Simpraga:Smrc
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Simpraga:Smrc
Kolinda je prava militaristica i ne glumi uplakanu djevojcicucrvenkasti wrote:Kolindi bolje stoji.
A ima i pravu pušku.
dijagram- Posts : 18938
2015-08-09
a tada je bila i vrhovna zapovjednica OSRHdijagram wrote:Kolinda je prava militaristica i ne glumi uplakanu djevojcicucrvenkasti wrote:Kolindi bolje stoji.
A ima i pravu pušku.
michaellcmacha wrote:evo našao sam ovu njenu, ipak će biti da je .22 mk
Na gugletu sve ima. Evo, neki dan si ti našao da su Kompolje i Srpsko Polje isto selo.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:toliko ju je potresao rat da joj se omilio snajper... trebalo bi ju pitati da li bi se da Domovina pozove, pod a) dragovoljno javila u hr vojsku, pod b) odazvala mobilizacijskom pozivu ili pod c) otišla na neprijateljsku stranu...
Mogli bismo malo i precizirati pitanje.
Poštovana, biste li se kao prisegnuta zastupnica u Hrvatskom saboru u slučaju ponovljene srpske agresije na Republiku Hrvatsku:
a) dragovoljno javili u OSRH,
b) odazvali mobilizacijskom pozivu ili
c) otišli na agresorsku stranu?
Guest- Guest
c) bez jebemtimichaellcmacha wrote:toliko ju je potresao rat da joj se omilio snajper... trebalo bi ju pitati da li bi se da Domovina pozove, pod a) dragovoljno javila u hr vojsku, pod b) odazvala mobilizacijskom pozivu ili pod c) otišla na neprijateljsku stranu...
na sutrašnji dan moj stari je razmjenjen u zelenoj dolini...Sovak wrote:Fino nas je počastila srpsko-hrvatskim jezičnim hibridom i predstavila se žrtvom ... i naravno dodala da zna da su prethodno i mnoga hrvatska djeca morala uteći. Baš lijepo od nje.
Tko nas bre zavadi, svi smo mi iste žrtve ... trala-la-la, pa pljesak idiota koji god da jesu.
Naravno, sve ovo su nabrojane posljedice, a o uzrocima toga (agresija JNA i Srbije na RH uz sveopću suradnju Srba u Hrvatskoj) niti A da bi rekla.
Danas izletava i članak o obiteljskoj tragediji Miloševića nam gdje je mu je neki lokalac ohoho nakon Oluje roknuo babu i tako to.
Niti on kao mu ni stranačka kolegica neće reći tko je i što je uzrok svih pizdarija nego se perfidno ide na izjednačavanje ''žrtava - posljedica''.
A kad se izjednače posljedice, eto bit će zrelo vrijeme za izjednačiti i uzroke.
Na opasku Krišto da u Hrvatskom saboru službeni jezik ima biti hrvatski standardni jezik ista je zaradila opomenu od viteza nam Reda Svetog Groba Jeruzalemskog.
Usput, danas obilježavamo masakr hrvatskih policajaca i pripadnika ZNG RH i pripadnika civilne zaštite ukupno njih 39 i zbjeg Hrvata iz Dalja, Aljmaša i Erduta.
Za roknutu babu Miloševića tip je barem dobio presudu i odležao. Ne previše, to je istina.
Za naše ljude masakrirane u Dalju 1991. nitko.
Lijepu nam pomirbu spremate.
2015-08-08
koje srpsko polje... gdje ti je to...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:evo našao sam ovu njenu, ipak će biti da je .22 mk
Na gugletu sve ima. Evo, neki dan si ti našao da su Kompolje i Srpsko Polje isto selo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:c) bez jebemtimichaellcmacha wrote:toliko ju je potresao rat da joj se omilio snajper... trebalo bi ju pitati da li bi se da Domovina pozove, pod a) dragovoljno javila u hr vojsku, pod b) odazvala mobilizacijskom pozivu ili pod c) otišla na neprijateljsku stranu...
Zakaj?
Nek' zaokruži kaj joj je na srcu.
Mi joj ne bumo uzeli za zlo.
Mi smo civilizirani i prije svega demokrati.
Civilizacijski iskorak rekli bi neki ljudi.
Guest- Guest
Noor wrote:a majketi, na sto se srozala ta saborska govornica, tu moze svak trekšentovati šta i kako mu dođe
kad u srbiji
bilo ko i bilo gde
pa i u skupstini
lepeta, na hrvatskom
ne dobija opimene za hr.reci
jedino, ne moze tako da se
ponasa ako je spiker ili sl.
pizzon- Posts : 5018
2020-04-21
dijagram wrote:Kolinda je prava militaristica i ne glumi uplakanu djevojcicucrvenkasti wrote:Kolindi bolje stoji.
A ima i pravu pušku.
Nego koga glumi?
crvenkasti-
2014-04-17
Da bi rec rekel na napsano...ali Ray i kaja samo sto suzu ne ispustiseSovak wrote:Fino nas je počastila srpsko-hrvatskim jezičnim hibridom i predstavila se žrtvom ... i naravno dodala da zna da su prethodno i mnoga hrvatska djeca morala uteći. Baš lijepo od nje.
Tko nas bre zavadi, svi smo mi iste žrtve ... trala-la-la, pa pljesak idiota koji god da jesu.
Naravno, sve ovo su nabrojane posljedice, a o uzrocima toga (agresija JNA i Srbije na RH uz sveopću suradnju Srba u Hrvatskoj) niti A da bi rekla.
Danas izletava i članak o obiteljskoj tragediji Miloševića nam gdje je mu je neki lokalac ohoho nakon Oluje roknuo babu i tako to.
Niti on kao mu ni stranačka kolegica neće reći tko je i što je uzrok svih pizdarija nego se perfidno ide na izjednačavanje ''žrtava - posljedica''.
A kad se izjednače posljedice, eto bit će zrelo vrijeme za izjednačiti i uzroke.
Na opasku Krišto da u Hrvatskom saboru službeni jezik ima biti hrvatski standardni jezik ista je zaradila opomenu od viteza nam Reda Svetog Groba Jeruzalemskog.
Usput, danas obilježavamo masakr hrvatskih policajaca i pripadnika ZNG RH i pripadnika civilne zaštite ukupno njih 39 i zbjeg Hrvata iz Dalja, Aljmaša i Erduta.
Za roknutu babu Miloševića tip je barem dobio presudu i odležao. Ne previše, to je istina.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Otocac,Brinje...ali za ovo srpsko polje nikad cuomichaellcmacha wrote:koje srpsko polje... gdje ti je to...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:evo našao sam ovu njenu, ipak će biti da je .22 mk
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Ti i takvi ko ti ste u CIVILIZACIJSKOM RASKORAKUSovak wrote:Noor wrote:c) bez jebemtimichaellcmacha wrote:toliko ju je potresao rat da joj se omilio snajper... trebalo bi ju pitati da li bi se da Domovina pozove, pod a) dragovoljno javila u hr vojsku, pod b) odazvala mobilizacijskom pozivu ili pod c) otišla na neprijateljsku stranu...
Zakaj?
NE kružite još
Budete i to uskoro
Bilo do 91.vuksadinare wrote:Otocac,Brinje...ali za ovo srpsko polje nikad cuomichaellcmacha wrote:koje srpsko polje... gdje ti je to...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:evo našao sam ovu njenu, ipak će biti da je .22 mk
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Ti i takvi ko ti ste u CIVILIZACIJSKOM RASKORAKUSovak wrote:Noor wrote:c) bez jebemtimichaellcmacha wrote:toliko ju je potresao rat da joj se omilio snajper... trebalo bi ju pitati da li bi se da Domovina pozove, pod a) dragovoljno javila u hr vojsku, pod b) odazvala mobilizacijskom pozivu ili pod c) otišla na neprijateljsku stranu...
Zakaj?
NE kružite još
Budete i to uskoro
Nož, žica, Srebrenica.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Da bi rec rekel na napsano...ali Ray i kaja samo sto suzu ne ispustiseSovak wrote:Fino nas je počastila srpsko-hrvatskim jezičnim hibridom i predstavila se žrtvom ... i naravno dodala da zna da su prethodno i mnoga hrvatska djeca morala uteći. Baš lijepo od nje.
Vidim.
Kayi su se i halteri smočili.
Kako god, kad krene pomirba već sam si odabral Srbina kojeg ću pokajnički komemorirati.
Guest- Guest
i nikad više, a nije ni tih 70 godina trebalo biti, ali eto malo su si dali oduška....jastreb wrote:Bilo do 91.vuksadinare wrote:Otocac,Brinje...ali za ovo srpsko polje nikad cuomichaellcmacha wrote:koje srpsko polje... gdje ti je to...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:evo našao sam ovu njenu, ipak će biti da je .22 mk
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4