EU sprema ultimatum Srbiji u četvrtak
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EU sprema ultimatum Srbiji u četvrtak
stetacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..a kom drugomcrvenkasti wrote:mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:
Ti se vrati u osnovnu školu. Srbija je izbacila Austriiju iz Srbije. Valjda si čuo za bitke na Ceru i Kolubari?
Tek kad su došli Nijemci, oni su ih sjebali.
Da, pa što sam ja napisao?
Jel Srbija doživjela katastrofu u WWI (koji je btw. i izazvala)? Jest.
Koliko puta je Austrija ulazila u Srbiju, i tko se oko Srbije priključio Centralnim silama, ne mijenja na mojem opisu rezultata.
A to je kad se Srbiji pišu ultimatumi 1389, 1914, 1941, 1999... Srbija u konačnici najebe. Što tu nije jasno?
Srbija je pobijedila u 1. svj. ratu, razbijena je naša domovina Austrougarska i bili smo prisiljeni priključiti se njima u Srboslaviju.
Budući su Srbi naivni i glupi, zajebali smo ih, i to dva puta. I sada imamo nezavisu Hrvatsku, zahvaljujući njima.
Ja bih se ubio da sam Srbin.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
crvenkasti wrote:
Srbija je pobijedila u 1. svj. ratu, razbijena je naša domovina Austrougarska i bili smo prisiljeni priključiti se njima u Srboslaviju.
Budući su Srbi naivni i glupi, zajebali smo ih, i to dva puta. I sada imamo nezavisu Hrvatsku, zahvaljujući njima.
U WWI i u WWII postoji samo jedan pravi pobjednik: Amerika.
1914 Europa je vladala najvećim dijelom svijeta koji je bio mirnije, uljuđenije i civiliziranije mjesto od ove ludnice danas.
Srbija je od 1914 do danas izgubila praktično sve (a Srbi kao narod još imaju RS), a izginuli su za tuđi interes. A najviše je izgubila upravo u WWI, čiji kraj je dočekala na dokovima Soluna. “Kraj” se desio kad je Njemačka procijenila da daljnja borba nema smisla i nije htjela voditi totalni rat do gorkog kraja, kao 1945.
Nije pobijedila Srbija, formalno su pobijedili Saveznici, ali to je bila Pirova pobjeda. Jedino je Amerika postala prvorazrednom silom, uz zanemarive žrtve.
Guest- Guest
Nevjerojatno, ali 1914 je bio volumen svjetske trgovine koji se ponovio tek prije NEKOLIKO GODINA.
Kome razmjeri katastrofe dva svjetska rata - a treba ga zbilja gledati kao jedan rat s dvedesetogodišnjim primirjem.
Kome razmjeri katastrofe dva svjetska rata - a treba ga zbilja gledati kao jedan rat s dvedesetogodišnjim primirjem.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:jastreb wrote:I Austrija je Srbiji spremala ultimatum.
Pa ju pregazila ko pičku, 30% muškaraca u Srbiji poginulo, vojska mlatarala po albanskim planinčugama i kraj rata dočekala na dokovima Soluna
A ovo je Austrija i još 26 takvih.
Ti se vrati u osnovnu školu. Srbija je izbacila Austriiju iz Srbije. Valjda si čuo za bitke na Ceru i Kolubari?
Tek kad su došli Nijemci, oni su ih sjebali.
Cemu se ja cudim kada ovakvi tipovi sa Dr,Mr. imaju isti nivo razmisljanja kao ova stoka sitnog zuba na forumu.Uzas jebo te..Ni skolovanje u USA nije ga moglo cijepiti protiv croatovirusa koji unustava samo hrvate jer ljudi ne znaju izaci iz svoje koze i objektivno sagledati probleme bez emocija..Po onoj dzabe Mujo otisao u USA kad Bosna iz njega nije otisla..Nije da covjek nema neka pravilna i normalno logicna razmisljanja ali kada ga opali emocija eto ga na nivou osmogodisnje skole..Bas me je zainteresirala spoznaja da je doktorirao u USA jer svi ljudi koji odu iz te kloake i vukojebine uglavnom promijene svoje vizure osim nekolicine koje je mati zadojila ustaskim mlijekom.Uzas..
Dok citam ove ushi hrvatske sve vise sam ubijedjen da su zarazene nekom neizlijecivom bolescu i da bi bilo humano to pospricati diditijem da se hrvatski gradjani oslobode te napasti koja im sise krv.Evo ja cu ovakav matematicki nepismen pitati tu gamad koja se raduje tudjoj "pomoci" kao dijete lizalu..
1 Koliki su godisnji troskovi odrzavanja recimo vojske,zdravstva,skolstva,policije i svih ostalih javnih ustanova.Recimo da je to 4 milijarde eura,mada sumnjam da je dva puta skuplje.Podijelite 20 milijardi eura pomoci na 7 godina.Prc..smrc mora te se najmanje jos toliko zaduziti sa fol povoljnom kamatom.
2. Logika zdravog razuma kaze da ste kao bolesnik dobili kisik za prezivljavanje a kasnije cete taj kisik placati cijelog zivota i ne samo vi nego i vasi unuci pa zato pametniji dio hrvatskog stanovnistva iseljava u stilu brzog gonzalesa.
3.Uz najidealnije uvjete (da imate cak samo elitni turizam a ne masovni turizam za svapske cistacice ) trebat ce vam 50 godina da koliko toliko stanete na vlastite noge u sto sumnjam jer ce te nestati sami od sebe kao narod koji nikada nije ni postojao.
4.Zakljucak:Pa i nije neka steta za covjecanstvo da odete konacno u sto pizdi materinih jer ste glupi ko kurac i zadojeni mrznjom.Ne znate i nemate kolektivnu svijest kako kao odredjena skupina zivjeti medju normalnim svijetom koji drzi do nekih civilizacijskih normi kao sto je etika,moral,pravednost,pravna drzava,jednakost svih pred zakonom itd.
Prvenstvo pametnim i obrazovanim ljudima jer su oni najvece bogastvo jedne zemlje.Jebaji ga nema te to nego imate zov copora kao sto se vidi i na ovome forumu osim par iznimaka ostalo je sve mentalni sljam.
Vidim ovdje cak i neki inteligentni likovi tvrde da bi se bolje zivjelo da onaj Gavrilo nije ubio Ferdinanda.Pa ja tvrdim da bi se bolje zivjelo da niste zajedno sa zapadom ubili YU.Bez Srbije ne bi imali ni svoju drzavu da onaj glupi srpski kralj nije mislio da ste braca.I nije to glavno zlo koje cinite ili ste cinili..dovoljno je samo da pogledate svoju uzu obitelj i naci cete svi u njoj ono o cemu ovdje trkeljam jer ste takvog mentaliteta primitivnog i zaostalog kome je na pameti samo novac.
mobiu$ wrote:Nevjerojatno, ali 1914 je bio volumen svjetske trgovine koji se ponovio tek prije NEKOLIKO GODINA.
Kaj si ti Dr. ekonomije ili povijesti?
Po tvojim upisima sve mi se cini da si bio jedan od mojih klijenata kojima sam prodavao krajem osamdesetih ispite na ekonomiji.Jarane..nisam jos od tebe procitao ni jednu kritiku o ekonomiji koju vodi hrvatska ekonomska "elita".T o je tipican germanski mentalitet da njihovo govno ne smrdi ali kod susjeda tresnja u cvatu smrdi toliko da se ne moze disati..Fakat obeshrabrujuce i jadno.Doduse uvijek sam tvrdio da ELITA u Hrvatskoj ne postoji,a jedan od razloga je suzeni mentalni sklop umiksan sa seoskim mentalitetom.Nista osobno..jedino mi smeta da netko tako obrazovan ima nivo amebe..To nemrem nikako skuziti.
Mada imam iskustvo sa foruma gdje svaka budala okaci sebi neki naziv da bi ih sljedbenici dozivljavali.Mene boli kurac koje si nacije ,kakvog obrazovanja,koje vjere ili boje koze vazno mi je sto cinis ali na forumu sto pises.Svaki pravi intelektualac je po svome shvacanju svijeta ,posebno ljudi ,nacija,vjere humanista u pravom smislu koji se ne svrstava u torove nego kritizira negativnosti prvenstveno u svome okruzenju i svoj narod radi boljeg i brzeg napretka ,Zar ne?
mentalitet- Posts : 5259
2020-07-05
mobiu$ wrote:jastreb wrote:I Austrija je Srbiji spremala ultimatum.
Pa ju pregazila ko pičku, 30% muškaraca u Srbiji poginulo, vojska mlatarala po albanskim planinčugama i kraj rata dočekala na dokovima Soluna
A ovo je Austrija i još 26 takvih.
AU je porazena pri svakom pokusaju
da zauzme srbiju.
nemacka je zauzela srbiju uz podrsku AU i BG.
srbija je rat zavrsila na prvoj
liniji solunskog fronta
sve do beograda.
kraj rata je docekala
spartajuci balkanom kako
joj se q digo.
napravili smo klicu vaseg
opstanka, da ne budete pokidani
izmedju austrije i italije, trajno.
sto je za nas srbe, bila najbolja
" inachica "
zrtve jesu bile velike,
zahvaljujuci zlocinima nad
civilnim stanovnistvom.
Ko ne veruje neka proverava.
ne kenjaj o vizantizmu
vec gledaj svoju crkvu
kao sto ja ne gledam u tudju
pizzon- Posts : 5018
2020-04-21
Svašta si nakuckao (ali stvarno svašta!) pa bi mi bilo žao da ti ne odgovorim.
Ph.D. u Americi je odraz interdisciplinarnog obrazovanja, rada na projektima, originalnih, peer-review-ed (ili ne) i konferencijskih papira s originalnom, znanstveno utemeljenom hipotezom, a sve ostalo se citira. U konačnici, tu je i thesis.
Dakle, to je testament sposobnosti znanstvene analize, diseminacije podataka i izvlačenja ključnih (operativnih) podataka. To je i potvrda suštinskog, dubinskog razumijevanja jednog znanstvenog polja i vidljivog i originalnog doprinosa istome.
Iskreno, mislim da je činjenica što sam položio pravosudni u saveznoj državi New York sama za sebe impresivnija od bilo čega što sam akademski pojedinačno ostvario, doktorat je ipak proces.
Ali to nije zamjena za domovnicu.
Neki ljudi vani zbilja ne razmišljaju o Hrvatskoj, ali to su ljudi koji su Hrvatsku zamrzili dok je još bila koncept, a kad je postala stvarnost koju nisu mogli podnijeti, iselili su se i to je to. Nema ti to korelacije s stručnošću ili obrazovanjem.
Ne mrzim ni Srbiju (u kojoj sam i bio par puta), a posebno ne Srbe. Da,Suljo je u svojim patetičnim previjanjima i gromoglasnim najavama iritantan, a nevjerojatno mi je da mu ljudi vjeruju, iako nemaju zašto. No dobro, njihov izbor.
Volim svoju zemlju. Volio sam je kao dijete, kad sam bio u SAD i danas. Moj doktorat nema veze s tim.
Ne mrzim druge narode ni zemlje, osim ako ne diraju moju zemlju i moj narod. A Suljo svakodnevno mamuže alo, informer, pink...što bi radio da može ratovati i da se mi ne možemo obraniti??
Ph.D. u Americi je odraz interdisciplinarnog obrazovanja, rada na projektima, originalnih, peer-review-ed (ili ne) i konferencijskih papira s originalnom, znanstveno utemeljenom hipotezom, a sve ostalo se citira. U konačnici, tu je i thesis.
Dakle, to je testament sposobnosti znanstvene analize, diseminacije podataka i izvlačenja ključnih (operativnih) podataka. To je i potvrda suštinskog, dubinskog razumijevanja jednog znanstvenog polja i vidljivog i originalnog doprinosa istome.
Iskreno, mislim da je činjenica što sam položio pravosudni u saveznoj državi New York sama za sebe impresivnija od bilo čega što sam akademski pojedinačno ostvario, doktorat je ipak proces.
Neki ljudi vani zbilja ne razmišljaju o Hrvatskoj, ali to su ljudi koji su Hrvatsku zamrzili dok je još bila koncept, a kad je postala stvarnost koju nisu mogli podnijeti, iselili su se i to je to. Nema ti to korelacije s stručnošću ili obrazovanjem.
Ne mrzim ni Srbiju (u kojoj sam i bio par puta), a posebno ne Srbe. Da,Suljo je u svojim patetičnim previjanjima i gromoglasnim najavama iritantan, a nevjerojatno mi je da mu ljudi vjeruju, iako nemaju zašto. No dobro, njihov izbor.
Volim svoju zemlju. Volio sam je kao dijete, kad sam bio u SAD i danas. Moj doktorat nema veze s tim.
Ne mrzim druge narode ni zemlje, osim ako ne diraju moju zemlju i moj narod. A Suljo svakodnevno mamuže alo, informer, pink...što bi radio da može ratovati i da se mi ne možemo obraniti??
Guest- Guest
MA kakvi oni i njihovi ultimatumi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mitomanija pizzone malo si uljepšao činjenice.
Bizantizam je kulturološka referenca (ili referenca nedostatka kulture ili etike) a ne vjerski pojam, a kamoli crkveni. Klanjaš li se ti carigradskoj patrijašiji ili SPC?
Bizantizam je kulturološka referenca (ili referenca nedostatka kulture ili etike) a ne vjerski pojam, a kamoli crkveni. Klanjaš li se ti carigradskoj patrijašiji ili SPC?
Guest- Guest
mentalitet wrote:
Po tvojim upisima sve mi se cini da si bio jedan od mojih klijenata kojima sam prodavao krajem osamdesetih ispite na ekonomiji.Jarane..
Divno, lekcije o moralu mi dijeli osoba koja je prodavala ispite za koje bi i poluretard mogao proći.
Guest- Guest
kosovo je ionako država priznali ga oni ili ne. Još je tridesetih prošlog stoljeća u međunarodno pravo uveden princip samoodređenja, mislim u urugvaju, po kom nije uvjet za međunarodno priznanje države da je prizna država od koje se otcijepila...
mobiu$ wrote:Svašta si nakuckao (ali stvarno svašta!) pa bi mi bilo žao da ti ne odgovorim.
Pa svasta mi padne na brzinu zato nisam smisljao odgovor na naucnoj osnovi nego onako spontano kako osjecam.Nisi mi trebao nabrajati ni tko si ni sto si..Sam si se deklarirao i objavio (sto ja zasigurno ne bi nikada posebno ne na ovome mjestu,ali jebiga nismo svi isti).Normalno je da volis svoju zemlju,ali gradove i zemlje ne cine geografski pojmovi nego ljudi u njima.Meni je Hrvatska bila najbolje mjesto za zivjeti dok nisu dosli cuvani zapadni kerovi koji su donijeli "demokraciju".Vidis ..kontradiktoran si...(pratim tvoje postove u zelji da nesto procitam pametno i naucim sto ne znam).Na jednom mjestu ..kritiziras ustastvo i opisujes ovu pomoc od Eu i zaduzivanje na jedan pravi logican nacin ali volis ovakvu Hrvatsku (boze mojni na kraj mi pameti ne pada da nekome nesto branim ili zahtijevam) u kojoj lopovi caruju i stvarno jedini na svijetu imaju svoju drzavu.Tko bi bio protiv Hrvatske koja je recimo u rangu ne Svicarske nego jedne Austrije?Nitko normalan,,ali svaki normalan covjek je protiv ovakve kakva sada jeste jer ja vidim da je sindrom bacene grude snijega niz brdo fatalan..Svi mi koji ovdje pisemo najvise o sebi govorimo tako da hoces neces sa malo frojdovskog znanja mozes procitati sve likove na ovome forumu.Ja se ne osjecam ni ti sam intelektualac u onome smislu kako bi trebalo .Ali ti imas tu obavezu kao sto lijecnici imaju obavezu da tretiraju u ratu isto vojnike svoje i neprijateljske zemlje.To je bila poanta moga upisa..Ako si rekao da te boli kurac za Srbiju i ako si kritizirao Serbiha sto donosi glupe teme na ovaj forum sa cime se slazem ali onda nemoj biti kao on i komentirati takve teme ...ako to vec radis izdigni se iz svoga mentaliteta koje te okruzuje i pogledaj svoj dom andjele,Vise ces kritickim nacinom pomoci svome narodu nego podilazenjem,,Samo moras biti spreman da ce te "tvoji" pljuvati na svakom koraku jer to je Balkan..ali vjeruj mi nije nista bolje ni u USA,Njemackoj,Italiji...svi smo mi samo ljudi od krvi i mesa.Razlika je jedino u tome sto neki vide daleko a neki ni prst pred nosom,Nista osobno,,Samo savjet zivotnog iskustva ti dajem.
2020-07-05
smesta će novim bombarderima da bombarduju berlinepikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:Xxx
28-07-2020 21:00h
Švaba misli da je dobio konačno rat. E pa niste niti ćeš ga ikad dobiti.+ 294- 33
Šta ćete sad napraviti!!!???
Remedial secession je stariji koncept od 30-ih godina.
https://papers.ssrn.com/sol3/Delivery.cfm?delivery_id
Guest- Guest
mobiu$ wrote:mentalitet wrote:
Po tvojim upisima sve mi se cini da si bio jedan od mojih klijenata kojima sam prodavao krajem osamdesetih ispite na ekonomiji.Jarane..
Divno, lekcije o moralu mi dijeli osoba koja je prodavala ispite za koje bi i poluretard mogao proći.
Svaka cast ,jako dobro i logicno razmisljanje ali razlika izmedju mene i tebe je ogromna jer ti nosis taj pecat intelektualca a ne ja,Ja sebi mogu dozvoliti svasta jer me boli kurac sto ce netko o meni misliti ali ti si ko Papa moras paziti sto pricas medju ovcicama,,Kuzis?
Ako si zelio da se zajebavas onda si trebao cutati o svome obrazovanju..Obrazovanje je kao sveti gral..nosi u sebi jednu isusovu patnju jer vecina ove planete sacinjavaju glupi ljudi..Kontas?
P.S. smo jedna malu musicu da ti bacim u mozak da vidim logiku..sto ti mislis ,da li bi ja mogao to raditi da profesori nisu bili potkupljivi i prokleti za parama?
Lopova cini prilika ,zar ne,tako isto razne korupcije u drustvu..Kurac bi bio nepisani zakon ako nesto trebas rijesiti u drzavnim ustanovama da ne doneses litru viskija ili kovertu..Pa jebo te korupcije ne bi bilo da ima morala..Ali nema ..cujes...nema kontas nema.kuzis...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema jebo te.Tvoja je zadaca da o tome govoris a ne o Cerskoj bitci i ostalim kurcima i palcima koje ovdje zvace stoka sitnog zuba..Ne vrijedjam nikoga samo citiram Tudjmana,,za svaki slucaj da mi balkanoidi ne imputiraju ..
2020-07-05
mobiu$ wrote:Remedial secession je stariji koncept od 30-ih godina.
Kaze Ooups!
We're sorry, but the page you are looking for cannot be found. The site administrator has been informed.
Daj pravi link.
2020-07-05
https://en.wikipedia.org/wiki/Montevideo_Convention
In most cases, the only avenue open to self-determination for colonial or national ethnic minority populations was to achieve international legal personality as a nation-state.[5] The majority of delegations at the International Conference of American States represented independent states that had emerged from former colonies. In most cases, their own existence and independence had been disputed or opposed by one or more of the European colonial empires. They agreed among themselves to criteria that made it easier for other dependent states with limited sovereignty to gain international recognition.
Contents of the convention
The convention sets out the definition, rights and duties of statehood. Most well-known is Article 1, which sets out the four criteria for statehood that have been recognized by international organizations as an accurate statement of customary international law:
The state as a person of international law should possess the following qualifications: (a) a permanent population; (b) a defined territory; (c) government; and (d) capacity to enter into relations with the other states.
Furthermore, the first sentence of Article 3 explicitly states that "The political existence of the state is independent of recognition by the other states." This is known as the declarative theory of statehood. It stands in conflict with the alternative constitutive theory of statehood: a state exists only insofar as it is recognized by other states. It should not be confused with the Estrada doctrine. "Independence" and "sovereignty" are not mentioned in article 1.
An important part of the convention was a prohibition of using military force to gain sovereignty. According to Article 11 of the Convention[7],
The contracting states definitely establish the rule of their conduct the precise obligation not to recognize territorial acquisitions or advantages that have been obtained by force whether this consists in the employment of arms, in threatening diplomatic representations, or in any other effective coercive measure
In most cases, the only avenue open to self-determination for colonial or national ethnic minority populations was to achieve international legal personality as a nation-state.[5] The majority of delegations at the International Conference of American States represented independent states that had emerged from former colonies. In most cases, their own existence and independence had been disputed or opposed by one or more of the European colonial empires. They agreed among themselves to criteria that made it easier for other dependent states with limited sovereignty to gain international recognition.
Contents of the convention
The convention sets out the definition, rights and duties of statehood. Most well-known is Article 1, which sets out the four criteria for statehood that have been recognized by international organizations as an accurate statement of customary international law:
The state as a person of international law should possess the following qualifications: (a) a permanent population; (b) a defined territory; (c) government; and (d) capacity to enter into relations with the other states.
Furthermore, the first sentence of Article 3 explicitly states that "The political existence of the state is independent of recognition by the other states." This is known as the declarative theory of statehood. It stands in conflict with the alternative constitutive theory of statehood: a state exists only insofar as it is recognized by other states. It should not be confused with the Estrada doctrine. "Independence" and "sovereignty" are not mentioned in article 1.
An important part of the convention was a prohibition of using military force to gain sovereignty. According to Article 11 of the Convention[7],
The contracting states definitely establish the rule of their conduct the precise obligation not to recognize territorial acquisitions or advantages that have been obtained by force whether this consists in the employment of arms, in threatening diplomatic representations, or in any other effective coercive measure
Ajmo se kladit da će opet Vučići pobedit.
On ništa drugo i ne radi cijelo vrijeme...iz pobede u pobedu.
Ma laže cigan kaj bi on prodavao, bi takav nepismen ispite prodavao?mobiu$ wrote:mentalitet wrote:
Možda je jedino željezo prodavao..ili krao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A cutati je trebao jel?mentalitet wrote:
Ako si zelio da se zajebavas onda si trebao cutati o svome obrazovanju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Ajmo se kladit da će opet Vučići pobedit.
što kaže mlađan đorđević, kmeči kako niko ne prihvata njegov plan za kosovo (nikada ga nije izneo, niti je iko upoznat koji je to plan), kmeči kako je ceo svet protiv njega, kmeči kako nemamo ništa na kosovu, čeka da mu ponude par sela da potpiše izdaju i da to proglasi kao veliku pobedu jerbo ,,nismo imali ništa, a sada imamo barem nešto...
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Angela Merkel postavlja ultimatum Srbiji!Ovo je njena poslednja ponuda
» Zaharova: Zapad je Srbiji dao ultimatum da izabere bilo šta osim Rusije
» Divota: užas u Srbiji - Pred Srbiju je postavljen težak ultimatum za KiM
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» Angela Merkel postavlja ultimatum Srbiji!Ovo je njena poslednja ponuda
» Zaharova: Zapad je Srbiji dao ultimatum da izabere bilo šta osim Rusije
» Divota: užas u Srbiji - Pred Srbiju je postavljen težak ultimatum za KiM
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
Page 4 of 7