ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hrt prevodi noleta

Page 18 of 21 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next

Go down

hrt prevodi noleta - Page 18 Empty Re: hrt prevodi noleta

Post by michaellcmacha Sat 27 Jun - 18:33

Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
Ne razumiju srpski ni kurca? Ti stvarno mislis da smo mi ovdje idioti da povjerujemo u tu pricu. Moj mali necak koji ima tri godina i hrpa drugih malih klinaca od mojih prijatelja gledaju srpske video klipove sa pjesmicama za djecu gdje uce slova, brojeve, zivotinje i ostala sranja, jer eto na internetu ima vise sadrzaja na srpskom nego na hrvatskom tog tipa ... i ama bas nitko mi nije prodavao tu pricu da djeca eto ne razumiju jezik. Da se razumijemo, ti klinci o kojima pricam su sve redom Hrvati.
e to to, pa nismo ni mislili da bi srbi od 3 godine otvarali video klipove na sršskom... podrazumijeva se da to rade samo hrvati od 3 godine... ok iz navedenog se da zaključiti da i ti imaš pokojeg prijatelja hrvata, koji su skloniji opciji da im djeca od malih nogu uče srpski... da ti severina nije prijateljica....
Jao Miha, u kojim si ti brijama. Navodim cisto primjere, isto tako za primjer, prijatelj iz Srbije se nakupovao DVD-ova sa crtanim filmovima sinkroniziranim na hrvatski, odnosno na purgerski kako to inace ide sa nasim sinkronizacijama. On u tome ne vidi nikakav problem, nije da ce mu mali zbog tih crtanih poceti jebavati mater cetnicku. 

P.S. Imam vise prijatelja Hrvata nego Srba, sto i nije cudno jer zivim u HR, a i pola rodbine su mi Hrvati jer mi je mati Hrvatica.
gle nisam u nikakvim brijama, živim u gradu u kojem živi značajn broj srba, srbi su na utjecajnim položajima u gradskoj vlasti i jako dobro znam o čemu pričamo... način kako ti srbi pričaju i oni koji se često sa njima druže je to o čemu ti pričaš... ali ne druže se svi hrvati sa srbima niti govore svi hrvati kao njihovi prijatelji srbi... ok skužio sam da si pol pol, ali isto tako i da ti srce jače kuca za srbiju nego za hrvatsku i od tud i taj rezon... po tomu se ti kao i mnogi drugi ili srbi ili iz miješanih brakova razlikujete od nekih srba ili iz miješanih brakova koji suprotno i rezoniraju i drugačije se ponašaju... sve pet nek svako ima rezon koji njemu paše, ali nek svojim rezonom nek ne čini štetu... nerazumijevanje da čini štetu ga ne oslobađa od odgovornosti...
Ne brini, inace izbjegavam mjesta i ljudi koji imaju rezon kao ti i Marc, sem ovdje na forumu, tako da nemam kako zatrovati prave domoljubne umove. Nema kontakta, nema korone ni srborone.
pa nisam samo ja i marc u pitanju... ogromna većina hrvata ima taj rezon... hrvati iz međimurja i zagorja nemaju doticaja sa srbima ali kad bi imali, nitko veći ustaša od njih ne bi bio... pripadnici Roda i Puma su bili kad uzmemo u obzir odnos prema srpskim ciljevima puno bezobzirniji i žešći u nastupanju od recimo nas hrvata s Banije ili iz Slavonije, znam to jer smo na nekim ratištima zajedno bili i to govorim iz osobnog iskustva... i da se njih pita u hrvatskoj ne bi bilo ni jednog srbina... za razliku od nas graničara koji smo poprilično tolerantniji prema manjini...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango Sat 27 Jun - 18:35

Pirate wrote:
dzango wrote:
Pirate wrote:
kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
U restoranima također, gdje je uživo muzika.
Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.
Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.
Ma ja sam popizdio, dok se moja djevojka cijelo vrijeme kreveljila jer zna da ih ne podnosim.
Ja izbegavam takve svadbe. Kada se udavala ženina sestra, dobrovoljno sam se prijavio da ostanem kući i čuvam decu
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sat 27 Jun - 18:37

Opet cemo prosirit temu na stare dobre ustase i cetnike, vidim ,-@

2019-01-30

Back to top Go down

Post by dzango Sat 27 Jun - 18:39

veber wrote:
dzango wrote:
veber wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Aaaa?
čula sam susjeda
i ja sam čul susjedu
Je l' čemu?
je.
studira, zgodne nožice.guza obla, sise oki očito i glasovnih sposobnosti.
Mašala. Tako sam i ja jedno leto dok sam živeo u Blokovima. Noć, vrućina, otvoreni svi prozori, nema klime. a komšinica iznad privela nešto. Majstor se baš naradio.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango Sat 27 Jun - 18:40

Maggie19 wrote:Opet cemo prosirit temu na stare dobre ustase i cetnike, vidim ,-@
Ako se Veber i ja pitamo, nećemo.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by veber Sat 27 Jun - 18:43

dzango wrote:
veber wrote:
dzango wrote:
veber wrote:
Noor wrote:
čula sam susjeda
i ja sam čul susjedu
Je l' čemu?
je.
studira, zgodne nožice.guza obla, sise oki očito i glasovnih sposobnosti.
Mašala. Tako sam i ja jedno leto dok sam živeo u Blokovima. Noć, vrućina, otvoreni svi prozori, nema klime. a komšinica iznad privela nešto. Majstor se baš naradio.
da nisam sjedio, mislio bi da mačke gazim u prolazu.
neka se djeca zabavljaju.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 27 Jun - 18:46

Speare Shaker wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
Sovak wrote:

Svakodnevno. Naravno, to vrijedi za pismene ljude i ljude koji znaju HSJ.

HSJ nikomu nije urođen. Mora se naučiti.

Majmune koji se jedva znaju potpisati tu ne računam.
Rasčlamba pišeš?
Ok, u redu.
pa naravno da piše raščlamba, isto tako piše prosudba, shodno i da sad ne nabrajam... ima toga
Miha, njihove riječi se poklapaju s engleskim, ja u životu nisam poslovno a  ni čula privatno da je netko rekao ili prezentirao rasčlambu nečega ili to koristio.

I to je samo razlika između govornog jezika i standardnog oblika hrvatskog jezika. I ništa više od toga.
 kako nije, imaš bezbroj dokumenata koji upravo koriste taj termin...bezbroj prezentacija i seminara raznih profesija od kulture do vojske

ikonografska raščlamba
raščlamba operativnihparametara operacija iz DR
obrana i sigurnost raščlamba vježbe velebit 18
kreiranje raščlambe poslova

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Pirate Sat 27 Jun - 18:48

michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
e to to, pa nismo ni mislili da bi srbi od 3 godine otvarali video klipove na sršskom... podrazumijeva se da to rade samo hrvati od 3 godine... ok iz navedenog se da zaključiti da i ti imaš pokojeg prijatelja hrvata, koji su skloniji opciji da im djeca od malih nogu uče srpski... da ti severina nije prijateljica....
Jao Miha, u kojim si ti brijama. Navodim cisto primjere, isto tako za primjer, prijatelj iz Srbije se nakupovao DVD-ova sa crtanim filmovima sinkroniziranim na hrvatski, odnosno na purgerski kako to inace ide sa nasim sinkronizacijama. On u tome ne vidi nikakav problem, nije da ce mu mali zbog tih crtanih poceti jebavati mater cetnicku. 

P.S. Imam vise prijatelja Hrvata nego Srba, sto i nije cudno jer zivim u HR, a i pola rodbine su mi Hrvati jer mi je mati Hrvatica.
gle nisam u nikakvim brijama, živim u gradu u kojem živi značajn broj srba, srbi su na utjecajnim položajima u gradskoj vlasti i jako dobro znam o čemu pričamo... način kako ti srbi pričaju i oni koji se često sa njima druže je to o čemu ti pričaš... ali ne druže se svi hrvati sa srbima niti govore svi hrvati kao njihovi prijatelji srbi... ok skužio sam da si pol pol, ali isto tako i da ti srce jače kuca za srbiju nego za hrvatsku i od tud i taj rezon... po tomu se ti kao i mnogi drugi ili srbi ili iz miješanih brakova razlikujete od nekih srba ili iz miješanih brakova koji suprotno i rezoniraju i drugačije se ponašaju... sve pet nek svako ima rezon koji njemu paše, ali nek svojim rezonom nek ne čini štetu... nerazumijevanje da čini štetu ga ne oslobađa od odgovornosti...
Ne brini, inace izbjegavam mjesta i ljudi koji imaju rezon kao ti i Marc, sem ovdje na forumu, tako da nemam kako zatrovati prave domoljubne umove. Nema kontakta, nema korone ni srborone.
pa nisam samo ja i marc u pitanju... ogromna većina hrvata ima taj rezon... hrvati iz međimurja i zagorja nemaju doticaja sa srbima ali kad bi imali, nitko veći ustaša od njih ne bi bio... pripadnici Roda i Puma su bili kad uzmemo u obzir odnos prema srpskim ciljevima puno bezobzirniji i žešći u nastupanju od recimo nas hrvata s Banije ili iz Slavonije, znam to jer smo na nekim ratištima zajedno bili i to govorim iz osobnog iskustva... i da se njih pita u hrvatskoj ne bi bilo ni jednog srbina... za razliku od nas graničara koji smo poprilično tolerantniji prema manjini...
Znam da niste samo ti i marc, ima vas puno vise, sto ti kazes, vecina ste i upravo vecinu i izbjegavam, stoga nisi rekao nista novo. Sto se tice Zagoraca i Medjimuraca, kad ih vec spominjes, imam sasvim suprotno iskustvo sa njima od onog sto ti spominjes jer se eto krecem u drugacijim krugovima od tebe.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 27 Jun - 18:48

Maggie19 wrote:Opet cemo prosirit temu na stare dobre ustase i cetnike, vidim ,-@
pa ako čitamo upise pizzona, ringa, i još nekih tu, onda tema i je ustaška hrt prevodi govor đokovića

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 27 Jun - 18:50

michaellcmacha wrote:
pa ako čitamo upise pizzona, ringa, i još nekih tu, onda tema i je ustaška hrt prevodi govor đokovića
Nije to ustastvo ... to je idiotizam
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 27 Jun - 18:52

Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:

Znam da niste samo ti i marc, ima vas puno vise, sto ti kazes, vecina ste i upravo vecinu i izbjegavam, stoga nisi rekao nista novo. Sto se tice Zagoraca i Medjimuraca, kad ih vec spominjes, imam sasvim suprotno iskustvo sa njima od onog sto ti spominjes jer se eto krecem u drugacijim krugovima od tebe.
imaš suprotno iskustvo jer si tražio društvo likova poput beljaka ili onog hajdaša i sličnih... ili vilija... :))),... probaj kako rekoh podružiti se sa nekom bivšom pumom ili rodom pa ispipaj kako njima bilo kuca...;)..
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sat 27 Jun - 18:58

dzango wrote:
Necete vi, ali vidim neke tendencije. :-S

2019-01-30

Back to top Go down

Post by veber Sat 27 Jun - 18:59

Maggie19 wrote:
dzango wrote:
odi da ti dam pusu

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Pirate Sat 27 Jun - 19:02

dzango wrote:
Pirate wrote:
dzango wrote:
Pirate wrote:
kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
U restoranima također, gdje je uživo muzika.
Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.
Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.
Ma ja sam popizdio, dok se moja djevojka cijelo vrijeme kreveljila jer zna da ih ne podnosim.
Ja izbegavam takve svadbe. Kada se udavala ženina sestra, dobrovoljno sam se prijavio da ostanem kući i čuvam decu
Ma ja sam isao jer mi je to najdraza rodica, tako da cu njoj sve istolerirati.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 Sat 27 Jun - 19:05

veber wrote:
Maggie19 wrote:
dzango wrote:
odi da ti dam pusu
Samo ako imas tri klime u stanu...ne gasim ih do daljnjega..uzas zivi..8-^^

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Pirate Sat 27 Jun - 19:08

michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
imaš suprotno iskustvo jer si tražio društvo likova poput beljaka ili onog hajdaša i sličnih... ili vilija... :))),... probaj kako rekoh podružiti se sa nekom bivšom pumom ili rodom pa ispipaj kako njima bilo kuca...;)..
beljak, hajdas ... hahaha ... sa vilijem bi rado popio koju bukaru vina, cini se kao super lik. Bivse, sadasnje pume me ne zanimaju tako da ih nemam ih sta pipati, iako sam bio u drustvu HOS-ovaca, od kojih su mi neki cak i prijatelji iako se ne slazemo po pitanju politike.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by veber Sat 27 Jun - 19:12

Maggie19 wrote:
veber wrote:
Maggie19 wrote:
dzango wrote:
odi da ti dam pusu
Samo ako imas tri klime u stanu...ne gasim ih do daljnjega..uzas zivi..8-^^
nemam.
vele ovi iz zaštite spomenika da to kvari vizuru. bez obzira kaj bi na terasi bila.
ali imam tri škrinje pa te lako smjestim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 27 Jun - 19:12

dzango wrote:

Ajmo sad svi zatrolati s dlakavim macama opet...Kicu u inat...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 27 Jun - 19:14

michaellcmacha wrote:
Speare Shaker wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
Rasčlamba pišeš?
Ok, u redu.
pa naravno da piše raščlamba, isto tako piše prosudba, shodno i da sad ne nabrajam... ima toga
Miha, njihove riječi se poklapaju s engleskim, ja u životu nisam poslovno a  ni čula privatno da je netko rekao ili prezentirao rasčlambu nečega ili to koristio.

I to je samo razlika između govornog jezika i standardnog oblika hrvatskog jezika. I ništa više od toga.
 kako nije, imaš bezbroj dokumenata koji upravo koriste taj termin...bezbroj prezentacija i seminara raznih profesija od kulture do vojske

ikonografska raščlamba
raščlamba operativnihparametara operacija iz DR
obrana i sigurnost raščlamba vježbe velebit 18
kreiranje raščlambe poslova

I koji oblik jezika oni koriste u službenim dokumentima?
Standardni ili govorni, da baš ne kažem kolokvijalni?
Odgovor je jasan pa je s tim meni manje jasno što te ovdje buni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sat 27 Jun - 19:15

jasambrend wrote:
dzango wrote:

ajmo stavljat kućne uratke.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 27 Jun - 19:19

veber wrote:
jasambrend wrote:
dzango wrote:

ajmo stavljat kućne uratke.

Kakve uratke...što ti radiš s tim micicama? affraid
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 21 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Next