Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Europa League 20/21
Brat Brale wrote:šta kaže whoscored? jel vlašić opet u prvih 11 jesenjeg dela?
Kaže da je prerastao CSKA-a, da je jedini koji tamo zna igrati (što sam ja tvrdim već neko vrijeme, pa se neki smiju) i da definitivno treba što prije otići od tamo.
Glavni igrač svjetskih doprvaka nema što tražiti u toj vukojebini:
HRVATSKI NOGOMETAŠI
Vlašić je ponovno pokazao da je prerastao CSKA
https://www.index.hr/sport/clanak/vlasic-je-ponovno-pokazao-da-je-prerastao-cska/2235968.aspx
Guest- Guest
https://net.hr/sport/trener-svih-trenera-potpuno-otpustio-kocnice-oduvijek-znao-da-je-zoran-mamic-bolji-trener-od-nenada-bjelice/Zeko wrote:Istina, da imamo pravog trenera danas bi protiv Feyenoorda osvojili 6 bodova, a ukupno bi ih već imali sigurno preko 20 u ovoj grupi EL ...
sitting_bull-
2015-09-28
šta kaže atletičar tovar, niche imaš li kakve inasajderske informacije
hoće se pojaviti konačno u ovogodišnjem izdanju EL sad kad je nebitno?
hoće se pojaviti konačno u ovogodišnjem izdanju EL sad kad je nebitno?
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ko prati ovo uopće?
Lol...
Danas, kad nikog ne zanima balun uopće, 7-8 navijača GNK Lopova se uživilo u balun...
:^O
Lol...
Danas, kad nikog ne zanima balun uopće, 7-8 navijača GNK Lopova se uživilo u balun...
:^O
Guest- Guest
Balun ne pratim, jer to se igra samo u Splitu i bližoj okolici i nema se tu kaj vidjeti, a nogomet, to već da ...
Zeko-
2015-08-26
Niche je kinez i obozavatelj rize.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da nije najveceg hrvatskog kluba u ovoj ligi nebi niti spomenio ovo jadno natjecanje.
Dinamu je mjesto sa Juventusom Bayernoom Realom Barcom a ne u ovoj zalosnoj ligi.
Tu je mjesto ovim malenim klubovina poput Liverpoola Milana Shintera i takvih
Dinamu je mjesto sa Juventusom Bayernoom Realom Barcom a ne u ovoj zalosnoj ligi.
Tu je mjesto ovim malenim klubovina poput Liverpoola Milana Shintera i takvih
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kad dinamo bude igrao četvrfinala i polufinala LP, onda možda čmarduk dođe do grupne faze EL...
2015-08-25
Ende???
2015-09-13
bravo rijeka, cijela HR je ponosna...
osim kmečavaca ispod sv. roka
2015-08-25
https://nizarstream.com/live/2714/Dinamo-Zagreb-vs-CSKA-Moskva
2015-08-25
Nije baš tako , ja nemam ništa protiv Rijeke a nit ikoga od naših klubova kad igra u Europi osim možda Dinama al to zavisi s kim igra. Čestitke Rijeci , kapnit će koja kuna sad u đep jer se pobjeda i financijski računa i zapamtit će ih ovi Nizozemci i Španjolci jer su jedne izbacili a drugima omogućili da idu dalje u ovom natjecanju.End wrote:bravo rijeka, cijela HR je ponosna...
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/europska-liga/kakva-ludnica-na-rujevici-rijeka-u-zadnjim-sekundama-zabila-za-pobjedu-i-izbacila-nizozemce-iz-europe-15036148
Sve u svemu kad se pogleda opći dojam ajd nije tolika katastrofa , jest da je ovo s njihovim igračem manje al šta ćeš , tako im se namistilo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21