Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.michaellcmacha wrote:čista psihopatologija... pa ima i ljudi koji su bili u vojsci sao krajine a iz današnje perspektive nikad to ne bi ponovili... i takvog jednog ja osobno poznajem... i živi i dan danas u jednom srpskom selu tu na baniji...Maggie19 wrote:Bzze.
Zena mu je Srpkinja, i to iz dijaspore.
To sto je u ranoj mladosti bila aktivna u srpskoj procetnickoj zajednici tamo gdje je rodjena, i sto je smatrala da je to jedino ispravno (jer drugo nije znala), ne znaci da bi isto ucinila i danas.
Svi imamo povijest. Ne treba nas kaznjavati radi toga.
Nisam sklona Skori, ali brojanje krvnih zrnaca bracnih partnera mi je neprihvatljivo.
Jer je vecina nenaucena i potkapacitirana.
Znam sto mislis.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Osveta je neprikladna nasem civilizacijskom dosegu.michaellcmacha wrote:to je ono što sam spomenuo pa gnječu nije pasalo (on bi radije do istrage vaše ili naše) a to je da je donešena odluka da se neće sprovoditi nikakva odmazda iako je bilo sasvim dovoljan kritični broj ljudi koji su čak i imali volje da izvrše odmazdu... i da ljudi mnogi mjenjaju stavove ali što sa stokom poput ovog ološara iz australije i sličnima... ta gamad neda mira nikako... i onda kad dogori onda će ili cviliti kad ih se pričepi ili se ceriti iz daljine kad netko drugi zbog njih bude pričepljen....Maggie19 wrote:Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.michaellcmacha wrote:čista psihopatologija... pa ima i ljudi koji su bili u vojsci sao krajine a iz današnje perspektive nikad to ne bi ponovili... i takvog jednog ja osobno poznajem... i živi i dan danas u jednom srpskom selu tu na baniji...Maggie19 wrote:Bzze.
To sto je u ranoj mladosti bila aktivna u srpskoj procetnickoj zajednici tamo gdje je rodjena, i sto je smatrala da je to jedino ispravno (jer drugo nije znala), ne znaci da bi isto ucinila i danas.
Nisam sklona Skori, ali brojanje krvnih zrnaca bracnih partnera mi je neprihvatljivo.
U zemlji gdje je ministar bez portfelja otpremao branitelje na Ovcaru...... Bilo kako bilo, ne mijenjajte nista. Sta je sigurno sigurno. Dobro je vama jos uvijek, jako dobro. Skorina je zena izmedju ostalog drzala noge IGK dok su ga cetnici klali jer je napisoa "Jama". Skorina zena je peti ortak. Skorina zena je osim toga i zena???? Skorina zena je zapalila zito. Skorina zena je u kapelskim vikala si-no. Skorina zena je zena guster. Dobro ovi oru. Umjesto da se usredotoce na pravu opasnost, naime retrdiranog muslimana. Ako on dodje na vlast bit ce bjes te noge usra vas guzica.
2014-04-14
Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.michaellcmacha wrote:čista psihopatologija... pa ima i ljudi koji su bili u vojsci sao krajine a iz današnje perspektive nikad to ne bi ponovili... i takvog jednog ja osobno poznajem... i živi i dan danas u jednom srpskom selu tu na baniji...Maggie19 wrote:Bzze.
Znam sto mislis.
Bit će tu još udaraca ispod pojasa do izbora.Nešto mi govori da bi sljedeći na udaru mogli bit Raspudići.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne znam jesi li vidjela, ali on iako smo se ljudski podivanili u svezi korone, ispali kako bi poubijao 100 000 hrvata i to pogotovo onih bosanskih ili hercegovačkih... kao da bi to mi hrvati koji god i odakle god bili... dozvolili... i to sve odreda i žene i djecu... e pa jebiga ne bi to išlo... više nikada... ili bar ne dok još ima onih koji su to već jednom spriječili...Maggie19 wrote:Osveta je neprikladna nasem civilizacijskom dosegu.michaellcmacha wrote:to je ono što sam spomenuo pa gnječu nije pasalo (on bi radije do istrage vaše ili naše) a to je da je donešena odluka da se neće sprovoditi nikakva odmazda iako je bilo sasvim dovoljan kritični broj ljudi koji su čak i imali volje da izvrše odmazdu... i da ljudi mnogi mjenjaju stavove ali što sa stokom poput ovog ološara iz australije i sličnima... ta gamad neda mira nikako... i onda kad dogori onda će ili cviliti kad ih se pričepi ili se ceriti iz daljine kad netko drugi zbog njih bude pričepljen....Maggie19 wrote:Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.michaellcmacha wrote:čista psihopatologija... pa ima i ljudi koji su bili u vojsci sao krajine a iz današnje perspektive nikad to ne bi ponovili... i takvog jednog ja osobno poznajem... i živi i dan danas u jednom srpskom selu tu na baniji...Maggie19 wrote:Bzze.
2015-08-08
ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.michaellcmacha wrote:čista psihopatologija... pa ima i ljudi koji su bili u vojsci sao krajine a iz današnje perspektive nikad to ne bi ponovili... i takvog jednog ja osobno poznajem... i živi i dan danas u jednom srpskom selu tu na baniji...Maggie19 wrote:Bzze.
Znam sto mislis.
Bit će tu još udaraca ispod pojasa do izbora.Nešto mi govori da bi sljedeći na udaru mogli bit Raspudići.
Mogli bi Nina i Mariju, da.
pijana posla. Ne obadajem ga vise.michaellcmacha wrote:ne znam jesi li vidjela, ali on iako smo se ljudski podivanili u svezi korone, ispali kako bi poubijao 100 000 hrvata i to pogotovo onih bosanskih ili hercegovačkih... kao da bi to mi hrvati koji god i odakle god bili... dozvolili... i to sve odreda i žene i djecu... e pa jebiga ne bi to išlo... više nikada... ili bar ne dok još ima onih koji su to već jednom spriječili...Maggie19 wrote:Osveta je neprikladna nasem civilizacijskom dosegu.michaellcmacha wrote:to je ono što sam spomenuo pa gnječu nije pasalo (on bi radije do istrage vaše ili naše) a to je da je donešena odluka da se neće sprovoditi nikakva odmazda iako je bilo sasvim dovoljan kritični broj ljudi koji su čak i imali volje da izvrše odmazdu... i da ljudi mnogi mjenjaju stavove ali što sa stokom poput ovog ološara iz australije i sličnima... ta gamad neda mira nikako... i onda kad dogori onda će ili cviliti kad ih se pričepi ili se ceriti iz daljine kad netko drugi zbog njih bude pričepljen....Maggie19 wrote:Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.michaellcmacha wrote:čista psihopatologija... pa ima i ljudi koji su bili u vojsci sao krajine a iz današnje perspektive nikad to ne bi ponovili... i takvog jednog ja osobno poznajem... i živi i dan danas u jednom srpskom selu tu na baniji...Maggie19 wrote:Bzze.
?Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:
Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.
Znam sto mislis.
tko će mu ostat
2014-04-16
Drugi dio njegovog izbornog tijela.mortal wrote:?Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:
Naravno da ljudi mijenjaju stavove i da imaju na to pravo, osobito u fazi sazrijevanja.
Znam sto mislis.
tko će mu ostat
Nisu svi totalitaristi.
Da.Ali ima još nešto ,dobio sam dojavu kako se nešto sprema i za mostovog Bulja,ono da ga se malo diskreditira.Ovamo glumi poštenjačinu a s druge strane mulja s.... ne smijem reć dalje.Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:
Znam sto mislis.
2015-07-23
Sad ce se to sve zakuhat. Taman timing.סמאל wrote:Da.Ali ima još nešto ,dobio sam dojavu kako se nešto sprema i za mostovog Bulja,ono da ga se malo diskreditira.Ovamo glumi poštenjačinu a s druge strane mulja s.... ne smijem reć dalje.Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.סמאל wrote:Recimo da si upravu,ali zar misliš da je to uopće bitno u predizbornim igricama ispod pojasa ?Maggie19 wrote:
Znam sto mislis.
Ma nije to više toliko žustro i zanimljivo kao prethodnih godina.Više ne možeš niti nešto kvalitetno,, napakovat''Maggie19 wrote:Sad ce se to sve zakuhat. Taman timing.סמאל wrote:Da.Ali ima još nešto ,dobio sam dojavu kako se nešto sprema i za mostovog Bulja,ono da ga se malo diskreditira.Ovamo glumi poštenjačinu a s druge strane mulja s.... ne smijem reć dalje.Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:
Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.
Znam sto mislis.
Jedva čekam da i ovi izbori prođu,pa da se mogu više pozabavit Longijem i njegovom Galaktičkom Federacijom.
2015-07-23
glupostMaggie19 wrote:Drugi dio njegovog izbornog tijela.mortal wrote:?Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:
Bitno je jer treba ljudima osvijetljavati i uciti ih na kriticko-refleksivno razmisljanje.
Znam sto mislis.
tko će mu ostat
Nisu svi totalitaristi.
neće ga biti u talonu izabranog vodstvva
još gluplji pokušaj odvlačenja škore u neku sredinu- centar ili lijevu stranu
2014-04-16
Meni su, a vjerujem i tebi, daleko zanimljivije info o njihovim financijskim malverzacijama.סמאל wrote:Ma nije to više toliko žustro i zanimljivo kao prethodnih godina.Više ne možeš niti nešto kvalitetno,, napakovat''Maggie19 wrote:Sad ce se to sve zakuhat. Taman timing.סמאל wrote:Da.Ali ima još nešto ,dobio sam dojavu kako se nešto sprema i za mostovog Bulja,ono da ga se malo diskreditira.Ovamo glumi poštenjačinu a s druge strane mulja s.... ne smijem reć dalje.Maggie19 wrote:ds,tocno..izgubit ce glasove tzv. velikih Hrvatina zbog ovog clanka.סמאל wrote:Gledaj,ne treba bit analitički genij da bi se dokučilo koji je profil Škorinih birača i što je ono čime im ideš,,uz dlaku'' a tu je sva ova priča oko njegove žene najmanje bitna.Maggie19 wrote:
Znam sto mislis.
Jedva čekam da i ovi izbori prođu,pa da se mogu više pozabavit Longijem i njegovom Galaktičkom Federacijom.
Ali nesto se oko toga ne napadaju.
Ah, imas ti zabave ...iscekivanje je najslađe. Izdrzi! ;-D
Sad Škorkan može da pjeva onu svoju ljigavu tužbalicu
Suuudeee mi ... suuuude miii .. jer foliram da sam veliki ustaša a u stvari sam goli kurac
Suuudeee miii ... jer foliram da sam veeelikii Hrvatina a u stvari sam vidio da ta ustaško-domoljubna papazjanija prolazi kod debilnih Hrvata i kontao sam da zaradim veliku lovu i da se uvalim u politiku i na vlast
Suuude miiii ... jer sam oženio četnikušu ... ili četnikinju ... ili četnicu .... jebi ga ne znam ni kako se to pravilno kaže ... i sad glumatam veeelikog Hrvata
Ali hajde, mora mu se priznat da je kurcem jednu četničku pičku preobratio... ili je možda ona preobratila njega svojom pizdom a on nam samo folira
Suuudeee mi ... suuuude miii .. jer foliram da sam veliki ustaša a u stvari sam goli kurac
Suuudeee miii ... jer foliram da sam veeelikii Hrvatina a u stvari sam vidio da ta ustaško-domoljubna papazjanija prolazi kod debilnih Hrvata i kontao sam da zaradim veliku lovu i da se uvalim u politiku i na vlast
Suuude miiii ... jer sam oženio četnikušu ... ili četnikinju ... ili četnicu .... jebi ga ne znam ni kako se to pravilno kaže ... i sad glumatam veeelikog Hrvata
Ali hajde, mora mu se priznat da je kurcem jednu četničku pičku preobratio... ili je možda ona preobratila njega svojom pizdom a on nam samo folira
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I kako će sad njegov jaran Marko P. T. gledati na ovo
Ili je i on također prikriveni Srbin a nama samo folira
Kuku nama Hrvatinama ne možemo se tih Srba riješit pa ga jebi
Gdje je Crvenkasti da prokomentira ... i da nas sirote Hrvate utješi
Ili je i on također prikriveni Srbin a nama samo folira
Kuku nama Hrvatinama ne možemo se tih Srba riješit pa ga jebi
Gdje je Crvenkasti da prokomentira ... i da nas sirote Hrvate utješi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo,smanji dozivljaje, molim te.
Ti kao da tu neke svoje osobne frustracije izbacujes.
Neka se ljudi vole.
Peace, brothers!
Ti kao da tu neke svoje osobne frustracije izbacujes.
Neka se ljudi vole.
Peace, brothers!
Nema problema s cetaljima, samo da nije s mujama.
Sad ce i epi za skoru:)
Sad ce i epi za skoru:)
dijagram-
2015-08-09
ka'e...סמאל wrote:Što li se vučko ne očituje oko Škorinog četnikluka
Mogu mislit šok,kad dva dana pred izbore izađe članak na Indexu,da gosn. Škoro i dan danas ima veze s opskurnim četničkim piskaralima.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
abraham wrote:U zemlji gdje je ministar bez portfelja otpremao branitelje na Ovcaru...... Bilo kako bilo, ne mijenjajte nista. Sta je sigurno sigurno. Dobro je vama jos uvijek, jako dobro. Skorina je zena izmedju ostalog drzala noge IGK dok su ga cetnici klali jer je napisoa "Jama". Skorina zena je peti ortak. Skorina zena je osim toga i zena???? Skorina zena je zapalila zito. Skorina zena je u kapelskim vikala si-no. Skorina zena je zena guster. Dobro ovi oru. Umjesto da se usredotoce na pravu opasnost, naime retrdiranog muslimana. Ako on dodje na vlast bit ce bjes te noge usra vas guzica.
ovo nije losa stvar za koaliciju HDZ- skoristi - pupovac
skorina zena zna znanje
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
...sve je miha objasnio u svom postu..ni dodati ni oduzeti
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mladić ih pokušao zaustaviti:Karlovčani organizirali prvi humanitarni konvoj u Domovinskom ratu!
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
Page 2 of 10