PUPI JE KRIV ZA SVE!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PUPI JE KRIV ZA SVE!
debotoijusto wrote:[size=52]U moru predizbornih spotova, koji su svi pomalo nalik jedan drugome - red samohvale, red upiranja prstom, red obećanja - jedan duhovitošću i sarkastičnim tonom odskače od prosjeka. [/size]
[size=52]Predizborni spot SDSS-a poigrava se teorijama zavjere o 'notornom' Miloradu Pupovcu te ga 'prokazuje' kao glavnog krivca za sva zla ovoga svijeta - od 5G mreže do novog vala koronavirusa.[/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Norka,Magi,ne želim mu to ni ja,ali jake države na taj način riješavaju se onih koji ih destabiliziraju.Rusija,Sad,Izrael,jedino primitivna Saudijska Arabija namami te veleposlanstvo i iskasapi.
Međutim,Pupy ipak nije takav kalibar da bi se pribjeglo takvim mjerama.
Međutim,Pupy ipak nije takav kalibar da bi se pribjeglo takvim mjerama.
Last edited by סמאל on 28/6/2020, 16:14; edited 1 time in total (Reason for editing : M)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Maggie19 wrote:Da mi je vidit popis njegove imovine i tzv.usteđevine.
Tu spada i zenine mu, punicine, djece te ostale bliske rodbine.
Samo me to zanima, nacija nebitna. Osim u objasnjenju da ju je debelo.iskoristio i zlouporabio za bogacenje, dok normalni hrvatski Srbi dijrele sudbinu cijele nacije.
Kako je biti Srbin u Hrvatskoj, propitkivalo se svojedobno sa SDSS-ova predizbornog plakata za europske izbore. O tome kako je obespravljen, premda i sam kreira vlast u Hrvatskoj, čelni čovjek te stranke Milorad Pupovac ne prestaje progovarati, pa je tako nedavno povukao paralelu između Hrvatske i NDH. No, da Pupovac u Hrvatskoj sasvim solidno živi detektirao je jedne prigode bivši predsjednik Josipović nazivajući njegovu politiku ‘etnobiznisom’. Zavirite li u Pupovčevu imovinsku karticu, ondje je moguće pronaći podosta zanimljivosti. Ovaj saborski zastupnik prima plaću u iznosu od oko 12.454 kune, a osim toga, kada je o primanjima riječ Pupovac od nesamostalnog rada na zagrebačkom Filozofskom fakultetu uprihodi dodatnih 3856 kuna mjesečno. Pupovac je u Zagrebu vlasnik stana od 44 kvadrata procjenjenog na 550 000,00 kuna.
Usto, u kartici se navodi i sto kvadrata kuće s okućnicom također u Zagrebu, a ona je procijenjena na 850 000,00 kuna. Kada je o štednji riječ Pupovac u imovinskoj kartici navodi 10 977,93 američkih dolara, 14 163,70 eura te 400 švicarskih franaka. Svakako je vrijedno spomenuti kako je Pupovac gotovo dva desetljeća bio prvi čovjek SNV-a kojemu se na godišnjoj razini dodijeljuje oko tri milijuna kuna. Primjerice, SNV-u je u 2017. godini iz proračuna dodijeljeno 3,2 milijuna kuna, godinu prije na račun SNV-a slilo se 3.590.000,00 kuna.
Ono što je posebno intrigantno jest činjenica da je iste te 2016. godine u odluci o dodjeljivanju ovih sredstava, kao član Savjeta za nacionalne manjine, sudjelovao osobno Pupovac, koji je u to doba bio predsjednik SNV-a. ”Prestanite izdvajati 3,2 milijuna kuna godišnje za medij koji huška netrepeljivost i mržnju”, svojedobno je, aludirajući na tjednik Novosti, apelirala Željka Markić iz ‘U ime obitelji’. Ali, njezini apeli ostali su visjeti u zraku. Kako je biti Srbin u Hrvatskoj, pitanje je koje, kakva li paradoksa, postavlja čovjek koji sasvim solidno živi na taj račun.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/etnobiznis-milorada-pupovca-brojke-sve-otkrivaju-evo-kako-je-biti-pupovac-u-hrvatskoj-1364902/
----> Imovinska kartica
Svi sve znamo. Preociti su.סמאל wrote:Dobro,to je širok pojam.U politici ruka ruku mije,jebe se Pupavca za tamo nekim Srbaljima po ličkim selendrama,no kad treba skrenut pozornost javnosti s nekih tema,onda se Pupavca pusti s lanca da laje i odvlači pozornost.Maggie19 wrote:On je svasta,ali nije idiot.סמאל wrote:Pupovac ne bi bio to što jest,da i neki mešetari s hrvatske političke scene nemaju koristi od njega.Pupovac je sve ono što govorite,ali je i nešto što ne vidite,on je jedan korisni idiot.
Pupavac je lopovska bagra kao i svi ostali,te jedni drugima drže ljestve a sve ovo je predstava za onakve kao što je vuksdinare.
Ako mislite napredak i prosperitet u hrvatskom društvu,birajte Galaktičku Federaciju i Longija kao njihovog namjesnika,samo tako će te imat prosperitet i prekomjerni natalitet s tisućama Longijevih bebica.
2015-07-23
nije kriv plenki nego ivica račan i sdp koji je izvršio promjenu ustava i izbornog zakona kojim je onemogućio glasovanje dijaspori, a uduplao vrijednost srpskim glasovima... poanta je u onom što sam rekao ali i to ljudi nikako da shvate, hrvatima je bilo bitno da stvore državu a ne da se osvećuju i da ubijaju bilo koga uključujući i srbe.. i one koji su aktivno sudjelovali u pobuni a pogotovo ne one koji nisu, a pogotovo ne one koji makar i ovako kako je sada, predstavljaju srbiju u hrvatskoj na mala srpska vrata... ali kako je poslovično očekivati od srba, oni mira nemaju i sve će poduzeti da naškode i naštete hrvatima i hrvatskoj, a onda kad se vrč opet razbije, bit ćemo u problemu i mi i oni, a nepotrebno...סמאל wrote:Ako ga drži za jaja,tu je sam Plenky kriv,kao i svi prijašnji premijeri.Pupovac je jako inteligentan i opasan igrač,te da su bili mudri,uvijek postoji način nekog se riješiti.
Da su imali imalo sluha i volje,Popovac je davno mogao bit na kemoterapiji ili nekom drugom obliku lječenja a vuk bi bio sit a ovce na broju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mislim da je to samo povrsina.Noor wrote:Maggie19 wrote:Da mi je vidit popis njegove imovine i tzv.usteđevine.
Samo me to zanima, nacija nebitna. Osim u objasnjenju da ju je debelo.iskoristio i zlouporabio za bogacenje, dok normalni hrvatski Srbi dijrele sudbinu cijele nacije.
Kako je biti Srbin u Hrvatskoj, propitkivalo se svojedobno sa SDSS-ova predizbornog plakata za europske izbore. O tome kako je obespravljen, premda i sam kreira vlast u Hrvatskoj, čelni čovjek te stranke Milorad Pupovac ne prestaje progovarati, pa je tako nedavno povukao paralelu između Hrvatske i NDH. No, da Pupovac u Hrvatskoj sasvim solidno živi detektirao je jedne prigode bivši predsjednik Josipović nazivajući njegovu politiku ‘etnobiznisom’. Zavirite li u Pupovčevu imovinsku karticu, ondje je moguće pronaći podosta zanimljivosti. Ovaj saborski zastupnik prima plaću u iznosu od oko 12.454 kune, a osim toga, kada je o primanjima riječ Pupovac od nesamostalnog rada na zagrebačkom Filozofskom fakultetu uprihodi dodatnih 3856 kuna mjesečno. Pupovac je u Zagrebu vlasnik stana od 44 kvadrata procjenjenog na 550 000,00 kuna.
Usto, u kartici se navodi i sto kvadrata kuće s okućnicom također u Zagrebu, a ona je procijenjena na 850 000,00 kuna. Kada je o štednji riječ Pupovac u imovinskoj kartici navodi 10 977,93 američkih dolara, 14 163,70 eura te 400 švicarskih franaka. Svakako je vrijedno spomenuti kako je Pupovac gotovo dva desetljeća bio prvi čovjek SNV-a kojemu se na godišnjoj razini dodijeljuje oko tri milijuna kuna. Primjerice, SNV-u je u 2017. godini iz proračuna dodijeljeno 3,2 milijuna kuna, godinu prije na račun SNV-a slilo se 3.590.000,00 kuna.
Ono što je posebno intrigantno jest činjenica da je iste te 2016. godine u odluci o dodjeljivanju ovih sredstava, kao član Savjeta za nacionalne manjine, sudjelovao osobno Pupovac, koji je u to doba bio predsjednik SNV-a. ”Prestanite izdvajati 3,2 milijuna kuna godišnje za medij koji huška netrepeljivost i mržnju”, svojedobno je, aludirajući na tjednik Novosti, apelirala Željka Markić iz ‘U ime obitelji’. Ali, njezini apeli ostali su visjeti u zraku. Kako je biti Srbin u Hrvatskoj, pitanje je koje, kakva li paradoksa, postavlja čovjek koji sasvim solidno živi na taj račun.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/etnobiznis-milorada-pupovca-brojke-sve-otkrivaju-evo-kako-je-biti-pupovac-u-hrvatskoj-1364902/
----> Imovinska kartica
ja sam uvjerena :)Maggie19 wrote:mislim da je to samo povrsina.Noor wrote:Maggie19 wrote:Da mi je vidit popis njegove imovine i tzv.usteđevine.
----> Imovinska kartica
Maggie19 likes this post
https://www.vecernji.hr/vijesti/transkript-razgovora-predsjednika-tudjmana-i-milorada-pupovca-282483michaellcmacha wrote:nije kriv plenki nego ivica račan i sdp koji je izvršio promjenu ustava i izbornog zakona kojim je onemogućio glasovanje dijaspori, a uduplao vrijednost srpskim glasovima... poanta je u onom što sam rekao ali i to ljudi nikako da shvate, hrvatima je bilo bitno da stvore državu a ne da se osvećuju i da ubijaju bilo koga uključujući i srbe.. i one koji su aktivno sudjelovali u pobuni a pogotovo ne one koji nisu, a pogotovo ne one koji makar i ovako kako je sada, predstavljaju srbiju u hrvatskoj na mala srpska vrata... ali kako je poslovično očekivati od srba, oni mira nemaju i sve će poduzeti da naškode i naštete hrvatima i hrvatskoj, a onda kad se vrč opet razbije, bit ćemo u problemu i mi i oni, a nepotrebno...סמאל wrote:Ako ga drži za jaja,tu je sam Plenky kriv,kao i svi prijašnji premijeri.Pupovac je jako inteligentan i opasan igrač,te da su bili mudri,uvijek postoji način nekog se riješiti.
Da su imali imalo sluha i volje,Popovac je davno mogao bit na kemoterapiji ili nekom drugom obliku lječenja a vuk bi bio sit a ovce na broju.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
crvenkasti počinje sa c. A to je na ćirilici s. Srbin!
pa pročitaj taj transkript... ali sa razumijevanjem...debotoijusto wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/transkript-razgovora-predsjednika-tudjmana-i-milorada-pupovca-282483michaellcmacha wrote:nije kriv plenki nego ivica račan i sdp koji je izvršio promjenu ustava i izbornog zakona kojim je onemogućio glasovanje dijaspori, a uduplao vrijednost srpskim glasovima... poanta je u onom što sam rekao ali i to ljudi nikako da shvate, hrvatima je bilo bitno da stvore državu a ne da se osvećuju i da ubijaju bilo koga uključujući i srbe.. i one koji su aktivno sudjelovali u pobuni a pogotovo ne one koji nisu, a pogotovo ne one koji makar i ovako kako je sada, predstavljaju srbiju u hrvatskoj na mala srpska vrata... ali kako je poslovično očekivati od srba, oni mira nemaju i sve će poduzeti da naškode i naštete hrvatima i hrvatskoj, a onda kad se vrč opet razbije, bit ćemo u problemu i mi i oni, a nepotrebno...סמאל wrote:Ako ga drži za jaja,tu je sam Plenky kriv,kao i svi prijašnji premijeri.Pupovac je jako inteligentan i opasan igrač,te da su bili mudri,uvijek postoji način nekog se riješiti.
2015-08-08
PREDSJEDNIK: Profesore Pupovac, sa svoje strane ići ću i na smjenjivanje ljudi. Ja ne vodim dvoličnu politiku. Vi ste vjerojatno mogli pročitati, Novak Pribičević je dao, kojega ja nisam znao, ja sam samo čuo da je jedan onako normalniji demokratski čovjek. Ja sam mu 90. rekao dođi, pa sam Raškoviću, pa molim nisam želio sve to skupa što se zbilo ovako kako se je zbilo. Prema tome, molim, znate što je sada, i to sada vi morate djelovati na svoje, da ne izazivaju sa pretjeranim zahtjevima i to, pa da onda mobiliziraju ne samo ove radikalne, nego i druge. DR. MILORAD PUPOVAC: Predsjedniče, budite uvjereni da ćemo mi to raditi. Ono što, osim ovog problema, vrlo je bitno" mi smo apsolutno mi imamo i dr. Stanimirović i ja i svi moji suradnici povjerenje u vas i vašu politiku i državnu politiku općenito. Mi hoćemo da ovaj narod naše povjerenje dijeli sa nama i da srpski živalj u Hrvatskoj ima povjerenje u državnu politiku, ima potpuni osjećaj povjerenja prema vama i vašoj politici.michaellcmacha wrote:pa pročitaj taj transkript... ali sa razumijevanjem...debotoijusto wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/transkript-razgovora-predsjednika-tudjmana-i-milorada-pupovca-282483michaellcmacha wrote:nije kriv plenki nego ivica račan i sdp koji je izvršio promjenu ustava i izbornog zakona kojim je onemogućio glasovanje dijaspori, a uduplao vrijednost srpskim glasovima... poanta je u onom što sam rekao ali i to ljudi nikako da shvate, hrvatima je bilo bitno da stvore državu a ne da se osvećuju i da ubijaju bilo koga uključujući i srbe.. i one koji su aktivno sudjelovali u pobuni a pogotovo ne one koji nisu, a pogotovo ne one koji makar i ovako kako je sada, predstavljaju srbiju u hrvatskoj na mala srpska vrata... ali kako je poslovično očekivati od srba, oni mira nemaju i sve će poduzeti da naškode i naštete hrvatima i hrvatskoj, a onda kad se vrč opet razbije, bit ćemo u problemu i mi i oni, a nepotrebno...סמאל wrote:Ako ga drži za jaja,tu je sam Plenky kriv,kao i svi prijašnji premijeri.Pupovac je jako inteligentan i opasan igrač,te da su bili mudri,uvijek postoji način nekog se riješiti.
je... baš je trebao biti uvjeren u miloradovo poštenje i čestitost...
2015-08-08
franjo je kupio svoga srbina i vidim dobro sluzi sve do sad , ima kilometraze no uredno servisiran , 7. vlasnik
meni je to odlican potez franje za relativno sitan novac+povlastice imao srbina koji ima kontrolu nad ostatkom srba u HR zatim su i ostali vidjeli prednosti svoga osobnog srbina
bude ih vidio i skoro vjeruj mi
meni je to odlican potez franje za relativno sitan novac+povlastice imao srbina koji ima kontrolu nad ostatkom srba u HR zatim su i ostali vidjeli prednosti svoga osobnog srbina
2014-04-12
E pa to je ono kad ja kažem da je Pupy,,korisni idiot''.Nema osobe koju se ne može kupit.debotoijusto wrote:franjo je kupio svoga srbina i vidim dobro sluzi sve do sad , ima kilometraze no uredno servisiran , 7. vlasnik
2015-07-23
AlfaOmega wrote:crvenkasti počinje sa c. A to je na ćirilici s. Srbin!
A ovo:
CPBEHKACTN
Misliš da je slučajno što se može latinicom napisati ćirilicom?
Smrad.
crvenkasti-
2014-04-17
ne treba nama nitko za kontrolu srba, to najbolje možemo, a i trebali bi samidebotoijusto wrote:franjo je kupio svoga srbina i vidim dobro sluzi sve do sad , ima kilometraze no uredno servisiran , 7. vlasnik
niti bi itko na vlasti o tome brinuo, da sastavi čvrstu većinu i bez njih...
no, doći će i to na red...
Bavite se sa ono 2-3 preostalih posto Srba,kao da na leđima imate barem 50% i uvijek su vam oni glavni krivci za sve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
trebalo je u to doba a nije lose doslo ni ostalima kasnije , nema tu nevinihNoor wrote:ne treba nama nitko za kontrolu srba, to najbolje možemo, a i trebali bi samidebotoijusto wrote:franjo je kupio svoga srbina i vidim dobro sluzi sve do sad , ima kilometraze no uredno servisiran , 7. vlasnik
niti bi itko na vlasti o tome brinuo, da sastavi čvrstu većinu i bez njih...
no, doći će i to na red...
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Pupi kod Ace u Nu2
» Hasanče&Pupi
» pupi vs petrina
» Pupi, što kažeš?
» Pupi kod Ace u Nu2
» Hasanče&Pupi