ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenky vs Bero na RTL u 20:00

Page 19 of 23 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

Go down

Plenky vs Bero na RTL u 20:00 - Page 19 Empty Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00

Post by darth_vader 30/6/2020, 15:39

Jebate, ono kad ti ni Milanović više nije toliko odvratan...

darth_vader

2014-04-17

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 15:41

jasambrend wrote:Jebate, ono kad ti ni Milanović više nije toliko odvratan...
...pusti njega....sa ove pozicije moze prodavati muda pod bubrege kao i predhodnici....nema lagodnije pozicije od predsjednicke....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 30/6/2020, 15:43

Škoro kaže da jedna vodeća stranka njegovim članovima već nudi pozicije
ČELNIK Domovinskog pokreta Miroslav Škoro kazao je u utorak da je jedna vodeća hrvatska stranka već počela nuditi članovima Domovinskog pokreta neke beneficije i pozicije kako bi prešli na njihovu stranu, ne želeći otkriti je li riječ o HDZ-u ili SDP-u.
"Čekamo sljedeću veliku aferu s kojom će napasti Domovinski pokret jer očito je da kad je voda u ušima, onda se događaju različite stvari, čak do te mjere se ide tako daleko da se nekim našim članovima i ljudima s liste nude određene pozicije i beneficije ne bi li prešli na drugu stranu”, kazao je Škoro na predstavljanju biračima u 6. izbornoj jedinici u Velikoj Gorici.
Od sinoć misli da ni Bernardić ne može biti premijer
Pozicije i beneficije članovima Domovinskog pokreta nudi jedna od vodećih stranaka u Hrvatskoj, i to u dalmatinskoj izbornoj jedinici, dodao je Škoro, ne želeći otkriti je li riječ o SDP-u ili HDZ-u.
"Mislim da je dobro da ja to znam i da oni znaju da ja znam”, rekao je Škoro, poručivši kako im neće uspjeti razbiti kompaktnost Domovinskog pokreta.
Komentirao je i jučerašnje suočavanje čelnika vodećih stranka Andreja Plenkovića i Davora Bernardića usporedivši ga s "Mozartovim tercetom s dvije trube i jednim mezzosopranom".
"Do jučer sam mislio da nikada ne bih podržao vladu u kojoj bi premijer nastavio biti Andrej Kenwood Kenon i dalje to mislim, međutim od sinoć mislim da to ne može raditi ni Davor Bernardić”, kazao je Škoro nazvavši obojicu birokratima.
"Nećemo podržati nikakvu situaciju u kojoj bi bilo tko od tih birokrata bio premijer”, pojasnio je.
Kaže da je spreman za sučeljavanje
Kada je riječ o glasanju osoba u samoizolaciji, Škoro je kazao da ne bi bilo dobro da se regularnost izbora dovede u pitanje nekom ustavnom tužbom, dok je za otvaranje granice s Bosnom i Hercegovinom poručio da o tome trebaju odlučivati stručnjaci i u tome biti dosljedni.
Škoro je ponovio kako je on spreman za sučeljavanje u svakom trenutku s političkim protivnicima.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 30/6/2020, 15:45

već je počela demontaža DP-a :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by kaya 30/6/2020, 15:55

Plenkoviću jedino Milanović može kontrirati. S tim da je prvi više cool a drugi malo lud.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Maggie19 30/6/2020, 16:37

Svi oni lazu i muljaju.
Na kraju se sve svodi na autenticnost.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Eroo 30/6/2020, 16:40

kaya wrote:Plenkoviću jedino Milanović može kontrirati. S tim da je prvi više cool a drugi malo lud.
Ima puno ljudi koji bi mu mogli kontrirati, ali je malo onih kjoji bi mogli biti premijeri.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/6/2020, 16:59

crvenkasti wrote:
tre wrote:
prckov wrote:jel bero oso kuci
maja sever mu dobacila dva jumbo papirnata ubrusa pa čim to potroši kreniće kući u nove radne pobjede

Srbi kažu 'idem kući'.
Mi Hrvati idemo doma.
alo radi se o beri titoisti, valjda bi sad kad si hrvat trebao imati više klikera u glavi nego dok si bio srbo

Plenky vs Bero na RTL u 20:00 - Page 19 Himars10
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vili40 30/6/2020, 17:02

Plenky vs Bero na RTL u 20:00 - Page 19 HDZ_SigurnaHrvatska_Portali_P4---970x250
:D najbolje do sada ikad
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/6/2020, 17:04

prckov wrote:
tre wrote:
maja sever mu dobacila dva jumbo papirnata ubrusa pa čim to potroši kreniće kući u nove radne pobjede

eto
sad moze ic :D
tek kad mu je maja otpjevala isplači se na grudima mojim, stegni me jače, zbogom zbogom i meni se plače!

Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vili40 30/6/2020, 17:27

Kenwood Kenon se pretvara u Vučića i to je ozbiljan problem za Hrvatsku
Plenky vs Bero na RTL u 20:00 - Page 19 412775cc-c4f6-49c4-acc4-d253b7d54735
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/6/2020, 17:48

ti vili baš upeo u SDP, valjda ti srce zatitralo kad je bero titeka spomenio

Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vili40 30/6/2020, 17:58

tre wrote:ti vili baš upeo u SDP, valjda ti srce zatitralo kad je bero titeka spomenio
nisam ja za SDP nego sam protiv HDZ :) inače ono berino jučer je bilo zbilja glupo,tako i plenki misli ali nije glup da to javno veli,ipak je na čelu domoljubne stranke makar je u nju zalutao.Svi znaju kakvo je njegovo mišljenje o tuđmanu,ne može više to zakopati.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sora 30/6/2020, 18:00

tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:

Srbi kažu 'idem kući'.
Mi Hrvati idemo doma.
alo radi se o beri titoisti, valjda bi sad kad si hrvat trebao imati više klikera u glavi nego dok si bio srbo

na račun tog titoizma dobit će više glasova nego izgubiti

to prije svega znači da je pošten i i iskren i ljudi će to znati cijeniti
starija generacija napose

a tebi još ostaje oprati uši i oči a ne stalno držati glavu u pijesku pig

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 30/6/2020, 18:03

vili40 wrote:Milanović o kampanji: Laže se više nego ikad
HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović danas je za dosadašnji tijek predizborne kampanje rekao kako nikada do sada nije bilo toliko laganja, izmišljanja i izvrtanja činjenica zbog čega, upozorava, nazadujemo kao zemlja i društvo.
"Građani će u konačnici procijeniti tko u tome pretjeruje. Ne sviđa mi se, a tu neću nikoga ponaosob prozivati, što se laže više nego ikad. Uvijek je bilo pretjerivanja i natezanja u kampanjama, razna tumačenja, no nikada kao do sada", poručio je Milanović iz istarskog Svetvinčenta.
Dvojbeno je, tvrdi, tko što tumači, "no izvrtanja činjenica, laganja i izmišljanja nije bilo nikada kao sada i u tome kao zemlja i društvo unazađujemo".
Milanović: Laganje i izmišljanje vidljivo je na svakom koraku, ne biraju se sredstva
"To je vidljivo na svakom koraku, iza svakog ugla, ne biraju se sredstva", istaknuo je predsjednik. 
Komentirajući sinoćnje televizijsko sučeljavanje između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i SDP-a Davora Bernardića, kratko je kazao kako je bilo "napeto i tvrdo".
"Bila je to tvrda borba. Ne mogu razgovarati o tome tko je bolji, teško je ocijeniti, svaki kandidat ima svoju publiku. Kriteriji mogu biti parametri glasanja na portalima za koja ne znam kako su završila. Iz svog primjera mogu reći da sam u nekoliko navrata na portalima odnosio uvjerljivu pobjedu pa bi na kraju izbori završili s jednim postotkom za protivnika. Jedno je lista, a drugo je pojedinac", istaknuo je.

ZNA SE TKO
ŠKORO I PLENKOVIĆ
naš najbolji precednik ne voli lažljivce, ko ni ja
zato bu imal neprilika, razumljivo
ovdje svi navikli lagati i krasti

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/6/2020, 18:11

Sora wrote:
tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:

Srbi kažu 'idem kući'.
Mi Hrvati idemo doma.

pocrkaćete i vi boljševici mamicu vam usranu nakaradnu smrdljivu ogavnu i glupu! nemate zrno soli u glavi a da logiku ne spominjem. Kako netko želi biti premjer RH i diviti se tom koljaču i bitangi titu ako se zna da se tito izrazito protivio postojanju samostalne Hrvatske i sveo joj granice na prostor današnje kifle!!!
Kad to sama sebi odgovoriš onda se javi a do tada budi kuš i teraj se u pm sa svojim glupostima

Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/6/2020, 18:29

https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-odustao-od-debate-na-hrtu/2194342.aspx

ha, ha, ha!

anemični kreten bjegunac!

je li mama lekarka i sada napisala ispričnicu?

ha ha ha!
koji luzer, pljuje sam po sebi!
izgleda kako ga je ipak kresnula korona, ili je napunio gaće pa se priprema za duel kod bage.

hahahahahaha...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/6/2020, 18:45

tre wrote:pocrkaćete i vi boljševici mamicu vam usranu nakaradnu smrdljivu ogavnu i glupu! nemate zrno soli u glavi a da logiku ne spominjem.

ajd prestani srat kretenčino.
glup si kao i precjednica koja je cijeli život patila bez jogurta iza željezne zavjese.

tre wrote:
Kako netko želi biti premjer RH i diviti se tom koljaču i bitangi titu ako se zna da se tito izrazito protivio postojanju samostalne Hrvatske i sveo joj granice na prostor današnje kifle!!!

gle budale.
kad je stvorena druga jugoslavija (prva je bila kraljevina shs) bila je demokratska federativna jugoslavija što znači kako je republika hrvatska već tada imala atribute državnosti.
promjenom ustava SFRJ 1974. nedvosmisleno je definirano pravo na samostalnost svake federalne jedinice, uključivo i kosovo i vojvodinu.

da nije bilo hrvatskih partizana i njihove borbe kontra fašista hrvatska bi poslije 2ww bila rastrgana kao ratni plijen i nikada više ni Dalmacija ni istra ni otoci ne bi bili sastavni dio republike hrvatske, a pitanje je bi li uopće postojala u nekoj formi.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/6/2020, 18:48

sitting_bull wrote:
tre wrote:pocrkaćete i vi boljševici mamicu vam usranu nakaradnu smrdljivu ogavnu i glupu! nemate zrno soli u glavi a da logiku ne spominjem.

ajd prestani srat kretenčino.
glup si kao i precjednica koja je cijeli život patila bez jogurta iza željezne zavjese.

tre wrote:
Kako netko želi biti premjer RH i diviti se tom koljaču i bitangi titu ako se zna da se tito izrazito protivio postojanju samostalne Hrvatske i sveo joj granice na prostor današnje kifle!!!

gle budale.
kad je stvorena druga jugoslavija (prva je bila kraljevina shs) bila je demokratska federativna jugoslavija što znači kako je republika hrvatska već tada imala atribute državnosti.
promjenom ustava SFRJ 1974. nedvosmisleno je definirano pravo na samostalnost svake federalne jedinice, uključivo i kosovo i vojvodinu.

da nije bilo hrvatskih partizana i njihove borbe kontra fašista hrvatska bi poslije 2ww bila rastrgana kao ratni plijen i nikada više ni Dalmacija ni istra ni otoci ne bi bili sastavni dio republike hrvatske, a pitanje je bi li uopće postojala u nekoj formi.
koji si ti debil to nisu istine :_| :facepalm
Glup si ko kurac, ali ono baš ko kurac :facepalm

Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 30/6/2020, 18:51

sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-odustao-od-debate-na-hrtu/2194342.aspx

ha, ha, ha!

anemični kreten bjegunac!

je li mama lekarka i sada napisala ispričnicu?

ha ha ha!
koji luzer, pljuje sam po sebi!
izgleda kako ga je ipak kresnula korona, ili je napunio gaće pa se priprema za duel kod bage.

hahahahahaha...
index i šiting u kombinaciji, sačekaj još soru, vilija i wolfa pa možete biti i fantastična četvorka ako vam je drago :)

Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Noor 30/6/2020, 19:09

Sora wrote:
tre wrote:
crvenkasti wrote:
tre wrote:

Srbi kažu 'idem kući'.
Mi Hrvati idemo doma.

hvala koroni kaj ta starija generacija mozda ne izađe na izbore, iz opreza...znam puno koji nece ici

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 23 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

Back to top

- Similar topics