4:2- cekamo Skoru :-)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 4:2- cekamo Skoru :-)
Maggie19 wrote:Zastomislis da ne bi kogao dugo potrajati?Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Za nekoga tko se ne boji boli, razaranja, patnje i smrti, ni ja.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Bojim se sto nas ceka.
Što nas u najgorem slučaju može snaći?
Građanski rat.
Niti u tom slučaju ne vidim pretjeranog razloga za strah.
Ne bojim se smrti, razaranja, boli ni patnje.
Dobro, od dugotrajne agonije me ipak oblijeva hladan znoj, ali građanski rat zapravo ne bi mogao dugo potrajati, tako da ne bi ni dospjeli do tog stadija.
Takodjer, nekome he i sat koban i previse.
Razumijem da nekome i jest, samo kažem da meni nije.
Ne bi potrajao zato što nema dovoljno energije za njegovo dulje trajanje ili prevedeno, nema dovoljno strasti za ubijanjem i obične ljudske mržnje unutar samog hrvatskog nacionalnog korpusa.
Guest- Guest
Sejkeru, ti si optimisticniji nego sam mislila.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Zastomislis da ne bi kogao dugo potrajati?Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Za nekoga tko se ne boji boli, razaranja, patnje i smrti, ni ja.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Bojim se sto nas ceka.
Što nas u najgorem slučaju može snaći?
Građanski rat.
Niti u tom slučaju ne vidim pretjeranog razloga za strah.
Dobro, od dugotrajne agonije me ipak oblijeva hladan znoj, ali građanski rat zapravo ne bi mogao dugo potrajati, tako da ne bi ni dospjeli do tog stadija.
Ne bi potrajao zato što nema dovoljno energije za njegovo dulje trajanje ili prevedeno, nema dovoljno strasti za ubijanjem i obične ljudske mržnje unutar samog hrvatskog nacionalnog korpusa.
Nema gradjanskog rata ni u South Africa, Mexico, Somalia,........
2014-04-14
Maggie19 wrote:A, da ih ve skupa malo stisnemo o ekonomskim planovima?!debotoijusto wrote:aeMaggie19 wrote:Zato ima cetnik(us)a..primjer Mary Lou Skoro ;-Ddebotoijusto wrote:ako mogu primjetit partizana i usrasa malo i nista ove izboreMaggie19 wrote:Sve teme, osim onih za socijalni i ekonomski boljitak nacije, se forsiraju da bi se izbjegaoupravo nedostatak ponude rjesenja za taj boljitak. U cemu prednjace "ustase i partizani", "pravo na abortus", "corona", etc.
u ljubavi i izborima sve dopusteno
amo rec moji ga imaju a skoro je negdje svoj izgubio
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Maggie19 wrote:Sejkeru, ti si optimisticniji nego sam mislila.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Zastomislis da ne bi kogao dugo potrajati?Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:
Za nekoga tko se ne boji boli, razaranja, patnje i smrti, ni ja.
Takav sam po celom telu.
Šalu na stranu, stvarno si me iznenadila ovom ocjenom.
Ne mogu vjerovati da zaista misliš da smo mi Hrvati toliko zakrvljeni da bi se mogli istrijebiti ako bi dobili priliku?
I nije tu u pitanju neki moj posebni optimizam, pa pogledaj stanje u ww2.
Ogroman pokolj, ali realno je gotovo sva zakrvljenost među Hrvatima bila generirana vanjskim faktorima. Da nije bilo njih, Hrvati su mogli glatko prespavati rat u skladu sa Mačekovom politikom da kad se veliki tuku, mali idu pod stol.
Nije taj čovjek badava prije rata dobivao preko 90% glasova Hrvata.
Guest- Guest
Ide vojska. Ciji ste?!debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:A, da ih ve skupa malo stisnemo o ekonomskim planovima?!debotoijusto wrote:aeMaggie19 wrote:Zato ima cetnik(us)a..primjer Mary Lou Skoro ;-Ddebotoijusto wrote:ako mogu primjetit partizana i usrasa malo i nista ove izboreMaggie19 wrote:Sve teme, osim onih za socijalni i ekonomski boljitak nacije, se forsiraju da bi se izbjegaoupravo nedostatak ponude rjesenja za taj boljitak. U cemu prednjace "ustase i partizani", "pravo na abortus", "corona", etc.
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
pametno...eno skuplja prasinu u PDF-uMaggie19 wrote:Ide vojska. Ciji ste?!debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:A, da ih ve skupa malo stisnemo o ekonomskim planovima?!debotoijusto wrote:aeMaggie19 wrote:
Zato ima cetnik(us)a..primjer Mary Lou Skoro ;-D
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
2014-04-12
eto, upravo si rekao.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Sejkeru, ti si optimisticniji nego sam mislila.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Zastomislis da ne bi kogao dugo potrajati?Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:
Za nekoga tko se ne boji boli, razaranja, patnje i smrti, ni ja.
Takav sam po celom telu.
Šalu na stranu, stvarno si me iznenadila ovom ocjenom.
Ne mogu vjerovati da zaista misliš da smo mi Hrvati toliko zakrvljeni da bi se mogli istrijebiti ako bi dobili priliku?
I nije tu u pitanju neki moj posebni optimizam, pa pogledaj stanje u ww2.
Ogroman pokolj, ali realno je gotovo sva zakrvljenost među Hrvatima bila generirana vanjskim faktorima. Da nije bilo njih, Hrvati su mogli glatko prespavati rat u skladu sa Mačekovom politikom da kad se veliki tuku, mali idu pod stol.
Nije taj čovjek badava prije rata dobivao preko 90% glasova Hrvata.
Vanjski faktori.
Dosta smo manipulabilan narod.
Zasto sam te iznenadila?!
Ja sam uvijek cvrsto na zemlji.
;-)
Otvori temu.debotoijusto wrote:pametno...eno skuplja prasinu u PDF-uMaggie19 wrote:Ide vojska. Ciji ste?!debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:A, da ih ve skupa malo stisnemo o ekonomskim planovima?!debotoijusto wrote:aeMaggie19 wrote:
Zato ima cetnik(us)a..primjer Mary Lou Skoro ;-D
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
Da vidimo.
Predstavi. Obrisi prasinu.
:-)
abraham wrote:Nema gradjanskog rata ni u South Africa, Mexico, Somalia,........
Ratoborne kulutre u kojoj je nasilje na vrlo visokoj cijeni, a također i tzv. war lordovi koji odlučuju o životu i smrti, makar u vidu šefova narko kartela, paravojnih skupina i slično.
Guest- Guest
Maggie19 wrote:
eto, upravo si rekao.
Vanjski faktori.
Trenutno je njihov pritisak u smislu generiranja unutarnjeg nasilja toliko minoran da se slobodno može reći kako je realno nepostojeći.
A to je izgledno i za slijedećih bar nekoliko desetljeća, ako ne i puno dulje.
Uostalom, sjeti se kako su nas neki plašili svjetskom katastrofom ako izbije rat na prostorima bivše države. U biti je bila riječ o ostacima ostataka političkog promišljanja iz perioda hladnog rata.
Guest- Guest
Ekonomski pad od najmanje 30% u iducih godinu dana????? DNRH je vec sada siromasna. Pola ljudi nema nikakove zalihe. Gladan stomak i lako dostupno oruzje..... Institucije koje su vec sada urusene.Policija koja se urusava, sklonost korupciji...... Sve je otvoreno.....
2014-04-14
ima negdje vec tema , to je klasa od 2 mandata u HR ako sreceMaggie19 wrote:Otvori temu.debotoijusto wrote:pametno...eno skuplja prasinu u PDF-uMaggie19 wrote:Ide vojska. Ciji ste?!debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:
A, da ih ve skupa malo stisnemo o ekonomskim planovima?!
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
Da vidimo.
skoro mi jaca tema
2014-04-12
Nama je i bila( i ostala) katastrofa.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:
eto, upravo si rekao.
Vanjski faktori.
Trenutno je njihov pritisak u smislu generiranja unutarnjeg nasilja toliko minoran da se slobodno može reći kako je realno nepostojeći.
A to je izgledno i za slijedećih bar nekoliko desetljeća, ako ne i puno dulje.
Uostalom, sjeti se kako su nas neki plašili svjetskom katastrofom ako izbije rat na prostorima bivše države. U biti je bila riječ o ostacima ostataka političkog promišljanja iz perioda hladnog rata.
Svjetski razmjeri manje-vise.
Ljudi su frustrirani, zemlja naocigled bezocno pokradena, rastu klasne razlike, tj.nestaju klase, hrane se umjetno neki stari jazovi...not good.
Refreshaj temu, sad je aktualna :-)debotoijusto wrote:ima negdje vec tema , to je klasa od 2 mandata u HR ako sreceMaggie19 wrote:Otvori temu.debotoijusto wrote:pametno...eno skuplja prasinu u PDF-uMaggie19 wrote:Ide vojska. Ciji ste?!debotoijusto wrote:Maggie19 wrote:
A, da ih ve skupa malo stisnemo o ekonomskim planovima?!
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
Da vidimo.
skoro mi jaca tema
hocu gospo mojaMaggie19 wrote:Refreshaj temu, sad je aktualna :-)debotoijusto wrote:ima negdje vec tema , to je klasa od 2 mandata u HR ako sreceMaggie19 wrote:Otvori temu.debotoijusto wrote:pametno...eno skuplja prasinu u PDF-uMaggie19 wrote:
Ide vojska. Ciji ste?!
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
Da vidimo.
skoro mi jaca tema
2014-04-12
Maggie19 wrote:
Ljudi su frustrirani, zemlja naocigled bezocno pokradena, rastu klasne razlike, tj.nestaju klase, hrane se umjetno neki stari jazovi...not good.
Mediji to prikazuju na katastrofičan način zbog svojih interesa, ekonomski i političko-aktivističkih. Potpiruju najniže strasti i šire radikalno glup način razmišljanja po principu za sve su krivi oni s druge strane barikade.
Nisam ja badava odavno rekao kako su masovni mediji jedan od glavnih problema čovječanstva danas.
Guest- Guest
B-))debotoijusto wrote:hocu gospo mojaMaggie19 wrote:Refreshaj temu, sad je aktualna :-)debotoijusto wrote:ima negdje vec tema , to je klasa od 2 mandata u HR ako sreceMaggie19 wrote:Otvori temu.debotoijusto wrote:pametno...eno skuplja prasinu u PDF-uMaggie19 wrote:
Ide vojska. Ciji ste?!
Koji su tvoji, deboto?
I di je taj program.
;-D
Da vidimo.
skoro mi jaca tema
Da se malo i tamo raspiri rasprava.
Nadovezujes se na moje misli. Nenapisane.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:
Mediji to prikazuju na katastrofičan način zbog svojih interesa, ekonomski i političko-aktivističkih. Potpiruju najniže strasti i šire radikalno glup način razmišljanja po principu za sve su krivi oni s druge strane barikade.
Nisam ja badava odavno rekao kako su masovni mediji jedan od glavnih problema čovječanstva danas.
Medijska manipulacija, koju sam spominjala vise puta, omogucena izostankom medijske pismenosti ( a to ne znaci poznavanje koristenja racunala i/li Interneta) potenciraju stanje kaosa.
Maggie19 wrote:Nadovezujes se na moje misli. Nenapisane.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:
Medijska manipulacija, koju sam spominjala vise puta, omogucena izostankom medijske pismenosti ( a to ne znaci poznavanje koristenja racunala i/li Interneta) potenciraju stanje kaosa.
Da, ali za dulje trajanje posljedica takve medijske manipulacije danas jednostavno ipak nema dovoljno realnog goriva.
Govorim o unutarnjem stanju u Hrvatskoj, naravno.
Guest- Guest
Iskreno, ne mogu se slozit, a i ne slozit.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:Nadovezujes se na moje misli. Nenapisane.Speare Shaker wrote:Maggie19 wrote:
Da, ali za dulje trajanje posljedica takve medijske manipulacije danas jednostavno ipak nema dovoljno realnog goriva.
Govorim o unutarnjem stanju u Hrvatskoj, naravno.
Nove generacijr su potpuno drukcije.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
» Dok čekamo povratnike, stigla useljenica
» Medvedev: Čekamo jesen da vam se najebemo majke
» Erdogan: Zašto mi muslimani čekamo pomoć drugih?
» OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
» Dok čekamo povratnike, stigla useljenica
» Medvedev: Čekamo jesen da vam se najebemo majke
» Erdogan: Zašto mi muslimani čekamo pomoć drugih?
Page 2 of 2