Danas kuham...
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Danas kuham...
Volim tahini :)
Meni je isto super, al samo ne volim kumin u njemu, on mi smrdi po znoju dok se ne isprži.
Meni je isto super, al samo ne volim kumin u njemu, on mi smrdi po znoju dok se ne isprži.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Šta vi to kuhate ?
Nabujak od 100% mljevenog pilećeg mesa (tako pisalo na ambalaži), luka, poriluka i svih mogućih ljuto-slanih začina. Fino, a proteinski dijetno.
Nabujak od 100% mljevenog pilećeg mesa (tako pisalo na ambalaži), luka, poriluka i svih mogućih ljuto-slanih začina. Fino, a proteinski dijetno.
Trinity-
2014-04-17
Jučer stigla kod svojih na par dana pa sam im danas napravila tortilje, ovaj put s piletinom mariniranom u teriyakiju, kurkumi, chiliju, đumbiru, medu i kojekakvim drugim začinima, crvenom i zelenoim paprikom, lukom i prije zamatanja dodanim sirom, rikulom i mladim špinatom. Uvijek me tjeraju da im to radim kad dođem, već mi je malo i dopizdilo.
Guest- Guest
Viš, kad sam ja tako dolazila doma, meni majka spremala moja omiljena jela.
A šta ću ja danas kuhati? Još mi ništa ne pada na pamet...
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Viš, kad sam ja tako dolazila doma, meni majka spremala moja omiljena jela.
I meni je tako redovito radila, ali sad se oporavlja od određenih zdravstvenih problema pa ne može biti za štednjakom.
Danas su me namolili da im pečem meso i krumpire, meni nije uopće napeto, al' hajd', nek im bude... Inače uglavnom kad kupujem piletinu, kupim već rasječenu... Danas sam prvi put sama rastavljala pile na proste faktore. Iako već godinama nisam vegetarijanka, ovaj me događaj natjerao da opet preispitam tu odluku.
Guest- Guest
Vegvisir wrote:I meni je tako redovito radila, ali sad se oporavlja od određenih zdravstvenih problema pa ne može biti za štednjakom.
E, to je nešto skroz drugo.
Danas sam prvi put sama rastavljala pile na proste faktore. Iako već godinama nisam vegetarijanka, ovaj me događaj natjerao da opet preispitam tu odluku.
Ajde, ajde...tako to rade strong women...a za to ti je potrebno meso...
Trinity-
2014-04-17
Kakve sam kolače sinoć napravila...
Našla na Coolinarici, http://www.coolinarika.com/recept/medena-srca-/ jednostavno, a prefino...mmmm
Odmah uduplala mjere, bit će i za susjede...
Našla na Coolinarici, http://www.coolinarika.com/recept/medena-srca-/ jednostavno, a prefino...mmmm
Odmah uduplala mjere, bit će i za susjede...
Trinity-
2014-04-17
Joj, ja baš jako rijetko radim kolače, možda svega par puta godišnje...
Juha od butternut tikve danas.
Juha od butternut tikve danas.
Guest- Guest
Za ručak integralna tjestenina od pira sa špinatom, za večeru salata od baby blitve, baby špinata, rukole, crvene i zelene batavije, feta sira i tvrdo kuhanog jaja
Guest- Guest
Napravila za doručak zeleni kašasti sok od špinata, rikule, banane, badema, jabuke i sušene marelice...
Nemam pojma što bih za ručak kuhala.
Nemam pojma što bih za ručak kuhala.
Guest- Guest
Ja cu danas piletinu i rizu. I imamo dobre salate. S bucinim uljem je mljac.
Guest- Guest
Radim čokoladnu tortu vulgaris. Sutra dolazi nekoliko frendova pa da imam što ponuditi ljudima.
Guest- Guest
Jucer spravila bijele ledene kocke u kojima se gušim...to je jedan od rijetkih kolača koje volim...
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50