014-04-22
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vučić: Izetbegović traži izgovor za novu spiralu nasilja
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju