BARCLAY'S EPL 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: BARCLAY'S EPL 20/21
i to sve bez leševa ispod mosta i raznih daddy krimosa samo brend samo jako
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
scorpion wrote:End wrote:znaci rezerva cmarnajteda dean henderson ima 120K, a priča se čak 150K funti tjedno, koliko ima allison haha
+ de gay 350-375K
+ romero 70K
znači idioti plaćaju samo golmane 600K tjedno
Priča se da ti ja općim sa sekom šiptaru zagorski
ne, ne priča se albanče jer svi znaju da si mali kreten i gay.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Konačno kreće i najjača liga. Prvak, ujedno i najveći engleski klub dočekuje kultni engleski klub, povratnika u Premier ligu nakon dosta godina.
Pokrenija karijeru sa Leicesterom...
Prvo kolo: gostovanje na Anfield...
:D
Prvo kolo: gostovanje na Anfield...
Guest- Guest
ja da završim desetu sezonu sa unitedom i kreće Mitro's on fire...
Guest- Guest
Treća sezona s Chelsea, druga sa Borussijom, pocea s Milanom, Atleticom i sad sa Leicesterom...
Guest- Guest
koji je to jezik jebem ti mater cigansku kolko si glup i neuk
2015-08-25
ali nemaš vremena za gayduk... pičkofridrih_niche wrote:Treća sezona s Chelsea, druga sa Borussijom, pocea s Milanom, Atleticom i sad sa Leicesterom...
2015-08-25
u FM-u svijetu bi volio navijati za tako neke jadnike poput čmarduka, bio bi gušt s njima konačno nešto osvojiti, više izazova.
makar dinamo je isto baš dobar klub za početi igru, razvijanje talenata i učenje taktike pogotovo kad izađe novi serijal.
makar dinamo je isto baš dobar klub za početi igru, razvijanje talenata i učenje taktike pogotovo kad izađe novi serijal.
2015-08-25
Manchester nije ove godine bija prvak.Roland Deschain wrote:Konačno kreće i najjača liga. Prvak, ujedno i najveći engleski klub dočekuje kultni engleski klub, povratnika u Premier ligu nakon dosta godina.
Opet si zaboravio uzet tablete kljusino
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hajduk je kurcinaEnd wrote:ali nemaš vremena za gayduk... pičkofridrih_niche wrote:Treća sezona s Chelsea, druga sa Borussijom, pocea s Milanom, Atleticom i sad sa Leicesterom...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End wrote:koji je to jezik jebem ti mater cigansku kolko si glup i neuk
Neka ti prevede keva, ona svako veče ima oral exam kod mene...
Guest- Guest
Pa navijaš za jadnike, nesrico...End wrote:u FM-u svijetu bi volio navijati za tako neke jadnike poput čmarduka, bio bi gušt s njima konačno nešto osvojiti, više izazova.
Pušite kurac i ti i GNK...
:^O
Guest- Guest
zamisli kolika kurčina, da njihovi "najvatreniji" navijači ne žele igrati s njima na FM-uFRANK wrote:Hajduk je kurcinaEnd wrote:ali nemaš vremena za gayduk... pičkofridrih_niche wrote:Treća sezona s Chelsea, druga sa Borussijom, pocea s Milanom, Atleticom i sad sa Leicesterom...
2015-08-25
End wrote:zamisli kolika kurčina, da njihovi "najvatreniji" navijači ne žele igrati s njima na FM-uFRANK wrote:Hajduk je kurcinaEnd wrote:
ali nemaš vremena za gayduk... pičko
2015-09-13
Zamisli igrat s GNK Lopovom na Manageru...
Ka da igraš uz pomoć editora...
Nikad ne igran s Hajdukom...
Ne igra se s klubom za koji navijaš...
;)
Ka da igraš uz pomoć editora...
Nikad ne igran s Hajdukom...
Ne igra se s klubom za koji navijaš...
;)
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50