Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
pa glasaj za MOST, oni su nedvojbeno hrvatska stranka... bez nekih značajnih mrlja u političkom raduAssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
pa glasuj za MOST, oni su nedvojbeno hrvatska stranka... bez nekih značajnih mrlja u političkom raduAssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
2015-08-08
mostovac.AssadNaPodmornici wrote:je , zato ne želim glasovati za njegadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
skoro je HDZ uhljeb 1/1
ali sa druge strane epi, ero, norka, ringo i ostala bih ekipa vs njega, pa onda najveći šljam sa ljevice.. zamalo mi dođe da glasam za njega.. zamalo.. što neznači da hoću.. mislim tko je taj robert pauletić kako se već zove , nositelj za X jedinicu? jel on neki bivši HDZovac?
Dakle, najveci grijeh Skore je to sto jebe Srpkinju...
Jebio te, koliko sam Srpkinja i muslimanki opalio u zivotu, bojim se da velike Rvatine kojima zapovijeda Alkajidas Hase ne izdaju fetvu na moju glavu
Jebio te, koliko sam Srpkinja i muslimanki opalio u zivotu, bojim se da velike Rvatine kojima zapovijeda Alkajidas Hase ne izdaju fetvu na moju glavu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AssadNaPodmornici wrote:je , zato ne želim glasovati za njegadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
skoro je HDZ uhljeb 1/1
ali sa druge strane epi, ero, norka, ringo i ostala bih ekipa vs njega, pa onda najveći šljam sa ljevice.. zamalo mi dođe da glasam za njega.. zamalo.. što neznači da hoću.. mislim tko je taj robert pauletić kako se već zove , nositelj za X jedinicu? jel on neki bivši HDZovac?
nije koliko se spominjem , uspjesni poduzetnik i neuspjesni novinar , ima te neke desne nazadne stavove inace OK lik
nece on dugo s skoristima bit
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
to je ok, ti jedino i možeš takve radodajke povaliti, kod ovih sa mozgom nemaš baš neke šanseRingo10 wrote:Dakle, najveci grijeh Skore je to sto jebe Srpkinju...
dijagram wrote:da samo srbin, moze i mujo hasan :)tre wrote:draži mi jesrbin/srpkinja koji vole svoju domovinu Hrvatsku od svih onih hrvateka koji istu ne mogu smisliti i rade sve da je razjebu, tu ubrajam razne tomiće, frljiće, indeksovce,babiće, lukićke, ivančiće...
Naravno. Naše cvijeće treba njegovati, a ne ko Epi...kaktuse...:)
darth_vader-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Dakle, najveci grijeh Skore je to sto jebe Srpkinju...
stvarno ?
dobro je tebi dobro
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
Jebate pa Most...što se imaš misliti...
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 wrote:mostovac.AssadNaPodmornici wrote:je , zato ne želim glasovati za njegadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
skoro je HDZ uhljeb 1/1
Barem imaju tri lumena više od ostalih...gospodin, gospođa Selak, Pauletić...a riješili se još i primoštenske budaletine...
darth_vader-
2014-04-17
"s mozgom"??..hoce reci,one stose jebu sa Srbima i Muslimanima,a onda trče na ispovijed u susjednu zupu?..tre wrote:to je ok, ti jedino i možeš takve radodajke povaliti, kod ovih sa mozgom nemaš baš neke šanseRingo10 wrote:Dakle, najveci grijeh Skore je to sto jebe Srpkinju...
Idi bogati,pa ti ne znas sto su iskonske zene.-..one koje ne seru previse,nego odradjuju svoj dio posela...a radodajke su sve podno drave...ali iiznad..
cuj,"s mozgom"..zato su i zavrsile kao raspustenice i stare cure..
Guest- Guest
Istina.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:mostovac.AssadNaPodmornici wrote:je , zato ne želim glasovati za njegadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
skoro je HDZ uhljeb 1/1
Barem imaju tri lumena više od ostalih...gospodin, gospođa Selak, Pauletić...a riješili se još i primoštenske budaletine...
(Gospodin, gospođa Selak ;-D )
Miroslav Škoro u Zadru nije htio komentirati objavu portala Index da je njegova supruga Kim kao 18-godišnjakinja pisala članke za pročetničke časopis Amerikanski Srbobran.- Ne želim to komentirati. Tu ima takvih elemenata koji su možda za jedan ozbiljan razgovor o profilima ljudima koji šire takve vijesti i kojima je to uopće važno. Meni to nije predmet o kojem želi diskutirati o bilo kome na bilo koji način. Ono što je zanimljivo je to da je jedan takav obračun s mojom obitelji najavio gospodin Pupvac prije nekog vremena, tako da smo ga mi i očekivali. Ali mislim da to neće ostaviti nikakvog traga, dapače, uvijek će naštetiti onome tko udara na obitelj - kazao je prvi čovjek domovinskog pokreta.
pupovac ovaj put bez sorosa
2014-04-12
Na listu Domovinskog pokreta u 8. izbornoj jedinici Miroslav Škoro stavio je bivšu općinsku državnu odvjetnicu iz Pazina Davorka Smoković koja je nedavno i pravomoćno osuđena za korupciju, odnosno pogodovanje kontroverznom poduzetniku Draženu Golemoviću u istrazi što je protiv njega vođena.
I to nije jedini problem sa zakonom koji je Davorka Smoković imala. Županijski sud u Rijeci 2016. proglasio ju je krivom za izdavanje neopravdanih putnih naloga te je nepravomoćno osuđena na jedinstvenu bezuvjetnu kaznu zatvora od devet mjeseci, jer je sud zaključio da je oštetila državni proračun na 56.333 kune.
Nedavno je konačno osuđena i zbog pomaganja organiziranom kriminalu, uvjetno na osam mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine. Pravomoćna presuda donesena je sada, nakon više od deset godina procesa.
Telegram je prije nekoliko sati glasnogovornici Domovinskog pokreta poslao zamolbu za komentar ovog slučaja. Ako ga naknadno primimo, svakako ćemo ga objaviti.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/telegram-doznaje-zena-na-skorinoj-izbornoj-listi-pravomocno-osudena-zbog-pomaganja-organiziranom-kriminalu/
zagrijavanje za udarni tjedan
2014-04-12
ne kuži još škoro od kud mu zapuhalo,nije pupovac prije neke sove iz HDZ.a.Ali to je tek početak,naučit će on.debotoijusto wrote:Miroslav Škoro u Zadru nije htio komentirati objavu portala Index da je njegova supruga Kim kao 18-godišnjakinja pisala članke za pročetničke časopis Amerikanski Srbobran.- Ne želim to komentirati. Tu ima takvih elemenata koji su možda za jedan ozbiljan razgovor o profilima ljudima koji šire takve vijesti i kojima je to uopće važno. Meni to nije predmet o kojem želi diskutirati o bilo kome na bilo koji način. Ono što je zanimljivo je to da je jedan takav obračun s mojom obitelji najavio gospodin Pupvac prije nekog vremena, tako da smo ga mi i očekivali. Ali mislim da to neće ostaviti nikakvog traga, dapače, uvijek će naštetiti onome tko udara na obitelj - kazao je prvi čovjek domovinskog pokreta.
vili40-
2015-08-02
Pa,nisu baš iz HDZ-a,ali rade za one koji ponude više.vili40 wrote:ne kuži još škoro od kud mu zapuhalo,nije pupovac prije neke sove iz HDZ.a.Ali to je tek početak,naučit će on.debotoijusto wrote:Miroslav Škoro u Zadru nije htio komentirati objavu portala Index da je njegova supruga Kim kao 18-godišnjakinja pisala članke za pročetničke časopis Amerikanski Srbobran.- Ne želim to komentirati. Tu ima takvih elemenata koji su možda za jedan ozbiljan razgovor o profilima ljudima koji šire takve vijesti i kojima je to uopće važno. Meni to nije predmet o kojem želi diskutirati o bilo kome na bilo koji način. Ono što je zanimljivo je to da je jedan takav obračun s mojom obitelji najavio gospodin Pupvac prije nekog vremena, tako da smo ga mi i očekivali. Ali mislim da to neće ostaviti nikakvog traga, dapače, uvijek će naštetiti onome tko udara na obitelj - kazao je prvi čovjek domovinskog pokreta.
Plaćenici,nisu lojalni niti jednoj političkoj partiji,iskopaju o nekome nešto i onda to preko paraobavještajnog podzemlja plasiraju u medije,a kako ruka ruku mije.
Iz HDZ-a su zadovoljni,ali ovaj put nemaju ništa s tim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ajd da je to neki jebač rekao pa ajde de, ovakoLegendovich wrote:"s mozgom"??..hoce reci,one stose jebu sa Srbima i Muslimanima,a onda trče na ispovijed u susjednu zupu?..tre wrote:to je ok, ti jedino i možeš takve radodajke povaliti, kod ovih sa mozgom nemaš baš neke šanseRingo10 wrote:Dakle, najveci grijeh Skore je to sto jebe Srpkinju...
Idi bogati,pa ti ne znas sto su iskonske zene.-..one koje ne seru previse,nego odradjuju svoj dio posela...a radodajke su sve podno drave...ali iiznad..
đe mene, bolan, u BIH ekipuAssadNaPodmornici wrote:je , zato ne želim glasovati za njegadebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:kada vidim da vs škore sa jedne strane udaraju ovi lopine od HDZovaca domoljuba, a sa druge strane i ovi antifašisti, možda čak i ne poništim listić nego možda glasam za njega.. možda. svakako prije za bilo koga nego HDZ/SDP
skoro je HDZ uhljeb 1/1
Robi ima pisanu potvrdu od Ru(j)ke...tre wrote:ajd da je to neki jebač rekao pa ajde de, ovakoLegendovich wrote:"s mozgom"??..hoce reci,one stose jebu sa Srbima i Muslimanima,a onda trče na ispovijed u susjednu zupu?..tre wrote:to je ok, ti jedino i možeš takve radodajke povaliti, kod ovih sa mozgom nemaš baš neke šanseRingo10 wrote:Dakle, najveci grijeh Skore je to sto jebe Srpkinju...
2015-08-08
Ringo10 wrote:I kako će sad njegov jaran Marko P. T. gledati na ovo
Ili je i on također prikriveni Srbin a nama samo folira
Kuku nama Hrvatinama ne možemo se tih Srba riješit pa ga jebi
Gdje je Crvenkasti da prokomentira ... i da nas sirote Hrvate utješi
Pa šta, nije to ništa. I ja sam nekad bio četnik.
A vidi me sad.
Tako Hrvati i nastaju. Mi smo svi bivši Srbi koji su mrzili sami sebe.
A ni ovo nam nije pomoglo.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, molim te da nam ti, kao jedini upuceni i istinski upoznati, objasnis sto se ovdje dogodilo zapravo, tj.kulminaciju i katarzu. Uvod ne moras.
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mladić ih pokušao zaustaviti:Karlovčani organizirali prvi humanitarni konvoj u Domovinskom ratu!
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
Page 9 of 10