Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Page 6 of 23
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00
Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...n_razbojnik wrote:hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahahehehehehred wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ako skupe skupa vise od 2 mandata, hocured wolf wrote:Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...n_razbojnik wrote:hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahahehehehehred wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
2014-04-15
Ovo je baš bilo nehumano s Plenkovićeve strane.
Meni se Bero na kraju smilio, jebiga. Ne mogu vjerovati da SDP nije imao ništa jače od njega.
Meni se Bero na kraju smilio, jebiga. Ne mogu vjerovati da SDP nije imao ništa jače od njega.
A ono desetak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:ako skupe skupa vise od 2 mandata, hocured wolf wrote:Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...n_razbojnik wrote:hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahahehehehehred wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
red wolf-
2016-02-10
ja se nadam da će ovih sitnih govana što više nestati sa političke scene, peovićke, mrsići, ćorići, đapići, vrdoljaci, čačići, divljakice, pupavke... sve to treba u pm stjeratiסמאל wrote:To bi bilo odlično,ako Pametno i Možemo uđe u parlament.Iskreno,nadam se kako će Mrsićev demokrati osvojit bar jedan mandat,kao Peovićka.red wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
Tako si o Milanoviću kad si navijao za tvoju predsjednicu Slovenac...Ti si kategorija budala...Ti ne znaš čemu služi tvoj mozak...Eroo wrote:Ovo je baš bilo nehumano s Plenkovićeve strane.
red wolf-
2016-02-10
ae, hiljadured wolf wrote:A ono desetak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:ako skupe skupa vise od 2 mandata, hocured wolf wrote:Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...n_razbojnik wrote:hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahahehehehehred wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
2014-04-15
A ne...Smanjit će se tvoj HDZ...A i ovi koji će ih izjesti...Kakva tragedija...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahatre wrote:ja se nadam da će ovih sitnih govana što više nestati sa političke scene, peovićke, mrsići, ćorići, đapići, vrdoljaci, čačići, divljakice, pupavke... sve to treba u pm stjeratiסמאל wrote:To bi bilo odlično,ako Pametno i Možemo uđe u parlament.Iskreno,nadam se kako će Mrsićev demokrati osvojit bar jedan mandat,kao Peovićka.red wolf wrote:MOST i Domovinski pokret će vas počopati kao pirane...Ni sami toga niste svjesni...SDP-ova koalicija će nakon toga imati dovoljno mandata da s ljevicom, centrom i liberalnom ljevicom formira vlast...
red wolf-
2016-02-10
hehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:ae, hiljadured wolf wrote:A ono desetak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:ako skupe skupa vise od 2 mandata, hocured wolf wrote:Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...n_razbojnik wrote:
hahahahehehehe kojim mandatima ljevice centra i liberlne pm hahahahahahahaheheheheh
red wolf-
2016-02-10
ma bude li 5 ili vise placam marendu u Vrapčured wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:ae, hiljadured wolf wrote:A ono desetak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:ako skupe skupa vise od 2 mandata, hocured wolf wrote:
Lijevo-zelena koalicija, Stranka bez imena i prezimena i Pametno...Iznenadit ćete se...
2014-04-15
veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
2015-08-08
Znači mplenki je ubio boga u njemu..
a ovaj dok je trzao još zakmečao titoooo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kad znaš vašu najveću slabost, lako vas je dobiti...n_razbojnik wrote:ma bude li 5 ili vise placam marendu u Vrapčured wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:ae, hiljadured wolf wrote:A ono desetak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:
ako skupe skupa vise od 2 mandata, hocu
red wolf-
2016-02-10
na izlasku iz zgrade je sam sebe bodrio... ""pa nisam bio baš tako jako loš... valjda""
2015-08-08
bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
"napuhani balon"...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...A onda pogled "genija" na to...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
red wolf-
2016-02-10
ja sam kod peđe stavio sokrata da vide kakav ih kreten promovira... muk i tišina :))tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
2015-08-08
Ono što vi ne vidite,HDZ nevoljko stoji uz Plenkya,te bi ga najradije zamjenili nekim drugim ,međutim...
Plenky je potreban za europsku ideju u Hrvatskoj,te ja za stanovite krugove u EU,Plenky najbolji izbor.
Jebe se njih za naše domaće prilike,međutim oni će poduprijet čovjeka koji gura njihovu ideju.
Ako Plenky ostane premijer,onda to neće bit snaga HDZ-a,već snaga tih krugova.
Plenky je potreban za europsku ideju u Hrvatskoj,te ja za stanovite krugove u EU,Plenky najbolji izbor.
Jebe se njih za naše domaće prilike,međutim oni će poduprijet čovjeka koji gura njihovu ideju.
Ako Plenky ostane premijer,onda to neće bit snaga HDZ-a,već snaga tih krugova.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
i taj bi budalaš htio voditi RH a tito bi prije pobio pola Hrvata nego dozvolio ssmostalnu RH kojoj sada mutavi telac želi biti premjer. Idiot parexellanceepikur37 wrote:Znači mplenki je ubio boga u njemu..
Moj SDP ima 4 zastupnika u EU parlamentu, a HDZ ne šest, već 4...Predsjednica nije vaša Kolinda, već moj Milaniović...Tko je podkapacitiran, ja ili vi?tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
red wolf-
2016-02-10
baš čudnomichaellcmacha wrote:ja sam kod peđe stavio sokrata da vide kakav ih kreten promovira... muk i tišina :))tre wrote:bero je podkapacitiran kao i njegovi birači, evo vidi soru, sitinga i wolfa, kuš bolje slike od njih da bi se dobila predodžba o stanju duha kod berinih glasačamichaellcmacha wrote:veli bero da se kao "dijete" od 18 godina učlanio u partiju, pa jel ima jasnije predodžbe koji je to lik... dijete od 18 godina se odlučilo na političku aktivnost kako bi utjecao na socijalnu nepravdu sad ima 40... znači 22 godine ga je bolio kurac za socijalnu nepravdu...
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Similar topics
» Plenky 90%
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
» Plenky dominira
» Najljepši je Plenky :)
» Plenky: Predviđamo pad od 9.4% BDP
» bero napuhao balon
Page 6 of 23