Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 9 of 23
Page 9 of 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...tre wrote:ja sam uvjek oporba samo što imam poriv na povraćanje od vas titoista pa uvijek biram manje zlo.red wolf wrote:Bit ćete oporba, to i zaslužujete...tre wrote:ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavogred wolf wrote:
Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?
Šandor Winnetou- Posts : 19788
2017-12-31
Vidiš kako si naivan.Svakom političaru je potrebno ono što,,moja strana'' nudi.red wolf wrote:Možda jesi, ali si ga onda podcijenio...Ili je to bilo prije nego sam ja razgovarao s njime i sada je jedan drugi Bero...;))))סמאל wrote:Jesi li siguran da nisam ?red wolf wrote:Nikad nisi upoznao Beru...Ja jesam...סמאל wrote:Ma može on glumit koliko hoće,ali činjenica je da je njegovo znajnje na tom području daleko ispred ovih ostalih.red wolf wrote:
Ljevici ne trebaju glumci...
Da je SDP stavio Piculu umjesto Bere,to bi bilo već nešto drugo.
Idealizam rijetko kad može dovest do uspjeha,kao što to može pragamtizam,a pragmatičan čovjek zna da mora založiti nešto,da bi dobio nešto više.
Last edited by סמאל on 29/6/2020, 23:25; edited 1 time in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jadan ti, stvarno mi te je žao zbog togared wolf wrote:Nikad nisi upoznao Beru...Ja jesam...סמאל wrote:Ma može on glumit koliko hoće,ali činjenica je da je njegovo znajnje na tom području daleko ispred ovih ostalih.red wolf wrote:Ljevici ne trebaju glumci...סמאל wrote:Plenkovič nije profil konzervativnog demokršćanskog političara,te mu skidam kapu do poda kako uspjeva plovit u hrpi rodijačko krkanskih govana iz HDZ-a.
Kad bio Plenky bio na čelu neke ljevo-liberalne vlade,to bi bio pun pogodak,s tim da uz njega mogu proć još Marić,Horvat,Aladrović i Beroš.
Ti ćeš meni jebati nanu komunističku, a ja nikad komunist nisam bio, a ti si vjerno slijedio i slijediš stranku koju je osnovao komunistički general...Da li shvaćaš koliko si glup?tre wrote:e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...tre wrote:ja sam uvjek oporba samo što imam poriv na povraćanje od vas titoista pa uvijek biram manje zlo.red wolf wrote:Bit ćete oporba, to i zaslužujete...tre wrote:
ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavog
red wolf-
2016-02-10
Tovaru, Škoro je instalirao Milanovića. Svjesno ili nesvjesno potuno irelevantno.red wolf wrote:Rekao sam ti da će Milanović biti predsjednik, pa mi, s tvojim kokošjim mozgom, nisi vjerovao...Eroo wrote:Ne može tvoj kokošiji mozak razumjeti ono što napišem, čak ni kad je tako jasno formulirano.red wolf wrote:Kao ni Milanović...Kako te nije sram više?Eroo wrote:Mene su već na faksu učili da ću se morati u praksi sam odlučivati, sad i odmah.סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
Plenky je potreban za europsku ideju u Hrvatskoj,te ja za stanovite krugove u EU,Plenky najbolji izbor.
Jebe se njih za naše domaće prilike,međutim oni će poduprijet čovjeka koji gura njihovu ideju.
Ako Plenky ostane premijer,onda to neće bit snaga HDZ-a,već snaga tih krugova.
Neće za mnom hodati ni teta ni tata, da se umjesto mene odlučuju.
S te strane Plenky je profesor. U Savjetu EU , gdje se susreću iskusni verzirani
premijeri, Bero zaista nema što tražiti. Tamo se ne raspravlja o ideološkim temama,
problemi su itekako konkretni.
Razgovori s registratorom papira mi je nezamislivo. Nema tamo ni Maje Sever...
Škoro bi i ovaj put mogao napraviti od Bere relativnog pobjednika, a onda bi skupaj
s Milanovićem možda i Škorene uvukao u vladu, skupa sa žetončić-strankama.
sin hrvatskog branitelja koji je za tita, ono genijalan politički samoubilački potezjasambrend wrote:Jedan je ipak sin branitelja, a drugi četnikuše ako ćemo po forumskim kriterijima...
Ne brini ti za Beru...Na dobrom putu je...סמאל wrote:Vidiš kako si naivan.Svakom političaru je potrebno ono što,,moja strana'' nudi.red wolf wrote:Možda jesi, ali si ga onda podcijenio...Ili je to bilo prije nego sam ja razgovarao s njime i sada je jedan drugi Bero...;))))סמאל wrote:Jesi li siguran da nisam ?red wolf wrote:Nikad nisi upoznao Beru...Ja jesam...סמאל wrote:
Ma može on glumit koliko hoće,ali činjenica je da je njegovo znajnje na tom području daleko ispred ovih ostalih.
Idealizam rijetko kad može dovest do uspjeha,kao što to može pragamtizam,a pragmatičan čovjek zna da mora založiti nešto,da bi dobio nešto više.
red wolf-
2016-02-10
Ja nisaam tovar konju jedan nedojebani...Eroo wrote:Tovaru, Škoro je instalirao Milanovića. Svjesno ili nesvjesno potuno irelevantno.red wolf wrote:Rekao sam ti da će Milanović biti predsjednik, pa mi, s tvojim kokošjim mozgom, nisi vjerovao...Eroo wrote:Ne može tvoj kokošiji mozak razumjeti ono što napišem, čak ni kad je tako jasno formulirano.red wolf wrote:Kao ni Milanović...Kako te nije sram više?Eroo wrote:
Mene su već na faksu učili da ću se morati u praksi sam odlučivati, sad i odmah.
Neće za mnom hodati ni teta ni tata, da se umjesto mene odlučuju.
S te strane Plenky je profesor. U Savjetu EU , gdje se susreću iskusni verzirani
premijeri, Bero zaista nema što tražiti. Tamo se ne raspravlja o ideološkim temama,
problemi su itekako konkretni.
Razgovori s registratorom papira mi je nezamislivo. Nema tamo ni Maje Sever...
Škoro bi i ovaj put mogao napraviti od Bere relativnog pobjednika, a onda bi skupaj
s Milanovićem možda i Škorene uvukao u vladu, skupa sa žetončić-strankama.
red wolf-
2016-02-10
ma jašta trebao sam za komunističke imbecile glasovatired wolf wrote:Ti si sebe stavio u položaj amebe glasajući više od trideset godina za HDZ...tre wrote:vi koji zaokružite mutavog ste još niže od toga ma iz koje galaksije dolazilired wolf wrote:To je kompleksno pitanje...Vi ste još na razini primordijalne juhe, pa ne bih o tome...tre wrote:naravno da si nešto drugo, vanzemaljac koji nema veze s našom govnarskom ljudskom vrstom sve do izbora kad postaješ ljudsko govno u obliku SDPovog promotora i glasača istih ljudskih govana!!red wolf wrote:
Ne...Ja sam nešto drugo..Njihovo područje djelovanja je vama vidljivo...Moje ne...hehehehehehehehehehehehehehehehehe
Ajde tjeraj se u pičku materinu idiote nedojebani
Glasao si za HDZ kojeg je osnovao komunistički general...Shvaćaš li koliko si glup?tre wrote:ma jašta trebao sam za komunističke imbecile glasovatired wolf wrote:Ti si sebe stavio u položaj amebe glasajući više od trideset godina za HDZ...tre wrote:vi koji zaokružite mutavog ste još niže od toga ma iz koje galaksije dolazilired wolf wrote:To je kompleksno pitanje...Vi ste još na razini primordijalne juhe, pa ne bih o tome...tre wrote:
naravno da si nešto drugo, vanzemaljac koji nema veze s našom govnarskom ljudskom vrstom sve do izbora kad postaješ ljudsko govno u obliku SDPovog promotora i glasača istih ljudskih govana!!
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:Ma demokršćanin je načelno.Kršćanstvo a pogotovu katoličanstvo,nekompaktibilno je sa idejom nove Europe.epikur37 wrote:סמאל wrote:Plenkovič nije profil konzervativnog demokršćanskog političara,te mu skidam kapu do poda kako uspjeva plovit u hrpi rodijačko krkanskih govana iz HDZ-a.
Kad bio Plenky bio na čelu neke ljevo-liberalne vlade,to bi bio pun pogodak,s tim da uz njega mogu proć još Marić,Horvat,Aladrović i Beroš.
Plenki jest demokršćanin i Marić i Alardović i Beroš ali i Božinović i sl.
HDz ima malo širi raspon, no važno je da politički ostane na istim identitetskim i ideološkim paradigmama a to: samostalna i neovisna RH, hrvatski i katolički identitet, kapitalizam i zapadne integracije.
Ja Plenkya ne vidim kao nekog desničarskog političara iz ,,Višegradske skupine''
Možda on pokušava da ostavi takav dojam na unutar političkom planu,međutim uvjeren sam da ima drugo lice kad ide u Brisel.
Zašto su iz,,Otvorenog društva'' dali preporuku svojim ,,stipendistima'' u Hrvatskoj,da budu,,korektni'' u pogledu Plenkovicha.
Ne vjerujem da bi tako bili korektni prema Miri Kovači,Ivi Stieru a pogotovu Karamarku,da je netko od njih na mjestu Plenkya.
Ispisujem učenicima svjedodžbe no ne mogu se oteti dojmu da si ti od onog urnebesa s hordakom postao uzoran komentator :)
Kenwood Kenon reflektira stanje duhova u EPS-europskoj pučkoj stranci i nije tajna da je tamo kao doma.
Nije on nikakav zaplotnjak, nego trenutno naš najsposobniji političar koji je na liniji s trenutno najjačom europskom strujom.
Svijet pomalo ulazi u previranje, mi nemamo razloga zalijetati se, pratimo i vucimo koristi za Hrvatsku i Hrvate okolo gdje i kako možemo.
Ovaj korektiv koji je došao s dsne strane u vidu Škore i Mosta amortizirati će neke stvari ali važno je da timun ipak drži razumna i sposobna ruka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
alo budaletino tvoj izbor je večeras rekao tito umjesto Tuđmana koji je stvorio samostalnu RH, to je ono što tito nikada nije želio debilčino komunistička. Jel ti sad jasnije koliki si idiot i imbecil kao i mutavi ti gazda?red wolf wrote:Ti ćeš meni jebati nanu komunističku, a ja nikad komunist nisam bio, a ti si vjerno slijedio i slijediš stranku koju je osnovao komunistički general...Da li shvaćaš koliko si glup?tre wrote:e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...tre wrote:ja sam uvjek oporba samo što imam poriv na povraćanje od vas titoista pa uvijek biram manje zlo.red wolf wrote:
Bit ćete oporba, to i zaslužujete...
u kojem svijetu ti egzistiraš... gdje ćeš ti onda biti, na socijalnoj na rebru kod đorđevića... prek veze prek sdp-ared wolf wrote:Bit ćete oporba, to i zaslužujete...tre wrote:ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavogred wolf wrote:Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
2015-08-08
I tvoj Titov general je osnovao HDZ, u čemu je problem?tre wrote:alo budaletino tvoj izbor je večeras rekao tito umjesto Tuđmana koji je stvorio samostalnu RH, to je ono što tito nikada nije želio debilčino komunistička. Jel ti sad jasnije koliki si idiot i imbecil kao i mutavi ti gazda?red wolf wrote:Ti ćeš meni jebati nanu komunističku, a ja nikad komunist nisam bio, a ti si vjerno slijedio i slijediš stranku koju je osnovao komunistički general...Da li shvaćaš koliko si glup?tre wrote:e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...tre wrote:
ja sam uvjek oporba samo što imam poriv na povraćanje od vas titoista pa uvijek biram manje zlo.
red wolf-
2016-02-10
taj HDZ je stvorio RH naspram volje i želje tvojih komunista idiote komunistički. Ko je izašao iz sabornice kad se glasovalo l samostalnosti, HDZ ili SDP šugo komunistička?red wolf wrote:Glasao si za HDZ kojeg je osnovao komunistički general...Shvaćaš li koliko si glup?tre wrote:ma jašta trebao sam za komunističke imbecile glasovatired wolf wrote:Ti si sebe stavio u položaj amebe glasajući više od trideset godina za HDZ...tre wrote:vi koji zaokružite mutavog ste još niže od toga ma iz koje galaksije dolazilired wolf wrote:
To je kompleksno pitanje...Vi ste još na razini primordijalne juhe, pa ne bih o tome...
Titov general...Prvi premijer Hrvatske Joža, neslomljivi...Da li si ponosan?tre wrote:taj HDZ je stvorio RH naspram volje i želje tvojih komunista idiote komunistički. Ko je izašao iz sabornice kad se glasovalo l samostalnosti, HDZ ili SDP šugo komunistička?red wolf wrote:Glasao si za HDZ kojeg je osnovao komunistički general...Shvaćaš li koliko si glup?tre wrote:ma jašta trebao sam za komunističke imbecile glasovatired wolf wrote:Ti si sebe stavio u položaj amebe glasajući više od trideset godina za HDZ...tre wrote:
vi koji zaokružite mutavog ste još niže od toga ma iz koje galaksije dolazili
red wolf-
2016-02-10
Ti si papagaj?michaellcmacha wrote:u kojem svijetu ti egzistiraš... gdje ćeš ti onda biti, na socijalnoj na rebru kod đorđevića... prek veze prek sdp-ared wolf wrote:Bit ćete oporba, to i zaslužujete...tre wrote:ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavogred wolf wrote:Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?tre wrote:
bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasača
red wolf-
2016-02-10
tre wrote:alo budaletino tvoj izbor je večeras rekao tito umjesto Tuđmana koji je stvorio samostalnu RH, to je ono što tito nikada nije želio debilčino komunistička. Jel ti sad jasnije koliki si idiot i imbecil kao i mutavi ti gazda?red wolf wrote:Ti ćeš meni jebati nanu komunističku, a ja nikad komunist nisam bio, a ti si vjerno slijedio i slijediš stranku koju je osnovao komunistički general...Da li shvaćaš koliko si glup?tre wrote:e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...tre wrote:
ja sam uvjek oporba samo što imam poriv na povraćanje od vas titoista pa uvijek biram manje zlo.
Točno! Ljudi se mijenjaju, i to je normalno.
Evo, ti. Ti si Srbin, ali si Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
čak što više, DP i MOST su u ovom trenutku nužni da se HDZ iz lijevog prebaci u desni kolosjek a gdje ga je plenky gurnio manervrirajući u političkim vodama. Jedna dobrs stvar je da je pokopao HNS da im ni glava ne viri iz kaljuže u kojoj su se valjali godinamaepikur37 wrote:סמאל wrote:Ma demokršćanin je načelno.Kršćanstvo a pogotovu katoličanstvo,nekompaktibilno je sa idejom nove Europe.epikur37 wrote:סמאל wrote:Plenkovič nije profil konzervativnog demokršćanskog političara,te mu skidam kapu do poda kako uspjeva plovit u hrpi rodijačko krkanskih govana iz HDZ-a.
Plenki jest demokršćanin i Marić i Alardović i Beroš ali i Božinović i sl.
HDz ima malo širi raspon, no važno je da politički ostane na istim identitetskim i ideološkim paradigmama a to: samostalna i neovisna RH, hrvatski i katolički identitet, kapitalizam i zapadne integracije.
Ja Plenkya ne vidim kao nekog desničarskog političara iz ,,Višegradske skupine''
Možda on pokušava da ostavi takav dojam na unutar političkom planu,međutim uvjeren sam da ima drugo lice kad ide u Brisel.
Zašto su iz,,Otvorenog društva'' dali preporuku svojim ,,stipendistima'' u Hrvatskoj,da budu,,korektni'' u pogledu Plenkovicha.
Ne vjerujem da bi tako bili korektni prema Miri Kovači,Ivi Stieru a pogotovu Karamarku,da je netko od njih na mjestu Plenkya.
Ispisujem učenicima svjedodžbe no ne mogu se oteti dojmu da si ti od onog urnebesa s hordakom postao uzoran komentator :)
Kenwood Kenon reflektira stanje duhova u EPS-europskoj pučkoj stranci i nije tajna da je tamo kao doma.
Nije on nikakav zaplotnjak, nego trenutno naš najsposobniji političar koji je na liniji s trenutno najjačom europskom strujom.
Svijet pomalo ulazi u previranje, mi nemamo razloga zalijetati se, pratimo i vucimo koristi za Hrvatsku i Hrvate okolo gdje i kako možemo.
Ovaj korektiv koji je došao s dsne strane u vidu Škore i Mosta amortizirati će neke stvari ali važno je da timun ipak drži razumna i sposobna ruka.
To su najjače Hrvatine danas...crvenkasti wrote:tre wrote:alo budaletino tvoj izbor je večeras rekao tito umjesto Tuđmana koji je stvorio samostalnu RH, to je ono što tito nikada nije želio debilčino komunistička. Jel ti sad jasnije koliki si idiot i imbecil kao i mutavi ti gazda?red wolf wrote:Ti ćeš meni jebati nanu komunističku, a ja nikad komunist nisam bio, a ti si vjerno slijedio i slijediš stranku koju je osnovao komunistički general...Da li shvaćaš koliko si glup?tre wrote:e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:
Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...
Točno! Ljudi se mijenjaju, i to je normalno.
Evo, ti. Ti si Srbin, ali si Hrvat.
red wolf-
2016-02-10
nije tuđman osnovao hdz, on je ispred osnivača hdz-a kojih je bilo 48 nazočnih na osnivačkoj skupštini, izabran za predsjednika hdz-a... inicijativni krug je pak bilo oko 150 ljudi... tako da tuđman nije osnivač hdz-ared wolf wrote:I tvoj Titov general je osnovao HDZ, u čemu je problem?tre wrote:alo budaletino tvoj izbor je večeras rekao tito umjesto Tuđmana koji je stvorio samostalnu RH, to je ono što tito nikada nije želio debilčino komunistička. Jel ti sad jasnije koliki si idiot i imbecil kao i mutavi ti gazda?red wolf wrote:Ti ćeš meni jebati nanu komunističku, a ja nikad komunist nisam bio, a ti si vjerno slijedio i slijediš stranku koju je osnovao komunistički general...Da li shvaćaš koliko si glup?tre wrote:e vidiš zato ćemo vam jebati nanu komunistkčku i kad tad će doći do istrage vaše ili naše a braća su vam već popušila debelu Hrvatsku kurčinu a nemoj sumnjati da ćete i vi doživjeti istu sudbinu mamicu vam jebem komunističkured wolf wrote:
Jebote Tito u guzicu hadezeovsku...I njegov general Tuđman...
2015-08-08
Page 9 of 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon