CHAMPIONS LEAGUE 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: CHAMPIONS LEAGUE 20/21
Kakve su onda tek sprdačine koje se sljedeće sezone neće moći ni za EL se boriti.fridrih_niche wrote:Liga prvaka je postala sprdačina...
Pa je onda i normalno da sprdacine od klubova ala GNK i Cluj mogu igrat tu...
;)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
U pravu si samo navijaci malih klubova poput hajduka milana i takvih kmeceRoland Deschain wrote:Velikim klubovima ko Dinamo to ne smeta. To je alibi samo za skalamerije ko Hajduk i njihove "navijače".scorpion wrote:Slažem se, debilana na kvadrat. Čuj jedna utakmica, a ne igra se neutralni teren. Pa idi u pičku materinu, normalno da je domaćin u velikoj prednosti.Andreas Goldberger wrote:Btw. ove kvalifikacije i jedna utakmica ždrijebom je teško sranje. Jedna utakmicu na neutralnom terenu kao završnica LP je ok, ovako nek se gone u 3pm. Ovo je sranje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jadnici kojima je Lp samo san.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za GNK...
:(
darth_vader-
2014-04-17
O Teophillu i Dilaveru:
NJIH DVOJICA ODIGRALA SU NAJLOŠIJU UTAKMICU ZA DINAMO, IZGLEDALI SU KAO PAT I MAT IZ CRTIĆA ‘A JE TO‘
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za GNK...
Guest- Guest
Ne znam što uopće navijači tih jadnih klubića rade na temi LP.FRANK wrote:Jadnici kojima je Lp samo san.
Roland Deschain wrote:Ne znam što uopće navijači tih jadnih klubića rade na temi LP.FRANK wrote:Jadnici kojima je Lp samo san.
Ne znam šta traže na bilo kojoj temi, najbolje bi bilo da se zavuku u mišije rupe-gde im je i mesto.
Guest- Guest
Ja bih zabranio komentiranje navijaca domacih i stranih klubova koji ligu prvaka nisu vidili vise od 5 godinaRoland Deschain wrote:Ne znam što uopće navijači tih jadnih klubića rade na temi LP.FRANK wrote:Jadnici kojima je Lp samo san.
2015-09-13
Kad živiš komunističku ideologiju...FRANK wrote:Ja bih zabranio komentiranje navijaca domacih i stranih klubova koji ligu prvaka nisu vidili vise od 5 godinaRoland Deschain wrote:Ne znam što uopće navijači tih jadnih klubića rade na temi LP.FRANK wrote:Jadnici kojima je Lp samo san.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:
Guest- Guest
seljačine koje daju ovakve komentare poput pederčića niti ne zaslužuju zlatnu loptu
End- Posts : 21177
2015-08-25
zamisli zlatna lopta iz smiješne bundeslige haha to bi tek bila prevara
End- Posts : 21177
2015-08-25
ove sezone Juventus osvaja. ne vidim tko ih može zaustavit u pohodu ka novoj tituli lige prvaka
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:ove sezone Juventus osvaja. ne vidim tko ih može zaustavit u pohodu ka novoj tituli lige prvaka
Guest- Guest
Opet Ferencvaros u Budimpešti ...
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za GNK...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» Hajduk Split beats AC Milan to reach Youth Champions League Final
» NATIONS LEAGUE
» Europa League 20/21
» Europa League 20/21
» Hajduk Split beats AC Milan to reach Youth Champions League Final