Predizborna suceljavanja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predizborna suceljavanja
ima problem sa centriranjem.dijagram wrote:Daj vise, nek ti netko kaze kako se zafrkavam, zar to doista ne razumijes?mortal wrote:i tebi fali u glavi sve očitijedijagram wrote:Pa sto, vazno je na "kljucna" pitanja odgovoriti ispravno.Maggie19 wrote:Ova je pijana vec ;-D
Prava manjina, ustasovanje, zds, tonson, imigranti, ltbg skupine, antifasizam itd...
Pitaj bilo koga svi ce ti reci:)
zato ne kuži.
a i low iq
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A u kurac.dijagram wrote:
Daj zašuti i otiđi.
padni na pod i pravi se mrtva. Bilo što samo zaveži više kru te jebo.
i takva skurena u mozak ima obraza stat pred novinare i predstavljat neku političku opciju, odnosno ovog našeg shiting bulla
2015-08-08
Šandor Winnetou-
2017-12-31
meni upet zabranili kartat.
sada moram čitati svakakve pizdarije. u zadnje vrijeme se svi nekako popikavaju.
ali na kutiji piše da ima 4,5% alkohola, corona
sada moram čitati svakakve pizdarije. u zadnje vrijeme se svi nekako popikavaju.
ali na kutiji piše da ima 4,5% alkohola, corona
2014-12-30
Malo se zbunila, svakome se moze dogoditi:)danni1 wrote:A u kurac.dijagram wrote:
Daj zašuti i otiđi.
padni na pod i pravi se mrtva. Bilo što samo zaveži više kru te jebo.
dijagram-
2015-08-09
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...tre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ponjeti pajsere i udarati po loncima s njima, sve u duhu berine pajser vlademichaellcmacha wrote:ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...tre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
Bolje da stave Ingrid, ta bar hrvatski zna, ova ni totre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
Šandor Winnetou likes this post
Može Ingrid na engleskom, mislim da bi djelovalo puno bolje.Noor wrote:Bolje da stave Ingrid, ta bar hrvatski zna, ova ni totre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
di ces lupat pod prozorima ka student filozofskogmichaellcmacha wrote:ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...tre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
ocistit sator i napunit boce propan-butan pa dostojanstveno a uhodano prosvjedovat
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
pa bit će i to, nemoj uopće sumnjati...debotoijusto wrote:di ces lupat pod prozorima ka student filozofskogmichaellcmacha wrote:ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...tre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
ocistit sator i napunit boce propan-butan pa dostojanstveno a uhodano prosvjedovat
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa bit će i to, nemoj uopće sumnjati...debotoijusto wrote:di ces lupat pod prozorima ka student filozofskogmichaellcmacha wrote:ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...tre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
ne sumnjam mozda vas ovaj put konjica rastjera i postanemo pravna drzava
2014-04-12
misliš valjda konji da nas rastjeraju, prošli put vam nije pošlo za kopitom no ne sumnjam da ćete opet pokušatidebotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:pa bit će i to, nemoj uopće sumnjati...debotoijusto wrote:di ces lupat pod prozorima ka student filozofskogmichaellcmacha wrote:ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...tre wrote:
sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladi
tre wrote:misliš valjda konji da nas rastjeraju, prošli put vam nije pošlo za kopitom no ne sumnjam da ćete opet pokušatidebotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:pa bit će i to, nemoj uopće sumnjati...debotoijusto wrote:di ces lupat pod prozorima ka student filozofskogmichaellcmacha wrote:
ma preuzet će kurac... upravo da i dođe u poziciju ne smijemo joj dozvoliti... pa dosta je što je bila ona pijana budaletina što je sa balkona pijana pala i polomila se... možemo i mi saznat njihove adrese i doći pod prozore i lupati po loncima i zviždati u svaki puni i polu od sata... dok ne odstupe...
prosli put je bio milanovic pickica i zato izgubio izbore
sad bero ljudina odmah posalje jake snage MUP-a
2014-04-12
ovaj puta Bero neće mjenjati načelnike i smjenjivati zapovjednika atj lučko... čim samo pokušaju smijeniti jednog čelnog čovjeka kreće odmah prosvjed ali sad ćemo i mi malo kopirati vas antife... pa ako ćete vi biti država ima da se sa državom borimo sa svim raspoloživim sredstvima...debotoijusto wrote:tre wrote:misliš valjda konji da nas rastjeraju, prošli put vam nije pošlo za kopitom no ne sumnjam da ćete opet pokušatidebotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:pa bit će i to, nemoj uopće sumnjati...debotoijusto wrote:
di ces lupat pod prozorima ka student filozofskog
prosli put je bio milanovic pickica i zato izgubio izbore
sad bero ljudina odmah posalje jake snage MUP-a
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
dva puta ste radili auzmješ, ovaj puta ćemo vam odmah zagorčati život, na prvu... pa i to da vidimo koga će Bero rastjerivati.... i sa kojim snagama mup-a...
2015-08-08
Eroo wrote:Može Ingrid na engleskom, mislim da bi djelovalo puno bolje.Noor wrote:Bolje da stave Ingrid, ta bar hrvatski zna, ova ni totre wrote:sjedeći bik je ponosan i samo čeka da ova preuzme uspješno neki resor u budućoj pajser vladiNoor wrote:mene sram to gledat
zašt Ingrid
može ona profa iz engleskog, članica eu parlamenta sumnjive imovine za sve , osim svoje DUBROVČANE
od njenog engleskog sE diže ..sve
i kosa na glavi
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump ispunjava predizborna obećanja (ode tpp)
» USUSRET IZBORIMA 2016 – ČETVRTI DIO – PREDIZBORNA OBEĆANJA
» Predsjednica polako ostvaruje predizborna obećanja - bit ćemo jedni od najbogatijih
» Sutra predizborna krađa u Mostaru u režiji muslimanskog bratstva a s blagoslovom NATO saveza i zapadnih sila
» USUSRET IZBORIMA 2016 – ČETVRTI DIO – PREDIZBORNA OBEĆANJA
» Predsjednica polako ostvaruje predizborna obećanja - bit ćemo jedni od najbogatijih
» Sutra predizborna krađa u Mostaru u režiji muslimanskog bratstva a s blagoslovom NATO saveza i zapadnih sila
Page 2 of 3