Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 7 of 23
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
baš čudnomichaellcmacha wrote:ja sam kod peđe stavio sokrata da vide kakav ih kreten promovira... muk i tišina :))tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
Šandor Winnetou- Posts : 19787
2017-12-31
To su "balkoni" niže...Koga podržavaju "balkoni" više, to je bitno...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
Plenky je potreban za europsku ideju u Hrvatskoj,te ja za stanovite krugove u EU,Plenky najbolji izbor.
Jebe se njih za naše domaće prilike,međutim oni će poduprijet čovjeka koji gura njihovu ideju.
Ako Plenky ostane premijer,onda to neće bit snaga HDZ-a,već snaga tih krugova.
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
Plenky je potreban za europsku ideju u Hrvatskoj,te ja za stanovite krugove u EU,Plenky najbolji izbor.
Jebe se njih za naše domaće prilike,međutim oni će poduprijet čovjeka koji gura njihovu ideju.
nema potrebe da sereš sad
plenki je uradio posao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ti si izgleda ispao ispod istog šinjela kao i Bero.red wolf wrote:Tako si o Milanoviću kad si navijao za tvoju predsjednicu Slovenac...Ti si kategorija budala...Ti ne znaš čemu služi tvoj mozak...Eroo wrote:Ovo je baš bilo nehumano s Plenkovićeve strane.
Meni se Bero na kraju smilio, jebiga. Ne mogu vjerovati da SDP nije imao ništa jače od njega.
Ne...Ja sam nešto drugo..Njihovo područje djelovanja je vama vidljivo...Moje ne...heheheheheheheheheheheheheheheheheEroo wrote:A ti si izgleda ispao ispod istog šinjela kao i Bero.red wolf wrote:Tako si o Milanoviću kad si navijao za tvoju predsjednicu Slovenac...Ti si kategorija budala...Ti ne znaš čemu služi tvoj mozak...Eroo wrote:Ovo je baš bilo nehumano s Plenkovićeve strane.
Meni se Bero na kraju smilio, jebiga. Ne mogu vjerovati da SDP nije imao ništa jače od njega.
red wolf-
2016-02-10
anemični nije baš neki izbor što se tiče desnice no naspram tulavog titoista bere on je ferari sa šumaherom za volanom spram traktoriste na natjecanju u oranju.סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
2015-08-08
Ne znam jesi li vidio kad što sam pisao u posljednje vrijeme.epikur37 wrote:סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
plenki je uradio posao
Gadi mi se HDZ,ali od Plenkovcha boljeg nema za mjesto premijera.
Poslat Beru u Brisel na sastanke,jednako je poslat osnovnoškolca,ma kako dobar učenik bio,na neku fakultetsku raspravu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavogred wolf wrote:Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
2015-08-08
סמאל wrote:Ne znam jesi li vidio kad što sam pisao u posljednje vrijeme.epikur37 wrote:סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
plenki je uradio posao
Gadi mi se HDZ,ali od Plenkovcha boljeg nema za mjesto premijera.
Poslat Beru u Brisel na sastanke,jednako je poslat osnovnoškolca,ma kako dobar učenik bio,na neku fakultetsku raspravu.
Ma jesam i ok.
Plenki je efinitivno čovjek za premijera a HDZ temeljna stranka, evo po svemu sudeći ići će koalicija s DP kao korektivom dio desnice koja drži da treba desnije.
Most u oporbi.
Kaj se mene tiče, podpisujem i ajde da vidimo i to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bit ćete oporba, to i zaslužujete...tre wrote:ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavogred wolf wrote:Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
red wolf-
2016-02-10
naravno da si nešto drugo, vanzemaljac koji nema veze s našom govnarskom ljudskom vrstom sve do izbora kad postaješ ljudsko govno u obliku SDPovog promotora i glasača istih ljudskih govana!!red wolf wrote:Ne...Ja sam nešto drugo..Njihovo područje djelovanja je vama vidljivo...Moje ne...heheheheheheheheheheheheheheheheheEroo wrote:A ti si izgleda ispao ispod istog šinjela kao i Bero.red wolf wrote:Tako si o Milanoviću kad si navijao za tvoju predsjednicu Slovenac...Ti si kategorija budala...Ti ne znaš čemu služi tvoj mozak...Eroo wrote:Ovo je baš bilo nehumano s Plenkovićeve strane.
Plenkovič nije profil konzervativnog demokršćanskog političara,te mu skidam kapu do poda kako uspjeva plovit u hrpi rodijačko krkanskih govana iz HDZ-a.
Kad bio Plenky bio na čelu neke ljevo-liberalne vlade,to bi bio pun pogodak,s tim da uz njega mogu proć još Marić,Horvat,Aladrović i Beroš.
Kad bio Plenky bio na čelu neke ljevo-liberalne vlade,to bi bio pun pogodak,s tim da uz njega mogu proć još Marić,Horvat,Aladrović i Beroš.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mene su već na faksu učili da ću se morati u praksi sam odlučivati, sad i odmah.סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
Neće za mnom hodati ni teta ni tata, da se umjesto mene odlučuju.
S te strane Plenky je profesor. U Savjetu EU , gdje se susreću iskusni verzirani
premijeri, Bero zaista nema što tražiti. Tamo se ne raspravlja o ideološkim temama,
problemi su itekako konkretni.
Razgovori s registratorom papira mi je nezamislivo. Nema tamo ni Maje Sever, uostalom...
Last edited by Eroo on 29/6/2020, 23:05; edited 1 time in total
Ljevici ne trebaju glumci...סמאל wrote:Plenkovič nije profil konzervativnog demokršćanskog političara,te mu skidam kapu do poda kako uspjeva plovit u hrpi rodijačko krkanskih govana iz HDZ-a.
red wolf-
2016-02-10
Kao ni Milanović...Kako te nije sram više?Eroo wrote:Mene su već na faksu učili da ću se morati u praksi sam odlučivati, sad i odmah.סמאל wrote:Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
Neće za mnom hodati ni teta ni tata, da se umjesto mene odlučuju.
S te strane Plenky je profesor. U Savjetu EU , gdje se susreću iskusni verzirani
premijeri, Bero zaista nema što tražiti. Tamo se ne raspravlja o ideološkim temama,
problemi su itekako konkretni.
Razgovori s registratorom papira su mi je nezamislivo. Nema tamo ni Maje Sever...
red wolf-
2016-02-10
To je kompleksno pitanje...Vi ste još na razini primordijalne juhe, pa ne bih o tome...tre wrote:naravno da si nešto drugo, vanzemaljac koji nema veze s našom govnarskom ljudskom vrstom sve do izbora kad postaješ ljudsko govno u obliku SDPovog promotora i glasača istih ljudskih govana!!red wolf wrote:Ne...Ja sam nešto drugo..Njihovo područje djelovanja je vama vidljivo...Moje ne...heheheheheheheheheheheheheheheheheEroo wrote:A ti si izgleda ispao ispod istog šinjela kao i Bero.red wolf wrote:Tako si o Milanoviću kad si navijao za tvoju predsjednicu Slovenac...Ti si kategorija budala...Ti ne znaš čemu služi tvoj mozak...Eroo wrote:Ovo je baš bilo nehumano s Plenkovićeve strane.
red wolf-
2016-02-10
ja sam uvjek oporba samo što imam poriv na povraćanje od vas titoista pa uvijek biram manje zlo.red wolf wrote:Bit ćete oporba, to i zaslužujete...tre wrote:ti, bez pardona hi kažem, i ti i svi koji zaokružite mutavogred wolf wrote:Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
Page 7 of 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
Page 7 of 23