Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 5 of 23
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
e kad na rtl-u nije uspio izdominirati, nema te tv kuće koja bi mu mogla pomoći .. lik nije u stanju složiti jednu smislenu rečenicu iz glave, a kad čita s papira onda se jadan pogubi... to je izgleda najviše naživciralo Damiru... negdje si je mislila... pa jebote ne mremo ti dati pištolj da ubiješ plenkovića... :)))tre wrote:vjerojatno bi i pelene netko morao mjenjati, nije bero ni lud kad se nije htio uhvatiti u koštac na HTVu s plenkijem, tamo bi bilo bješte pete posraću vasn_razbojnik wrote:Srecom da je RTL i njihova voditeljka nepristrani...Bero bi u suzama vec otisao
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Plenky ga pita: "Je li ti to pripremila Maja Sever? Loše, jako loše".
Mislim da nije bilo dobro da ga baš onako kasapiti. Pitanje je kako će to birači ocijeniti.
Mislim da nije bilo dobro da ga baš onako kasapiti. Pitanje je kako će to birači ocijeniti.
Ako misliš na HDZ,ne znam po kojoj metodi si me svrstao među njih.Iskreno,meni je svejdeno tko će bit,HDZ ili SDP,kad i s jednima i s drugima imam stanovite angažmane.red wolf wrote:Oni ispod...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:A koji su to moji ?red wolf wrote:Samo promatraj...Ima "balkona" viših od tvojih...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Plenky je bezobrazan,podrugljivo govori kako ovaj nema pojma,iskustva,itd.pa jebo te,kako će imat,kao da je imao priliku a ovaj kao da je rođen sveznajući.
Bero se čini dosta ok. dečko i pošten,koliko to može bit u okvirima jednog političara,dok je Andrej lukav i podmukao,no nažalost,takav nam i treba.
Ne može se Bero još uvijek snalazit u tim vodama,jer ovaj liziguz ima ipak više iskustva i poznanstva u EU.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
što s evropskim izborima?? pa vi ste dobili 4ti mandat tek kad je GB izašla iz EU a HDZ je dobio 4 mandata isti tren. U čemu je tvoj problem s tim događajima?red wolf wrote:Jedva čekam promatrati vaš izborni stožer kao u vrijeme europskih izbora, a da ne kažem kad vam je vaša predsjednica saznala rezultate izbora...hahahahahahahahahahahahahatre wrote:bero je podkapacitiran u političkom smislu, konj izvlači podatke iz medija i sa tim pokušava nauditi plenkiyu!! normalno da je plenky s njim obrisao pod i još ga onako usput zgazio slučajni ko zadnjeg žohara. Meni je strava ma kako bio protiv milanovića da mi on izgleda spram mutavog bere kao F1 u odnosu na stojadinakaya wrote:Jadan bero, on je siroti kao mali pas koja laje na dogu...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ako misliš na HDZ,ne znam po kojoj metodi si me svrstao među njih.Iskreno,meni je svejdeno tko će bit,HDZ ili SDP,kad i s jednima i s drugima imam stanovite angažmane.red wolf wrote:Oni ispod...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:A koji su to moji ?red wolf wrote:Samo promatraj...Ima "balkona" viših od tvojih...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Plenky je bezobrazan,podrugljivo govori kako ovaj nema pojma,iskustva,itd.pa jebo te,kako će imat,kao da je imao priliku a ovaj kao da je rođen sveznajući.
Bero se čini dosta ok. dečko i pošten,koliko to može bit u okvirima jednog političara,dok je Andrej lukav i podmukao,no nažalost,takav nam i treba.
Ne može se Bero još uvijek snalazit u tim vodama,jer ovaj liziguz ima ipak više iskustva i poznanstva u EU.
red wolf-
2016-02-10
Mislio sam na atmosferu...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahatre wrote:što s evropskim izborima?? pa vi ste dobili 4ti mandat tek kad je GB izašla iz EU a HDZ je dobio 4 mandata isti tren. U čemu je tvoj problem s tim događajima?red wolf wrote:Jedva čekam promatrati vaš izborni stožer kao u vrijeme europskih izbora, a da ne kažem kad vam je vaša predsjednica saznala rezultate izbora...hahahahahahahahahahahahahatre wrote:bero je podkapacitiran u političkom smislu, konj izvlači podatke iz medija i sa tim pokušava nauditi plenkiyu!! normalno da je plenky s njim obrisao pod i još ga onako usput zgazio slučajni ko zadnjeg žohara. Meni je strava ma kako bio protiv milanovića da mi on izgleda spram mutavog bere kao F1 u odnosu na stojadinakaya wrote:Jadan bero, on je siroti kao mali pas koja laje na dogu...
red wolf-
2016-02-10
Jedno je "kasapiti", a drugo je proučiti protivnika i navući ga na ovo...Neprocijenjivo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaEroo wrote:Plenky ga pita: "Je li ti to pripremila Maja Sever? Loše, jako loše".
red wolf-
2016-02-10
Zato ne znam na koga misliš kad kažeš,,tvoji''red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ako misliš na HDZ,ne znam po kojoj metodi si me svrstao među njih.Iskreno,meni je svejdeno tko će bit,HDZ ili SDP,kad i s jednima i s drugima imam stanovite angažmane.red wolf wrote:Oni ispod...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:A koji su to moji ?red wolf wrote:
Samo promatraj...Ima "balkona" viših od tvojih...hahahahahahahahahahahaha
Zar ti zbilja djelujem kao nekakav desničar ?
2015-07-23
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Evo highlits i na Direktu...ide damage control
2014-04-15
kako u hrvatskoj netko koga je briga za budućnost hrvatske može tipovati na osobu koja je hrvatskoj predskazivala potpuni nestanak ukoliko bi htjela u budućnost samostalno... jedno s drugim nikako... hipotetski ispada da je tito bio živ, i jak koliko njegovi obožavatelji govore da je bio, hrvatske danas ne bi bilo... kako možeš završiti matematiku a ne apsolvirati logiku... jebem ti te poklonjene diplometre wrote:konjina retardirana i onda će se čuditi kad mu neko jebe majku komunističkumichaellcmacha wrote:jebo ga MARŠal
2015-08-08
Mislio sam na "balkon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Zato ne znam na koga misliš kad kažeš,,tvoji''red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ako misliš na HDZ,ne znam po kojoj metodi si me svrstao među njih.Iskreno,meni je svejdeno tko će bit,HDZ ili SDP,kad i s jednima i s drugima imam stanovite angažmane.red wolf wrote:Oni ispod...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:
A koji su to moji ?
red wolf-
2016-02-10
Svejedno ćemo to gledat i naredne 4 god. tko god da pobjedi.marcellus wrote:negledljivo. fuj.
2015-07-23
možeš voliti ili ne voliti plenkija ali da ima sve u malom prstu da obriše pod u sučeljavanju s konkurencijom to ima a pogotovo kad ovaj jadničak dođe s pričom da je nešto pisalo u medijima, sam mu se bacao na voleje da ga ovaj šuta kako mu drago.michaellcmacha wrote:e kad na rtl-u nije uspio izdominirati, nema te tv kuće koja bi mu mogla pomoći .. lik nije u stanju složiti jednu smislenu rečenicu iz glave, a kad čita s papira onda se jadan pogubi... to je izgleda najviše naživciralo Damiru... negdje si je mislila... pa jebote ne mremo ti dati pištolj da ubiješ plenkovića... :)))tre wrote:vjerojatno bi i pelene netko morao mjenjati, nije bero ni lud kad se nije htio uhvatiti u koštac na HTVu s plenkijem, tamo bi bilo bješte pete posraću vasn_razbojnik wrote:Srecom da je RTL i njihova voditeljka nepristrani...Bero bi u suzama vec otisao
Jesi vidio ono kad je izgubio živce i počeo ponavljati ti si kao najpametniji, majke ti rođene onakve gafove ni ja bez ikakvog političkog iskustva ne bi napravio.
Dobrl kaže anemični, sramota je da se takvo nezrell čeljade uopće kandidira da vodi državu
Usput još jednom jebo mu zito mater of adama i eve na ovamo do zadnjeg koljena u njegovoj lozi
Vidiš kako si ti kratkovidan.Netko tko je pragmatičan,imat će već pripremljen pristup za svaku opciju,tak da nemaš iznenađenja.red wolf wrote:Mislio sam na "balkon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Zato ne znam na koga misliš kad kažeš,,tvoji''red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ako misliš na HDZ,ne znam po kojoj metodi si me svrstao među njih.Iskreno,meni je svejdeno tko će bit,HDZ ili SDP,kad i s jednima i s drugima imam stanovite angažmane.red wolf wrote:
Oni ispod...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Mi ćemo i dalje ,,tjerat svoje'' samo je pitanje kojim pristupom i modelom.
2015-07-23
MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
red wolf-
2016-02-10
Fokusiraj se na "balkon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Vidiš kako si ti kratkovidan.Netko tko je pragmatičan,imat će već pripremljen pristup za svaku opciju,tak da nemaš iznenađenja.red wolf wrote:Mislio sam na "balkon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Zato ne znam na koga misliš kad kažeš,,tvoji''red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:
Ako misliš na HDZ,ne znam po kojoj metodi si me svrstao među njih.Iskreno,meni je svejdeno tko će bit,HDZ ili SDP,kad i s jednima i s drugima imam stanovite angažmane.
Mi ćemo i dalje ,,tjerat svoje'' samo je pitanje kojim pristupom i modelom.
red wolf-
2016-02-10
pokušao se poslje ispraviti ali si je zabio klin u lijes, nema taj veze s logikom i sa Hrvatima, jugozomboid koji bi gurnio drjštvo j još veću podjelu da mu se ukaže prilika, konj retardiranimichaellcmacha wrote:kako u hrvatskoj netko koga je briga za budućnost hrvatske može tipovati na osobu koja je hrvatskoj predskazivala potpuni nestanak ukoliko bi htjela u budućnost samostalno... jedno s drugim nikako... hipotetski ispada da je tito bio živ, i jak koliko njegovi obožavatelji govore da je bio, hrvatske danas ne bi bilo... kako možeš završiti matematiku a ne apsolvirati logiku... jebem ti te poklonjene diplometre wrote:konjina retardirana i onda će se čuditi kad mu neko jebe majku komunističkumichaellcmacha wrote:jebo ga MARŠal
hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahahehehehehred wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
Last edited by n_razbojnik on 29/6/2020, 22:39; edited 1 time in total
2014-04-15
To bi bilo odlično,ako Pametno i Možemo uđe u parlament.Iskreno,nadam se kako će Mrsićev demokrati osvojit bar jedan mandat,kao Peovićka.red wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
2015-07-23
Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...n_razbojnik wrote:hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahahehehehehred wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP