Danas kuham...
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Danas kuham...
mislim online statusgenitalni_herpes wrote:kako misliš skrivam?Trinity wrote:Ženijalni, od koga se stalno skrivaš?
danas ćufte...pire krumpir..
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
ja sarmu
2014-04-16
istina stalno sam skriven. Ma da se ne vidi da sam 27h dnevno logiranTrinity wrote:mislim online statusgenitalni_herpes wrote:kako misliš skrivam?Trinity wrote:Ženijalni, od koga se stalno skrivaš?
genitalni_herpes-
2014-04-11
nisi baš toliko...pratim tegenitalni_herpes wrote:istina stalno sam skriven. Ma da se ne vidi da sam 27h dnevno logiranTrinity wrote:mislim online statusgenitalni_herpes wrote:kako misliš skrivam?Trinity wrote:Ženijalni, od koga se stalno skrivaš?
Trinity-
2014-04-17
ma skoro mi je stalno upaljen komp a samim tim sa i logiran ođe i onda tu i tamo svratim...čak i kad idem eto recimo u dm kupit bejbimil i cedevitu bombone i skužim da varaju na cimetu (još mi čudan miris i bija za ceylonski) komp mi ostane upaljen i ja ulogiran..i onda sam skoro stalno...kako me pratiš?
genitalni_herpes-
2014-04-11
calm down...genitalni_herpes wrote:ma skoro mi je stalno upaljen komp a samim tim sa i logiran ođe i onda tu i tamo svratim...čak i kad idem eto recimo u dm kupit bejbimil i cedevitu bombone i skužim da varaju na cimetu (još mi čudan miris i bija za ceylonski) komp mi ostane upaljen i ja ulogiran..i onda sam skoro stalno...kako me pratiš?
Trinity-
2014-04-17
da se smirim... (u skladu s temom )
....evo kuham si čokolino...hm..."kuham"
genitalni_herpes-
2014-04-11
ah, dečec je još na čokolinugenitalni_herpes wrote: da se smirim... (u skladu s temom )
Trinity-
2014-04-17
a mora to netko pojest dok mi đete ne naraste dovoljno da jede ta sranja
genitalni_herpes-
2014-04-11
još koji mjesec?genitalni_herpes wrote:a mora to netko pojest dok mi đete ne naraste dovoljno da jede ta sranja
Trinity-
2014-04-17
pa i ne znam kada će to moć, sada ima skoro 6 mjeseci...dobila cjepivo pomalo pipam jel dobija temperaturu..joj što da cjepiva danas, već je dobila 4 komada do sada, i do godine i pol će dobit još 3, pa mislim stvarno...
genitalni_herpes-
2014-04-11
crvena paprika punjena ribanim krumpirom,začinjeno fegetom,biberom,soli,i umutito jaje,radi konzistencije,sve pečeno u rerni,potkraj zaliveno vrhnjem..
Guest- Guest
Ja sam ostatku ekipe morala napraviti krompir gulaš jer nisu htjeli jesti moje zelenilo...:D
Guest- Guest
napokon roštilj ! ...ražnjići, pljeskavice, piletina, luk, paradajz...ne znam što mi je bolje leglo...jedva dišem...
Trinity-
2014-04-17
Mljac!Zagy wrote:Sir-špinat tortellini sa tikvicama i pestom od bosiljka....
Guest- Guest
došao si se pohvaliti kako i tebi nekad netko skuha ručakbogomdani wrote:..neki klinac..nemam pojma,ne kujam ja..
immortal-
2014-04-16
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50