Keri: Vučić stvara novu Srbiju
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Keri: Vučić stvara novu Srbiju
RayMabus wrote:Međutim nije prica ni bitna toliko oko oće li ili neće ući Srbija u EU nego odnos EU i Srbije tj zatvorena vrata otvorena vrata politika.
Srbiji možda i odgovara ovakva politika no sve se više nameće ta ruska politika koja lažno uvjerava građane Srbije da bi bez Rusije Srbija propala.
Prava istina je totalno drukcija :
ma super ti je ova istina, koliki je onda izvoz u EU, tog oružja? pet miliona dolara? LOL
Guest- Guest
Ok slažem se. NIje to ni poanta. Srbija i EU imaju politku otvorenih vrata. Nema viza , ekonomija otvorena u oba pravca.VUČIĆU PEDERU wrote:ne mogu oni terati nas da priznamo kosovo, a u samoj EU ne postoji konsenzus po tom pitanju...
Prvesntveno vi u Srbiji to morate shvatiti. Vi niste u EU. Ne postoji nikakvi razlog da vas EU netretira isto kao i nekakvi Zanzibar.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Znaš li koliki je u rusku federaciju kad ona nije niti na listi.VUČIĆU PEDERU wrote:RayMabus wrote:Međutim nije prica ni bitna toliko oko oće li ili neće ući Srbija u EU nego odnos EU i Srbije tj zatvorena vrata otvorena vrata politika.
Srbiji možda i odgovara ovakva politika no sve se više nameće ta ruska politika koja lažno uvjerava građane Srbije da bi bez Rusije Srbija propala.
ma super ti je ova istina, koliki je onda izvoz u EU, tog oružja? pet miliona dolara? LOL
2014-04-11
koga boli kurac za oružje kada je prehrambena industrija najveći izvozni adut srbije, a rusi su i najveći uvoznik-i onda prepoštena unija, uvede sankcije rusiji, ali zato preti srbiji da ne koristi tu situaciju i ne izvozi u rusiju. okačim na kurac ja ta govna licemerna iz brisela...
Guest- Guest
Pa amerima... BondstilEva wrote:A i to Kosovo je ruglo od države. Kome to treba?
Kosovo je divlje. Napisao sam par stranica prije. Bih , Srbija , Kosovo i Makedonija ostaju hermetički zatvoreni unutar EU.
Od svih tih država Srbija je jedina koja nema unutarnjih trzavica tj najbolji kandidat i za NATO i EU.
Kod Srbije postoji problem : vojna neutralnost i ne žele priznati Kosovo.
Međutim za EU je puno bitnije da Srbija ne postane ruska sjeverna Koreja na Balkanu.
Od svih tih država Srbija je jedina koja nema unutarnjih trzavica tj najbolji kandidat i za NATO i EU.
Kod Srbije postoji problem : vojna neutralnost i ne žele priznati Kosovo.
Međutim za EU je puno bitnije da Srbija ne postane ruska sjeverna Koreja na Balkanu.
2014-04-11
Da al u biti vas nisu dirali. NIsu zatvorili vrata. Politika otvorenih vrata EU prema Srbiji se nastavila.VUČIĆU PEDERU wrote:koga boli kurac za oružje kada je prehrambena industrija najveći izvozni adut srbije, a rusi su i najveći uvoznik-i onda prepoštena unija, uvede sankcije rusiji, ali zato preti srbiji da ne koristi tu situaciju i ne izvozi u rusiju. okačim na kurac ja ta govna licemerna iz brisela...
2014-04-11
VUČIĆU PEDERU wrote:RayMabus wrote:Međutim nije prica ni bitna toliko oko oće li ili neće ući Srbija u EU nego odnos EU i Srbije tj zatvorena vrata otvorena vrata politika.
više izvezete u jebeni bangladeš
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
RayMabus wrote:
srbija je od 2012. već severna koreja u evropi, samo nije ruska-već američka...
Guest- Guest
Da je američka onda vi ni u ludilu ne bi smijeli ovaj korak napraviti :VUČIĆU PEDERU wrote:RayMabus wrote:
Nakon pauze duže od 25 godina (od poslednjih vatrenih dejstava JNA RV i PVO u Sovjetskom Savezu) piloti lovačkih aviona MiG-29 i helikoptera Mi-8 i Mi-17 Vojske Srbije imali su priliku da od 2. do 9. oktobra ove godine učestvuju na zajedničkoj vežbi sa Vazdušno-kosmičkim snagama Rusije.
Posebno zanimljivo našim pilotima bilo je učenje ruskog jezika čiji je kurs organizovan na Batajnici a zbog potrebe komunikacije sa ruskim kolegama.
http://tangosix.rs/2015/13/11/carobnjaci-iz-astrahana/
2014-04-11
RayMabus wrote:Da al u biti vas nisu dirali. NIsu zatvorili vrata. Politika otvorenih vrata EU prema Srbiji se nastavila.VUČIĆU PEDERU wrote:koga boli kurac za oružje kada je prehrambena industrija najveći izvozni adut srbije, a rusi su i najveći uvoznik-i onda prepoštena unija, uvede sankcije rusiji, ali zato preti srbiji da ne koristi tu situaciju i ne izvozi u rusiju. okačim na kurac ja ta govna licemerna iz brisela...
nemoj da si naivac, da pederčina pičkousta nije rekla-,,nećemo da ljutimo naše prijatelje iz EU'', video bi kako bi nas zatvorili...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Da je američka onda vi ni u ludilu ne bi smijeli ovaj korak napraviti :VUČIĆU PEDERU wrote:RayMabus wrote:
Nakon pauze duže od 25 godina (od poslednjih vatrenih dejstava JNA RV i PVO u Sovjetskom Savezu) piloti lovačkih aviona MiG-29 i helikoptera Mi-8 i Mi-17 Vojske Srbije imali su priliku da od 2. do 9. oktobra ove godine učestvuju na zajedničkoj vežbi sa Vazdušno-kosmičkim snagama Rusije.
Posebno zanimljivo našim pilotima bilo je učenje ruskog jezika čiji je kurs organizovan na Batajnici a zbog potrebe komunikacije sa ruskim kolegama.
zbog čega, mi nismo u NATO, nemamo obaveze da kupujemo američko naoružanje koje je skuplje od ruskog, a i naš kadar nije obučen da upravlja američkim naoružanjem...
Guest- Guest
NIste ni u EU.VUČIĆU PEDERU wrote:
zbog čega, mi nismo u NATO, nemamo obaveze da kupujemo američko naoružanje koje je skuplje od ruskog, a i naš kadar nije obučen da upravlja američkim naoružanjem...
Pa iako niste u EU tehnički ko da jeste eto samo na papiru niste.
To bi se moglo promijeniti.
Vjerujem da bi Air Serbija jako izgubila profit jer hbga treba viza.
2014-04-11
IGRATE SE S VATROM GOSPODO.
IGRATE SE S VATROM.
IGRATE SE S VATROM.
2014-04-11
VUČIĆU PEDERU wrote:RayMabus wrote:Da je američka onda vi ni u ludilu ne bi smijeli ovaj korak napraviti :VUČIĆU PEDERU wrote:RayMabus wrote:
Bugarska će u Poljskoj remontovati MiG-29
Bugarska i Poljska potpisale su preliminarni ugovor o remontu u Poljskoj sovjetskih borbenih aviona MiG-29 koji su u upotrebi u bugarskoj vojsci.
Izvor: Beta petak, 28.08.2015. | 20:17
Foto: Beta, AP
Kako prenose agencije, taj ugovor je potpisan u nastojanju da vlasti u Sofiji smanje svoju zavisnost od Rusije.
"Bugarska i Poljska su izrazile snažnu političku volju da sarađuju u oblasti održavanja aviona tipa MiG-29", saopštilo je bugarsko Ministarstvo odbrane. Slično saopštenje izdalo je i ministarstvo Poljske.
Tokom naredne godine, trebalo bi da budu remontovani motori i delovi šest aviona. Radovi su povereni poljskom javnom preduzeću WZL-2,4.
"Ta odluka je od velikog geopolitičkog značaja za nas", rekao je ministar odbrane Poljske Tomaš Šemonjak.
Ugovor o ceni i uslovima remonta aviona trebalo bi da ratifukuju parlamenti dve zemlje.
2014-04-11
kakve veze sada imaju poljaci, nauči malo bolje da spinuješ...
Guest- Guest
To ti je odgovor na ovo : nemamo obaveze da kupujemo američko naoružanje koje je skuplje od ruskog, a i naš kadar nije obučen da upravlja američkim naoružanjem...VUČIĆU PEDERU wrote:kakve veze sada imaju poljaci, nauči malo bolje da spinuješ...
LAŽEŠ.
2014-04-11
objasni kakve veze ima remont bugarskih migova u poljskoj sa tim da je rusko oružje jeftinije od američkog? ti stvarno nisi svoj, ljubi brat... :D
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Vučić: Izetbegović traži izgovor za novu spiralu nasilja
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» Evrofanatični Vučić je velika opasnost za Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju