Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 16 of 23
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
koga boli ona stvar,zahvalite jaci što je u plenkiju otkrila velik talenat i dovela ga za ručicu u HDZ jer bi sad morali glasati za Đakića premijeraNoor wrote:nismo nek si ti to nama objasnio ;)vili40 wrote:jedni vele da je drugi da ni,upravo je za vas plenki najbolji antibiotik samo to još niste shvatiliNoor wrote:tvoja je iskrivljena, apsolutno se slažemvili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
btw, jos u zivotu nisam glasala za HDZ na parl. izborima
ovaj puta hocu.
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
....zto velim beri je mozda najveci domet biti lokalni politicar ili aktivist...ali treba mu to netko reci u sdp-u..a ne zele..jer im pase ovakav gdje mogu mu muljariti iza leđa a on ih nista ne pita jer je zadovoljan šefovskom foteljom u koju je upao ni kriv ni duzantre wrote:tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijimavili40 wrote:naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
No dobro,sučeljavanje za totalnu jedinicu jer su 90% vremena samo mlatili praznu slamu i u svemu tome ničeg važnog i bitnog a to su prave reforme i obračun sa pravosuđem,korupcijom,klijentelizmom,uhljebljavanjem itd.a i vrapci na grani znaju da nam ubrzo predstoje jako teška vremena.Bojim se da ćemo izborima biti razočarani svi a toliko nade i navijanja...
Onda oni napadi (kad izgubi živce i nit) kad kaže plenkiju ti si kao najpametniji
U dvakom slučaju pregršt gluposti i jalovih napada koje je anemični bez problema amortizirao i još mu svaki put opalio čvrgu ne ni li se mutavi resetirao.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
realno budi sretan da ti se predviđanje obistini, makar bio sdpov simpatizer... iako bi za sve nas i za društvo najbolje bilo da odrade dva mandata u velikoj koaliciji i da nam politički diskurs u toj fazi postane ono što kao obični ljudi očekujemo... ali od tog ništa još neko vrijeme... ako ipak restart pobijedi, za očekivati je nakon manje od pol mandata nerede u državi jer još uvijek u ovoj državi ima dovoljan broj ljudi koji neće trpiti nekakvog jovanovića, peđu grbina ili nenada stazića i ostale komunističke nakarade... ovaj puta će se ići u blokadu tako kontaminiranog državnog aparata odmah...vili40 wrote:ja sam samo realan,plenki će opet biti premijer uz pomoć pola DP+manjinci,možda se ponovi ono i sa mostom.A vi slavite kolko vam voljamichaellcmacha wrote:tvoja priča je još smiješnija...vili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
2015-08-08
kmekvili40 wrote:koga boli ona stvar,zahvalite jaci što je u plenkiju otkrila velik talenat i dovela ga za ručicu u HDZ jer bi sad morali glasati za Đakića premijeraNoor wrote:nismo nek si ti to nama objasnio ;)vili40 wrote:jedni vele da je drugi da ni,upravo je za vas plenki najbolji antibiotik samo to još niste shvatiliNoor wrote:tvoja je iskrivljena, apsolutno se slažemvili40 wrote:
ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.
btw, jos u zivotu nisam glasala za HDZ na parl. izborima
ovaj puta hocu.
Pa ono ... Kenwood Kenon je od Bernardića napravil faširanec.
Guest- Guest
Hoće l´Plenki biti Škorin ađutant i ministar vanjskih poslova? Realno, ja se nadam novim prijevremenim izborima na jesen zbog nemogućnosti sastavljanja vlasti. Nek´ ide sve u kurac, a onda će stvari ionako rješavati ulica.vili40 wrote:ja sam samo realan,plenki će opet biti premijer uz pomoć pola DP+manjinci,možda se ponovi ono i sa mostom.A vi slavite kolko vam voljamichaellcmacha wrote:tvoja priča je još smiješnija...vili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
Btw, koliki je Bernardić lider oporbe, vidjelo se po tome da SDP nije u stanju bio organizirati niti jedan prosvjed u kojima bi prikupio 100 000 ljudi na Trgu bana Jelačića u posljednjih 4 godine zbog korupcije. SDP je kao najveća oporbena stranka i njihov šef 4 godine mrsio muda u debeloj političkoj hladovini. Budimo realni, Kenwood Kenon je ni kriv ni dužan osvojio jack pot, Bernardić je uvjerljivo najbolji šef oporbe koji si je vlast mogla ikada zamisliti. Da li oni to njemu plaćaju da bude u oporbi ili je SDP temeljito nesposobna stranka? Više prosvjednika prikupila je Jelena Veljača zbog obiteljskog nasilja i onaj opskurni Opus Dei sa Hodom za život nego glavna oporbena stranka protiv vlasti i protiv korupcije. Ali da ga nikad nisu ni pokušali organizirati
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.vuksadinare wrote:....zto velim beri je mozda najveci domet biti lokalni politicar ili aktivist...ali treba mu to netko reci u sdp-u..a ne zele..jer im pase ovakav gdje mogu mu muljariti iza leđa a on ih nista ne pita jer je zadovoljan šefovskom foteljom u koju je upao ni kriv ni duzantre wrote:tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijimavili40 wrote:naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
No dobro,sučeljavanje za totalnu jedinicu jer su 90% vremena samo mlatili praznu slamu i u svemu tome ničeg važnog i bitnog a to su prave reforme i obračun sa pravosuđem,korupcijom,klijentelizmom,uhljebljavanjem itd.a i vrapci na grani znaju da nam ubrzo predstoje jako teška vremena.Bojim se da ćemo izborima biti razočarani svi a toliko nade i navijanja...
Onda oni napadi (kad izgubi živce i nit) kad kaže plenkiju ti si kao najpametniji
U dvakom slučaju pregršt gluposti i jalovih napada koje je anemični bez problema amortizirao i još mu svaki put opalio čvrgu ne ni li se mutavi resetirao.
ni maja tužna sever mu nije mogla pomoći sa svojim "istraživačkim novinarstvom"Sovak wrote:Pa ono ... Kenwood Kenon je od Bernardića napravil faširanec.
ovo sučeljavanje je iza nas, a slijedi jedno na hrt-u sa većim brojem sudionika i ključno kod bage na novoj tv.
niti jedno nije povoljno za anemičnog kretena, tako da postoji vjerojatnost da anemičar pokuša pobjeći od duela kod bage.
naime, bago neće dozvoliti ono što se dešavalo na rtl-u kad je na prve bernardićeve argumente anemičar uletio i istovremeno baljezgao kako se ne bi bez smetnji čulo što bernardić govori (kad je vidio kako nema moderiranja onda je i bernardić primijenio istu taktiku), već će bago biti moderator i tražiti eksplicitne odgovore i u tom kontekstu je bago najneugodniji moderator za anemičnog kretena.
gledao sam bernardića kod bolkovića i mogu reći kako je vrlo koncizno i suvislo predstavio pet ključnih poteza i mjera koje će, ako pobijedi, povući odmah na početku mandata čak i po cijenu da izgubi sljedeće izbore, jer, kako je bernardić rekao, te poteze treba povući budući da su za hrvatsku važnije te promjene, nego njegov eventualni drugi mandat.
također sa gledao i anemičnog kretena kojemu se sva obećanja svode na novce iz raznoraznih fondova eu, kredita kod raznoraznih banaka (kao što je i jučer spomennuo kredit od 500 milijuna dolara za obnovu zagreba) i zaduživanja kako bi zatvorio proračun - uglavnom priča o tome kako skuhati žabu, odnosno dovesti hrvatsku do bankrota, a da građani toga ne budu svjesni.
niti jedno nije povoljno za anemičnog kretena, tako da postoji vjerojatnost da anemičar pokuša pobjeći od duela kod bage.
naime, bago neće dozvoliti ono što se dešavalo na rtl-u kad je na prve bernardićeve argumente anemičar uletio i istovremeno baljezgao kako se ne bi bez smetnji čulo što bernardić govori (kad je vidio kako nema moderiranja onda je i bernardić primijenio istu taktiku), već će bago biti moderator i tražiti eksplicitne odgovore i u tom kontekstu je bago najneugodniji moderator za anemičnog kretena.
gledao sam bernardića kod bolkovića i mogu reći kako je vrlo koncizno i suvislo predstavio pet ključnih poteza i mjera koje će, ako pobijedi, povući odmah na početku mandata čak i po cijenu da izgubi sljedeće izbore, jer, kako je bernardić rekao, te poteze treba povući budući da su za hrvatsku važnije te promjene, nego njegov eventualni drugi mandat.
također sa gledao i anemičnog kretena kojemu se sva obećanja svode na novce iz raznoraznih fondova eu, kredita kod raznoraznih banaka (kao što je i jučer spomennuo kredit od 500 milijuna dolara za obnovu zagreba) i zaduživanja kako bi zatvorio proračun - uglavnom priča o tome kako skuhati žabu, odnosno dovesti hrvatsku do bankrota, a da građani toga ne budu svjesni.
sitting_bull-
2015-09-28
Nije Bernardić bio toliko loš na jučerašnjem sučeljavanju, nije uopće. Samo što sam ja stekao dojam da je svima njima u oporbi bilo proteklih godina jako lijepo
2015-08-09
Pogledao cca sat vremena i neugodno mi gledati dalje. Otresa ga Plenkovic ko seljak bale. tema za temom. Na "problemu" INA sam odustao. Daklem meni je (iako nisam SDP,) neugodno koliko je "tanak" Bernardic. Plenkovic standardno jak i odvratan. Dakle , dva izuzetno antipaticna tipa , jedan glup a drugi inteligentan. Osim toga ni jedan ne razlikuje , sta bi se reklo meko i tvrdo tj. Sve isto. Ili sam ja tvrd na usima ili koji kourac. Bilo kako bilosretno vam zelim... Da, kila mozga muhahahahahahahaa
2014-04-14
Bernadic je tako kratak da ne razumije da se smanjenjem poreza moze ubrati vise. Mislim da vecina u DNRH to ne razumije alidobro zvuci , ono populisticki. bero: eeeeejjjjjj a vi ste ubrali vise poreza???? WTF
2014-04-14
Mi imamo plantre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.vuksadinare wrote:....zto velim beri je mozda najveci domet biti lokalni politicar ili aktivist...ali treba mu to netko reci u sdp-u..a ne zele..jer im pase ovakav gdje mogu mu muljariti iza leđa a on ih nista ne pita jer je zadovoljan šefovskom foteljom u koju je upao ni kriv ni duzantre wrote:tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijimavili40 wrote:naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
A, najbolje
2015-08-09
pa vjerojatno imaju za razliku od mutavog koji je iznosio spisak nečijih želja bez ijednog argumenta odakle bi našli lovu za to.melkior wrote:Mi imamo plantre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.vuksadinare wrote:....zto velim beri je mozda najveci domet biti lokalni politicar ili aktivist...ali treba mu to netko reci u sdp-u..a ne zele..jer im pase ovakav gdje mogu mu muljariti iza leđa a on ih nista ne pita jer je zadovoljan šefovskom foteljom u koju je upao ni kriv ni duzantre wrote:tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijimavili40 wrote:
naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.
A, najbolje
tre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.vuksadinare wrote:....zto velim beri je mozda najveci domet biti lokalni politicar ili aktivist...ali treba mu to netko reci u sdp-u..a ne zele..jer im pase ovakav gdje mogu mu muljariti iza leđa a on ih nista ne pita jer je zadovoljan šefovskom foteljom u koju je upao ni kriv ni duzantre wrote:tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijimavili40 wrote:naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
Baš ono ... grdo za gledati ... inače Bero je odbijal sučeljavanje dok nije dogovoril da se to odigra na njegovom (RTL) terenu.
I još su mu Aco i Maja spremali materijal.
I pored svega toga Kenwood Kenon ga je izdominiral k'o čivavu.
Guest- Guest
koliko se sjećam, bernardić mu je isto tako ladno odgovorio: pa nećemo krasti!tre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.
zadivljen sam kako te netko onako bezličan, blaziran, napuhan i isprazan kao anemični kreten tako impresionirao. kao komarac vola.
sitting_bull-
2015-09-28
Plan 365tre wrote:pa vjerojatno imaju za razliku od mutavog koji je iznosio spisak nečijih želja bez ijednog argumenta odakle bi našli lovu za to.melkior wrote:Mi imamo plantre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.vuksadinare wrote:....zto velim beri je mozda najveci domet biti lokalni politicar ili aktivist...ali treba mu to netko reci u sdp-u..a ne zele..jer im pase ovakav gdje mogu mu muljariti iza leđa a on ih nista ne pita jer je zadovoljan šefovskom foteljom u koju je upao ni kriv ni duzantre wrote:
tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijima
A, najbolje
2015-08-09
sitting_bull wrote:koliko se sjećam, bernardić mu je isto tako ladno odgovorio: pa nećemo krasti!tre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.
zadivljen sam kako te netko onako bezličan, blaziran, napuhan i isprazan kao anemični kreten tako impresionirao. kao komarac vola.
Kad se seliš iz Hrvatske?
Realno libo me racku, ali pitam reda radi.
Guest- Guest
Merkel:Dobar dan herr Bernardic
Bero:Ha...joj...dobar dan..
Merkel:Prijeđimo u moj ured na razgovore.
Bero:Ured?..joj da ured...oprostite...
Merkel:Vidim imate pune ruke papira.
Bero:Papira?..ah joj da...to onako ako mi zatreba da se podsjetim
Merkel:Zar vam treba nesto da s epodsjetite.Dovoljan vam je pokoji papir sa natuknicama
Bero:Uh...ma znate..ja izvadio neke grafikone...ovi moji kazu...od viska glava ne boli
...ulaze u radnu sobu i zapocinje sastanak
Merkel:Gospodine Bernardic sto mi imate reci o njemacko hrvatskom ugovoru za telekomunikacije
Bero:Uf..samo..malo...moze minut..da pronađem papir sa grafikom..uf majku mu pa gdje je sad...sigurno pao pod stol..oprostite frau Merkel idem pogledati pod stol..
Merkel:Ne trebate...imam ja dokument na stolu da se ne mucite..vidim da ste se jako oznojili
Bero:Puf..pant...je malo me muci znojenje..
Merkel:Trema?
Bero:Da..nikad nisma bio u ovoj situaciji...
Merkel:Pa trebali ste se pripremiti za sastanak.
Bero:Nisam stigao...susjed ima problema sa pekarom..sad cu pronaci papir o tome da vam pokazem..
Merkel:boze...a da mi odemo na rucak
Bero:Bem ti...joj oprostite..htjedoh reci spasili ste me...
Bero:Ha...joj...dobar dan..
Merkel:Prijeđimo u moj ured na razgovore.
Bero:Ured?..joj da ured...oprostite...
Merkel:Vidim imate pune ruke papira.
Bero:Papira?..ah joj da...to onako ako mi zatreba da se podsjetim
Merkel:Zar vam treba nesto da s epodsjetite.Dovoljan vam je pokoji papir sa natuknicama
Bero:Uh...ma znate..ja izvadio neke grafikone...ovi moji kazu...od viska glava ne boli
...ulaze u radnu sobu i zapocinje sastanak
Merkel:Gospodine Bernardic sto mi imate reci o njemacko hrvatskom ugovoru za telekomunikacije
Bero:Uf..samo..malo...moze minut..da pronađem papir sa grafikom..uf majku mu pa gdje je sad...sigurno pao pod stol..oprostite frau Merkel idem pogledati pod stol..
Merkel:Ne trebate...imam ja dokument na stolu da se ne mucite..vidim da ste se jako oznojili
Bero:Puf..pant...je malo me muci znojenje..
Merkel:Trema?
Bero:Da..nikad nisma bio u ovoj situaciji...
Merkel:Pa trebali ste se pripremiti za sastanak.
Bero:Nisam stigao...susjed ima problema sa pekarom..sad cu pronaci papir o tome da vam pokazem..
Merkel:boze...a da mi odemo na rucak
Bero:Bem ti...joj oprostite..htjedoh reci spasili ste me...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
ako stanje ostane isto - između studenog i nove godine.Sovak wrote:sitting_bull wrote:koliko se sjećam, bernardić mu je isto tako ladno odgovorio: pa nećemo krasti!tre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:ako stanje ostane isto - između studenog i nove godine.Sovak wrote:sitting_bull wrote:koliko se sjećam, bernardić mu je isto tako ladno odgovorio: pa nećemo krasti!tre wrote:jučer mutavi sere o nekim investicijama a plenki ga ladno pita odakle vam novac za to? a on onako mutav odgovara, pa odakle vama? plenki ga opet izdominira i kaže mi imamo plan, recite dakle svoj plan. Onda je bero brslao da se plenkija ne može čuti i na kraju je voditeljica morala ušutkati mutavog.
Bu to brzo.
Guest- Guest
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP