Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
Ne kuzim na kog se to odnosi?michaellcmacha wrote:a jebote, jučer i danas mi frend koji je radio u zemuniku ispričao malo detaljnije o bezliku kojeg je werner potjerao iz kampa zbog dilanja horsa, i usput ga malo natamburao... otud ona ogromna mržnja spram hv i ljudi iz hvdijagram wrote:on ti je u dometu 60mm elevacija 45 stupnjeva max punjenje, na rubu ali u dometu:)michaellcmacha wrote:e to mi je interesantno, ako bi bilo aktualno do jeseni, a i da upoznam tog našeg "dragog" forumaša... ;)dijagram wrote:crveno pumpe, plavo zgrade tzv crvene kuce, a okolo sve obicne kuce, e to je onda to:)
pogledaj ulaz sjever na guglu
dijagram- Posts : 18937
2015-08-09
Re: Škorina supruga pisala za četničke novine. On je pokušao zaustaviti objavu te priče
imaš porukudijagram wrote:Ne kuzim na kog se to odnosi?michaellcmacha wrote:a jebote, jučer i danas mi frend koji je radio u zemuniku ispričao malo detaljnije o bezliku kojeg je werner potjerao iz kampa zbog dilanja horsa, i usput ga malo natamburao... otud ona ogromna mržnja spram hv i ljudi iz hvdijagram wrote:on ti je u dometu 60mm elevacija 45 stupnjeva max punjenje, na rubu ali u dometu:)michaellcmacha wrote:e to mi je interesantno, ako bi bilo aktualno do jeseni, a i da upoznam tog našeg "dragog" forumaša... ;)dijagram wrote:crveno pumpe, plavo zgrade tzv crvene kuce, a okolo sve obicne kuce, e to je onda to:)
pogledaj ulaz sjever na guglu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma zanima me lokacija "kod dvije pumpe", a to gugl ne iščitava to znaju zadrani gdje se nalazi... to bi trebalo biti na zapadnom izlazu iz gradaabraham wrote:Googl maps. Sam sam provjeravao tamomichaellcmacha wrote:jel ima tu netko da pozna dobro Zadar
Dvije pumpe su ti de facto ulaz u grad iz smjera Crno/Musapstan, odnosno Zagreba...nazvano po dvije Inine benzinske smještene na suprotnim stranama četverotračne prometnice tzv. bulavara...ne mogu se promašiti ni slučajno...
darth_vader-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:e tako je aj sad reci ima li tu nekakvo naselje sa socijalno braniteljskim stanovima, jel znaš moždaepikur37 wrote:dijagram wrote:Po dvije pumpe ima sjeverni ulaz, od zagrebamichaellcmacha wrote:ma zanima me lokacija "kod dvije pumpe", a to gugl ne iščitava to znaju zadrani gdje se nalazi... to bi trebalo biti na zapadnom izlazu iz gradaabraham wrote:
Googl maps. Sam sam provjeravao tamo
Ima istok, prema Sibeniku
A ima i zapad, prema Ninu
Sto se misli pod dvije pumpe, to bi aben trebao znati
Dvije Inine pumpe jedna nasuprot druge , na jadranskoj magistrali nakon semafora kod Interspara a prema supernovoj.
Crvene kuće vjerojatno...
darth_vader-
2014-04-17
evo znaju i ovi iz bibinja :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
2015-08-08
epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
Slabo bi ti u artiljeriji navodija ciljeve...
darth_vader-
2014-04-17
pa dobro sad... za to smo imali njegovog vršnjaka "specijalca" iz šepurinajasambrend wrote:epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
Nabadamo pomalo...ne baš poput ovih fetivih sa Višnjika, ali upališ Siri i bez brige si...:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
Zato bi b io moralista...obilazio i bodrio ljude te davao političko ideološke smjernice :)
2015-08-06
Igor Peternel, Škorin suradnik i čovjek s liste Domovinskog pokreta, komentirao je ovu objavu. Peternel ne ulazi u srž objave, ne problematizira informaciju da je žena čovjeka kojemu je na listi nekada radila za četnički časopis, kao ni činjenicu da su ljudi iz Škorine blizine pokušali zaustaviti objavu članka.
"Pupovca i Stanimirovića ne diraju, to su im partneri, ali na Škoru i njegovu obitelj su navalili iz svih oružja. Ako ste primijetili, nikoga se ne napada - ni MOST, ni SDP ...samo na nas.
Samo mi smo opasnost! Zbog nas emisije na lokalnim televizijama osnivaju! Laže se! Izvrće! Zadire se u obitelj!
Boje nas se kao vrag tamjana! Zanimljivo je kako se nisu na predsjedničkim izborima sjetili što je Škorina žena navodno jednom davno negdje pisala nego baš sada. Inače radi se o supruzi i majci koja živi u Hrvatskoj već dvadesetak godina i uzorna je politička Hrvatica puno uzornija od mnogih drugih koji se kunu u svoje hrvatstvo!
Zloupotrebljavaju javno zdravstvo. Zloupotrebljavaju nacionalne svetinje poput Domovinskog rata. Ništa im nije sveto osim bolesne želje za imati vlast i novac!
Prijatelji mi javljaju da iz HDZ-a nazivaju članove, bivše članove ,mole, preklinju da se glasa da se nagovara susjede i prijatelje. Bore se jer vide da propadaju! Ozbiljnije no ikad prije!
Ova kampanja mi je zaista otvorila oči i zgadila mi sve to do kraja.
Dotakli su dno", napisao je Peternel.
"Pupovca i Stanimirovića ne diraju, to su im partneri, ali na Škoru i njegovu obitelj su navalili iz svih oružja. Ako ste primijetili, nikoga se ne napada - ni MOST, ni SDP ...samo na nas.
Samo mi smo opasnost! Zbog nas emisije na lokalnim televizijama osnivaju! Laže se! Izvrće! Zadire se u obitelj!
Boje nas se kao vrag tamjana! Zanimljivo je kako se nisu na predsjedničkim izborima sjetili što je Škorina žena navodno jednom davno negdje pisala nego baš sada. Inače radi se o supruzi i majci koja živi u Hrvatskoj već dvadesetak godina i uzorna je politička Hrvatica puno uzornija od mnogih drugih koji se kunu u svoje hrvatstvo!
Zloupotrebljavaju javno zdravstvo. Zloupotrebljavaju nacionalne svetinje poput Domovinskog rata. Ništa im nije sveto osim bolesne želje za imati vlast i novac!
Prijatelji mi javljaju da iz HDZ-a nazivaju članove, bivše članove ,mole, preklinju da se glasa da se nagovara susjede i prijatelje. Bore se jer vide da propadaju! Ozbiljnije no ikad prije!
Ova kampanja mi je zaista otvorila oči i zgadila mi sve to do kraja.
Dotakli su dno", napisao je Peternel.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
michaellcmacha wrote:pa dobro sad... za to smo imali njegovog vršnjaka "specijalca" iz šepurinajasambrend wrote:epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
e sad baš vršnjaka jedino ako je s 15 išao..
rodijak mi je bio u šepurinama 6 godina stariji
2015-08-06
koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
Nabadamo pomalo...ne baš poput ovih fetivih sa Višnjika, ali upališ Siri i bez brige si...:)
2015-08-08
uzorna je politička Hrvatica
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
desi se to.jasambrend wrote:epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
zanima ke koliko je ovih fetivih bilo u arheološkom?
ili posjetilo nekaj drugo.
internet je super ali barem da znaš di ideš.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
Dosta...barem tridesetak km...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
ma ti si sukošan ili sveti petar.
ovih dana stalno šibam dolje prema turnju i filipjakovu...
odera se dotežući i montirajući
u povratku uzmem pivu u laboki...da mi duša dane
2015-08-06
jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
2015-08-08
nije ti valjda rodijak onaj naš padobranac...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:pa dobro sad... za to smo imali njegovog vršnjaka "specijalca" iz šepurinajasambrend wrote:epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nije ti valjda rodijak onaj naš padobranac...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:pa dobro sad... za to smo imali njegovog vršnjaka "specijalca" iz šepurinajasambrend wrote:epikur37 wrote:evo znaju i ovi iz bibinja :)
nije, anto je ok...poslije se vratio u hvo...sve do kraja rata..odero se, poslije je napredovao do časnika i danas je pri vojsci.
2015-08-06
michaellcmacha wrote:jesi zalazio do rata tamo... ja sam bio par puta mislim 1988 i 1989...iz nina smo znali pješke zapaliti do zatona... noć, neosvjetljene uličke, cuga, znalo je izgledat nikad doć, a bome još dalje za vratit se... :))jasambrend wrote:michaellcmacha wrote:koliko si ti daleko od disko bara saturnusjasambrend wrote:michaellcmacha wrote:hvala, ma znao sam ja di je to... ;)) ali rekoh da vidim jesul i domaći dobro upoznati... vidim da jeste...:))
Nemalo ih je i stradalo vraćajući se iz Saturnusa...osobno svega par puta bio, više sam rokerska spika bio, a po tom pitanju Zadar je na dva kafića doslovce bija sveden...
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Mladić ih pokušao zaustaviti:Karlovčani organizirali prvi humanitarni konvoj u Domovinskom ratu!
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Škorina sestra pred izbacivanjem iz DP-a
» Škorina sestra postala predsjednica Glavnog odbora Suverenista
» CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
Page 6 of 10