Njemačke kršćanske crkve napustio rekordan broj vjernika
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Njemačke kršćanske crkve napustio rekordan broj vjernika
Vidim da su u Irskoj sastavili vladu pa su i Zeleni dio toga
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2193499
Ekologija , ovo ono itd , priroda vamo tamo Đava će znat šta je ljudima u glavi. Dosta im urbanizacije i zagađenja okoliša pa se okreću tim stvarima itd
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2193499
Ekologija , ovo ono itd , priroda vamo tamo Đava će znat šta je ljudima u glavi. Dosta im urbanizacije i zagađenja okoliša pa se okreću tim stvarima itd
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Znam po Nostradamusu da će kršćanski utjecaj jako opast i da će se u Njemačkoj pojavit razno razne paganske sekta al nisam baš nešto ušao u dubinu i širinu da o tome razmišljam kao nekom globalnom pokretu , društvenoj promjeni itd.
Ne smatram je bitnom kad počme pokolj s mujagama. Možda je to neki znak da će doći do sranja pošto se mijenja ta društvena svjest pa ne može proć glatko nego mora ispast pizdarija.
Ne smatram je bitnom kad počme pokolj s mujagama. Možda je to neki znak da će doći do sranja pošto se mijenja ta društvena svjest pa ne može proć glatko nego mora ispast pizdarija.
2014-04-11
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Greens%E2%80%93European_Free_Alliance
Nisu neki narod nit su jedna religija nego više ideologija na koju se onda prirodno nadovezuje paganisam i slično itd tako da ih možeš jedino gledat kroz politiku tj stranku Zelenih.
2014-04-11
S obzirom na neke stvari...
https://www.portalnovosti.com/olga-voglauer-radimo-na-trajnoj-zabrani-okupljanja-na-bleiburgu
Malo su previše zapeli da se zabrani kršćanska misa tako da ja mislim da ovi u suštini mrze kršćanstvo i da tu postoji poveznica di se oni postavljaju onako kako bi se i pagani postavili da imaju vlast.
https://www.portalnovosti.com/olga-voglauer-radimo-na-trajnoj-zabrani-okupljanja-na-bleiburgu
Malo su previše zapeli da se zabrani kršćanska misa tako da ja mislim da ovi u suštini mrze kršćanstvo i da tu postoji poveznica di se oni postavljaju onako kako bi se i pagani postavili da imaju vlast.
2014-04-11
Po svemu sudeći pogodija san , antikršćanl
https://archbishopcranmer.com/green-party-christians-welcome-but-only-if-you-ignore-your-faith/
Znam da mora biti neki zajeb.
https://archbishopcranmer.com/green-party-christians-welcome-but-only-if-you-ignore-your-faith/
Znam da mora biti neki zajeb.
2014-04-11
Zašto si ti budan u 5ujutro
Gledam tv po noći. Danju spavam. Taktika.
Pokušavan nešto shvatiti s ovim paganismom u Njemačkoj i opadanju kršćanstva tamo al cila ova istočna Njemačka je nereligiosna. Tek oko 20% ljudi se iznjašnjavaju kao kršćani. Živili u komunizmu pa im drug Staljin izbija religiju iz glave.
Čudna država. Em natrpali sve i svašta em su sami podjeljeni na katolike , protestante , ateiste i evo sad druide.
Pokušavan nešto shvatiti s ovim paganismom u Njemačkoj i opadanju kršćanstva tamo al cila ova istočna Njemačka je nereligiosna. Tek oko 20% ljudi se iznjašnjavaju kao kršćani. Živili u komunizmu pa im drug Staljin izbija religiju iz glave.
Čudna država. Em natrpali sve i svašta em su sami podjeljeni na katolike , protestante , ateiste i evo sad druide.
2014-04-11
Zaključija sam ovo : kako Zeleni iduće godine ulaze u vladu tražit će neku registraciju paganske crkve u Njemačkoj jer jesu ljudi sad masovno makli se od kršćanstva na papiru jer moraju plaćat porez al ako se ukljuće u pagansku crkvu onda nemaju samo demokršćani religijsku instituciju i biračko tijelo nego istu tu taktiku sad imaju i Zeleni.
To je to. Osnovat će službenu pagansku crkvu u Njemačkoj i onda kad se tu registiraš odbacio kršćanstvo i nisi više glasać demokršćana jer si sad paganin.
Lukavo.
To je to. Osnovat će službenu pagansku crkvu u Njemačkoj i onda kad se tu registiraš odbacio kršćanstvo i nisi više glasać demokršćana jer si sad paganin.
Lukavo.
2014-04-11
A šta te onda zanima sa ženama?RayMabus wrote:To šta ti ne razumiš ne razume ni mnoge ženske kojima sam dao nogu. Umisle se i misle da me mogu vrtit oko malog prsta i ja okrenem ploču u glavi i ne zanima me seks sa ženama ,
Ili ako te ne zanima seks sa ženama,sa kime te zanima?
Vrlo si čudan i nedorečen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sad me trenutno najviše zanimaju pagani.
I teutonski vitezovi. Izgleda da ćemo ih opet morat prekrstit.
2014-04-11
Sad sam te prokljuvio.RayMabus wrote:Sad me trenutno najviše zanimaju pagani.
Imao si veliko razočaranje i od tada si zamrzio žene.
No daleko od toga da biš zavolio muškarce.
Ti svojim ponašanjem provodiš nekakav bojkot prama ženskom spolu koji ide do te mjere da ne samo da kažnjavaš napaljenice lišavanjem spolnog čina,već i kroz običan razgovor ti daješ siroticama do znanja da nisi nimalo opčinjen nihovom ljepotom,te izbjegavaš ne samo davanje komplimenata,već se perama njima odnosiš grubo,osorno i sa dozom prezira.
2014-04-22
Kakve to veze ima s Teutoncima ?
Da , imao sam veliko razočarenje. Utjecalo je jako na moj smjer.
2014-04-11
Vidiš kako sam ja solidan psiholog. A ne onaj antikrist koji te non stop opanjkava i za ono što jesi i što nisi.RayMabus wrote:Kakve to veze ima s Teutoncima ?
Što se tiče teutonaca,ne znam baš o njima. Oni nisu bili predmet mojih izučavanja.
2014-04-22
Ja ih baš proučavam. Zapelo mi za oko da su katolički red i da kad je neki pruski vojvoda preša na Lutheranstvo da su se onda oni povukli na jug i danas im je središte u Austriji.
Možda ih treba poslat opet na sjever i istok Njemačke među ove protestante , nevjernike i pagane....da malo uvedu reda.
Inkvizicija.
Možda ih treba poslat opet na sjever i istok Njemačke među ove protestante , nevjernike i pagane....da malo uvedu reda.
Inkvizicija.
2014-04-11
Sad nemam dovoljno podataka jer prvo moraju iduće godine nakon izbora Zeleni uć u vladu pa će osnovat pagansku sektu na području Njemačke pa onda to triba pratit šta se to tu točno dešava.
Sumnjam da će se slat ikakvi teutonski vitezovi u Njemačku al nikad ne znaš.
Nejasno je kako će se uopće taj proces odvijat u tom kupusu tamo di imaš : katolike , protestante , ateiste , pagane , druge religije , židove , muslimane , pravoslace itd.
To je jedan popriličan kupus i svaštara sad još kad se i pagani pojave kao službena država religija u Njemačkoj.
Sumnjam da će se slat ikakvi teutonski vitezovi u Njemačku al nikad ne znaš.
Nejasno je kako će se uopće taj proces odvijat u tom kupusu tamo di imaš : katolike , protestante , ateiste , pagane , druge religije , židove , muslimane , pravoslace itd.
To je jedan popriličan kupus i svaštara sad još kad se i pagani pojave kao službena država religija u Njemačkoj.
2014-04-11
Žele da crkveni događaji prestanu biti rupa u zakonu.
Ovo je malo veće od Bleiburga. Cilj im je dobit zakonsku polugu kojom bi mogli zabranjivat crkvene skupove kad im se god to prohtije.
Ovo je antikrist.
Ovo je malo veće od Bleiburga. Cilj im je dobit zakonsku polugu kojom bi mogli zabranjivat crkvene skupove kad im se god to prohtije.
Ovo je antikrist.
2014-04-11
jastreb wrote:Vidiš kako sam ja solidan psiholog. A ne onaj antikrist koji te non stop opanjkava i za ono što jesi i što nisi.RayMabus wrote:Kakve to veze ima s Teutoncima ?
Što se tiče teutonaca,ne znam baš o njima. Oni nisu bili predmet mojih izučavanja.
sreca za teutonce
a i opcenito za puk
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
to sto ljudi manje idu u crkvu ne znaci da su postali nereligiozni
uglavnom zavrse na nekom kultu puno ekstremniji nego i jedan pripadnik nekih od oficijelnih religija
uglavnom zavrse na nekom kultu puno ekstremniji nego i jedan pripadnik nekih od oficijelnih religija
A zašto vi svi volite bit Longijevi psiholozi ?jastreb wrote:Vidiš kako sam ja solidan psiholog. A ne onaj antikrist koji te non stop opanjkava i za ono što jesi i što nisi.RayMabus wrote:Kakve to veze ima s Teutoncima ?
I veber i ti i Svetoje,mislim ono stvarno.Ne trebate se vi s tim zamarat,tu sam ja da mu pomognem.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Priključe se Teutoncima.prckov wrote:to sto ljudi manje idu u crkvu ne znaci da su postali nereligiozni
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Šok u Njemačkoj:Rekordan broj vjernika napušta katoličku crkvu
» Rekordan broj migranata stigao u Njemačku
» Poziv Crkve na pomaganje imigrantima – znak kršćanske ljubavi ili opasna naivnost?
» U francuski parlament izabran rekordan broj žena, njih 233
» Prošle godine rekordan broj Europljana odlučio se na eutanaziju
» Rekordan broj migranata stigao u Njemačku
» Poziv Crkve na pomaganje imigrantima – znak kršćanske ljubavi ili opasna naivnost?
» U francuski parlament izabran rekordan broj žena, njih 233
» Prošle godine rekordan broj Europljana odlučio se na eutanaziju
Page 5 of 6