Vaš junak Milo Yiannopoulos
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vaš junak Milo Yiannopoulos
Kak ti se isplati virovati u te nabuloze o zavirama protiv krampa, kad vrlo dobro znaš da ćeš jednako navijati za SAD na svitskoj sceni i kad onaj Džo dođe na vlast, ka što navijaš i sad. :D
AlfaOmega- Posts : 10398
2015-09-11
nečću
mark my words
dobije li biden , navijam za bilo koga vs USA. iran, issi, hezbollah, kina, republika srpska, republika srbija, republika srpska krajina i herceg srpska za bilo koga
mark my words
dobije li biden , navijam za bilo koga vs USA. iran, issi, hezbollah, kina, republika srpska, republika srbija, republika srpska krajina i herceg srpska za bilo koga
Slobodan wrote:
To planiranje samoobrane se sad na sudu protiv njih koristi kao dokaz planiranja nasilja prema antifašistima.
'nuff said
usa institucije su nakrcane demokratima, antifa i blm im provode revoluciju i nerede i terorizam , a FBI/CIA/Sudovi hvataju desničare po forumima
AssadNaPodmornici wrote:usa institucije su nakrcane demokratima, antifa i blm im provode revoluciju i nerede i terorizam , a FBI/CIA/Sudovi hvataju desničare po forumima
hitler se smije iz groba
njegove ideale ostvaruju antife
Ja tim feministicama samo psujem sve po spisku i to je to. Ne pada mi na pamet da organiziram neke borbe s njima i obračune. Jes to njih bi ja na vješala po kratkom postupku al štaš to je moje mišljenje da je društvu bolje objesiti par takvih za primjer nego da puste da se ta ideologija proširi i uzme maha.סמאל wrote:A što da ne ?RayMabus wrote:Koliko glup moraš biti da ti uopće padne stvarno razrađivat stvarne napade na neke stvarne skupine u nekom stvarnom scenariju itd.
A i ta Amerika je ono.... neshvatljiva.
Ovo su nešto ko oni komandir Šamil.
Primjerice,ako ti imaš podršku scientološke crkve,koja će ti dat financijsku i logističku potporu da na neki način zapapriš nekom feminističkom pokretuzašto to ne bi iskoristio.
S jedne strane zadovoljavaš svoje osobne egoističke potrebe,dok s druge,napadaš one koji nisu po kontu tvojih financijera.
Najbolja stvar koja se može dogodit da ono što ti osobno prezireš,ujedno je i neprijatelj nokog tko stoji iza tebe.
Tko je tebi kriv kad ti Galaktička Federacija ne može osigurat i dat resurse za uništenje emančipacije.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Moralni sunovrat Amerike
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/sunce-vise-ne-izlazi-na-zapadu-nakon-30-godina-americke-hegemonije-svijet-se-polako-krece-prema-multipolarnom-modelu-1029154
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/sunce-vise-ne-izlazi-na-zapadu-nakon-30-godina-americke-hegemonije-svijet-se-polako-krece-prema-multipolarnom-modelu-1029154
2014-04-11
Zapad je truo. Morate znati podatak da svake godine ima oko 350 tisuća etničkih Nijemaca manje. To će se urušit. Žene i karijera = pad nataliteta.
Vi sami birate jer feminizam u konačnici znači da ćete postat Sudan u budućnosti.
Vi sami birate jer feminizam u konačnici znači da ćete postat Sudan u budućnosti.
2014-04-11
Polako al sigurno tonu u kaos.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-tokom-protesta-u-kentuckyju-ubijena-jedna-osoba
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-tokom-protesta-u-kentuckyju-ubijena-jedna-osoba
2014-04-11
RayMabus wrote:Polako al sigurno tonu u kaos.
Nije to nikakav kaos.
Guest- Guest
I zasto je tu sad porazavajuce ako u takvom okruzenju pobjedi karikatuta kao Biden?Ja mislim da je realno,nije zdravorazumski, ni dobro za buducnost nacije, ali realno i moguceAssadNaPodmornici wrote:usa institucije su nakrcane demokratima, antifa i blm im provode revoluciju i nerede i terorizam , a FBI/CIA/Sudovi hvataju desničare po forumima
2014-04-15
Ma jok. Samo se malo puškaraju između sebe.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Polako al sigurno tonu u kaos.
Nije to nikakav kaos.
Amerika je gotova iznutra. Bogu hvala.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma jok. Samo se malo puškaraju između sebe.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Polako al sigurno tonu u kaos.
Nije to nikakav kaos.
Amerika je gotova iznutra. Bogu hvala.
Programirana anarhistička (jogurt) revolucija u formi jednog kolektivnog performancea.
Čekat ćeš ti na unutarnju propast Amerike još cijelo stoljeće, ako ne i dulje.
Guest- Guest
Zapad je podržao feminizam i natalitet je pao na oko 1,5 po ženi i sad to znači 100 žena rodilo je 75 djece koje će opet rodit 1,5 djece po ženi dakle 75 žena rodit će 50 djece itd dakle i uvijek je smanjenje za 25% svaka nova generacija nakon 30 godina.
Fino. Čekamo treći svjetski rat.
Fino. Čekamo treći svjetski rat.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Čekamo treći svjetski rat.
Nećemo ga dočekati. Kao onaj svjetski. Moguća je samo serija lokalnih ratova, građanskih unutar država i međudržavnih na lokalnoj odnosno regionalnoj razini.
Dakle, ništa što već nismo vidjeli i što se uostalom i sad događa.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:I zasto je tu sad porazavajuce ako u takvom okruzenju pobjedi karikatuta kao Biden?Ja mislim da je realno,nije zdravorazumski, ni dobro za buducnost nacije, ali realno i moguceAssadNaPodmornici wrote:usa institucije su nakrcane demokratima, antifa i blm im provode revoluciju i nerede i terorizam , a FBI/CIA/Sudovi hvataju desničare po forumima
biden je samo proxy od hitlery clinton
Dakle puštamo Evropu da izumre ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Nećemo ga dočekati. Kao onaj svjetski. Moguća je samo serija lokalnih ratova, građanskih unutar država i međudržavnih na lokalnoj odnosno regionalnoj razini.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dakle puštamo Evropu da izumre ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Neće Europa izumrijeti. Neća ni bijela rasa u Europi izumrijeti.
Samo će se smanjiti broj stanovnika Europe, uključujući tu i došljake iz islamskih vukojebina.
U konačnici će se smanjiti i broj ljudskih stanovnika svijeta, jer procesi o kojima tako zdušno pišeš na forumu nakon zapada očekuju i cijeli svijet, uključujući tu i islamske vukojebine.
Trećesvjetske i one druge.
Guest- Guest
covik je olicenje intelektamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:I zasto je tu sad porazavajuce ako u takvom okruzenju pobjedi karikatuta kao Biden?Ja mislim da je realno,nije zdravorazumski, ni dobro za buducnost nacije, ali realno i moguceAssadNaPodmornici wrote:usa institucije su nakrcane demokratima, antifa i blm im provode revoluciju i nerede i terorizam , a FBI/CIA/Sudovi hvataju desničare po forumima
2014-04-15
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:I zasto je tu sad porazavajuce ako u takvom okruzenju pobjedi karikatuta kao Biden?Ja mislim da je realno,nije zdravorazumski, ni dobro za buducnost nacije, ali realno i moguceAssadNaPodmornici wrote:usa institucije su nakrcane demokratima, antifa i blm im provode revoluciju i nerede i terorizam , a FBI/CIA/Sudovi hvataju desničare po forumima
U konačnici sve odluke ionako donosi centralni komitet Partije. Pardon, Stranke.
Guest- Guest
pa u hrpi islamskih zemalja je natalitet došao na razinu europe.. turska, iran(izuzev ruralnih djelova), bogate arapske zemlje se približavaju, čak i siromašnije zemlje sjeverne afrike će pasti za 10ak godina.. kosovo je prije 20ak godina imalo među najvećim natalitetima na cijeloj planeti, a sada je ispod 2.1 -. albanina skoro na razini hrvatske.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Dakle puštamo Evropu da izumre ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Neće Europa izumrijeti. Neća ni bijela rasa u Europi izumrijeti.
Samo će se smanjiti broj stanovnika Europe, uključujući tu i došljake iz islamskih vukojebina.
U konačnici će se smanjiti i broj ljudskih stanovnika svijeta, jer procesi o kojima tako zdušno pišeš na forumu nakon zapada očekuju i cijeli svijet, uključujući tu i islamske vukojebine.
Trećesvjetske i one druge.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Milo Yiannopoulos - gay fan Trumpa
» Junak Jovan Sredojevic
» Guaido - junak moČnog kapitalizam
» Majka zločinca iz BiH:Moj džihadist Jasmin je junak
» Libanonski junak: u trgovini bacio se na bombaša samoubojicu
» Junak Jovan Sredojevic
» Guaido - junak moČnog kapitalizam