Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Europa League 20/21
kakve golčine Oršića
https://streamye.com/vksm7?fbclid=IwAR0THmFyiXvQtX7rLirX-2sgrzFW_jNxi8ok_aIdI21B3Pck2AllzjUgcQ4
https://streamye.com/voj7w?fbclid=IwAR0M6uMB1z9F3lmTg_M9uUxerCqIzkcPrL5hYkMwitJC570cZCLdtJbunAU
Pisao je Operw da je Demo sletio biciklom u neko jezero. Identificirali su ga po Mandžinom dresu koji je nosio.
Roland Deschain wrote:Pisao je Operw da je Demo sletio biciklom u neko jezero. Identificirali su ga po Mandžinom dresu koji je nosio.
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:Pisao je Operw da je Demo sletio biciklom u neko jezero. Identificirali su ga po Mandžinom dresu koji je nosio.
kic wrote:fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:Pisao je Operw da je Demo sletio biciklom u neko jezero. Identificirali su ga po Mandžinom dresu koji je nosio.
Guest- Guest
Tebi sam već rekao ... Ti si uvjerljivo najgluplji na ovom forumu i nema potrebe bilo što tebi objašnjavati, jer ionako ni dvije rečenice ne znaš pročitati sa razumijevanjem ... Samo ću reći da Gotovinu nisam spomenuo radi usporedbe sa Mamićem, već samo i isključivo kao primjer da netko može biti osuđen i nakon toga oslobođen ...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Ma jel ovu povučena paralela Zdravko - Gotovina?
Ako je i od shutter island ekipe, previše je...
Sveti Zdravkec u borbi protiv korumpiranih struktura države, suza mi na oko ide kako je to divan covik i kako se bori za male ljude...
Nema veze šta je prizna da je plaća suce za oslobađajuće presude (i sam sebe inkriminira, bas me zanima kolika je zatvorska kazna za to), on je svetac!
<3
Koji bolesnici, u picku materinu...
Dobro san reka, veći makijavelisti i od samog Nicola...
Zgazili bi sve, prodali mater, drukali sve bližnje, jer jebat ga, cilj opravdava sredstvo...
A Malešu se i dalje nabija na nos poštena borba protiv malignih struktura HNS-a, dok se Zdravkecova nepoštena borba protiv drugih malignih struktura slavi ka da je Ivana Orleanska ujahala na barikade slobode...
Mamić kriminalac i lopovcina, te mu etikete ostaju do kraja života...
A nek dokaze da su i vrhovni suci takvi, daj Boze...
Al do tad su nevini, dok ne budu pravomoćno osuđeni...
Ili ste tolike licemjercine, pa je ‘presumpcija nevinosti’ vridila samo za Saurona, a sad kad vise nemate taj argument, onda se na druge ne primjenjuje?
E, moji licemjeri maleni...
;)
Kad pomisliš da ne netko ne može biti jadniji i bjedniji on pokaže neku novu dimenziju jadi i bijede.
Zanimljivo kako je ta izdrkotina pričala, koja se svojedobno hvalila kako je Skupštinar Dinama (nerijetko znala hvatati samog sebe u lažima, sjetimo se priče oko lože Poljuda) nakon nepravomoćne presude braći da bez obzira kakva pravomoćna presuda bila "nemaju više kaj raditi u Dinamu". Vrlo brzo nakon toga mijenja se priča i počinje se trubiti da oni nisu pravomoćno osuđeni, spominje se presumpcija nevinosti. I isto tako kaže:"ak osude pravomoćno, obojica moraju u prdekanu i to je to" (očito je bio siguran da će gazda kupiti tu pravomoćnu presudu, ali nije prošlo iako je pokušao). Nakon pravomoćne presude eto vuče se paralela s Gotovinom.
Smeće bez obraza, smrad i šljam. Više vrijede govno na cesti od njega...
I gle sad paradoksa, Uli Hoeness predsjednik Bayerna osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godine radi 38 mil. eura, a Zdravko Mamić na 6,5 godina zbog 15 mil. eura, a ukupno je za tih 15-ak mil. eura presuđeno 16 godina zatvora (Zdravko, Zoran, Vrbanović i Pernar) ... I da, rekao sam, "ako ih osude pravomoćno moraju u prdekanu" ... I što sam tu krivo napisao? Pa kaj ne moraju?
Zeko-
2015-08-26
Uostalom, mislim da sad nije vrijeme raspravljati ovdje o sudskim presudama ... Uživajmo u daleko najvećem uspjehu hrvatskog klupskog nogometa od osamostaljenja ...
Zeko-
2015-08-26
Ta populistička floskula vam nikad neće moć proc...Zeko wrote:Uostalom, mislim da sad nije vrijeme raspravljati ovdje o sudskim presudama ... Uživajmo u daleko najvećem uspjehu hrvatskog klupskog nogometa od osamostaljenja ...
Al dobro, shutter mode je on, pa je sve ok...
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:kic wrote:Princ od Čaira wrote:
Hahahhaahh, GOAT...
dajte mu tu premijersku stolicu bože više
Koji redikul...
A cijelu svoju moć je gradio kroz kupovanje, mito, korupciju, a sad je on kao pravednik.
redikul je, nema spora
ali što reć o državi i sucima koji bi i dalje radili što žele
i o broju poruka o nepravdi sistema
ja mislim da sucima trebamo još platit poreza?
kic wrote:fridrih-niche wrote:Roland Deschain wrote:Pisao je Operw da je Demo sletio biciklom u neko jezero. Identificirali su ga po Mandžinom dresu koji je nosio.
Guest- Guest
kic wrote:Andreas Goldberger wrote:kic wrote:Princ od Čaira wrote:
Hahahhaahh, GOAT...
Koji redikul...
A cijelu svoju moć je gradio kroz kupovanje, mito, korupciju, a sad je on kao pravednik.
redikul je, nema spora
ne, ali dati im platu od minimum 10k evra. to da bude plata sudije najnizeg ranga, prekrsajnog sudije...
Guest- Guest
Plaćate im ga vi nažalost, ne ja na sreću...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:kic wrote:Princ od Čaira wrote:
Hahahhaahh, GOAT...
Koji redikul...
redikul je, nema spora
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:kic wrote:Andreas Goldberger wrote:kic wrote:Princ od Čaira wrote:
Hahahhaahh, GOAT...
Koji redikul...
redikul je, nema spora
ne, ali dati im platu od minimum 10k evra. to da bude plata sudije najnizeg ranga, prekrsajnog sudije...
ne slažem se, što veća primanja to su im i veći apetiti
misliš da ćeš ih učiniti neovisnima na taj način, a zapravo će umjesto fiata vozit mercedesa, pa će si uzet i jahticu, pa to treba održavat, gledaju sebe kao višu klasu automatski, ne smiju kaskati za višom klasom iz drugih područja: doktorima, odvjetnicima, stomatolozima itd-
jedino ljude možeš motivirati ako im je u interesu da nešto završe i privedu kraju jer će se tek onda naplatiti do kraja, a državnim činovnicima bilo koje službe ništa od tog nije u interesu jer su privilegirana klasa koja prima plaću, radili dobro il ne radili, isto im je, a ti bi im još povećao plaću...
Andreas Goldberger wrote:Plaćate im ga vi nažalost, ne ja na sreću...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:kic wrote:Princ od Čaira wrote:
Hahahhaahh, GOAT...
Koji redikul...
redikul je, nema spora
pa eto, ja se bar borim da to promijenim, time da širim neke slobodarske ideje
ti na sreću ne plaćaš, a još podržavaš takav sistem, lijepo.
Zdravko preša igricu i sad se na miru može ić zarediti...baš se vidi da je nadrasao ovakve prizemne stvari poput nogometa.
darth_vader-
2014-04-17
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21