SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: SERIE A .. 20/21
Boze sveti koji forum.
Svak svakoga mrzi jebavanje majki keva do daske.
Mrznja na turbo pojacana.
Prijatelj prijatelja mrzi izdaje.
Kulturne rasprave skoro da i ne postoje.
Daj scenarij ovog pdf Coppoli ili Scorsiju
Napravit ce povijesni ep ovjencan sa svim mogucim oscarima zlatnim globusima Lavovima i medvjedima.
Jedino bi bracala malo zasra ali to je ok
Svak svakoga mrzi jebavanje majki keva do daske.
Mrznja na turbo pojacana.
Prijatelj prijatelja mrzi izdaje.
Kulturne rasprave skoro da i ne postoje.
Daj scenarij ovog pdf Coppoli ili Scorsiju
Napravit ce povijesni ep ovjencan sa svim mogucim oscarima zlatnim globusima Lavovima i medvjedima.
Jedino bi bracala malo zasra ali to je ok
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sam odlučuje?
Ronaldo bi, prema talijanskim medijima, trebao od prve minute igrati utakmicu protiv Dynamo Kijeva u Ligi prvaka, natjecanju u kojemu je Juventus već osigurao plasman u sljedeću fazu pa čudi kako će u toj, relativno nebitnoj utakmici, Ronaldo nastupiti, a protiv Beneventa je izostao.
Ugledni talijanski list Il Corriere della Sera piše da u Juventusovoj svlačionici postoje “komunikacijski problemi” između trenera Andree Pirla i nekih igrača u Juventusovoj svlačionici te da je Ronaldo sam odlučio da neće igrati protiv Beneventa u Seriji A.
peder vodi pederski klub
Ronaldo bi, prema talijanskim medijima, trebao od prve minute igrati utakmicu protiv Dynamo Kijeva u Ligi prvaka, natjecanju u kojemu je Juventus već osigurao plasman u sljedeću fazu pa čudi kako će u toj, relativno nebitnoj utakmici, Ronaldo nastupiti, a protiv Beneventa je izostao.
Ugledni talijanski list Il Corriere della Sera piše da u Juventusovoj svlačionici postoje “komunikacijski problemi” između trenera Andree Pirla i nekih igrača u Juventusovoj svlačionici te da je Ronaldo sam odlučio da neće igrati protiv Beneventa u Seriji A.
peder vodi pederski klub
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jer su mu bitni samo vlastiti rekordi...
Želi trpat u LP nebitne golove, to mu je sve šta ima...
Nema veze šta je vamo liga puno bitnija za ekipu...
:D
Želi trpat u LP nebitne golove, to mu je sve šta ima...
Nema veze šta je vamo liga puno bitnija za ekipu...
:D
Guest- Guest
čekaju se pederske suze na kraju sezone kad milan uzme naslov
pederčina došla u najveće svjetske lopove i ne može do trofeja
pederčina došla u najveće svjetske lopove i ne može do trofeja
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tragedija na šta se Pirlo spustija...End wrote:pokraj pedera pirlo ne smije pisnut
:(
Guest- Guest
Koje kmecanje zagorskog ciganceta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Iskreno, zelin Pederka još duže vrime u Juventusu...
S njim neće ništa osvojit...
<3
<3
Guest- Guest
2 scudeta zasadfridrih_niche wrote:Iskreno, zelin Pederka još duže vrime u Juventusu...
<3
2015-09-13
Bog je poslao SIN-a da razbuca i raskrinka to govno od kluba.
SIN, božiji čovek!
SIN, božiji čovek!
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Bog je poslao SIN-a da razbuca i raskrinka to govno od kluba.
SIN, božiji čovek!
Guest- Guest
Sin ce i nakon karijere ostati u juventusu. A malo srpsko cigance neka samo kmeciii
2015-09-13
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50