Hrvatska: Stižu dolari!
Page 1 of 1
Hrvatska: Stižu dolari!
https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3206885-hrvate-dotukao-talas-korone-i-zemljotresa-svetska-banka-im-daje-500-miliona-dolara
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Hrvatska: Stižu dolari!
Neko uzima kredit na ime Korone i Zemljotresa...
Zivi se na kredu, platice neko za 50 godina, nakon sto se rodi.
Zivi se na kredu, platice neko za 50 godina, nakon sto se rodi.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Kad legne na račun HNB-a, pretvara se u kune.
HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Uzmeš kredit zs kamatom 0,6% i vratiš onaj nekadašnji od 6%. Stara fora, a prilika prva.
PS: Moj stariji princ je upravo to uradio. Upravo vraća kompletan kredit od 4%, s novim od 0%.
Last edited by Eroo on 27/6/2020, 18:35; edited 1 time in total
Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Uzmeš kredit zs kamatom 0,6% i vratiš onaj nekadašnji od 6%. Stara fora, a prilika prva.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Krediti su danas i inače s niskom kamatom, jer nema onih koji bi ih uzimali.
Jedino se uzimaju za vraćanje starih kredita s visokom kamatom.
Nesto sumnjam ali ako je istinito ovih 0,6% onda super jer zadnji zajam koji su Rumunji uzeli kod SB sad nedavno je kamata bila oko 3,6%.Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
love ima a investicija nema, banke moraju okretati lovu inače umiru i zato je kamata niska pod broj jedan i pod broj dva država je osigurala pozitivan i dobar rejting zbog čega su nam kamate zanemarive.
Da je milanče na mjestu anemičnog mi bi bili vrlo vjerojatno u recesiji a kamate nam ne bi bile 0,6% nego bliže 6%. Jedini premjer za čijeg mandata smo bili u recesiji 15 kvartala zaredom od mogućih 16. E sad ko voli recesiju neka zaokruži za pajser koaliciju.
Da je milanče na mjestu anemičnog mi bi bili vrlo vjerojatno u recesiji a kamate nam ne bi bile 0,6% nego bliže 6%. Jedini premjer za čijeg mandata smo bili u recesiji 15 kvartala zaredom od mogućih 16. E sad ko voli recesiju neka zaokruži za pajser koaliciju.
cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Guest- Guest
gluposti valja...najjednostavnije je nazvati i pitati..koja 0.6% kamata..???Pirate wrote:Nesto sumnjam ali ako je istinito ovih 0,6% onda super jer zadnji zajam koji su Rumunji uzeli kod SB sad nedavno je kamata bila oko 3,6%.Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Guest- Guest
a šta ti glumiš? pišeš da plaćaš 3 kredita, odakle lova tebi?Legendovich wrote:cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
sigurno je sve crno na bijelo i po propisima, moš mislit
ne glumim nishta.,posteno radim(drugacije nije moguce ovdje),i s obzirom koliko zaradim,mogu si priustiti kredita u toj visini koje isplacujem..i sve je po propisima,vjerovala ili ne..Noor wrote:a šta ti glumiš? pišeš da plaćaš 3 kredita, odakle lova tebi?Legendovich wrote:cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:
HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.
n o nije rasprava st ose tice pojednica,nego zaduzivanje drzave..sTO je bitno dugacije
Guest- Guest
i sve transparentno...preko računa, kakav fuš, nema toga u švabiji :)Legendovich wrote:ne glumim nishta.,posteno radim(drugacije nije moguce ovdje),i s obzirom koliko zaradim,mogu si priustiti kredita u toj visini koje isplacujem..i sve je po propisima,vjerovala ili ne..Noor wrote:a šta ti glumiš? pišeš da plaćaš 3 kredita, odakle lova tebi?Legendovich wrote:cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:
Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)
n o nije rasprava st ose tice pojednica,nego zaduzivanje drzave..sTO je bitno dugacije
Legendovich wrote:ne glumim nishta.,posteno radim(drugacije nije moguce ovdje),i s obzirom koliko zaradim,mogu si priustiti kredita u toj visini koje isplacujem..i sve je po propisima,vjerovala ili ne..Noor wrote:a šta ti glumiš? pišeš da plaćaš 3 kredita, odakle lova tebi?Legendovich wrote:cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:
Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)
ma moguće je, samo treba znat.
Tko će to vračat.? Buduće generacije. A je im posal.Mogu i ja tako. Neš ti velike pameti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
danni :)danni1 wrote:Legendovich wrote:ne glumim nishta.,posteno radim(drugacije nije moguce ovdje),i s obzirom koliko zaradim,mogu si priustiti kredita u toj visini koje isplacujem..i sve je po propisima,vjerovala ili ne..Noor wrote:a šta ti glumiš? pišeš da plaćaš 3 kredita, odakle lova tebi?Legendovich wrote:cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:
Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.
ma moguće je, samo treba znat.
pa zna on jako dobro, kaj si naivan ;)
svetoje bulazni.Noor wrote:a šta ti glumiš? pišeš da plaćaš 3 kredita, odakle lova tebi?Legendovich wrote:cek cek..neki dan forumski "veleumovi" rekose da se doli dobro zivi,prodaje ,kupuje,grade kuce kreditima..a sad ti kaješ da malo tko uzima kredite..???..odakle lova onda..nema investicija,garantiram da ih nece niti biti,a lovica..???..drzavna blagajna pod napadom Erinih jurisnika???Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:
njemačka kao i svaka druga država, odnosno bankovni sustav, procjenjuje dužnika.
svetoje da ga jebeš s plaćom od cca 1300-1500€ nemre imat anuitet od 1600.
svetoje naš inžinjer ima sada problem s otplatom kredita za micubiši.
svetoje ne pozna sustav najma vozila i rizik onog tko iznajmljuje vozilo.
svetoje je sada rizičan jer mu je plaća manja od trećine anuiteta, a ne posjeduje nekretninu u njemačkoj.
aldi mu je zakon i ćurka
2014-12-30
Moj najstariji princ je upravo odplatio stariji kredit s novim od 0% kamate.Legendovich wrote:gluposti valja...najjednostavnije je nazvati i pitati..koja 0.6% kamata..???Pirate wrote:Nesto sumnjam ali ako je istinito ovih 0,6% onda super jer zadnji zajam koji su Rumunji uzeli kod SB sad nedavno je kamata bila oko 3,6%.Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:
Ne bih se spuštao sad u ovo, a čuo sam očini mi se od Marića, da su upravo
na račun niže kamate prišparali 360 mio....nečega, jebiga, ne sićan se više čega.
Možda pogledš na hr Ministarstvu za financije?Pirate wrote:Nesto sumnjam ali ako je istinito ovih 0,6% onda super jer zadnji zajam koji su Rumunji uzeli kod SB sad nedavno je kamata bila oko 3,6%.Eroo wrote:Pa napisao sam ti, mislim da je 0.6% (rekoše na HTV prije par dana). Marcelus će ovo bolje znati.Pirate wrote:Jasno, no moje pitanje je konkretno bilo vezano za ovaj zajam, kolika je kamata na njega. Ako znas, budi dobar i podijeli sa nama info. :)Eroo wrote:HR će ove godine zaraditi cca 360 milijuna eura na račun jeftinijih kamata.Pirate wrote:Po kojoj je kamati uopce odobren zajam?
Gore iznad sam objasnio na primjeru starijeg princa.
Osobno ne koristim takve usluge banaka. Ima pametnijih načina...
Similar topics
» Ovo je srpska nafta - stižu dolari
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» VIDEO: HRVATSKA VOJSKA TESTIRALA NOVO MOĆNO NAORUŽANJE Stižu Patrije s izraelskim topom, 8 sofisticiranih stanica instalirat će u DOK-ING-u i Đakoviću
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» VIDEO: HRVATSKA VOJSKA TESTIRALA NOVO MOĆNO NAORUŽANJE Stižu Patrije s izraelskim topom, 8 sofisticiranih stanica instalirat će u DOK-ING-u i Đakoviću
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
Page 1 of 1