Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 15 of 23
Page 15 of 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
No dobro,sučeljavanje za totalnu jedinicu jer su 90% vremena samo mlatili praznu slamu i u svemu tome ničeg važnog i bitnog a to su prave reforme i obračun sa pravosuđem,korupcijom,klijentelizmom,uhljebljavanjem itd.a i vrapci na grani znaju da nam ubrzo predstoje jako teška vremena.Bojim se da ćemo izborima biti razočarani svi a toliko nade i navijanja...
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
mislim da je tu dijelom utjecala i losa voditeljica i nepripremljenost novinarke kao i redakcije rtl-a na emisiju o suceljavanju..da li su s atim pokusali ici na ruku beri ne znam..a ako su isli lose su to odradili i nisu mu bas uslugu napravili..a sto se tice plenkija mislim da je njemu ovakva emisija na koncu dijelom i pasala jer zapravo realno bero mu je isao niz dlaku...ako se bero ne moze bez salabahtera i papira spremiti za suceljavanje...a zapravo realno mu nisu ni potrebni jer sve sto je on pokazivao moze se javno pronaci na portalima...bolje da se ne suceljava...bolje da se ugledao na kolegu rajka ostojica i prespavao suceljavanje sipajuci uobicajne fraze mislim d abi vise profitirao...bar dijelom...vili40 wrote:naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
No dobro,sučeljavanje za totalnu jedinicu jer su 90% vremena samo mlatili praznu slamu i u svemu tome ničeg važnog i bitnog a to su prave reforme i obračun sa pravosuđem,korupcijom,klijentelizmom,uhljebljavanjem itd.a i vrapci na grani znaju da nam ubrzo predstoje jako teška vremena.Bojim se da ćemo izborima biti razočarani svi a toliko nade i navijanja...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
ursula i mišel platini će dati pare a mi ćemo trošiti do mile volje i ne raditi i ne mijenjati ništa,tako sam ja shvatio pinokijamelkior wrote:Koji je dakle HDZ-ov ekonomski program? EU fondovi i novo zaduživanje. Stabilnost
vili40-
2015-08-02
evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
2015-09-08
Kakvi ste vi ovdje idioti kratke pameti to je čudo. Kad je Zoki glavinjao, lupetao budalaštine i usisivao nosom vs Kolinde, onda je to vama bilo brisanje poda uz opću euforiju većine ovdjeprisutnih debila. Sad kad je to isto napravio Plenki Beri (još gore), to je bahatost, omalovažavanje itd.. itd.. pa jel vidite barem koliko ste blesavi????
Zamisli da Bero bude premijer, čovjek ne zna ništa ni o čemu. Mislim da bi se mučio s vođenjem autopraone.
Da se razumijemo hdz, sdp,srbadija, hns,most, bandit,ids i škoro je sve isto sranje. Jedina je razlika što će ovi oko škore počet krast ko hnsovci. Ne vidim na političkoj sceni niti jednu stranku kojoj je na prvom mjestu Hrvatska i Hrvati.
Zamisli da Bero bude premijer, čovjek ne zna ništa ni o čemu. Mislim da bi se mučio s vođenjem autopraone.
Da se razumijemo hdz, sdp,srbadija, hns,most, bandit,ids i škoro je sve isto sranje. Jedina je razlika što će ovi oko škore počet krast ko hnsovci. Ne vidim na političkoj sceni niti jednu stranku kojoj je na prvom mjestu Hrvatska i Hrvati.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
vili40-
2015-08-02
ne, plan je ustoličiti nesposobnjakovića, i lopova i lopovicu i onu proleterku, i gledati kako 4 kretena dovode do potpunog raskola u društvu sa možebitnim katastrofalnim posljedicama... prvo oni ne znaju, drugo njihova sklonost oduzimanju (čitaj otimanju, je psihopatološka) i treće ta ekipa nije raščistila do dana današnjeg u kojoj oni to državi žive... priče kako je beljak bio dragovoljac i berin tata branitelj su na razini yehudijevih priča... s tim da je yehudi krminalac koji je organizirano pokušavao pakljati s drogom... al isti kurac ovaj je prodavao dop, a beljak preprodavao ukradene auto radiokasetofone a mrakača projektirala septičke jame za 70 000 kuna... koga će oni tražiti pare... ah da oni neće tražiti oni će oteti... u ime naroda i partije...vili40 wrote:ursula i mišel platini će dati pare a mi ćemo trošiti do mile volje i ne raditi i ne mijenjati ništa,tako sam ja shvatio pinokijamelkior wrote:Koji je dakle HDZ-ov ekonomski program? EU fondovi i novo zaduživanje. Stabilnost
2015-08-08
gle..nisam navijao za nikog..jer nisu moji igraci...drugo...mene vise brine elementarno neznanje bere o nekim vaznim unutarnjim i međunarodnjim pitanjima nego njegovo trkeljanje o pekari i susjedu...i to je problem...vili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
2015-09-08
tvoja priča je još smiješnija...vili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
2015-08-08
previše tražiš ;)pokerjocker wrote:Kakvi ste vi ovdje idioti kratke pameti to je čudo. Kad je Zoki glavinjao, lupetao budalaštine i usisivao nosom vs Kolinde, onda je to vama bilo brisanje poda uz opću euforiju većine ovdjeprisutnih debila. Sad kad je to isto napravio Plenki Beri (još gore), to je bahatost, omalovažavanje itd.. itd.. pa jel vidite barem koliko ste blesavi????
sve je realnije da ce biti koalicia hdz/škorina opcija...iz prve ruke sam cuo da je i u hdzu vec to uzeto u ozbiljno razmatrenje a rade s ei neki kontakti..simbolicno je a i naznaka toga sto zadnjih 4,5 dana uopce nema nekih tezih napada iz hdz-a na skoru...vec se biraju rijeci...michaellcmacha wrote:ne, plan je ustoličiti nesposobnjakovića, i lopova i lopovicu i onu proleterku, i gledati kako 4 kretena dovode do potpunog raskola u društvu sa možebitnim katastrofalnim posljedicama... prvo oni ne znaju, drugo njihova sklonost oduzimanju (čitaj otimanju, je psihopatološka) i treće ta ekipa nije raščistila do dana današnjeg u kojoj oni to državi žive... priče kako je beljak bio dragovoljac i berin tata branitelj su na razini yehudijevih priča... s tim da je yehudi krminalac koji je organizirano pokušavao pakljati s drogom... al isti kurac ovaj je prodavao dop, a beljak preprodavao ukradene auto radiokasetofone a mrakača projektirala septičke jame za 70 000 kuna... koga će oni tražiti pare... ah da oni neće tražiti oni će oteti... u ime naroda i partije...vili40 wrote:ursula i mišel platini će dati pare a mi ćemo trošiti do mile volje i ne raditi i ne mijenjati ništa,tako sam ja shvatio pinokijamelkior wrote:Koji je dakle HDZ-ov ekonomski program? EU fondovi i novo zaduživanje. Stabilnost
2015-09-08
tvoja je iskrivljena, apsolutno se slažemvili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
koliko vidim cijela medijska javnost kudi turopoljskog konja kojeg nije jahala, a klanja se paradnom lipicaneru jer ima salonske manire u političkom parkuru.vuksadinare wrote:...ako izuzmemo bernijevo rzbcivanje i trazenje papira...izgubljenost i nervozu...mene vise zabrinjava njegovo neznanje i nesnalazenje na nekim vaznim pitanjima...pa hebote nekidam gledan onog tomasevica...lik sipa iz rukava eu i rh-a zakone...bez salabahtera...a bero o tome pojma nema...moze on biti kako šiting kaze dobrica,nesalonac...ali ako zelis biti premijer neke osnove moras znati..a on mi prica o pekarnici i susjedu...ja velim bero nije kriv...netko ga je jebeno gurnuo u vatru ne zbog njegovih kvaliteta nego da preko njega kao takvog moze loviti za svoje interese i pisati mu salabahtere iza zavjese..
međutim, pravi seljak koji treba obrađivati hrvatsko polje i prehraniti hrvatsku porodicu uvijek bi radije izabrao turopoljskog konja jer zna da se u turopoljskog konja može pouzdati.
problem je u tome što su potomci pravih seljaka zahvaljujući glađenju lipicanca završili na državnim jaslama i otuđili se, figurativno rečeno, i od zemlje i od pluga i motike.
ne vide kako paradni konj upravo melje zadnju sjemensku pšenicu i kako idućih godina više ništa na hrvatskim poljima neće rasti i kako će im paradni lipicaner na prigovore kako nemaju kruha reći neka onda jedu kolače.
biti premijer trebalo bi značiti preuzeti brigu za sve građane hrvatske, posebice one egzistencijalno ugrožene, i tu brigu kod bernardića vidim. kako je čačić rekao, nitko se nije naučen rodio - ni Milanović ni Kenwood Kenon ni bernardić, ali razvidno je koliko je bernardiću stalo do toga da do restarta o kojem priča uistinu dođe, što se ne bi moglo reći ni za Milanovića, a pogotovo za anemičnog kretena Andreja kojeg savršeno boli kiki za sve koji sa 4200 kuna moraju mjesec dana prehranjivati porodicu.
e, sad! zašto još uvijek velik broj građana pada na slatkorječive barbike i kenove teško je reći, jednako kao i zašto jedan dio uvije pada na lažne mesije tipa božo Petrov, sinčić i sada škoro&co - vjerojatno je u pitanju očaj pa onda pragmatizam i zdrav razum ne dolaze do izražaja.
sitting_bull-
2015-09-28
ja sam samo realan,plenki će opet biti premijer uz pomoć pola DP+manjinci,možda se ponovi ono i sa mostom.A vi slavite kolko vam voljamichaellcmacha wrote:tvoja priča je još smiješnija...vili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
vili40-
2015-08-02
jedni vele da je drugi da ni,upravo je za vas plenki najbolji antibiotik samo to još niste shvatiliNoor wrote:tvoja je iskrivljena, apsolutno se slažemvili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
vili40-
2015-08-02
sve stoji...ali ako zelis biti premijer ili vodeci covjek drzave ipak moras znat neke osnove i zakone..i stari pankretic je vodio brigu ali daj ga zamisli npr.kao premijera i da se treba susreti sa merkel,putinom,trumpom...sto ce citati iz šalabahtera?...rekao sam vec...bero ima kapacitet za nekog aktivistu,sindikalistu....ne vodi se drzava samo na domacem polju...nije drzava seoska zadruga....daj zamisli beru d aizađe na megdan trumpu,putinu,merkel,macronu i drugima...nervozan,preznojen,napet,treba nesto znati...sto c emu stalno saptati u uho klisovic ili netko drugi...sitting_bull wrote:koliko vidim cijela medijska javnost kudi turopoljskog konja kojeg nije jahala, a klanja se paradnom lipicaneru jer ima salonske manire u političkom parkuru.vuksadinare wrote:...ako izuzmemo bernijevo rzbcivanje i trazenje papira...izgubljenost i nervozu...mene vise zabrinjava njegovo neznanje i nesnalazenje na nekim vaznim pitanjima...pa hebote nekidam gledan onog tomasevica...lik sipa iz rukava eu i rh-a zakone...bez salabahtera...a bero o tome pojma nema...moze on biti kako šiting kaze dobrica,nesalonac...ali ako zelis biti premijer neke osnove moras znati..a on mi prica o pekarnici i susjedu...ja velim bero nije kriv...netko ga je jebeno gurnuo u vatru ne zbog njegovih kvaliteta nego da preko njega kao takvog moze loviti za svoje interese i pisati mu salabahtere iza zavjese..
međutim, pravi seljak koji treba obrađivati hrvatsko polje i prehraniti hrvatsku porodicu uvijek bi radije izabrao turopoljskog konja jer zna da se u turopoljskog konja može pouzdati.
problem je u tome što su potomci pravih seljaka zahvaljujući glađenju lipicanca završili na državnim jaslama i otuđili se, figurativno rečeno, i od zemlje i od pluga i motike.
ne vide kako paradni konj upravo melje zadnju sjemensku pšenicu i kako idućih godina više ništa na hrvatskim poljima neće rasti i kako će im paradni lipicaner na prigovore kako nemaju kruha reći neka onda jedu kolače.
biti premijer trebalo bi značiti preuzeti brigu za sve građane hrvatske, posebice one egzistencijalno ugrožene, i tu brigu kod bernardića vidim. kako je čačić rekao, nitko se nije naučen rodio - ni Milanović ni Kenwood Kenon ni bernardić, ali razvidno je koliko je bernardiću stalo do toga da do restarta o kojem priča uistinu dođe, što se ne bi moglo reći ni za Milanovića, a pogotovo za anemičnog kretena Andreja kojeg savršeno boli kiki za sve koji sa 4200 kuna moraju mjesec dana prehranjivati porodicu.
e, sad! zašto još uvijek velik broj građana pada na slatkorječive barbike i kenove teško je reći, jednako kao i zašto jedan dio uvije pada na lažne mesije tipa božo Petrov, sinčić i sada škoro&co - vjerojatno je u pitanju očaj pa onda pragmatizam i zdrav razum ne dolaze do izražaja.
2015-09-08
nismo nek si ti to nama objasnio ;)vili40 wrote:jedni vele da je drugi da ni,upravo je za vas plenki najbolji antibiotik samo to još niste shvatiliNoor wrote:tvoja je iskrivljena, apsolutno se slažemvili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
btw, jos u zivotu nisam glasala za HDZ na parl. izborima
ovaj puta hocu.
ono dno dna,ovi isto vide u daljinu,strašno duhoviti i pametni ali dobro,od takvih ni ne možeš očekivati nešto bolje:
Mladi HDZ-ovci došli pred SDP, rugali se Bernardiću zbog sučeljavanja
NE STIŠAVAJU se rekcije na sinoćnje sučeljavanje predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića.
Članovi mladeži HDZ-a donijeli su pred ulaz SDP-a na Iblerovom trgu kutije za stari papir s natpisom: "Za reciklažu Berinih skripti".
Referirali su se na čelnika SDP-a Davora Bernardića koji je na sučeljavanje stigao s ovećom količinom papira i isprintanih grafova koje je tijekom sučeljavanja često pokazivao.
NE STIŠAVAJU se rekcije na sinoćnje sučeljavanje predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića.
Članovi mladeži HDZ-a donijeli su pred ulaz SDP-a na Iblerovom trgu kutije za stari papir s natpisom: "Za reciklažu Berinih skripti".
Referirali su se na čelnika SDP-a Davora Bernardića koji je na sučeljavanje stigao s ovećom količinom papira i isprintanih grafova koje je tijekom sučeljavanja često pokazivao.
vili40-
2015-08-02
tvoj dojam, moj dojam je da bero nije ništa svoje iznio nego je cijelo vrijeme napadao ali toliko glupo i jalovo da je normalno da ga je plenki izdominirao. Majketi mile mutavi iznosi podatke iz nekih novina i još naglašava da je to pisalo u medijimavili40 wrote:naravno da nije,više ni plenkiju toliko ne prolaze samohvale i manipulacije.Po najavama bilo je za očekivati da će beru iznesti van iz studija,ono nokaout u prvoj rundi i još svašta blabla.Ništa od toga jer se plenki još dodatno razgolitio a njegova bahatost i omalovažavanje dodatno iziritirala ljude.tre wrote:maja tužna sever i aco bre stanković doturili papire iz Nu2 mutavom beri a plenki ga zbog toga isti tren samljeo
Onda oni napadi (kad izgubi živce i nit) kad kaže plenkiju ti si kao najpametniji
U dvakom slučaju pregršt gluposti i jalovih napada koje je anemični bez problema amortizirao i još mu svaki put opalio čvrgu ne ni li se mutavi resetirao.
pa sad..kad se sjetim ruganja škori...vecina vas se naslađivala...nakon predsjednickog suceljavanja..a sada se pokusava pravdati berino suceljavanje...sto drugo nego licemjerjevili40 wrote:ono dno dna,ovi isto vide u daljinu,strašno duhoviti i pametni ali dobro,od takvih ni ne možeš očekivati nešto bolje:
2015-09-08
koga boli ona stvar,zahvalite jaci što je u plenkiju otkrila velik talenat i dovela ga za ručicu u HDZ jer bi sad morali glasati za Đakića premijeraNoor wrote:nismo nek si ti to nama objasnio ;)vili40 wrote:jedni vele da je drugi da ni,upravo je za vas plenki najbolji antibiotik samo to još niste shvatiliNoor wrote:tvoja je iskrivljena, apsolutno se slažemvili40 wrote:ove vaše priče o pometanju su zbilja smiješne Većina to ipak nije vidjela ali svatko gleda iz svoje perspektive preko svojih naočala.I ja kao navijač u nekoj važnoj utakmici sam vidio utakmicu drugačije nego je ona realno bila,navijanje je zajebano i iskrivi sliku.vuksadinare wrote:evo maloprije sam gledao ono suceljavanje na predsjednickim izborima na htv-u...da je bero samo prepisao zokija na suceljavanje bio bi sad u dobrom plusu...li beri je veci smak svijeta kopirati zokija nego da ga plenki pomete...
btw, jos u zivotu nisam glasala za HDZ na parl. izborima
ovaj puta hocu.
vili40-
2015-08-02
Page 15 of 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira