Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 4 of 23
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Poetska pravda bila bi, dok se oni dogovaraju tko bi bio lošiji premijer, da ne bude nijedan...ah da smo zrelo demokratsko drustvo
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Opet bi se bolje snasao komitetlija PlenkiiNoor wrote:skoro sam pročitala...centralnom komitetu :)n_razbojnik wrote:pa nepristranije oo njega je moglo biti samo u centralnom dnevniku RTSamichaellcmacha wrote:meni djeluje da je Bero nezadovoljan vođenjem sučeljavanja...
2014-04-15
Noor likes this post
ne moš vjerovati... poslože sučeljavanje njemu po volji, i on i to sjebe... damira ga je 50 puta najmanje morala korigirati... svako malo "gospodine bernardiću ovo je od vas nekorektno"n_razbojnik wrote:pa nepristranije oo njega je moglo biti samo u centralnom dnevniku RTSamichaellcmacha wrote:meni djeluje da je Bero nezadovoljan vođenjem sučeljavanja...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Na sljedećoj debati "genije" više neće biti "genije"...hahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
bero je podkapacitiran u političkom smislu, konj izvlači podatke iz medija i sa tim pokušava nauditi plenkiyu!! normalno da je plenky s njim obrisao pod i još ga onako usput zgazio slučajni ko zadnjeg žohara. Meni je strava ma kako bio protiv milanovića da mi on izgleda spram mutavog bere kao F1 u odnosu na stojadinakaya wrote:Jadan bero, on je siroti kao mali pas koja laje na dogu...
Jedva čekam promatrati vaš izborni stožer kao u vrijeme europskih izbora, a da ne kažem kad vam je vaša predsjednica saznala rezultate izbora...hahahahahahahahahahahahahatre wrote:bero je podkapacitiran u političkom smislu, konj izvlači podatke iz medija i sa tim pokušava nauditi plenkiyu!! normalno da je plenky s njim obrisao pod i još ga onako usput zgazio slučajni ko zadnjeg žohara. Meni je strava ma kako bio protiv milanovića da mi on izgleda spram mutavog bere kao F1 u odnosu na stojadinakaya wrote:Jadan bero, on je siroti kao mali pas koja laje na dogu...
red wolf-
2016-02-10
pa glupi bero mu je dao prostor da iznosi podatke, cijeli vrijeme napada i laprda a plenki je samo čekao takvu priliku, kinjina bero je vadio podatke iz medije u zato ga je plenky posro od glave do pete.vili40 wrote:bero nije loš,a plenki naravno u velikoj prednosti pošto je rođeni manipulator i prvak države u samohvali i mlaćenju prazne slame.Uz to zadnje je četiri godine u vlasti i barata sa puno podataka sa kojima vješto manipulira pa onda ispada ako smo po nečem pali na predzadnje mjesto da je to ogroman uspjeh.kaya wrote:Ja bi točno za njega glasala iz sućuti..
"napuhani balon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
2014-04-15
vjerojatno bi i pelene netko morao mjenjati, nije bero ni lud kad se nije htio uhvatiti u koštac na HTVu s plenkijem, tamo bi bilo bješte pete posraću vasn_razbojnik wrote:Srecom da je RTL i njihova voditeljka nepristrani...Bero bi u suzama vec otisao
aj jedva čekaj... ali ne preskači terapiju...red wolf wrote:Jedva čekam promatrati vaš izborni stožer kao u vrijeme europskih izbora, a da ne kažem kad vam je vaša predsjednica saznala rezultate izbora...hahahahahahahahahahahahahatre wrote:bero je podkapacitiran u političkom smislu, konj izvlači podatke iz medija i sa tim pokušava nauditi plenkiyu!! normalno da je plenky s njim obrisao pod i još ga onako usput zgazio slučajni ko zadnjeg žohara. Meni je strava ma kako bio protiv milanovića da mi on izgleda spram mutavog bere kao F1 u odnosu na stojadinakaya wrote:Jadan bero, on je siroti kao mali pas koja laje na dogu...
2015-08-08
Plenky je bezobrazan,podrugljivo govori kako ovaj nema pojma,iskustva,itd.pa jebo te,kako će imat,kao da je imao priliku a ovaj kao da je rođen sveznajući.
Bero se čini dosta ok. dečko i pošten,koliko to može bit u okvirima jednog političara,dok je Andrej lukav i podmukao,no nažalost,takav nam i treba.
Ne može se Bero još uvijek snalazit u tim vodama,jer ovaj liziguz ima ipak više iskustva i poznanstva u EU.
Bero se čini dosta ok. dečko i pošten,koliko to može bit u okvirima jednog političara,dok je Andrej lukav i podmukao,no nažalost,takav nam i treba.
Ne može se Bero još uvijek snalazit u tim vodama,jer ovaj liziguz ima ipak više iskustva i poznanstva u EU.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
"napuhani balon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Lik je svaki put upadao u rijec...ali svaki...ocajmichaellcmacha wrote:ne moš vjerovati... poslože sučeljavanje njemu po volji, i on i to sjebe... damira ga je 50 puta najmanje morala korigirati... svako malo "gospodine bernardiću ovo je od vas nekorektno"n_razbojnik wrote:pa nepristranije oo njega je moglo biti samo u centralnom dnevniku RTSamichaellcmacha wrote:meni djeluje da je Bero nezadovoljan vođenjem sučeljavanja...
2014-04-15
konjina retardirana i onda će se čuditi kad mu neko jebe majku komunističkumichaellcmacha wrote:jebo ga MARŠal
Samo promatraj...Ima "balkona" viših od tvojih...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Plenky je bezobrazan,podrugljivo govori kako ovaj nema pojma,iskustva,itd.pa jebo te,kako će imat,kao da je imao priliku a ovaj kao da je rođen sveznajući.
red wolf-
2016-02-10
A koji su to moji ?red wolf wrote:Samo promatraj...Ima "balkona" viših od tvojih...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Plenky je bezobrazan,podrugljivo govori kako ovaj nema pojma,iskustva,itd.pa jebo te,kako će imat,kao da je imao priliku a ovaj kao da je rođen sveznajući.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Oni ispod...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:A koji su to moji ?red wolf wrote:Samo promatraj...Ima "balkona" viših od tvojih...hahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Plenky je bezobrazan,podrugljivo govori kako ovaj nema pojma,iskustva,itd.pa jebo te,kako će imat,kao da je imao priliku a ovaj kao da je rođen sveznajući.
red wolf-
2016-02-10
e kad na rtl-u nije uspio izdominirati, nema te tv kuće koja bi mu mogla pomoći .. lik nije u stanju složiti jednu smislenu rečenicu iz glave, a kad čita s papira onda se jadan pogubi... to je izgleda najviše naživciralo Damiru... negdje si je mislila... pa jebote ne mremo ti dati pištolj da ubiješ plenkovića... :)))tre wrote:vjerojatno bi i pelene netko morao mjenjati, nije bero ni lud kad se nije htio uhvatiti u koštac na HTVu s plenkijem, tamo bi bilo bješte pete posraću vasn_razbojnik wrote:Srecom da je RTL i njihova voditeljka nepristrani...Bero bi u suzama vec otisao
2015-08-08
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon