NYT: Crna Gora i Hrvatska, najgore u Evropi!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NYT: Crna Gora i Hrvatska, najgore u Evropi!
Da nisi imao keca iz geografije, vidim slabo to tebi nesto.michaellcmacha wrote:Da Je srbija kojim slučajem u Europi, ona bi bila među boljima...
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Gluposti, prema podacima sa stranice https://www.worldometers.info/coronavirus/, Srbija je po broju zarazenih 30. u Europi, dok je BiH 36. od 48. zemalja Europe koje su na listi.Speare Shaker wrote:Svatko iole solidno informiran po broju zaraženih po glavi stanovnika zna da su trenutno najgore zemlje u Europi Srbija i BiH.
E sad, tko je i na kojim temeljima objavio tu mapu u NYT na kojoj nema nikakvih dodatnih podataka nego su samo Hrvatska i Crna Gora obojane u crveno, ne znam i ne zanima me, ali je riječ o običnoj fake news ilitiga dezinformaciji.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
koja je ideoloska smjernica NY Timesa?Speare Shaker wrote:Svatko iole solidno informiran po broju zaraženih po glavi stanovnika zna da su trenutno najgore zemlje u Europi Srbija i BiH.
E sad, tko je i na kojim temeljima objavio tu mapu u NYT na kojoj nema nikakvih dodatnih podataka nego su samo Hrvatska i Crna Gora obojane u crveno, ne znam i ne zanima me, ali je riječ o običnoj fake news ilitiga dezinformaciji.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
» Bila je Slovenija,pa Hrvatska pa BiH pa Kosovo sad je na red dosla Crna Gora
» JADRANSKA TRILATERALA Hrvatska, Albanija i Crna Gora potpisale deklaraciju o saradnji
» Hrvatska pala na Doing Business ljestvici - ispred nas Makedonija, Srbija i Crna Gora
» Crna Gora
» Bila je Slovenija,pa Hrvatska pa BiH pa Kosovo sad je na red dosla Crna Gora
» JADRANSKA TRILATERALA Hrvatska, Albanija i Crna Gora potpisale deklaraciju o saradnji
» Hrvatska pala na Doing Business ljestvici - ispred nas Makedonija, Srbija i Crna Gora
» Crna Gora
Page 2 of 2