hrt prevodi noleta
Page 19 of 21
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: hrt prevodi noleta
veber wrote:ajmo stavljat kućne uratke.jasambrend wrote:dzango wrote:Ako se Veber i ja pitamo, nećemo.Maggie19 wrote:Opet cemo prosirit temu na stare dobre ustase i cetnike, vidim ,-@
Ajmo sad svi zatrolati s dlakavim macama opet...Kicu u inat...
Kakve uratke...što ti radiš s tim micicama?
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Bolje sve to. :-D
perverznjak stari.jasambrend wrote:veber wrote:ajmo stavljat kućne uratke.jasambrend wrote:dzango wrote:Ako se Veber i ja pitamo, nećemo.Maggie19 wrote:Opet cemo prosirit temu na stare dobre ustase i cetnike, vidim ,-@
Ajmo sad svi zatrolati s dlakavim macama opet...Kicu u inat...
Kakve uratke...što ti radiš s tim micicama?
prije ne sječam se kada, vukli ju iz kamina.
ono uvuče se u kofer i spava. a ti moraš u pm
2014-12-30
Nesto si previse citao o Srnecima ;-Dveber wrote:nemam.Maggie19 wrote:Samo ako imas tri klime u stanu...ne gasim ih do daljnjega..uzas zivi..8-^^veber wrote:odi da ti dam pusuMaggie19 wrote:Necete vi, ali vidim neke tendencije. :-Sdzango wrote:Ako se Veber i ja pitamo, nećemo.Maggie19 wrote:Opet cemo prosirit temu na stare dobre ustase i cetnike, vidim ,-@
vele ovi iz zaštite spomenika da to kvari vizuru. bez obzira kaj bi na terasi bila.
ali imam tri škrinje pa te lako smjestim.
imaš sliku djece, supruge, RR, mačke, ljubavnice.Maggie19 wrote:Bolje sve to. :-D
sve to potrpaš u card holder
2014-12-30
Volim gledat slike.veber wrote:imaš sliku djece, supruge, RR, mačke, ljubavnice.Maggie19 wrote:Bolje sve to. :-D
Samo vi...;-P
pa šteta, mogao bi čuti puno zanimljivih ratnih herojskih crtica o stvaranju nezavisne nam domovine :)Pirate wrote:Bivse, sadasnje pume me ne zanimaju tako da ih nemam ih sta pipati,
moj stari stavlja na vrećice sa mesom imena unuka.Maggie19 wrote:Nesto si previse citao o Srnecima ;-Dveber wrote:nemam.Maggie19 wrote:Samo ako imas tri klime u stanu...ne gasim ih do daljnjega..uzas zivi..8-^^veber wrote:odi da ti dam pusuMaggie19 wrote:
Necete vi, ali vidim neke tendencije. :-S
vele ovi iz zaštite spomenika da to kvari vizuru. bez obzira kaj bi na terasi bila.
otvoriš škrinju i čitaš. imena djece. ima i veber u škrinji.
2014-12-30
eto vidiš bio si u društvu hosovaca, od kojih su ti neki prijatelji, iako se ne slažete po pitanju politike... pa to je ok i ja imam neke prijatelje hdzovce s kojima se ne slažem po pitanju politike i to ne smeta prijateljstvu... uglavnom eto ti si dokaz da se može biti srbin po uvjerenju, s obzirom da ti je mati hrvatica, i da kao takav možeš imati prijatelje hosovce... ne znam kako to gledaju npr džango, pizzon, ili serbinjo i da li te oni percipiraju kao srbina... i ne znam što podrazumijevaš pod prijateljstvom sa ljudima koji su hos-ovci... da li može srbin po uvjerenju biti u prijateljskom odnosu sa notornim hos-ovcima... samo pitam, ne daj bože da bih posumnjao u tako nešto, pogotovo kad si ti u pitanju... s obzirom da te ovoliko koliko se može izvući zaključak, smatram ok osobom... samo to i ništa više...Pirate wrote:beljak, hajdas ... hahaha ... sa vilijem bi rado popio koju bukaru vina, cini se kao super lik. Bivse, sadasnje pume me ne zanimaju tako da ih nemam ih sta pipati, iako sam bio u drustvu HOS-ovaca, od kojih su mi neki cak i prijatelji iako se ne slazemo po pitanju politike.michaellcmacha wrote:imaš suprotno iskustvo jer si tražio društvo likova poput beljaka ili onog hajdaša i sličnih... ili vilija... :))),... probaj kako rekoh podružiti se sa nekom bivšom pumom ili rodom pa ispipaj kako njima bilo kuca...;)..Pirate wrote:Znam da niste samo ti i marc, ima vas puno vise, sto ti kazes, vecina ste i upravo vecinu i izbjegavam, stoga nisi rekao nista novo. Sto se tice Zagoraca i Medjimuraca, kad ih vec spominjes, imam sasvim suprotno iskustvo sa njima od onog sto ti spominjes jer se eto krecem u drugacijim krugovima od tebe.michaellcmacha wrote:pa nisam samo ja i marc u pitanju... ogromna većina hrvata ima taj rezon... hrvati iz međimurja i zagorja nemaju doticaja sa srbima ali kad bi imali, nitko veći ustaša od njih ne bi bio... pripadnici Roda i Puma su bili kad uzmemo u obzir odnos prema srpskim ciljevima puno bezobzirniji i žešći u nastupanju od recimo nas hrvata s Banije ili iz Slavonije, znam to jer smo na nekim ratištima zajedno bili i to govorim iz osobnog iskustva... i da se njih pita u hrvatskoj ne bi bilo ni jednog srbina... za razliku od nas graničara koji smo poprilično tolerantniji prema manjini...Pirate wrote:
Ne brini, inace izbjegavam mjesta i ljudi koji imaju rezon kao ti i Marc, sem ovdje na forumu, tako da nemam kako zatrovati prave domoljubne umove. Nema kontakta, nema korone ni srborone.
2015-08-08
Radije cu pogledati gospodara prstenova, extended verziju.Noor wrote:pa šteta, mogao bi čuti puno zanimljivih ratnih herojskih crtica o stvaranju nezavisne nam domovine :)Pirate wrote:Bivse, sadasnje pume me ne zanimaju tako da ih nemam ih sta pipati,
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
stavim sliku šefice i popušim ban, nema više ćirenjaMaggie19 wrote:Volim gledat slike.veber wrote:imaš sliku djece, supruge, RR, mačke, ljubavnice.Maggie19 wrote:Bolje sve to. :-D
Samo vi...;-P
2014-12-30
dobro da nisi morbidan na njega;-Dveber wrote:moj stari stavlja na vrećice sa mesom imena unuka.Maggie19 wrote:Nesto si previse citao o Srnecima ;-Dveber wrote:nemam.Maggie19 wrote:Samo ako imas tri klime u stanu...ne gasim ih do daljnjega..uzas zivi..8-^^veber wrote:odi da ti dam pusuMaggie19 wrote:
Necete vi, ali vidim neke tendencije. :-S
;-Dveber wrote:stavim sliku šefice i popušim ban, nema više ćirenjaMaggie19 wrote:Volim gledat slike.veber wrote:imaš sliku djece, supruge, RR, mačke, ljubavnice.Maggie19 wrote:Bolje sve to. :-D
Samo vi...;-P
e ti u gospodarima prstenova su sinonim za one protiv kojih su se pume borile... odlično pogledaj te postrojbe sila zla da imaš predodžbu protiv koga su se oni tvoji prijatelji hos-ovci borili...Pirate wrote:Radije cu pogledati gospodara prstenova, extended verziju.Noor wrote:pa šteta, mogao bi čuti puno zanimljivih ratnih herojskih crtica o stvaranju nezavisne nam domovine :)Pirate wrote:Bivse, sadasnje pume me ne zanimaju tako da ih nemam ih sta pipati,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
stari je odlučio da za svako dijete/unuka ima neka klopa koju dotični jede.Maggie19 wrote:dobro da nisi morbidan na njega;-Dveber wrote:moj stari stavlja na vrećice sa mesom imena unuka.Maggie19 wrote:Nesto si previse citao o Srnecima ;-Dveber wrote:nemam.Maggie19 wrote:
Samo ako imas tri klime u stanu...ne gasim ih do daljnjega..uzas zivi..8-^^
i otvoriš škrinju a imena na vrećicama.
2014-12-30
oš da fotkam?venus wrote: jao Veberu..
a imam tri škrinje.
da mi murja dođe u stan, dok ja njima objasnim.
doduše ima i natpisa vratina
carsko
veber 2007
2014-12-30
michaellcmacha wrote:
e ti u gospodarima prstenova su sinonim za one protiv kojih su se pume borile...
Uze mi riječ iz usta.
Guest- Guest
sad neće iz inata gledat :)michaellcmacha wrote:e ti u gospodarima prstenova su sinonim za one protiv kojih su se pume borile... odlično pogledaj te postrojbe sila zla da imaš predodžbu protiv koga su se oni tvoji prijatelji hos-ovci borili...Pirate wrote:Radije cu pogledati gospodara prstenova, extended verziju.Noor wrote:pa šteta, mogao bi čuti puno zanimljivih ratnih herojskih crtica o stvaranju nezavisne nam domovine :)Pirate wrote:Bivse, sadasnje pume me ne zanimaju tako da ih nemam ih sta pipati,
ti i marc ste gori od HOSovaca
s njima je frend, a inace izbjegava mjesta i ljude koji imaju rezon kao ti i Marc
pa neće jezik nego pravo... :))), meni je pirate u stvari protestni srbin a ne srbin iz uvjerenja, i to poštivam... ok malo ga sjebu ovi prekodrinci pa se za njima povede, ali u osnovi je ok... mislim da bi bio solidan desetnik... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
e ti u gospodarima prstenova su sinonim za one protiv kojih su se pume borile...
Uze mi riječ iz usta.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Page 19 of 21