hrt prevodi noleta
Page 16 of 21
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: hrt prevodi noleta
ako nešto moramo očuvati, to su nazivi mjeseca.kaya wrote:I na poslu ti isto kažu da rasčlambu napraviš nekih troškova na primjer?
Daj sova nemoj zezat...
Meni su veći problem neke naše domoljubne zbog engleskog, recimo mjeseci, kod njih su isti kao na engleskom a ja prevodim u glavi na veljaču, kolovoz i tako...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
On, posvemešno.kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Ajde sad nam reci što koristiš i jesi čuo nekoga da koristi ovaj hrvatski prijevod?
ne čenđaš žarulje?marcellus wrote:veber wrote:malo si zaplesao prije posla i sve pet.marcellus wrote:ne, nisam ali sam svaki ponedjeljak kad sam išao na posao preskakao bljuvotine koje bi poštovani gosti ostavili po štengama i dvorišću
u ritmu trtrt i kaj sad?
ne zajebavaj
znaš da smo ja i cajke na pas mater oduvijek, još otkad je brena gostovala kod minimaksa (prva cajka juge, onda se to još zvalo disko folk, smeće plus balkansko smeće)
2014-12-30
Miha, njihove riječi se poklapaju s engleskim, ja u životu nisam poslovno a ni čula privatno da je netko rekao ili prezentirao rasčlambu nečega ili to koristio.michaellcmacha wrote:pa naravno da piše raščlamba, isto tako piše prosudba, shodno i da sad ne nabrajam... ima togakaya wrote:Rasčlamba pišeš?Sovak wrote:kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Ajde sad nam reci što koristiš i jesi čuo nekoga da koristi ovaj hrvatski prijevod?
Svakodnevno. Naravno, to vrijedi za pismene ljude i ljude koji znaju HSJ.
HSJ nikomu nije urođen. Mora se naučiti.
Majmune koji se jedva znaju potpisati tu ne računam.
Ok, u redu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Posvemašno još rijeđe.te riječi nisu zaživjele.dzango wrote:On, posvemešno.kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Last edited by kaya on Sat 27 Jun - 16:03; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
U restoranima također, gdje je uživo muzika.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaya wrote:Posvemašno još rijeđe.te riječi nisu zaživjele.dzango wrote:On, posvemešno.kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Potpuno.
Ok, ali ja kada dobijem nešto u jun ili july razmišljam koji je mjesecveber wrote:ako nešto moramo očuvati, to su nazivi mjeseca.kaya wrote:I na poslu ti isto kažu da rasčlambu napraviš nekih troškova na primjer?
Daj sova nemoj zezat...
Meni su veći problem neke naše domoljubne zbog engleskog, recimo mjeseci, kod njih su isti kao na engleskom a ja prevodim u glavi na veljaču, kolovoz i tako...
2015-08-15
To za početak.dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
2015-08-15
dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
baš... ja sam didžejki na svojoj svadbi zabranio da pušta starohrvatske alkoholičarske i općenito bilo što domaće, kao i bilo što iz ex yu...
Ni neće. Zbog engleskog.marcellus wrote:kaya wrote:Posvemašno još rijeđe.te riječi nisu zaživjele.dzango wrote:On, posvemešno.kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Potpuno.
2015-08-15
kaya wrote:Ni neće. Zbog engleskog.marcellus wrote:kaya wrote:Posvemašno još rijeđe.te riječi nisu zaživjele.dzango wrote:On, posvemešno.kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Potpuno.
"Potpuno" umjesto "apsolutno" i "posvemašno".
sinonim.
Dok je predjelo? Do sarme ćao.kaya wrote:To za početak.dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
Potpuno je i na srpskom. Ala ste ga razdvojili.marcellus wrote:kaya wrote:Ni neće. Zbog engleskog.marcellus wrote:kaya wrote:Posvemašno još rijeđe.te riječi nisu zaživjele.dzango wrote:
On, posvemešno.
Potpuno.
sinonim.
2014-04-19
nisi govornik.vani se ne govori da ideš u drugom mjesecu negdje već u februaru.kaya wrote:Ok, ali ja kada dobijem nešto u jun ili july razmišljam koji je mjesecveber wrote:ako nešto moramo očuvati, to su nazivi mjeseca.kaya wrote:I na poslu ti isto kažu da rasčlambu napraviš nekih troškova na primjer?
Daj sova nemoj zezat...
ne pišeš datum brojčano već slovno.
kao i na sve drugo, čovjek se navikne.
2014-12-30
Ništa harmonika? Baš bilo dobro zezanje.marcellus wrote:dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
baš... ja sam didžejki na svojoj svadbi zabranio da pušta starohrvatske alkoholičarske i općenito bilo što domaće, kao i bilo što iz ex yu...
2014-04-19
Do aperitiva može.dzango wrote:Dok je predjelo? Do sarme ćao.kaya wrote:To za početak.dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
2015-08-15
pa ni nisu njihove, grčkog korijena su..npr. analizakaya wrote:Miha, njihove riječi se poklapaju s engleskim,michaellcmacha wrote:pa naravno da piše raščlamba, isto tako piše prosudba, shodno i da sad ne nabrajam... ima togakaya wrote:Rasčlamba pišeš?Sovak wrote:kaya wrote:Baš mi je drago sova što si to stavio:
Analiza - raščlamba
Apsolutno- posvemašno
Svakodnevno. Naravno, to vrijedi za pismene ljude i ljude koji znaju HSJ.
HSJ nikomu nije urođen. Mora se naučiti.
Majmune koji se jedva znaju potpisati tu ne računam.
Ok, u redu.
oni svoju riječ ni nemaju
zato sam samo ja plesao.marcellus wrote:dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
trttrtrt
2014-12-30
vi kažete i sasmadzango wrote:Potpuno je i na srpskom. Ala ste ga razdvojili.marcellus wrote:kaya wrote:Ni neće. Zbog engleskog.marcellus wrote:kaya wrote:
Posvemašno još rijeđe.te riječi nisu zaživjele.
Potpuno.
sinonim.
veber wrote:zato sam samo ja plesao.marcellus wrote:dzango wrote:Jebeš svadbu na kojoj sviraju Olivera i Ninu Badrić.Pirate wrote:Svuda isto. Zadnji put u Srbiji na svadbi kod rodice, svirali najvise Olivera i Ninu Badric, a sa nase strane sve Krajisnici. Poslije kad su matorci se razisli krenuli EKV, Dvornik, Azra, TBF, SARS, Gibboni i etc.kaya wrote:Nije to više uopće stvar nekih opskurnih klubova na rubu grada, u centru grada u lokalima na repertoaru je joksimović, matić, bajaga, isto kao i oliver, prljavci.
trttrtrt
nisi, svi plešu na rnr iz pedesetih
čak i moja punica
Page 16 of 21