ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice - Page 8 Empty Re: Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice

Post by Guest 28/6/2020, 20:28

Maggie19 wrote:
kaya wrote:
Maggie19 wrote:Meni je sve ovo nebitno, samo bih obvezala sve ove pobirnike zabrane sbortusa da usvoje barem jedno napusteno dijete te da izdvajaju, iz svojih primanja, odredjeni postotak za zrtve silovanja.
Takodjer, onemogucila bih im koristenje Interneta, mobitela, tj. omogucila bih im povrat kompletnog tehnoloskog, i drugog, okruzenja za jedno 50 godina unatrag. Etc.
Da sve bude u tonu.
Kako sam humana. ;-D
Ja bi im uskratila medicinsku pomoć i zdravstveno. Oni i tako misle da čovjek nema pravo intervenirati . Neka se liječe kod bozanića.
Nisam tako okrutna. Vise konstruktivna.
;-D

gskk obje ... pa ako se itko ovdje poziva na znanost onda su to primitivni katolibani.. ne vrijedi vam ni crtati koliko ste nepismene... kad vec ne prihvacate znanstvenu cinjenicu o kojoj sam stavila link onda ste vi te koje trebaju odbaciti internet i sva znanstvena dostignuca.. ili jos bolje da upotrijebim vasu logiku ... nije 100% znanstvenika osmislilo internet pa mozda on i ne postoji ... kila mozga

Guest
Guest

Back to top Go down

Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice - Page 8 Empty Re: Organizatorica Hoda za život: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice

Post by Guest 28/6/2020, 20:52

Maggie19 wrote:
n_razbojnik wrote:
Maggie19 wrote:Eto, krivo sam te shvatila ;-D
Sve ti je to upitno..svakom je njegovo normalno ;-))
Trebali bi ono trebali bi ovo je vrlo "lame" kontraargument, ali tu se pro-choice u svom sukobu interesa vežu jer suština svega im je negativna...ne gledaju na dijete i trudnoću kao nešto novo i lijepo, vec nepotrebnu zajebanciju
Moj stav je jasan: ne shvacanju i koristenju abortusa kao kontracepcije, ali i ne shvacanju i koristenju zene kao inkubatora te nametanju misljenja da je novi, nerođeni, zivot vazniji i s vecim pravima od postojeceg.

Nisam primjetio da boldano mišljenje itko zastupa, kako ovdje tako niti u društvu općenito.
Pa praktički svi kažu kako dopuštaju abortus ako je zbog trudnoće ugrožen život majke! Suprotna mišljenja uopće nisam primjetio.
I stvarno je potrebno shvatiti da se kad je riječ o djetetu koje se još nije rodilo, abortusom poništava njegovo temeljno ljudsko pravo, a to je ono na život odnosno u ovom slučaju na rođenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 28/6/2020, 20:56

kaya wrote:
Maggie19 wrote:Meni je sve ovo nebitno, samo bih obvezala sve ove pobirnike zabrane sbortusa da usvoje barem jedno napusteno dijete te da izdvajaju, iz svojih primanja, odredjeni postotak za zrtve silovanja.
Takodjer, onemogucila bih im koristenje Interneta, mobitela, tj. omogucila bih im povrat kompletnog tehnoloskog, i drugog, okruzenja za jedno 50 godina unatrag. Etc.
Da sve bude u tonu.
Kako sam humana. ;-D
Ja bi im uskratila medicinsku pomoć i zdravstveno. Oni i tako misle da čovjek nema pravo intervenirati . Neka se liječe kod bozanića.
Poželjnoje da čovjek intervenira u cilju spašavanja života.

Trudnoća nije bolest da zahtjeva medicinsku intervenciju osim ako se ne iskomplicira. Onda je poželjna intervencija ali u smislu spašavanja života.

Nije to pitanje što žena čini sa svojim tijelom. U pitanju je drugo tijelo.

Ne možeš ni otić, recimo kod ortopedskog kirurga i tražit da ti amputira zdravu rukuku ili nogu. Bez obzira što to je tvoje tijelo al ne može.

Možeš si sama to napravit al ne možeš tražit od doktora da to napravi.

Možeš i abortirat sama al nije fer tražit da to netko drugi obavlja za tebe.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 28/6/2020, 21:00

Speare Shaker wrote:
Maggie19 wrote:
n_razbojnik wrote:
Maggie19 wrote:Eto, krivo sam te shvatila ;-D
Sve ti je to upitno..svakom je njegovo normalno ;-))
Trebali bi ono trebali bi ovo je vrlo "lame" kontraargument, ali tu se pro-choice u svom sukobu interesa vežu jer suština svega im je negativna...ne gledaju na dijete i trudnoću kao nešto novo i lijepo, vec nepotrebnu zajebanciju
Moj stav je jasan: ne shvacanju i koristenju abortusa kao kontracepcije, ali i ne shvacanju i koristenju zene kao inkubatora te nametanju misljenja da je novi, nerođeni, zivot vazniji i s vecim pravima od postojeceg.

Nisam primjetio da boldano mišljenje itko zastupa, kako ovdje tako niti u društvu općenito.
Pa praktički svi kažu kako dopuštaju abortus ako je zbog trudnoće ugrožen život majke! Suprotna mišljenja uopće nisam primjetio.
I stvarno je potrebno shvatiti da se kad je riječ o djetetu koje se još nije rodilo, abortusom poništava njegovo temeljno ljudsko pravo, a to je ono na život odnosno u ovom slučaju na rođenje.
u vezi s boldanim nadodala bih da je tu izbor majčin.. može žrtvovati vlastiti život zbog života djeteta... ima puno primjera majki koje su to uradile.. neke su od Crkve proglašene i sveticama
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by orion 28/6/2020, 21:26

Hod za život i slične inicijative pokrenute su iz ekonomskih razloga.  Struka maksimalno profitira zabranom pobačaja jer se oni  prebacuju u ilegalu. Već sada su na dobitku - na radnom mjestu u javnom zdravstvu pozivaju se na priziv savjesti, dok isti ti u privatnim ordinacijama nemaju problema ni sa savješću, ni sa vjerom, ni sa uvjerenjima. 

Na kraju balade sirotinja će rađati neželjene siročiće.
orion
orion

2017-06-06

Maggie19 likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 28/6/2020, 21:31

orion wrote:Hod za život i slične inicijative pokrenute su iz ekonomskih razloga.  Struka maksimalno profitira zabranom pobačaja jer se oni  prebacuju u ilegalu. Već sada su na dobitku - na radnom mjestu u javnom zdravstvu pozivaju se na priziv savjesti, dok isti ti u privatnim ordinacijama nemaju problema ni sa savješću, ni sa vjerom, ni sa uvjerenjima. 

hod za život nije pokrenut iz ekonomskih razloga nego iz uvjerenja.. ne možeš svoje nagađanje podastrijeti kao činjenicu
za ostale inicijative ne znam..
ne znam ni za liječnike koji u javnozdravstvenoj ustanovi koriste priziv savjesti a privatno vrše pobačaje..
ništa nije tajno, neka ih se razotkrije i kazni otkazom na državnom poslu pa onda neka zarađuju na pobačajima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 28/6/2020, 21:43

orion wrote:Hod za život i slične inicijative pokrenute su iz ekonomskih razloga.  Struka maksimalno profitira zabranom pobačaja jer se oni  prebacuju u ilegalu. Već sada su na dobitku - na radnom mjestu u javnom zdravstvu pozivaju se na priziv savjesti, dok isti ti u privatnim ordinacijama nemaju problema ni sa savješću, ni sa vjerom, ni sa uvjerenjima. 

Jbga.

Po onome što vidim djeca su odlična investicija.

Niti jedna baba koja je izrodila 3+ dijece ne brine kolka joj je penzija, imali mjesta u domu, kolko je poskupilo meso il režije. Jednostavno ju nije briga. Te probleme je riješila dok je bilo vrijeme i investirala mudro.

Sve jedna živi bez ikakve financijske brige i okružena hrpom ljudi koji ju vole i paze na njene potrebe.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by orion 28/6/2020, 21:46

Ne znam zašto se ljudima koji rade u javnom zdravstvu( zdravstvu koje izdašno financira svatko od nas -16,5% na bruto plaću)  uopće dozvoljava takav pristup poslu... nema ama baš nikakvih sankcija a krši osnovno ustavno pravo svakog čovjeka u RH.  

Ovaj dio o silovanim ženama i rođenju nesretne dječice začete pod tim okolnostima je totalno nehumano. Majka koja zna da je njeno dijete  plod   kriminalca koji bi trebao ili je zatvorski kažnjen zbog toga što je učinio, dijete koje će odrasti kao čovjek koji znam da je plod silovanja …. ne znam što je strašinje.
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by melkior 28/6/2020, 21:47

Oh_Femder wrote:
melkior wrote:
Oh_Femder wrote:
melkior wrote:
Oh_Femder wrote:
To ti je, sinko, 100%-na budalaština ;P
Čuj, tko jebe kozu nek ju i oženi ili barem plaća alimentaciju  :cleanteeth
To što tebe koze erotski privlače je tvoja osobna problematika. Ljudske kimere su daleko češće nego što se donedavno mislilo. Jedan od nejednojajčanih blizanaca u uterusu proguta drugog i onda ima dva različita seta DNK. Obrazuj se malo prije nego što ideš pisati o nečemu o čemu nemaš pojma.
http://www.bioteka.hr/modules/lexikon/letter.php?init=K

Uostalom, kakvi su to nejednojajčani blizanci? Dvojajčani? Jel pričamo o ljudima ili o morskim psima? To inače morski psi u trbuhu majke pojedu jedan drugog, za ljudski slučaj nisam nikad čuo.
Da, dvojajčani. Rekoh ti da se malo obrazuješ prije nego ideš pisati nešto što ne razumiješ.
Nebitno. Čak i da ih ima (u što ne vjerujem), radilo bi se o malformaciji ploda pa bi bilo zakonski abortirano prije rođenja.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 28/6/2020, 21:50

metilda wrote:

hod za život nije pokrenut iz ekonomskih razloga nego iz uvjerenja.. 
Hod za život je prije svega pokrenut iz nepotrebnih ideoloških razloga, tik pred izbore da se ljudi pumpaju jedni protiv drugih na za život 99% ljudi, potpuno nebitnim temama.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 28/6/2020, 21:51

orion wrote:Majka koja zna da je njeno dijete  plod   kriminalca koji bi trebao ili je zatvorski kažnjen zbog toga što je učinio, dijete koje će odrasti kao čovjek koji znam da je plod silovanja …. ne znam što je strašinje.
Sablasno, puno je efektnije i moralnije rjesiti ga svih muka jos dok nije svijesno koliko mu moze biti uzasan zivot...a opet , mozda ga roditi i odgojiti s ljubavlju, skolovati i pustiti u svijet kao ravnopravnog clana zajednice, a ne kao plod silovanja, zvuci zaista fasisticki i ruzno

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by melkior 28/6/2020, 21:53

Što ja mislim o abortusu? Jebe mi se, ja sam muško, neću ja rađat, a sasvim je sigurno da niti jedna vlast koja osvoji izbore neće se baviti ovom temom. Ljudi koji forsiraju ove teme žive u paralelnom svemiru, na jesen, kad propadne ova turistička sezona, bit će belaja.

Općenito govoreći, političare treba ubijati.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by orion 28/6/2020, 21:53

danni1 wrote:

Jbga.

Po onome što vidim djeca su odlična investicija.

Niti jedna baba koja je izrodila 3+ dijece ne brine kolka joj je penzija, imali mjesta u domu, kolko je poskupilo meso il režije. Jednostavno ju nije briga. Te probleme je riješila dok je bilo vrijeme i investirala mudro.

Sve jedna živi bez ikakve financijske brige i okružena hrpom ljudi koji ju vole i paze na njene potrebe.

Kaj da???

Za je to u funkciji? Znam da je nekad postojao plan da žene sa 3+ djece budu majke hraniteljice ili nešto slično, ali ne znam da je to zaživilo u RH.
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by red wolf 28/6/2020, 21:54

Ona je samo rekla istinu u što ona vjeruje...No, onda su se ostali prepali jer je bila preiskrena...hahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/6/2020, 21:56

orion wrote:Ne znam zašto se ljudima koji rade u javnom zdravstvu( zdravstvu koje izdašno financira svatko od nas -16,5% na bruto plaću)  uopće dozvoljava takav pristup poslu... nema ama baš nikakvih sankcija a krši osnovno ustavno pravo svakog čovjeka u RH.  

Ovaj dio o silovanim ženama i rođenju nesretne dječice začete pod tim okolnostima je totalno nehumano. Majka koja zna da je njeno dijete  plod   kriminalca koji bi trebao ili je zatvorski kažnjen zbog toga što je učinio, dijete koje će odrasti kao čovjek koji znam da je plod silovanja …. ne znam što je strašinje.

Sloboda mišljenja, savjesti i vjeroispovijedi spada u ljudska prava i temeljne slobode zajamčene međunarodnim dokumentima, u prvom redu Općom deklaracijom o ljudskim pravima (članak 18.) Ujedinjenih naroda i Konvencijom za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda (članak 9.). Značaj ove ljudske slobode ogleda se i u tome što većina demokratskih zemalja daje pojedincu legitimno pravo na priziv savjesti, odnosno dopušta mu da ne postupi po zakonu ili pojedinoj njegovoj odredbi koja propisuje ponašanje protivno njegovoj savjesti. Pri tome je nužno da sloboda savjesti jedne osobe ne ugrožava ili isključuje prava drugih.

Pravo na priziv savjesti najčešće se veže uz medicinu, ali i služenje vojnog roka te nošenje i uporabu oružja. Parlamentarna skupština Vijeća Europe utvrdila je pravo na priziv savjesti u medicini Rezolucijom 1763 iz 2010. godine. U točki 1. ove Rezolucije, između ostalog, stoji da niti jedna pravna ili fizička osoba neće biti podvrgnuta prisili, neće se držati odgovornom niti će se na bilo koji način diskriminirati ako odbije izvršiti pobačaj ili eutanaziju. Uz pobačaj i eutanaziju, pravo na priziv savjest često se koristi u postupcima potpomognutog suicida, medicinske oplodnje i sterilizacije.
U Republici Hrvatskoj sloboda savjesti i vjeroispovijedi te sloboda javnog očitovanja vjere ili drugog uvjerenja zajamčena je člankom 40. Ustava Republike Hrvatske. Pravo na priziv savjesti utvrđeno je nizom zakona iz područja zdravstva. Članak 20. Zakona o liječništvu (NN – 121/03 i 117/08) propisuje da se liječnik radi svojih etičkih, vjerskih ili moralnih nazora, odnosno uvjerenja ima pravo pozvati na priziv savjesti te odbiti provođenje dijagnostike, liječenja i rehabilitacije pacijenta, ako se to ne kosi s pravilima struke te ako time ne uzrokuje trajne posljedice za zdravlje ili ne ugrozi život pacijenta. Liječnik mora pacijenta pravodobno izvijestiti o svojoj odluci te ga uputiti drugom liječniku iste struke, a o pozivu na priziv savjesti dužan je izvijestiti i svog nadređenog ili poslodavca.

https://www.ombudsman.hr/hr/pravo-na-priziv-savjesti/

ovo lamentiranje o dječici silovanih žena je patetično i jadno..
svaka žena u hrvatskoj ima mogućnost izvršiti pobačaj ako to želi i ako  joj savjest dopušta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by orion 28/6/2020, 22:01

melkior wrote:
metilda wrote:

hod za život nije pokrenut iz ekonomskih razloga nego iz uvjerenja.. 
Hod za život je prije svega pokrenut iz nepotrebnih ideoloških razloga, tik pred izbore da se ljudi pumpaju jedni protiv drugih na za život 99% ljudi, potpuno nebitnim temama.

Radi se o nekoliko ljudi-među njima, tj. ispred njih liječnica pokrenulo je akciju …. Pozadinska politika objeručke je prihvatila zato što je to izvrstan način skrenuti narod od bitnih tema …
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by abraham 28/6/2020, 22:02

osobno bih ostavio odluku ostecenoj. Puna psiholoska i druga pomoc. Nego,gdje ima neka relevantana statiskia koliko je poslije rata djece rodjeno zaceto u silovanju. 20 000, 50 000, 2,koliko??? Bez dvojbe traumaticno iskustvo i problem ali da li je to bas toliki problem da tjedan dana kamapnje koja se tice 4 000 000 bude zatrolano i zatrovano. Cijela kampanja je odvucena od bitnih stvari a s time i odgovornost od buceg fiaska kojeg ce ti neki novi dozivjeti a samim tim i zemlja. Jedite govna sada, nismo nista obecali, pricali smo o djeci...... Vrijedi strucne i Saborske rasprave ali na drugim , ne ovim ulicarskim osnovama. Cijela prica je postavljena i montirana samo iz jednog razloga a to nije pomoc silovanima. da jest ti koji su je pokrenuli bi procesuiarli makar jednog silovatelja u zadnjih 20-tak godina. Ovako?? Kila mozga.....

abraham

Male
2014-04-14

Maggie19 likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 28/6/2020, 22:04

abraham wrote:osobno bih ostavio odluku ostecenoj. Puna psiholoska i druga pomoc. Nego,gdje ima neka relevantana statiskia koliko je poslije rata djece rodjeno zaceto u silovanju. 20 000, 50 000, 2,koliko??? Bez dvojbe traumaticno iskustvo i problem ali da li je to bas toliki problem da tjedan dana kamapnje koja se tice 4 000 000 bude zatrolano i zatrovano. Cijela kampanja je odvucena od bitnih stvari a s time i odgovornost od buceg fiaska kojeg ce ti neki novi dozivjeti a samim tim i zemlja. Jedite govna sada, nismo nista obecali, pricali smo o djeci...... Vrijedi strucne i Saborske rasprave ali na drugim , ne ovim ulicarskim osnovama. Cijela prica je postavljena i montirana samo iz jednog razloga a to nije pomoc silovanima. da jest ti koji su je pokrenuli bi procesuiarli makar jednog silovatelja u zadnjih 20-tak godina. Ovako?? Kila mozga.....

točno to
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 28/6/2020, 22:06

Jebo me pas ako vecina moze odrzati kvart sata punu koncentraciju. Balocici, bljeskalice, glasna glazba i sarenilo vam odvalce pozornost od bitnog....Samo danas u vasem gradu cirkus Moira Orfei, slusaj amo slusaj amo, dva brata rodjena na vertikalnom ravnom zidu , da ne vjerujes rodjenim ocima, aaalooo alooooo pazi vamo zena zmija, od glave do repa 7 metara od repa do glave 8 metara..... samo danas u vasem mjestualoooo navali narode....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 28/6/2020, 22:06

melkior wrote:Što ja mislim o abortusu? Jebe mi se, ja sam muško, neću ja rađat, a sasvim je sigurno da niti jedna vlast koja osvoji izbore neće se baviti ovom temom. Ljudi koji forsiraju ove teme žive u paralelnom svemiru, na jesen, kad propadne ova turistička sezona, bit će belaja.

ja sam za abortus do 18. Ako dijete naginje na hadezeovca il se upise u FM Sdp-a...

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by melkior 28/6/2020, 22:15

n_razbojnik wrote:
melkior wrote:Što ja mislim o abortusu? Jebe mi se, ja sam muško, neću ja rađat, a sasvim je sigurno da niti jedna vlast koja osvoji izbore neće se baviti ovom temom. Ljudi koji forsiraju ove teme žive u paralelnom svemiru, na jesen, kad propadne ova turistička sezona, bit će belaja.

ja sam za abortus do 18. Ako dijete naginje na hadezeovca il se upise u FM Sdp-a...
Ma, nema nam spasa, a jasno je da se stvari više ne mogu rješavati redovnim institucionalnim putem...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics