Ana Bučević prosvijetlila Ivu todorić: Kile nisu višak one su štit!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ana Bučević prosvijetlila Ivu todorić: Kile nisu višak one su štit!
Maggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
valjda ne bude nevere
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
dijagram-
2015-08-09
Nadajmo se.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
valjda ne bude nevere
epikur37 wrote:aben wrote:ne definirati, nego dešifrirati.epikur37 wrote:aben wrote:lako je dešifrirati uspjeh u šoldima, dešifriroj sriću, ako si kapac.epikur37 wrote:Stjecanje novca ne treba suditi po ovim glupačama kojima je sikira pala u med (po ćaći, po pički i sl.) ali ni po ovom inteligentnom autistu iz Moskve.
U naravi, važna je motivacijska i osobna struktura, dašak sreće a inteligencija je katalizator.
Ako su kockice strukture dobro složene inteligencija će gurati u uspjeh ako su krivo samo gura u neuspjeh.
Inteligencija nije timun, već motor.
sreća je vještina kako biti zadovoljan
igro li inteligencija, " motivacijska i osobna struktura" ulogu za biti sritan i kako?
perelmana si okarakteriziro ko neuspješnog jer je odbi milijun dolarov, a un vjerojatno već je namo di se ti trudiš dojti, jer je pametniji otebe.
nisam ga okarakterizirao kao neuspješnog nego kao nebogatog..što je pitanje s kojim sam počeo razgovor s marcelom
jel?
a kockice strukture potpomognute visokon inteligencijon perelmana guraju- di?
uze si ga ko primjer kako inteligencija ni dovoljna za stjecanje šoldov, kako je inteligentan a živi s materon u jednosobnom stanu. naravski da ga smatraš neuspješnin, jer nemo kockice strukture koje bi ga navele da prihvati milijun dolarov.
2014-04-16
Bio kod imenjaka?dijagram wrote:place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
Fino, fino ;-)
Štit od koga, muškaraca?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Paaa, jako blizu:)Maggie19 wrote:Bio kod imenjaka?dijagram wrote:place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
Fino, fino ;-)
dijagram-
2015-08-09
;-@dijagram wrote:Paaa, jako blizu:)Maggie19 wrote:Bio kod imenjaka?dijagram wrote:place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
Fino, fino ;-)
Ima nesto među vama dvojicom..neka tajna veza ;-))
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:ne definirati, nego dešifrirati.epikur37 wrote:aben wrote:
lako je dešifrirati uspjeh u šoldima, dešifriroj sriću, ako si kapac.
sreća je vještina kako biti zadovoljan
igro li inteligencija, " motivacijska i osobna struktura" ulogu za biti sritan i kako?
perelmana si okarakteriziro ko neuspješnog jer je odbi milijun dolarov, a un vjerojatno već je namo di se ti trudiš dojti, jer je pametniji otebe.
nisam ga okarakterizirao kao neuspješnog nego kao nebogatog..što je pitanje s kojim sam počeo razgovor s marcelom
jel?
a kockice strukture potpomognute visokon inteligencijon perelmana guraju- di?
uze si ga ko primjer kako inteligencija ni dovoljna za stjecanje šoldov, kako je inteligentan a živi s materon u jednosobnom stanu. naravski da ga smatraš neuspješnin, jer nemo kockice strukture koje bi ga navele da prihvati milijun dolarov.
Temu smo poveli oko novca i u tom smjeru sam ravijao svoju diskusiju.
Da, možeš biti natprosječno inteligentan ali ako ti je motivacijska i osobna struktura drukčije složena, financijski ostat siromah.
Ako želiš, možemo odvojiti diskusiju na predmet sreće?
2015-08-06
Ali, pojeo sam punjene paprike i izlio znoja oko toga...moram prileći pa kasnije klince na kupanje.
Blizu zadovoljstva, umalo sretan :)
Blizu zadovoljstva, umalo sretan :)
2015-08-06
Maggie19 wrote:;-@dijagram wrote:Paaa, jako blizu:)Maggie19 wrote:Bio kod imenjaka?dijagram wrote:place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:
Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.
Fino, fino ;-)
Ima, ja mu čuvam bauštelu dok njega nema :)
2015-08-06
ima, imenjaci, susjedi, pa na forunu,..eto :)Maggie19 wrote:;-@dijagram wrote:Paaa, jako blizu:)Maggie19 wrote:Bio kod imenjaka?dijagram wrote:place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:
Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.
Fino, fino ;-)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Pa tko je ova na slikama, Iva ili Ana
Koja je god ... bole oči.
Guest- Guest
Dobro, ali malo profesionalnosti kod upisa, sve mora biti jasno:)Sovak wrote:dijagram wrote:Pa tko je ova na slikama, Iva ili Ana
Koja je god ... bole oči.
Moze s yodom na trcanje, brzo bi se dovela u red.
dijagram-
2015-08-09
Kod mene se spustilo ko iz miniwash-a, sada onako "lijepo" smrdi i sparno jeMaggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
Brain32-
2014-04-15
epikur37 wrote:
Iva Todorić i ove godine opušteno uživa na krstarenju s prijateljicom
Iva Todorić zajedno s ostatkom društva s broda osvježenje pronašla u moru i pokazala je svoje obline dok se tuširala na brodu
Iva Todorić i ove godine sudjeluje u Vortex krstarenju koje je organizirala motivacijska govornica Ana Bučević. Krstarenje je počelo u prošlu subotu i traje do 1. kolovoza i prošle godine je cijena ovog krstarenja iznosila 17 tisuća kuna. Osim predavanjima Ane Bučević vrijeme je svima koji sudjeluju u Vortex krstarenju ispunjeno i uživanjem u morskim radostima i čarima ljeta.
Iva Todorić zajedno s ostatkom društva s broda osvježenje pronašla u moru i pokazala je svoje obline dok se tuširala na brodu. Iva se oduvijek bori s kilogramima i u razgovoru za 24 sata nedavno je rekla kako uopće ne staje više na vagu i ne zna koliko kilograma ima. Za njezin odnos prema kilogramima i tijelu zaslužna je i Ana Bučević i njezini motivacijski govori.
| Autor : Pixsell/PIXSELLFoto: Pixsell/PIXSELL
30.07.2020 Vela Luka - Iva Todoric na kupanju u Veloj Luci. Photo: PIXSELL
- Cijeli život nosim višak kila. Čovjek mora shvatiti da su kile štit. Mislim da 70 posto ljudi ima problem s kilama, ali ne pričaju o tome. To što netko nekoga osuđuje vidi sebe u drugome. Kako netko zna zašto tako izgledam? Kile me ne definiraju. Imam x kila previše, ali ne smatram da imam problema s tim. To je nebitno. U svom tijelu se dobro osjećam. - rekla je Iva.
U Aninim govorima našla je utjehu i nakon razvoda od supruga Hrvoja Balenta i s vremenom njih dvije su postale jako bliske prijateljice. Na Aninom, Vortex krstarenju sudionici sudjeluju u tjelovježbama, meditacijama, predavanjima a nakon svega toga zajedno uživaju u izlascima. Kako se navodi u planu i programu ovog krstarenja, ono je zamišljeno kao kombinacija ležerne i opuštene atmosfere i edukacije.
https://www.vecernji.hr/showbiz/iva-todoric-i-ove-godine-opusteno-uziva-na-krstarenju-s-prijateljicom-1420955/galerija-433172?page=1
.....................
Pogodila joj je vibraciju, Ana Bučević je čudo!
Dobro u jadranu nema onih japanskih lovaca na kitove... nastradala bi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Iva Todorić i ove godine opušteno uživa na krstarenju s prijateljicom
Iva Todorić zajedno s ostatkom društva s broda osvježenje pronašla u moru i pokazala je svoje obline dok se tuširala na brodu
Iva Todorić i ove godine sudjeluje u Vortex krstarenju koje je organizirala motivacijska govornica Ana Bučević. Krstarenje je počelo u prošlu subotu i traje do 1. kolovoza i prošle godine je cijena ovog krstarenja iznosila 17 tisuća kuna. Osim predavanjima Ane Bučević vrijeme je svima koji sudjeluju u Vortex krstarenju ispunjeno i uživanjem u morskim radostima i čarima ljeta.
Iva Todorić zajedno s ostatkom društva s broda osvježenje pronašla u moru i pokazala je svoje obline dok se tuširala na brodu. Iva se oduvijek bori s kilogramima i u razgovoru za 24 sata nedavno je rekla kako uopće ne staje više na vagu i ne zna koliko kilograma ima. Za njezin odnos prema kilogramima i tijelu zaslužna je i Ana Bučević i njezini motivacijski govori.
| Autor : Pixsell/PIXSELLFoto: Pixsell/PIXSELL
30.07.2020 Vela Luka - Iva Todoric na kupanju u Veloj Luci. Photo: PIXSELL
- Cijeli život nosim višak kila. Čovjek mora shvatiti da su kile štit. Mislim da 70 posto ljudi ima problem s kilama, ali ne pričaju o tome. To što netko nekoga osuđuje vidi sebe u drugome. Kako netko zna zašto tako izgledam? Kile me ne definiraju. Imam x kila previše, ali ne smatram da imam problema s tim. To je nebitno. U svom tijelu se dobro osjećam. - rekla je Iva.
U Aninim govorima našla je utjehu i nakon razvoda od supruga Hrvoja Balenta i s vremenom njih dvije su postale jako bliske prijateljice. Na Aninom, Vortex krstarenju sudionici sudjeluju u tjelovježbama, meditacijama, predavanjima a nakon svega toga zajedno uživaju u izlascima. Kako se navodi u planu i programu ovog krstarenja, ono je zamišljeno kao kombinacija ležerne i opuštene atmosfere i edukacije.
https://www.vecernji.hr/showbiz/iva-todoric-i-ove-godine-opusteno-uziva-na-krstarenju-s-prijateljicom-1420955/galerija-433172?page=1
.....................
Pogodila joj je vibraciju, Ana Bučević je čudo!
Dobro u jadranu nema onih japanskih lovaca na kitove... nastradala bi...
nije mi nikako jasno, izuzev ako nije neka bolest u pitanju, kako jednostavno ne mogu sebe dovesti u red...
2015-08-06
Borim se s debljinom dugi niz godina...ma zamisli:)
2015-08-06
Ne treba se nikom rugati zbog debljine, ali ona se uspije isparodirati na drugi način...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Borim se s debljinom dugi niz godina...ma zamisli:)
Ja od nove godine skino 15 kila
Dobio ih preko jeseni i zime
Nije prvi put, a Non stop jedem slatko, meso i tjestenine
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
znači, ima posladijagram wrote:Paaa, jako blizu:)Maggie19 wrote:Bio kod imenjaka?dijagram wrote:place nebo za mnom, sinoc se vrnuo u zegejMaggie19 wrote:Pocelo strasno grmit ima pola sata. Vidit cemo sto ce iz toga izaci.Brain32 wrote:Kako je u Dalmaciji? Su izdali upozorenje za tsunami?
Fino, fino ;-)
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Tko je Ana Bučević, posrnula duhovna učiteljica hrvatskih celebrityja''
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» samo je iskoristio visak cjepiva
» Godišnje 500 učitelja višak
» Danska pristupa u NATO raketni štit
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» samo je iskoristio visak cjepiva
» Godišnje 500 učitelja višak
» Danska pristupa u NATO raketni štit
Page 2 of 4