mama antivakserica s pernarom: "On je moj idol, neću cijepit dijete"
Page 1 of 1
mama antivakserica s pernarom: "On je moj idol, neću cijepit dijete"
https://www.glasistre.hr/pula/majka-jednogodisnjeg-djeteta-iz-pule-koja-se-danas-slikala-sa-svojim-idolom-pernarom-nisam-cijepila-dijete-ne-dolazi-u-obzir-platit-cu-i-kaznu-ako-treba-651964
2014-04-16
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Similar topics
» MAMA, JA NEĆU PREŽIVETI SUTRAŠNJI DAN
» Transrodni muskarac rodio dijete,pozalio se da su ga medicinske sestre zvale 'mama'
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Transrodni muskarac rodio dijete,pozalio se da su ga medicinske sestre zvale 'mama'
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1