Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
Nabadamo pomalo...ne baš poput ovih fetivih sa Višnjika, ali upališ Siri i bez brige si...:)
Dosta...barem tridesetak km...
Nemalo ih je i stradalo vraćajući se iz Saturnusa...osobno svega par puta bio, više sam rokerska spika bio, a po tom pitanju Zadar je na dva kafića doslovce bija sveden...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
pa imali su oni podjeljene večeri... bar koliko se sjećam... uglavnom mene je znao zapasti neki jastuk u onim širokim separeima pogotovo ak sam ja nosio "dudu" do tamo... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:
Nabadamo pomalo...ne baš poput ovih fetivih sa Višnjika, ali upališ Siri i bez brige si...:)
Nemalo ih je i stradalo vraćajući se iz Saturnusa...osobno svega par puta bio, više sam rokerska spika bio, a po tom pitanju Zadar je na dva kafića doslovce bija sveden...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:
A do rata...pioniri maleni...taman me zajebalo pa nisam uspio omladinac postati za godinu...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:
koliko si ti daleko od disko bara saturnus
A do rata...pioniri maleni...taman me zajebalo pa nisam uspio omladinac postati za godinu...
mene tako za pionire
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
michaellcmacha wrote:pa imali su oni podjeljene večeri... bar koliko se sjećam... uglavnom mene je znao zapasti neki jastuk u onim širokim separeima pogotovo ak sam ja nosio "dudu" do tamo... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:
koliko si ti daleko od disko bara saturnus
Nakon rata i ne baš...dance groznica u najgorem izdanju, uključivo Senada od Bosne...
darth_vader-
2014-04-17
padobranac me ni najmanje nije razočarao... skoro sve sam mu pogodio iz prve... sad mi naletilo pa potvrdio iz prve ruke... valjda će navratiti ološ još koji put... a Anti svaka čast ako je još uvijek u igri...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:nije ti valjda rodijak onaj naš padobranac...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:pa dobro sad... za to smo imali njegovog vršnjaka "specijalca" iz šepurinajasambrend wrote:
Slabo bi ti u artiljeriji navodija ciljeve...
e sad baš vršnjaka jedino ako je s 15 išao..
rodijak mi je bio u šepurinama 6 godina stariji
nije, anto je ok...poslije se vratio u hvo...sve do kraja rata..odero se, poslije je napredovao do časnika i danas je pri vojsci.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
epikur37 wrote:jasambrend wrote:jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:
mene tako za pionire
Već si si počeja godine umanjivati? Ja tek od 45. krećem...
darth_vader-
2014-04-17
a poslije nisam išao nikad, pa jedno vrijeme nije ni radio, ako se ne varam... to kasnije kad sam i dolazio skoro uvijek u sabunike ili u nin i to je uglavnom... mir, tišina malo kupanja i aj kući... isto tako i novi vinodolski odem tamo i onda uglavnom glavinjam po onim vidikovcima i prozujim po bribiru...jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:pa imali su oni podjeljene večeri... bar koliko se sjećam... uglavnom mene je znao zapasti neki jastuk u onim širokim separeima pogotovo ak sam ja nosio "dudu" do tamo... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:
Nakon rata i ne baš...dance groznica u najgorem izdanju, uključivo Senada od Bosne...
2015-08-08
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:
jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))
mene tako za pionire
Već si si počeja godine umanjivati? Ja tek od 45. krećem...
ne pa čekaj malo, meni je tek 42 punih,
Trebao sam biti pioniri ali smo ja, marko i dejan zakasnili na autobus:D
Bila priča kao do godine ćemo ali sljedeće godine ode sve bestraga
Znači trebalo me rediti za ionira ali zakasnili.
Poslije sam tu priču prodavao kao svoj aktivni bojkot, te da sam već kao mali znao da u tom sistemu i bivšoj jugi nešto ne valja i da treba zauzeti stav protiv.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A mene za soldate.epikur37 wrote:jasambrend wrote:jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:
mene tako za pionire
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad malo ovo promislim,stvarno je glupo vaditi ovakve stvari iz naftalina,a još je podlije koristiti ih u dnevno-političke svrhe s ciljem diskvalificiranja protivnika.
No,valjda će neki desničari vidjeti da ovo oni godinama rade recimo pjevačima srpske nacionalnosti koji imaju održati koncerte u Hrvatskoj.
No,valjda će neki desničari vidjeti da ovo oni godinama rade recimo pjevačima srpske nacionalnosti koji imaju održati koncerte u Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Kad malo ovo promislim,stvarno je glupo vaditi ovakve stvari iz naftalina,a još je podlije koristiti ih u dnevno-političke svrhe s ciljem diskvalificiranja protivnika.
Mir čedo...
darth_vader-
2014-04-17
Ovo je escape karta ustasama u pokretu ako Skoro zakaze na djelu, pa ce Marc i konraadmiral Loso zaradjivati za lebac sa sokacko-cetnickom zavjerom protiv naivnog hrvatskog puka u reziji domace UDBA-e i njihovih gazda u Beogradu i Londonu.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
daj malo njegoša.jastreb wrote:Kad malo ovo promislim,stvarno je glupo vaditi ovakve stvari iz naftalina,a još je podlije koristiti ih u dnevno-političke svrhe s ciljem diskvalificiranja protivnika.
propupaj
2014-12-30
Bez muke se pjesma ne ispoja, bez muke se sablja ne sakova.veber wrote:daj malo njegoša.jastreb wrote:Kad malo ovo promislim,stvarno je glupo vaditi ovakve stvari iz naftalina,a još je podlije koristiti ih u dnevno-političke svrhe s ciljem diskvalificiranja protivnika.
propupaj
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
ima li sto nova o cetnikusi ?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
a ti bice mislis da si bolji od cetnikadebotoijusto wrote:ima li sto nova o cetnikusi ?
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Neugodan si, debo.debotoijusto wrote:ima li sto nova o cetnikusi ?
Nije vise zabavan ovaj linc.
Srpkinja je, pa sto.
ne mislim , znamprckov wrote:a ti bice mislis da si bolji od cetnikadebotoijusto wrote:ima li sto nova o cetnikusi ?
no dobro vratimo se na temu sto ima nova s cetnikusom sto presla na usrastvo ?
2014-04-12
ovo si trebao znati na pamet, a ne c/p.Pirate wrote:Bez muke se pjesma ne ispoja, bez muke se sablja ne sakova.veber wrote:daj malo njegoša.jastreb wrote:Kad malo ovo promislim,stvarno je glupo vaditi ovakve stvari iz naftalina,a još je podlije koristiti ih u dnevno-političke svrhe s ciljem diskvalificiranja protivnika.
propupaj
;-D
kakav linc ? ne zborim o zeni srpkinji nego cetnikusi zeni glavnog oporbenog desnicara koji zagovara slicne politike glede cetnistva a koalicijski partner i buduci obnasatelj poluga vlasti...Maggie19 wrote:Neugodan si, debo.debotoijusto wrote:ima li sto nova o cetnikusi ?
Nije vise zabavan ovaj linc.
Srpkinja je, pa sto.
sto kaze penava ?
2014-04-12
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mladić ih pokušao zaustaviti:Karlovčani organizirali prvi humanitarni konvoj u Domovinskom ratu!
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
Page 7 of 10