FOTO Počelo glasanje u inozemstvu. Od ranog jutra gužve na biralištima u Mostaru
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: FOTO Počelo glasanje u inozemstvu. Od ranog jutra gužve na biralištima u Mostaru
Kad god vidim da ljudi rade nešto a to nešto će ih ukopati a omjer je da će u 90% slučajeva izabrati krivo ja im dam ultimatum
Izaberi krivo i ja ću doći
Upozoreni ste
Izaberi krivo i ja ću doći
Upozoreni ste
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: FOTO Počelo glasanje u inozemstvu. Od ranog jutra gužve na biralištima u Mostaru
pa meni je gore ovo sa to oruzjem nego napustanje sabora ili ne glasovanje...ovo sa oruzjem si direktno ugrozio zivote tisucama,desecima,stotinama tisuca ljudi..tko to ne moze shvatiti taj je isti kalibar kao ovitre wrote:ja ne bi bio nikad lijevo ali bi ih barem uvažavao da su prohrvatska ljevica no ova gamad je i dan danas titoistički autistična i naravno da nemam za njih milosti ni koliko je crno ispod nokta a naročito zbog toga što su nas razoružali i ostavili goloruke zbog čega je okupirana i popaljena trećina države a o 17 tisuća mrtvih da ne govorim, tisućama invalida, preko 400 ubijene djece... ni zaboravit ni oprostit toj komunističkoj stoci nikadavuksadinare wrote:...inace ja osobno zbog te dvije stvari ne bi nikad bio clanom sdp-a...prije bi bio clan neke druge lijeve stranke iz razloga sto su osnovani u drzavi hrvatskoj pa nemaju ako nista drugo taj krimen i teret...i znam brdo nacionalno i drzavotvorno osvjestenih hrvata koji nikad zbog toga ne bi glasali za sdp pa da ih na cirkular vezes i zelis pripiliti...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Da. Imaju ultimatum.vuksadinare wrote:pa meni je gore ovo sa to oruzjem nego napustanje sabora ili ne glasovanje...ovo sa oruzjem si direktno ugrozio zivote tisucama,desecima,stotinama tisuca ljudi..tko to ne moze shvatiti taj je isti kalibar kao ovitre wrote:ja ne bi bio nikad lijevo ali bi ih barem uvažavao da su prohrvatska ljevica no ova gamad je i dan danas titoistički autistična i naravno da nemam za njih milosti ni koliko je crno ispod nokta a naročito zbog toga što su nas razoružali i ostavili goloruke zbog čega je okupirana i popaljena trećina države a o 17 tisuća mrtvih da ne govorim, tisućama invalida, preko 400 ubijene djece... ni zaboravit ni oprostit toj komunističkoj stoci nikadavuksadinare wrote:...inace ja osobno zbog te dvije stvari ne bi nikad bio clanom sdp-a...prije bi bio clan neke druge lijeve stranke iz razloga sto su osnovani u drzavi hrvatskoj pa nemaju ako nista drugo taj krimen i teret...i znam brdo nacionalno i drzavotvorno osvjestenih hrvata koji nikad zbog toga ne bi glasali za sdp pa da ih na cirkular vezes i zelis pripiliti...
Il isprika...
Il slijedi KLANJE.
2014-04-11
Volim klati ljude.
Posebno volim one koji me onda gledaju u oči i pitaju Anđele zašto mi to radiš ?
Da ste odlučili drukčije Sao Krajine ne bi ni bilo.
Jer ste izazvali nepotrebnu patnju svima.
Zato vam to radim.
Posebno volim one koji me onda gledaju u oči i pitaju Anđele zašto mi to radiš ?
Da ste odlučili drukčije Sao Krajine ne bi ni bilo.
Jer ste izazvali nepotrebnu patnju svima.
Zato vam to radim.
2014-04-11
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''FOTO: DOGODILO SE ONO ČEGA SU SE SVI BOJALI, POČELO SE PUCATI! Ukrajinci tvrde da su Rusi ispalili raketu i zauzeli njihova tri broda! ''
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
» Ludnica na Zrću, gole žene, ples do jutra!
» Uskoro velike gužve na granicama
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Dobar trenutak za zaduživanje u inozemstvu
» Ludnica na Zrću, gole žene, ples do jutra!
» Uskoro velike gužve na granicama
Page 3 of 3