BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
Konacno se najveci engleski klub pokrece sa mrtve tocke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dođeš ovdje misliš netko osvojio SP, kad ono čmarnajted dobio jednu utakmicu u životu
End- Posts : 21177
2015-08-25
El matador je predobar za mediokritetan klub poput uniteda
Pod hitno svoj talent vratiti u neki top klub jer Edinson je stroj
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:El matador je predobar za mediokritetan klub poput uniteda
Nemoj da si toliko jalan, Micika...
Guest- Guest
Kako su skrumpirao mali Chmarnited. Možda ipak dohvate EL. Mourinho po starom,dva autobusa pred 16-ercem i bod je tu.
? Klub koji polako, ali sigurno postaje ono sto je liverpool donedavno bio
Osim toga u engleskoj nikog ne volim , pratim coventry zbog osobnih razloga i to je to
Gnjusna nacija sa gnjusnim ljudima,isti je i nogomet
Osim toga u engleskoj nikog ne volim , pratim coventry zbog osobnih razloga i to je to
Gnjusna nacija sa gnjusnim ljudima,isti je i nogomet
Guest- Guest
Nema to veze. Ja Engleze ko narod ne volim. Ne volim ni reprezentaciju. Liverpool sam zavolio ko klinac. Volim njihove humorističke serije, glazbu, dokumentarce. Jebi ga, ak je nešto dobro, dobro je.
Roland Deschain wrote:Nema to veze. Ja Engleze ko narod ne volim. Ne volim ni reprezentaciju. Liverpool sam zavolio ko klinac. Volim njihove humorističke serije, glazbu, dokumentarce. Jebi ga, ak je nešto dobro, dobro je.
ista analogija, samo sam ja zavoleo pravi klub u engleskoj, za razliku od tebe...
koliko god ogavni bili, ipak su sila za poštovanje. jebeš amerikance i kineze, incestoidni su i dalje imperijalna sila br.1. zemlja koja nema nijedan prirodni resurs, a i dalje drži većinu svetskog kapitala...
Guest- Guest
Ole Gunnar Solskjaer
EstebanEnrique-
2014-04-16
https://www.givemesport.com/1623112-raul-jimenez-and-david-luiz-suffer-horrific-clash-of-heads-during-arsenal-vs-wolves
For fuck sake... zvuk krckanja lubanje
Guest- Guest
Od engleza jedino volim Del Boya i ekipu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U ovome se mogu prepoznat...Roland Deschain wrote:Nema to veze. Ja Engleze ko narod ne volim. Ne volim ni reprezentaciju. Liverpool sam zavolio ko klinac. Volim njihove humorističke serije, glazbu, dokumentarce. Jebi ga, ak je nešto dobro, dobro je.
Rade najbolji glazbu na svitu, imaju najbolji humor na svitu, a bome su i za dokumentarce na krovu svita...
Inače mi se gade...
:D
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:https://www.givemesport.com/1623112-raul-jimenez-and-david-luiz-suffer-horrific-clash-of-heads-during-arsenal-vs-wolves
Uspjesno je operiran i izvan zivotne opasnosti
No pitanje je kakve ce posljedice biti
Guest- Guest
Nisan ovo ni vidija, fak...Beef Supreme wrote:Beef Supreme wrote:https://www.givemesport.com/1623112-raul-jimenez-and-david-luiz-suffer-horrific-clash-of-heads-during-arsenal-vs-wolves
Uspjesno je operiran i izvan zivotne opasnosti
No pitanje je kakve ce posljedice biti
:(
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19